Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Ali Baba

Ali Baba

 

Vanha Hämeentie 21
20540 Turku
Vanha puutalo Nummenpakalla
puh. 02-2543474


Liha  7.1 Kastike  6.5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.8 Siisteys  6.2 Hinnoittelu  6.1 Pankkikortti  Kyllä    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 179 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-28

Pizzaa piti saada. Muut siinä lähellä oli turhan kalliita, joten Ali babaan. Tiskin takana oli mies, joka ei oikein suomea osannut. Vieressä oli vanhempi suomalainen nainen, joka neuvoi ystävällisesti. Palvelu siis ok. Jäi hyvä maku. Salaatti pöydässä oli sitä tavallista. Kaalia, tomaattia, suolakurkkua. Noista nyt ei hirveästi kannata odottaa. Eli samaa peruskauraa, kuin kaikissa muissakin. Pizzat otettiin mukaan. Kokoa löytyi pizzoista reippaasti. Pohja oli melko ohut, joten kokonaisuus oli lättymäinen. Täytteitä oli sopivasti, tosinkaan ei mitenkään liikaa. Eli kaikenkaikkiaan jäi kuitenkin hyvä maku suuhun. Voin suositella muillekin. Hinta-laatu suhde oli kuitenkin enemmän kuin kohdillaan.


Lisätty: 2009-01-01

Tilasimme ruuat kotiin, ja ne tuotiin 20 minuuttia luvatun ajan jälkeen. Hinnaksi ilmoitettiin ensin 38 e, mutta kerrottuani että tilatessa hinnaksi ilmoitettiin 28 e aterian tuoja soitti ravintolaan ja tarkisti asian, jonka jälkeen hinta oli oikea. Miinuksena sekin että myyjällä ei ollut antaa vaihtorahaa 50 eurosta, joka johti pienemmän rahan kaivelemiseen ja säätämiseen. Toinen pitsalaatikoista oli jostain syystä märkä, joka oli epämiellyttävää. Pitsat olivat isoja mutta mauttomia ja lähes kylmiä. Kinkkua ei ollut valikoimassa ollenkaan eikä Iskender-kebabeissa ollut lainkaan kastiketta. Plussana keskitasoa selvästi halvemmat hinnat ja lukeutuu niihin harvoihin kebab-paikkoihin Turussa jotka kotiinkuljettavat hieman kauemmaksikin.


Lisätty: 2008-12-28

Oli kyllä pienin rullakebab, jonka olen ikinä nähnyt. Korkeintaan puolet esim. viereisen Nummiksen rullasta. Todella ala-arvoinen suoritus, maku tosin oli ihan kohtalainen. Nälkä jäi, tuskin asioin toiste tässä paikassa.


Lisätty: 2008-12-27

Oon käyny tasan kerran ko. mestassa. Otin mukaan kepu rullan ja emännälle pizzan. No molemmat maistuvat palaneelle rasvalle ja pizzapohjakin oli kärähtäny!!!!!!Ei enää koskaan siihen paikkaan!!!!!!!!!!


Lisätty: 2008-12-22

Loistavat rullakebabit. Ette tule pettymään.


Lisätty: 2008-09-04

Nykyinen kantapaikka. Kebabit maukkaita, erityissuosikki fetarulla valkosipulilla. Myös pizzat ihan hyviä. Kebab-annokset keskivertoa pienempiä, mutta laatu korvaa määrän. Ravintola siisti ja viihtyisä ja palvelu hyvää.


Lisätty: 2008-08-03

Joo Ali Baba on tuttu kebumesta vuosien takaa. Liha siella on aina ollut maukasta, ja nykyaan salaattikin on ihan tuoretta ja raikasta. Kebabit itsessaan on hyvia, mutta onnettoman kokoisia. Toisaalta Kebab ranskalaisilla maksaa 4,5 euroa, eli ei paha hinta. Paras hinta/laatu suhde on kylla minikebabissa, joka maksaa 3 euroa, ja on ihan hyvan kokoinen valipala. jos Ali Babaan sattuu eksymaan, niin suosittelen ehdottomasti minikebabbia.


Lisätty: 2008-05-13

Kävin ekaa kertaa kaverin suositeltua, enkä pettynyt. Rullakebabissa hyvä hinta/laatusuhde(lounasaikaan rullakebu + juoma yht. 5,00 €). Yksi parhaista rullista mitä olen syönyt. Annos ei toki kaikkein suurimmasta päästä, mutta kyllä nälkä lähti. Liha ja tuoreleipä varsin maukasta, kuten myös kastike. Palvelu erinomaista. Suosittelen.


Lisätty: 2008-04-12

Ei voi muuta sanoa kun että kiitos ja kumarrus Ali Baballe. Ruoka on huippuluokkaa ja palvelu on ystävällistä, eikä tarvitse odottaa liian kauan ruokaansa. Annan tälle paikalle yleisarvosanaksi 10, koska se todella ansaitsee sen. Hyvä Ali Baba, jatkakaa samaan malliin ja vielä kerran kiitos.


Lisätty: 2008-03-23

Aivan MAHTAVA paikka tätä ette tule katumaan jos käytte rulla on parasta ja pizzat on kunnon jauhelihalla ettei millään kuivatetulla lihalla niinkuin FC kebabissa ja nummiksessa!!!AIVAN MAHTAVA PAIKKA SUOSITTELEN!!!!!!!!!!!!!!:D Terv.Mattila


Lisätty: 2008-03-19

emt kyllähä se alas meni :D


Lisätty: 2008-03-02

Aivan loistava ja ystävällinen palvelu, kebab hyvää ja edullista vaikkei ole keskustassa. Nummenmäen 1. paikka


Lisätty: 2008-02-25

Mikä pettymys! Siis rullakebab... Leipää löytyi! Mutta kebab-palat olisi voinut laskea! Hirmu ohut! Leipää taisi olla 8/10osaa ja loput salaattia ja kebabia. Oli ohut. Hirmu ohut. Todella kuiva! Ja niiden hinnoittelu. Ovessa lappu 4 pizzaa/kebabia 20euroa. Noh kassalla oli huijaamassa minulta YLI 20euroa. huomautin toki, että ovessanne on lappu. No niinpä olikin, ja maksoin sitten 20euroa. EN MENE ENÄÄN IKINÄ! Leipää voin tehdä kotonakin halvemmalla. Ekan kerran pidin tuotteesta. (eri tekijä taikka parempi päivä) Mutta nyt sitten kovan pettymyksen jälkeen jätän menemättä. Hyvä kun ei itku tullut!


Lisätty: 2007-11-01

Kävin siellä tänään ensimmäistä kertaa , ensisilmäyksella ihan siisti paikka. Myyjä osoittautui mukavaksi ja rennoksi. Pizzoja ei joutunut kauvan odottelemaan ja maku oli ihan perus. Hinnoissa ei ollut valittamista , ihan normi hinnat.


Lisätty: 2007-10-22

Ali Baba on ehdottomasti Turun ykkönen. Paras rullakebab jota olen eläissäni maistanut.


Lisätty: 2007-09-02

Yksi suosikkipaikoista. Liha ihan ok kotimaista tavaraa. Pizzat ei välttämättä parhaasta päästä, mutta kebu onkin mun ykkösjuttu. En ole käynyt katsastamassa uusia tiloja vielä kun tilaan kotiinkuljetuksella niin usein. Harva paikka pysyy pystyssä näinkin pitkään mitä ali baba on ollut.


Lisätty: 2007-08-26

Legendaarinen. Uudet tilat on ihan kodikkaat. Annokset ehkä pienempiä kuin naapurissa, mutta palvelu on parempaa. Herra Ali palvelee aina hymyssä suin ja itselle annokset on tulleet ilman pitkää odotusta. Falafel on ok, lihasta en tiedä. Suosin.


Lisätty: 2007-07-29

Edelleen kantapaikka! Parasta lihaa mitä Turun paikoista saa. Käytiin viereisessä Nummiksessa kun Ali oli kiinni ja kyllä osaa sen jälkeen taas arvostaa hyvää :) Annokset juuri sopivan kokoisia, ranskalaiset ehkä vähän pienet.


Lisätty: 2007-07-21

Tilasimme juuri kaksi rullakebabia TUPLALIHALLA, odottelimme sitten päälle tunnin, kun olimme tulleet siihen tulokseen että ei sieltä mitään kebabia ole edes tulossa, puhelin yllättäen soi. No, ajattelimme että koska kebabien tulo viivästyi tunnilla saisimme hyvitystä. Kebabit kuitenkin maksoivat yhteensä 20 euroa! Kun toimme kebabit sisälle saimme huomata että kyseiset "tupla lihalla" varustetut rullakebabit olivat pienempiä kuin useimpien kebab-ravintoloiden normaalit rullakebabit. Kebabit olivat päässeet viileiksi ja oli ikävää huomata , että MIETOIHIN rullkebabeihin oli piilotettu jalopenoja taikinan väliin. Paketointi oli suoraansanoen naurettavaa. Kebabit oli muumioitu paksuun paperisotkuun jota oli erittäin haastava avata. Kebabien makukaan ei juuri arvosanaa kohottanut, maku oli ala arvoista. Oli viimeinen kerta kun Ali-Babasta jotain ostamme, SURKEAA TOIMINTAA HYI HÄVETKÄÄ!


Lisätty: 2007-06-27

IHAN YLIVOIMAISEN PARASTA KEBABIA! HAKKAA MENNEN TULLEN PURUKUMIMAISET VALMISKEBABIT!


Lisätty: 2007-05-20

Surkein pizza koko elämässäni! Kinkku oli loppu ja pizza oli maustamaton!


Lisätty: 2007-03-22

ei kyllä näillä kebuilla nummista tai fc kebuu syrjäytetä uusi paikka on huomattavasti parempi kuin entinen "luola" mutta parannettavaa kyllä löytyy..


Lisätty: 2007-03-17

Liha karkeaa ja annokset pieniä. Varmaan legendaarinen, mutta mitä sitten? Kebab salaatilla oli lasten annoksen kokoinen, nauravat nakit here i come! Ainakin aikaisemmassa paikassa pizzat säälittäviä, turkinpippurikin oli jotakin hakkelusta, josta ei oikein saanut selvää. Uusiin tiloihin muuttaessa hinnatkin taisivat nousta. Vanhassa mestassa oli jotakin viehättävää dekadenssia ja kotoisuutta, vanha puutalo, mikäs sen parempi. Ihme mopojätkiä notkui siellä odottamassa rulliaan kun oli itse ruokailemassa, tai lukemassa lehtiä, meni sunnuntai pilalle.


Lisätty: 2007-01-23

Kävin eilen pizzalla. Oli elämäni surkein pizza, oikeasti. Tomaattikastike taisi olla jotain euroshopper tomaattimurskaa, tiedän sillä tunnistan murskan vetelän maun. Pizza oli muutenkin tosi vetelä ja mauton, reunat oli leikelty kun oli ilmeisesti päässyt palamaan reunoilta.


Lisätty: 2007-01-13

Entinen "kantapaikka" eli kanttis, tuttu jo kymmenen vuoden takaa, ehkä ylikin. ruoka yleensä hyvää, mutta annosten koot pienentyneet muuton myötä. vanhassa oli enämpi tunnelmaa, mutta uusi mesta on paljon tilavampi joskaan ei paljon siistimpi. ja missä itse Ali? Niin ja kotiinkuljetuksesta vielä pari asiaa; kestää ja kestää. pari sataa metriä matkaa ja aikaa taittuu helposti puoltoista tuntia.kävellen kaks minuuttia.liha on hyvän makuista ja yleensä leikattu sopivan pieniksi&ohuiksi siivuiksi, eikä semmosia inhoja puolen metrin liha siivuja.


Lisätty: 2006-11-29

rulla gebu on hyvää mut vähän pyörremmäks ne saa taitta,, muuten ihan ok... liha oli vähän jäähtyny kun rulla tuli pöytään.. ranskikset on ok


Lisätty: 2006-11-24

Itse en pitänyt lihasta muuten ok.


Lisätty: 2006-11-12

Vanhana Nummiksen kanta-asiakkaana tuli muutaman peräkkäisen huonon annoksen jälkeen tarve kokeilla jotain muuta. Ali Baban on nykyään tilava paikka, ruoan lisäksi saa salaatin ja lukea päivän lehdet samalla. Ruoka tuotiin pöytään nopeasti, tosin mainittakoon, että asiakkaita oli hyvin vähän joten nopeutta en varsinaisesti päässyt testaamaan. Fetajuustorullan hinta oli siedettävä ja annos minulle riittävän kokoinen, varmasti karmean nälkäiselle liian pieni. Maku oli erittäin hyvä esim juuri Nummikseen verrattuna. Kastike toimii ja liha on maukasta. Uusi kantapaikka?


Lisätty: 2006-10-15

Pettymyksien pettymys. Tilasimme kebab ranskalaisilla ja rullakebabin mukaan. Jo heti sisälle tullessa huomasimme asiakkaiden nyrpeät ilmeet ja helposti pääteltävissä oli, että ruokaa oli odotettu pitkään. Kuinka ollakkaan, kelloa tuli vilkaistua sisälle tullessa ja tietysti myös lähtiessä. Pääsimme lähtemään ulos annosten kanssa tarkalleen 40 MINUUTIN PÄÄSTÄ! Rullakebab oli surkea. Pelkkä lätkä rullalla jossa vain vähän mautonta täytettä ja kebab ranskalaisilla oli surkean pieni (vaimoni jäi nälkäiseksi!) ja kuulemma ranskalaiset HIRVEÄN suolaisia. Tänne emme enää mene...


Lisätty: 2006-09-26

Ihan jees paikka nyt uusissa tiloissa. Maku on hyvä, koko ihan ookoo.. Kotiinkuljetus on melko nopea lähelle.


Lisätty: 2006-09-23

täytyy kyllä sanoa et tuskin menen toistamiseen tänne kebulle. ihan hirveetä! liha oli kylmää ja mautonta. rulla oli venyvä, muovinen ja todella pieni. lisukkeet maistui kitkerältä. kastiketta en löytänyt mun kebusta ainakaan. tosi surkea mesta!


Lisätty: 2006-07-16

Juuri muuttanut uuteen paikkaan, ali baba on nummenmäen kantapaikka. Nummen pyörän edellisissä tiloissa avattu ali baba on suurempi, mukavempi ja kotoisampi. Annoksen koko on kohtuullisen pieni/keskikokoinen, ja hinnat ovat nousseet edellisestä. Annos on edelleen makoisa, ja kastike sopivan tulista. Harmittavasti ali baba ei ole auki klo 22 jälkeen.


Lisätty: 2006-07-05

Niin ali bab on muuttunut aika paljon se on nykyään paras pizzeria


Lisätty: 2006-06-30

Uudet tilat tuli testattua ja siistiä kyllä on. Palvelu vain oli valitettavan hidasta, vaikka töissä oli kolme henkeä. Mielestäni 40 min. odottelua on liikaa, oli jono millainen tahansa! Annokset ovat edelleen aika pieniä, esim. rullakebab tuplalihalla vastasi hädin tuskin monen muun paikan normaalia rullaa.


Lisätty: 2006-06-25

Mukava ravintola, jossa hyvä palvelu. Kebabin lihat olivat kuivat ja kastike olematon. Lisukkeet olivat ok, mutta niitä oli vähän.


Lisätty: 2006-06-17

Palvelu on hyvää ja hinnat halpoja. Mutta annokset niin kauhean pieniä, ettei nälkä lähde. Hyviä peruskebabeja kyllä, mutta se koko... Kävisin useammin jos ne kebabit olisivat isompia.


Lisätty: 2006-06-16

Ali Baba on siis muuttanut ja kävin tänään uudessa paikassa. Ero vanhaan paikkaan on todella suuri! Uudet tilat ovat siistit ja tilavat toisin kuin vanhassa paikassa. Hinnat nousivat vähäsen, mutta hintaan sisältyy nyt myös salaattipöytä. Ruokalistaan on myös tullut pari uutta annosta. Palvelu oli melko nopeaa ja kohteliasta, paikassa oli hyvä tunnelma. Taitaa tulla uusi kantapaikka, asun sopivasti kadun toisella puolella. Suosittelen!


Lisätty: 2006-06-07

Alibabassakin taso laskenut tasaisesti 13 vuoden ajan, ja mikä pahinta mestaa ei ole siivottu varmaan kertaakaan 13 vuoden aikana.


Lisätty: 2006-05-03

Oiva kebumesta lähellä asuvalle. Nopea ja rento palvelu. Ruuat ihan hyviä, tosin vuosien varrella huonontunut. Toivottavasti muuttaa pian uusiin tiloihin, jotain ongelmia muutossa on kyllä ollut. Ei sitä kebabravintolaa entiseen pyöräkauppaan niin nopeasti rakennetakkaan kaiketi.. Myyjät ovat tottuneet myös risaisiin ja likaisiin pulsuihin ja kapakka-pertteihin, niitä ravintolassa ravaa jatkuvasti (johtunee viereisestä baarista). Kannattaa käydä jos ohi tulee ajetuksi!


Lisätty: 2006-04-07

Tilasimme kouluun kebua. Soittelimme eri paikkoihin ja Ali Baba kiinnitti huomiomme. Nimestään huolimatta puhelimeen vastasi hyvää suomea puhuva nainen. Tilasimme kebabit. 45 minuutin päästä kebabit saapuivat. Loistava kebabjamppa harhaili koulussamme vartin ennenkuin löysi ostajat. Kestohymyllä varustettuna hän antoi jopa alennusta. Palvelu täysi kymppi! Kebab oli sitten toinen juttu. Annos oli varsin pieni, väkevä kastike ei todellakaan ollut väkevää, ranskalaiset olivat mauttomia ja löysiä ja lisukesalaatti kuivaa. Extremefiilingeissä kebu oli siedettävää, mutta paikanpäällä olisin mennyt valittamaan asiasta. Plussana vielä kuitenkin halpa hinta. Kebu oli neljä euroa ja kotiinkuljetus viidestä kebusta 5e.


Lisätty: 2006-04-07

Vähän pieni, mutta tuleva paikka paljon isompi. Loistavat ruoat.


Lisätty: 2006-03-18

Aloitetaan alusta eli paikka on pieni, mutta samalla kotoisa ja idyllinen. Palvelu erittäin hyvää, miltei loistavaa. Ei Turusta tosiaan näin hyvää palvelua saa mistään. Hintataso on erittäin huokea. Pizzat ja kebabit maistuvat hyviltä, lihaa on tarpeeksi, salaatti on tuoretta ja kastike on maukas. Pizzat kenties ovat hieman hintsuja mutta toisaalta hintaansa nähden sopivia. Suosittelen erityisesti rullakebabia ja täydellistä kebabia ranskalaisilla.


Lisätty: 2006-03-06

Olipa melkoinen tapaus. Hinnat olivat toki edulliset, mutta siinäpä ainut kehumisen arvoin asia. Rullakebab oli aivan olemattoman kokoinen, liha ja kastike maultaan ehkä perus keskitasoa. Varsinainen pommi oli pizza! Kotiinkuljetuksella tilatun pizzan kaikki täytteet oli kannessa kiinni, sillä lisäksi tilaamamme kolme rullaa oli kasattu kätevästi kannen päälle. Pohja oli jotain kaupan valmispohjaa, siis ihan oikeasti. Halvat hinnat eivät paljoa lohduta, jos annokset ovat olemattoman kokoisia ja vielä maultaan sellaisia, että itse tekisi helposti parempaa! Krapulapäivänä pettymys oli todella karvas, ja koko päivä oli sitä myöten pilalla.


Lisätty: 2006-03-02

Ennen rullakebab oli hyvä, mutta viimeksi kun otin miedolla kastikkeella niin kebab maistui ihan kuin kananmunalta! Sen jälkeen en ole viitsinyt mennä.


Lisätty: 2006-02-22

paikka on epäsiisti ja muutenkin pieni. ainoia hyvä puoli oli se että siellä on halvat hinnat. mutta kun on halvvat hinnat niin turha odottaa että saa hyvää pizzaa tai kebabbia. siella on huonoimmat pizzat ja kebabit mitä olen koskaan syönyt.


Lisätty: 2006-02-20

Mahtava paikka, hyvä hintalaatusuhde. Annokset sopivan kokoisia, oma nälkä ainakin lähtee. Majoneesi on hyvää ja pizzat maukkaita. Ainut miinus on pienet tilat, mutta asia korjaantuu pian pizzerian muuttaessa uuteen paikkaan, entisen Nummen Pyörän tilohin. Ali Baba on ollut kantapaikkana jo kuuden vuoden ajan.


Lisätty: 2006-02-12

Ruoka ei maksa juurikaan mitään, mutta ei tästä paikasta mitään kummosta saakkaan.. heh outo pikku kioski..hrrrr..


Lisätty: 2006-01-25

Ollut kantapaikka jo usean vuoden, enkä ole jotunut pahemmin pettymään! Ystävällinen palvelu, mutta hiukan pienet annokset. Toivottavasti Ali Baba muuttaa pian, sillä nykyiset tilat ovat ahtaat.


Lisätty: 2006-01-24

Pian tosiaan on Ali Baballa muutto edessä hienompiin tiloihiin. Palvelu on kohteliainta ja mukavinta mitä Turun kebabpaikoista löytyy. Paikan vahvuudet ovat pizzat, kebabit aika peruskamaa.


Lisätty: 2006-01-06

Kebab oli tälläkertaa hieman pienempi kuin normaalisti. Väkevä kastike on täydellistä, juuri sopivan tulista. Uunista oli tullut leipään hieman nokea, mutta se maistui hyvältä.


Lisätty: 2006-01-01

Pieni ja vähän mauton, mutta halpa.


Lisätty: 2005-12-11

Todella pienet annokset, hinta kohtuullinen. Varsinkin rullakebab oli pettymys. Leipä oli palanutta ja lihaa todella vähän. Mitenkään siistinä ei paikkaa voi pitää. Myös pizzat olivat pieniä eikä järin kummoisen makuisia.


Lisätty: 2005-11-28

Ihan loistava ravintola, hyvä palvelu, vaikka paikka onkin hieman sotkuinen. Hyvä ruoka ja kakkukahvit.


Lisätty: 2005-10-20

Hinta/laatu asiallinen. Ei säväytä mutta hyvin asiallista ruokaa 4 €. Pian muutto uusiin tiloihin, taivas on rajana.


Lisätty: 2005-10-16

Söin juuri kyseisessä paikassa rullakebabin. Yllätyin iloisesti kebablihan mausta. Kastiketta en rullastani löytänyt,eikä salattikaan ollut mitään erikoista. Palvelu oli kuitenkin Turun kebabpaikkojen kärkeä. Hinnan takia voin tuonne jopa palatakin.


Lisätty: 2005-10-06

Hinnoittelu kohdallaan, pizzat parempia kuin kebabit. Isolle miehelle vähän kevyet eväät mutta hinta/laatu Turun parasta. Tylyt kulissit hämää - toivottavasti hintataso säilyy uusissa isommissa tiloissa.


Lisätty: 2005-08-23

Hinnoittelu on kerrasaan halpaa, kaikki pitsat ja kebabit 3,90. Sisustus ja siisteys on paikan heikoin puoli, mutta muuttaa nyt aivan viikkojen sisällä uusiin tiloihin. Parempia kebabbeja kyllä saa mutta ei varmaan samalla hinnalla. Pitsat ovat mielestäni paikan vahvempi puoli.


Lisätty: 2005-08-16

Liha ei ole läpinäkyvää niinkuin useammissa paikoissa ja kastikettakaan ei voi verrata salaatinkastikkeeseen. Kebab ranskalaisilla tai sama tuplalihalla on aina varma valinta. Rullassa ei ole liikaa kehumista eivätkä pizzatkaan ole mitään yliluonnollisia. Ulkonäkö saattaa pettää ja toivotaan uuden sijainnin (parinkymmenen metrin päässä vanhan Nummen Pyörän paikalla) parantavan ja suurentavan ravintolaa. Omistajan mukaan paikka on neljä kertaa suurempi ja siistimpi, mutta hinnat pysyvät silti samana. Valinta on selvä Ali Baban ja Nummiksen välillä! Kantapaikkana jo 3 vuotta.


Lisätty: 2005-07-15

Palvelu hieman kesti ja paikka hieman suttainen. Tilasin rullakebabin ja se oli juuri sopivan kokoinen ja maukas. Jos ohi ajat, kandee poiketa.


Lisätty: 2005-06-27

Hinnat kohdallaan, mikä valitettavasti näkyy laadussa. Peru paksua vakio kebua mitä voin kuvitella vieressä olevan vanhan hämiksen vakkareiden makuun. mukavan kodikas ja pieni...


Lisätty: 2005-06-24

liian penet annokset. esim lautasta yritetään lähinnä peittä muutamalla jäävuorisuikkaleilla. plussat: hyvä palvelu, hyvänmakuinen, halpa, ja luulisin että liha on 100% naudanliha miinukset: ei siisti, älyttömän pienet annokset, pihistellään kaikkeesta.


Lisätty: 2005-06-15

Hintataso on alhainen, mutta mielummin ottaisin ison kebabin ja maksaisin siitä euron tai kaksi enemmän, kuin penaalin kokoisen rullan. halpa hintataso hämää, sillä rahalle saa paremmmin vastinetta muualta, jos on iso nälkä. pieneen nälkään paikka on kyllä hyvä. kebabit ovat kaikinpuolin hyvän makuisia, eivät mitään suunnattomia makunautintoja, mutta kuitenkin keskivertoa parempia, mutta kokoa saisi tosiaan olla enemmän.


Lisätty: 2005-06-09

kohtuu halpaa... ja sitä saa mistä maksaa. täyttä kebabia muttei juuri muuta. pienessä krapulassa oiva vaihtoehto ( tuolloin maku elämykset muutenkin hämärtyneet).


Lisätty: 2005-05-19

Hardcore mesta vain tosi kebabin vetäjälle. Annoksen koko vaihtelee aina. Jos on aikaa kannattaa tilata kotiin kuljetus, pohjat on 3 tuntia. Hyvää kebabia ei kovin tulista vaikka käyttäsi voima sanoja. Rento meininki!


Lisätty: 2005-05-03

Paikka, johon jaksaa vaivautua vähän kauempaakin. Annosten koko vaihtelee, mutta toistaiseksi on tullut hyvää halvalla 100% varmuudella (2 vuotta kantapaikkana). Ulkokuori saattaa ajaa hienohelmat viereiseen kebabravintolaan.


Lisätty: 2005-03-28

Yksi vanhimmista ja perinteikkäimmistä kebabravintoloista Turussa. Vanhanaikainen ulkokuori hämää, sillä kebabit ja pizzat aivan loistavia.


Lisätty: 2005-03-15

Muuten olin täysin tyytyväinen syömääni kebab ranskalaisilla -ateriaan, mutta "kastike" oli pääsääntöisesti tomaattimurskaa, jota oli aivan järjettömästi liikaa. En saanut syötyä annosta kokonaan, kun tomaattimurska alkoi maistua kaikessa liikaa.


Lisätty: 2005-03-06

Hinta/laatu/koko-suhde erinomainen, kantapaikka jo vuosia. Pysäköintipaikkoja lähellä riittävästi.


Lisätty: 2005-01-30

Rullakebabissa oli kebablihaa vain puoleen väliin asti, nälkä jäi ja kaupanpäälle tuli kiukkuseksi, enää ei tuolta ruokaamme haeta, vielä vuosi sitten oli yksi turun parhaisat ainakin hintaansa nähden, nykyään onneton.


Lisätty: 2005-01-29

Ali Baba valmistaa itse oman lihansa ja liha onkin maukasta. Pizzat ja rullat ova hieman pienehköjä, mutta hinnaltaan sopivia. Ravintolasali on aika pieni ja istumapaikkoja vähän. Talvella vetoisaa. Ali Baba tekee keskimääräistä paremmat pizzat ja kebabit ja voin suositella jos ei hiukan pienempi annoskoko haittaa. Hyvä muttei mitään erikoista.


Lisätty: 2005-01-23

Rullakebab oli älyttömän pieni eikä maistunut oikein miltään.


Lisätty: 2005-01-15

Hinnat ovat alhaalla: Kaikki 3.90 näköjään vielä toistaiseksi synttäreistä riippumatta. Annoskoko on riittävä, mutta ei välttämättä sellainen, joka aiheuttaisi kaikille närästystä. Minä syön oman pizzan/kebabin ja neljänneksen tyttökaverilta, ja kumpikin on tyytyväinen. Ravintola on viihtyisä (OK, jotkut syövät mielummin viereisessä pankkisalissa huonompaa ruokaa, oma valinta ja makuasia paikan suhteen). Palvelu on aina viimeisen päälle. Itse Ali Baba (jonka oikeaa nimeä en koskaan muista) keskustelee ja kertoo Lähi-Idän tilanteesta, jos osoittaa kiinnostusta. Mitään ei kyllä tyrkytetä, vaan keskustelu sopii aloittaa ihan itse. Extra-tulisen kastikkeen laatu vaihtelee, mutta kireillä talvipakkasilla ja flunssaisena sitä voi varauksetta suositella. Väkevä on välillä vähän pliisu tällaiselle makuhermonsa aikoja sitten polttaneelle. HUOM. Tilattaessa kysytään mieto vai väkevä. Extra-tulista pitää osata pyytää.


Lisätty: 2005-01-08

Nykyisen tarjouksen 3,90€/annos aikana todella huono hinta-laatusuhde. Rulla toivottoman pieni ja ennen todella tulinen ekstratulinen-kastike on nykyisin vain varjo entisestään. Naapurista saa euron lisähinnalla melkein tuplasti isomman rullan. Käyn jatkossa syömässä sitten kun rullan saa parilla eurolla, tapaksista ei viitsi sen enempää maksaa.


Lisätty: 2004-12-20

Yo-kylän liepeilla, hinnat sopivia opiskelijoille. Esim rulla 3.90e. Annokset ovat pieniä ja lihakaan ei ole parasta mitä markkinoilta löytyy. Nälkä kyllä lähtee sopuhintaan, mutta suosittelen pysymään pitsoissa.


Lisätty: 2004-12-14

Rulla tuplalihalla melkoisen keskinkertainen. Liha oli muuten ihan ok, mutta melkoisen viileää. Kastike oli vissiin vähissä, koska sitä pihisteltiin oikein viimisen päälle..heh. Rulla ja (tuonti)tölkki 4,5€, rulla ns. tuplalihalla ja samaisella tölkkijuomalla 7€. Tuo herätti pientä närää, koska rullassa ei mielestäni ollut lähellekkään tuplalihaa.Olisi ollut kiva nähdä kuinka pieni se ns. normaali rulla sitten on.


Lisätty: 2004-11-08

Boikotissa. En keksi paljon hyvää sanottavaa paikasta. Epäsiisti paikka keittiön puolelta, muutenkin pieni ja ahdistava. Pizzat surkeita, rullakebab ok. Olen käynyt ko. paikassa tasan 3 kertaa, enkä näillä näkymin enää käy.


Lisätty: 2004-11-03

Nummenmäen ehdottomasti parempi paikka nuhjuisesta sijaintipaikasta huolimatta: leppoisa meininki ja ihan hyvät kebabit. Pizzoissa olisi parantamisen varaa mutta sitähän ei tässä kysyttykään.


Lisätty: 2004-10-25

Täältä on tullut ties kuinka monta rullakebabbia haettua. Annos on suht pieni ja itse en pidä kebabin salaatista. Palvelu on ihan asiallista, ja hinnat halpoja. Kuitenkin Nummiksen ilmestettyä viereen olen usein rahani sinne kiikuttanut. Lähinnä annoksen koon takia ja erityisesti pidän Nummiksen leivästä enemmän.


Lisätty: 2004-10-08

Annokset pienehköjä moniin muihin verrattuna, maku aika tavanomainen, mutta alhaisten hintojen takia hyvä paikka.


Lisätty: 2004-09-29

Oiva kerrassaan! En sanoisi ränsistynyt vaan tunnelmallinen, en kutsuisi annoksia pieniksi vaan pieniruokaisemmillekin sopiviksi. Ja se kebabpitsa! Ei sen veroista muualla.


Lisätty: 2004-09-01

Tämä on kantikseni, joten olen sen suhteen jäävi, mutta asiallista ruokaa ja otetta myös asiakaspalvelusta. Itäharjun idylliin tämä mesta sopii kuin Mauno Leskirouvaan.


Lisätty: 2004-08-19

Kebabit ok, mutta kebabpizza aivan loistava pläjäys. Iso ja herkullinen. Tosin tässä paikassa on siitä hölmö systeemi, että tarjouspizza on normaalihintaista pienempi. Eli jos haluaa hyvän ja ison kebabpizzan, pitää muistaa pyytää listahintainen.


Lisätty: 2004-08-15

Hinnat ja ruoka hyviä, mutta annokset pieniä. Paikka ei ole siisti, mutta palvelu ystävällistä. Tervetuloa Pakaan nauttimaan hyvästä ruuasta.


Lisätty: 2004-07-30

Heh, tuo osoitteen "vanha puulato" on kyllä kuvaava, mutta kyllä täältä Nummenpakan parhaat kebabit saa: tosi on, että annokset ovat suhteessa pieniä moneen muuhun paikkaan verrattuna, mutta kyllä se maku aina koon voittaa.


Lisätty: 2004-07-02

Ali Baba on kyllä ehdottomasti Turun kolmen parhaan kebumestan joukossa, ellei jopa paras. Ali Babasta olen itsekkin saanut kebuoppini ja kun kerran löytää hyvän paikan joka on lähellä (alle 500m) on turha vaihtaa enää paikkaa, vaikka olen kyllä itsekkin hairahtunut muihin mestoihin mutta Ali Baba on omasta mielestäni paras!


Lisätty: 2004-07-02

Nälkä ei lähde, koska annokset on niin pirun pieniä. Turkinpippurit on harvinaisen hyviä, salaatti oli tuoretta, annoksen estetiikka oli ihan ok, mutta loppujen lopuksi ei jäänyt hyvä maku paikasta, koska oli nuhjuinen ilmapiiri. Rullakebab + tölkkijuoma (Coca-Cola) maksoi 4,5 euroa.


Lisätty: 2004-06-24

En ole eläessäni syönyt näin pientä rullakebabbia jonka kävin Ali Babasta hakemassa. Maku kohdallaan, raaka sipuli loistava lisä ja liha hyvää. Mutta koko, ei täytä läheskään vatsaa. Huonoa tuuria?


Lisätty: 2004-06-22

Kerran kävin, toista kertaa en mene. Odotin pizzaa tunnin, menin kotiin ja ilokseni huomasin että siellä on suolakurkkua, vaikka tilasin pizzan nimenomaan ilman sitä. Vein pizzan takaisin ja 5 minuutin marinan jälkeen sain rahani takaisin. Todella epäsiisti paikka ja surkea palvelu.


Lisätty: 2004-06-19

Julkisivu antaa ehkä väärän kuvan paikasta, mutta viimeiset 10 vuotta se on ollu yksi suosikkipaikoistani. Sisustus ei ehkä ole paras mahdollinen ja tila pieni, mutta kebut on kyllä maukkaat. Hintakin on ehkä Turun halvin jos tilaa esim 4 pizzaa tai kebabbia 17€ kotiinkuljetettuna ei ole enää kallis ja varmasti nälkä lähtee krapulapäivänäkin. Turun Top 5 listalle ehdottomasti.


Lisätty: 2004-05-15

Todella hyvä paikkka jossa on hyvä ulkomainen tunnelma. Annokset aika pieniä mutta sitäkin maukkaampia. Työntekijät mukavia. Hieman saisi olla tilaa enemmän (4 pöytää), joskus lounasaikaan ei mahdu istumaan.


Lisätty: 2004-05-06

Ali Bab on joutunut tiputtamaan hintojaan kun viereen tuli Nummis - sinällään tässä tapahtui samalla hassu temppu kun ruoka parani sekin ihan silmissä. Kebabit siis ovat ihan hyviä, mutta pizzojen laatu vaihtelee ihan liikaa. Nummenmäen paras paikka kuitenkin ränsistyneestä sijaintipaikasta huolimatta (ja paikka antaa mestalle kyllä oman viehätyksensä)


Lisätty: 2004-04-23

Ali Baba 12 vuotta Suomessa. Hintojen aleneminen tarjouksien johdosta pienentänyt annosten kokoa, mutta hinta-laatusuhde silti erinomainen.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute