Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Turkuaz

Turkuaz

 

Littoistentie 81
20610 Turku
Itäkeskus
puh. 02-2446670


Liha  8.1 Kastike  7.7 Lisukkeet  7.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  8.3 Siisteys  8.1 Hinnoittelu  6.6 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 54 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-01

todellahyvä pizzat vaik en oo koskaan käynykkää


Lisätty: 2009-02-01

Turun suurimmat ja parhaimmat! Yleensä rulla on vähintään kilon mötikkä. Parempaa saa etsiä. Ja kyllä kannattaa turun toiselta puolelta hakea!


Lisätty: 2009-01-03

Todella hyvää on pizzat ja muut! EN nykyään tilaa mistään muusta paikasta kuin mimosa pizzeriasta ja hyvä on palvelu vaikka joskus kestää vähän :) Mutta se ei merkitse minulle mitään koska hyvää kannataa odottaa!!


Lisätty: 2008-07-29

Nykyinen Mimosa, siis. Liha on hyvää perustasoa, kastikkeet samoin. Nykyään saa myös kanakebabeja, rullia myöten, jotka antavat kyllä vastuksen Egen kanarullalle. Aina kannattaa ottaa väkevä kastike, mieto on mitäänsanomaton. Lisukkeissakaan ei mitään valittamista, perus salaatti + jalapenot. Täyden kympin palvelu, etenkin kanta-asiakkaiden kanssa heitetään läppää ja ollaan kriisialennustakin saatu, kun on huomattu että uupuu euro tai kaksi :). Itse ravintola on ihan mukava, ei epäsiisti, tosin itse otan lähes aina annoksen mukaani, lähellä kerran asun. Hinnoittelu perustasoa, tosin kanakebabit kalliimpia, mutta kai se on sitä kun kerran raaka-ainekin on tyyriimpää - ja hyvästähän maksaa aina :).


Lisätty: 2008-03-05

Tilasin kerran pizzan klo 19:15 se tuli vasta klo 21:18


Lisätty: 2008-02-03

Tilasin rullan. painoa oli 780g Kotiinkuljetus sunnuntai iltana kesti alle tunnin. Toivotti hyvää talveakin ovella. Todella hyvää oli! Liha oli ihanan mehevää! Kyllä oli hyvä rulla. Jospa iskenderin uskallan ottaa (tarkoitan tällä, että ikinä ei tiedä missä muodossa se leipä tulee ;)....)


Lisätty: 2007-01-06

Makoisat pizzat jätkät loihtii. Siisteyteen ja asiakaspalveluun panostettu selvästi viimeaikoina. Naapurin karaokebaari saattaa häiritä jos paikanpäällä herkuttelee :)


Lisätty: 2006-12-04

Tilasin kerran rullakebabin, liha oli vähän liiankin paistettu (melkein mustan väristä) nälkä lähtee todellakin mutta jää paha makuun. Ruuan koko oli iso


Lisätty: 2006-11-17

Hyvät kebabit ja pitsat. Hinta/laatu on ok. Käyn säännöllisesti syömässä. Varissuon paras paikka.


Lisätty: 2006-07-21

Todella hyvä palvelu, todellinen yllätys pizzan puolella, voittaa Egen kirkkaasti. Erittäin hyvin huomioi lapset... Nyt sai Turun ykkösmesta Ege vahvan kilpailijan, suosittelen+++


Lisätty: 2006-06-10

Aurarulla todella maukas ja iso. Liha ja kastikkeet hyviä ja sopivan tulisia. salaatti aineet tuoreita ja raikkaita. Hintataso halpa. Paikka pienehkö, mutta siisti. Suosittelen.


Lisätty: 2006-05-14

Ihan paras paikka.


Lisätty: 2006-01-19

Laatu on aina ollut ok.


Lisätty: 2006-01-13

Kaverit ei ymmärrä kellon päälle mitään ,saa tilata puolitoistatuntia etukäteen ja silti myöhästyy puolella tunnilla. Kolme kertaa sama juttu eli nyt riitti.


Lisätty: 2005-10-05

Annokset suuria (Fetarulla 1036 grammaa) ja edullisia. Lounas aikaan kaikki annokset 5,20 sisältäen salaatin ja juoman. Palvelu erittäin hyvää kun omistaja on paikalla ja muutenkin asiallista tosin välillä ongelmia kielen kanssa. Mys pizzat ovat hyviä ja niihin tulee aina salaatti noin minuutin kuluttua tilauksesta, jota voi sitten napostella pizzaa odotellessa. Ainoa miinus tulee tulisesta kastikkeesta jota ainakaan minä en erottanut miedosta. Az taistelee vahvasti egen kanssa varissuon ykköskebabin paikasta


Lisätty: 2005-09-25

Ns. pyhä kolminaisuus, eli hinta-laatu-määrä -suhde on kohdallaan. Pizzatkin ovat ihan ok, mutta kebabit ovat parempia. Palvelu pelaa, ja paikan taso ei ole vuosien varrella muuttunut. Viihtyvyys saa pientä miinusta Itäkeskuksen yleismiljööstä, mutta se nyt ei ole varsinaisesti Turkuazin vika.


Lisätty: 2005-01-02

Ihan hyvät mätöt on. Eipä tarvi Egeen asti kävellä kun kebumesta löytyy lähempääkin. Ikävä kyllä palvelun taso on todella epätasaista, toisinaan niin mukavia ihmisiä ja toisinaan taas tuntuu että ei ole edes tervetullut.


Lisätty: 2004-10-24

Ei enää niin mukava paikka, kuin ennen. Nykyään liha ja palvelu melko kuivaa. Toiminta hidasta, annoksia saa odottaa paljon kauemmin, kuin viereisessä egessä. Hinnat sentään kohdalaan.


Lisätty: 2004-10-18

Maukasta kebabia hyvällä kastikkeella, mutta ulkoiset puitteet mättivät hieman liikaa. Kola oli lämmintä, palvelu tylyä, annosten kanssa sekoilua. Erittäin ärsyttävänä yksityiskohtana meitä palvellut tyyppi meni kesken ateriointimme paikan ulkopuolelle tupakalle, minkä seurauksena sisälle tuli älyttömän kylmä läpiveto ja rasittava tupakanhaju.


Lisätty: 2004-10-10

Rullakebab fetajuustolla, 6.00e. Painoi 660g, eli vähän pienemmästä päästä. Koko oli pettymys vain siihen asti, kun pääsin kotiin - yli puolet painosta oli lihaa. Tulinen kastike ei ollut tulista, mutta muuten maistui hyvältä. Siistit tilat, melko uudet puiset pöydät ja tuolit. Ihan kelpo paikka siis.


Lisätty: 2004-07-30

Kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus mutta kalpenee kuitenkin selkeästi Varissuon ykkösmestan eli Egen rinnalla: Itäkeskus-piipahduksella kuitenkin ihan hyvä vaihtoehto jos ei viitsi vaivautua koukkaamaan naapurirakennukseen.


Lisätty: 2004-06-30

Kun omistaja palvelee on palvelu ensiluokkaista. Annokset ovat suuria, nälkä lähtee pomminvarmasti. Väkevä kastike ei ole väkevä kuten ei 70% kebab-ravintoloissa yleensäkään. Hinnat ovat kohdallaan ja lounastarjoukset 11-14 ovat hyvät. Pikku lisänä kebabpizza on jumalainen.


Lisätty: 2004-04-04

Hyvää ja isoa kebabia! Rollaattori painoi kotipunnituksessa aika tarkkaan kilon! Tulinen kastike hyvää, mutta liian mietoa ja salaattikastike ei ole ihan paras mahdollinen. Liha on kuitenkin yksi Turun parhaista. Kanta-asiakaskortilla joka kahdeksannesta kebusta -4 eukkia. Kannattaa kokeilla.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute