Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Ritz Kebab

Ritz Kebab

 

Linnankatu 7
20100 Turku
Pääkirjastoa vastapäätä
puh. 02-2337733


Liha  6.2 Kastike  6.2 Lisukkeet  6.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.5 Siisteys  5.2 Hinnoittelu  8.3 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 72 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-09-04

Itse asiassa ihan maukas pizza kun tässä hiljattain kävin. Mielummin tänne kuin viereiseen Cityyn.


Lisätty: 2009-02-11

Mainio iso Iskender, edullinen hintataso, mieluisa paikka vierailla, asiakkaille ilmainen kahvi. Täällä käyn kun keskustassa iskee kebabin nälkä.


Lisätty: 2008-08-01

Rullakebab julman kokoinen. Vahvempi kastike hyvää, ei tosin kovin tulista. Hinta-laatu-määrä suhde lähes kiitettävä. Paikka saisi olla siistimpi.


Lisätty: 2008-04-20

Mexicana pizza parasta mitä olen koskaan syönyt. Kebabitkin ihan hyviä mutta koskaan toiste en ota ranskiksilla, maistui kun olisi kolmekertaa uitettu suolassa ja sen jälkeen keitetty...suolaliuoksessa. Mutta tosiaan, pizzoja jätkät osaa tehdä!


Lisätty: 2008-04-12

Kanarullan kana surkeaa "lauantaimakkaraa". Kanarullassa ja Iskenderissä liian vähän kastiketta, kastike mautonta ja vahvanakin kovin mietoa. Tarjolla ei myöskään ollut light-limsaa. Pöytä oli niin likainen, että siinä ei voinut pitää kyynärpäitä.


Lisätty: 2008-02-12

Kävin paikassa syömässä rullakebabin. liha oli kylmää. Paikka oli vielä kylmempi. Ovet auki ulos asti ja pakkasta monta astetta. Uunin vieressä sitä ei kai huomaa. Takki päällä ja hanskat kädessä söin ihan mukisematta ateriani, mutta toista kertaa en taida asioida.


Lisätty: 2008-01-07

rullakebu iso, hyvä ja halpa


Lisätty: 2007-04-15

Mun lempipaikka turussa. Valitettavasti kotiinkuljetus ei ole onnistanut pariin kuukauteen kun auto on ollut rikki.


Lisätty: 2007-02-04

Käväisimme lauantaina noutamassa kaksi aurajuustorullaa k.o. mestasta, ruuat tuotiin nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Kuitenkin rullakebabin kuori oli raaka ja aurajuusto puuttui kokokaan. Myös kastiketta oli tosi vähän. Ei mennä uusiksi.


Lisätty: 2007-01-28

Juh, tulipa käytyätä illalla. Nyt käynyt pari kertaa eli kerran päivässä. Rulla oli semmonen littee kevätkääryle, kastikkeet ok. Mut EI HELEVETTI pojat. t:rullakebeb morjens.


Lisätty: 2006-11-25

Kun tulimme sisään, niin kaksi häiskää seisoi ns. keittiöpuolella, eivätkä edes vilkaiseet meitä... noin minuutin jälkeen takahuoneesta tuli häiskä, joka ei kysynyt mitään kastikkeita kun tilasin rullani... No sitä ei kyllä löytynytkään rullasta..ja homejuustoa sai hakea...ei mitään muuta hyvää sanottavaa kun että liha oli korkealaatuista. Siihen se loppuikin. Todella pettynyt.


Lisätty: 2006-10-01

MAAILMAN PARHAAT KERMAPERUNAT JA ITSETEHDYT FALAFELIT!LOISTAVAA POJAT!


Lisätty: 2006-05-25

Tästä paikasta meidän perhe hakee aina pizzat kun tulee pizzanälkä. Ihana palvelu, edulliset hinnat ja pizza maailman parasta!


Lisätty: 2006-05-05

Turun alueen paras kellonajasta tai tilanteesta riippumatta. Aivan omaa luokkaansa. Aina yhtä tasokasta palvelua ja hinnat sekä annokset kohdallaan. Pienenä miinuksena voisi olla että kebabit voisivat olla asteen suurempia.


Lisätty: 2006-01-08

Rullakebabissa ja falafelrullassa loistava pohja, maukkaat kastikket sisällä ja sopivasti lisukkeita. Pizza ei erityinen, mutta sisältää alkuruoaksi salaatin. Ystävällistä palvelua ja todella halvat hinnat.


Lisätty: 2005-12-19

nälkä kyllä lähti mut ruoka heikon makuista. iso+ oli et annos oli iso. mieluummin pizza ku kebab


Lisätty: 2005-11-11

Viime viikolla kävin myöhään perjantai-iltana syömässä kyseisessä ravintolassa. Kebab ranskalaisilla oli varsin hyvä. Asiakaspalvelija ei puhunut juurikaan suomea mutta oli ystävällinen. Paikan epäsiisteys pisti silmään. Pöytiä ei oltu pyyhitty moneen tuntiin ja keittiö näytti todella sekaiselta.


Lisätty: 2005-11-02

Tusinapaikka, auki tosi myöhään, eli houkuttelee baarikansaa pikkutunneilla. Annos kebab riisillä tavanomainen, ja ihan hyvän kokoinen, mutta lieneekö siisteys hallussa. Erikoista: satuin kerran näkemään tommy tabermannin perheineen paikan ständiä tutkimassa. Tommy totesi vaimolleen että "villi paikka, mennään jonnekin muualle." Eli hieman karun oloinen paikka tuo ritz on, ei mikään hienostopaikka siis nimestään huolimatta.


Lisätty: 2005-10-01

Paikka on varsin epäsiisti, mutta ei tavalla että tulisi paha olla syödä siellä. Ehkä puutteena on ennemmin keittiön puoli joka on vähän räjähtäneen näköinen. Sinänsä palvelu oli ihan asiallista ja hyvää. Paikka on edullinen ja ruoka tulee aika nopeasti. Ja mukaan otetut annokset tuodaan pöytään odottavalle, mikä on mukavaa. Ei huudella tiskille hakemaan. Sama annos (kebab ranskalaisilla) on ollut kolmella käyntikerralla joka kerta erilainen. Viimeiseksi lihaa oli annoksesa käsittämättömän paljon ja kaikki hyvin pientä silppua. En tiedä sitten oliko siinä ns. "loppuvarras". Liha oli hyvin mitäänsanomatonta ja ei mitään erikoista. Kastike oli aika mautonta ja vetistä. Ranskalaiset olivat huonoimpia pitkään aikaan; vetisiä ja lötköjä, niissä oli myös outo sivumaku. Annos oli tarpeeksi iso ja nälkä lähti hyvin. Vaikea sanoa vastasiko hinta laatua, edulliset hinnat tällä kyllä on, mutta annos oli tosiaan hyvin vaisu. Suosittelen rahapulassa kovaan nälkään.


Lisätty: 2005-08-31

Ei kastiketta ollenkaan ja liha kuivaa. Halvat hinnat. Se olikin sitten ainoa hyvä asia.


Lisätty: 2005-08-23

Tilasin kebulin riisillä. Liha ja riisi olivat ilmeisesti mikrolämpimiä ja kastiketta ei ollut käytännössä ollenkaan. Lihan maku oli pistävä ja riisi oli ylikypsää. Hinta ja siisteys kohdallaan.


Lisätty: 2005-07-21

Iskender Falafel valkosipulikastikkeella on tällä hetkellä paras falafel-annos. Uskomattoman hyvää. Palvelu on hiukan huolimatonta: kerran feta-kebabissa ei ollut yhtään fetaa.


Lisätty: 2005-07-19

Liha oli ihan herkullista, salaatti ok. Vahva kastike jotain ketsuppipohjaista selkeästi, mutta maistui. Rulla oli sopivan kokoinen (hinta 3,90e!) ja rapea. Ainoa miinus tulee oikeastaan siisteydestä.


Lisätty: 2005-07-02

Perjantai-ilta puolenyön aikoihin: Palvelu oli todella hidasta ja henkilökunta tuntui olevan melkoisen pihalla, että mikä annos kellekin kuului. Kaverin kebab riisillä oli säälittävän pieni, riisi kuulemma palanutta ja kuivaa. Oma rullani ei myöskään ollut koolla pilattu. Liha tuli ilmeisesti mikrosta, koska varras oli tyhjä eikä makukaan ollut kummoinen. Rullan "leipä" oli ohut ja kuiva - muruset vain lentelivät kun yritti leikata. Kokonaisuudessaa maku ei liikuttanut juurikaan suuntaan eikä toiseen. Ei hyvää, mutta ei mahdottoman pahaakaa. Ehkä tuosta olisi päivällä maksanut sen 3,90, mutta 5 euroa oli kyllä liikaa.


Lisätty: 2005-07-02

Lyhyesti: Varsin arvokkaan (extrojen, ts. tuplaliha&juusto! kera) annoksen täyttävyys oli hyvä, kuten myös maku. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Valitettavasti hinnan vuoksi tästä ei kyllä vakiopaikkaa tule, vaikka hyvää olikin.


Lisätty: 2005-06-01

kebapissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta paikka oli epäsiisti.


Lisätty: 2005-03-27

Kotiinkuljetus kesti 45min. Pizzat olivat liian suolaisia ja kylmiä, kebabit olivat taasen nahistuneita.


Lisätty: 2005-03-15

Ensinnäkin kepujen koko oli surkea. Toiseksi kotiinkuljetettu kepis oli kylmänhaalea. Kokonaisvaikutelmaa paransi suhteellisen hyvä liha sekä kelvollinen kastike. Lisukkeita ei juurikaan ollut, paitsi suolakurkkua joka ei todellakaan kuulu kebabiin. Rullan kuorikin oli vetelä eikä rapea kuten pitäisi. Kolme rullaa maksoi kotiinkuljetettuna 20e, mikä oli aivan liikaa verrattuna Turun hintatasoon. Hankinnasta ei kuitenkaan jäänyt huono maku suuhun, ja koko rullan sai syötyä ilman rumempia ilmeitä. Jos kebabit olisivat isompia, voisi harkita toistekin ostavansa.


Lisätty: 2005-03-09

Nähdessäni liikkeen ulkoa syntyi ennakkokuvitelmia, mutta mentyäni sisälle huomasin, että paikkahan oli ihan kohtalainen. Otin miedon kebab ranskalaisilla,joka oli mielestäni ihan hyvä. Aluksi kun katoin lautasta ni ajattelin että taitaapa olla kuiva ateria, mutta syötyäni ensimmäiset haukut mielipiteeni muuttui, liha oli kohtuu maukasta ja ranskalaiset oli kohtuu normaalit, mutta salaatin kanssa ois saanut olla jotain kastiketta.


Lisätty: 2005-03-06

Sinäänsä ruuassa ei ollu moitteen sijaa. Mutta kotiinkuljetus harhaili tunnin ja saimme ruuat kylmänä. Näin on tapahtunut jo pari kertaa. Puhelimeen kannataisi vastata sellainen henkilö, joka osaa ottaa ylös tarvittavat tiedot.


Lisätty: 2005-02-08

Söin paikassa iskenderkebabin, joka maksoi 4 euroa. Annos ei ollut suuri, mutta sitäkin maukkaampi. Liha oli erittäin maukasta, ja kastikkeita ei säästelty. Yllätyin todella positiivisesti varsinkin ottaen huomioon tämän palstan haukut kyseistä paikkaa kohtaan.


Lisätty: 2005-01-02

Rullakebab oli todella huono. Taikina pahaa, kastike hirveää. Liha ja salaatti ihan ok. Koko säälittävä. Aurajuusto ei ole aurajuustoa. Halpa, muttei tarjoa vastinetta rahoilleen. Unohtakaa!


Lisätty: 2004-12-10

Tuotteet ok ja kastikekin oli oikeasti väkevää. Rullakebab oli aivan sairaaan pieni, en ole noin pientä rullaa ikinä ennen syönyt tai nähnyt..heh. Tulen käyttämään kuitenkin heidän palveluitaan jatkossakin, en kylläkään rullan merkeissä.


Lisätty: 2004-10-26

Tämä oli aikoinaan hyvä paikka, kunnes nimi (ja ilmeisesti omistaja) muuttui. Nykyään liha on kuivaa ja annokset pieniä. Sisätilat ovat kelvolliset, mutta palvelu on huolimatonta, vaikkakin ystävällistä.


Lisätty: 2004-10-07

En mene toista kertaa, sillä otin kebabin ranskalaisilla. Liha oli palanutta ja ranskikset todella suolaisia.


Lisätty: 2004-09-12

Paikka itsessään siisti ja ruoka hyvää, mutta: Kebab-liha säilytettiin pöydällä, avoinaisessa muoviämpärissä ja lämmitettiin mikrossa annosta tehdessä, ties koska oli kypsennettyä. Ainakaan käydessäni ei kebab-varras ollut pyörimässä. Epähygieenista tai ei, varsin epäilyttäävää kuitenkin. Lisäksi salaatissa parantamisen varaa.


Lisätty: 2004-09-11

Ei ole koskaan ennen jäänyt omalta osalta annos syömättä! En ole missään ikinä enkä koskaan saanut näin onnetonta iskenderkebabia! Liha oli keräilty sieltä täältä (pieniä murusia) kastikkeet olivat mauttomia(pahan makuisia)! Annos oli naurettavan kokoinen! En suosittele kenellekkään!


Lisätty: 2004-07-30

Ritzissä on kiva käydä; annokset ovat isoja ja palvelu todella ystävällistä. Kebabliha on erinomaista maultaan ja koostumukseltaan. Hintakin on kohdallaan; kaikki kebabit ja falafelit 3,90 €. Nälkä lähtee varmasti.


Lisätty: 2004-07-13

Todella maukasta safkaa. Hinnat tosi halvat ja palvelu nopeaa. Tästä tuli lempipaikkani. Ainut minus oli että kaverit unohti laittaa annokseeni haarukan. Oli hubaa syödä annos käsin.


Lisätty: 2004-06-16

Aito tunnelma, ja ystävällinen tunnelma alituisesta kiireestä huolimatta. Rullat suoraan uunista, ja muutenkin valmistuu suoraan silmien alla! Todella messevä hinta-laatu-suhde! (kepuli riisillä päiväsaikaan 4€!)Erinomainen paikka myös yönälkään. Vei Turussa pisteet kotiin dbtl-vieraalta!


Lisätty: 2004-05-27

Fiilikset tähän paikkaan menivät sen jälkeen, kun mukaan ottaamani annokseen iskettiin säälittävät salaatin jätökset. Paha moka. Näin ei bisnestä pyöritetä.


Lisätty: 2004-04-20

Annokset hyvän makuiset, mutteivät mitenkään suuret. Kovan nälän kanssa kannattaa kävellä ohi.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute