Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Tabriz Kebab

Tabriz Kebab

 

Kiinamyllynkatu 5
20500 Turku


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 18 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-04-10

Varsinainen liha maistui vähän erilaiselta kuin muissa paikoissa. Hinta-laatu suhde oli hyvä ja annokset tarpeeksi isoja. Kahvi oli kyllä hirveää, sellasta laihaa ja vedeltä maistuvaa. Ja kivan näkönen myyjä oli töissä.


Lisätty: 2005-01-10

Kebabannos riittävän iso, ja maku on hyvä. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja ripeää. Hinnat ovat erinomaiset kun ottaa huomioon ruuan ja sisätilojen hyvän laadun.


Lisätty: 2004-09-18

Ihan kiva paikka ja mukava palvelu & väki, kebabin teko kuitenkin kesti liian kauan. Liha oli ihan passelia, ei mitään ihmeellistä mutta ok, ranskalaiset olivat hyviä mutta kastike oli vähän ponneton ja sitä sai terästää pippurimausteella, sen lisäksi kastike tuntui ketsupilta jota olisi vedellä jatkettu.


Lisätty: 2004-08-04

Vallan mainio paikka! Palvelu pelaa, annokset on suuria ja todella maukkaita. Suosittelen kaikille yliopiston liepeillä liikkuville!


Lisätty: 2004-07-06

Oikein mukava yliopiston lähellä oleva paikka. Nyt kesäaikaan kun ovet ovat avoinna rasvankäry ei ole liian voimakas. Kebab ei ole parasta mahdollista, mutta pizzat ovat todella herkullisia. (Valitettavasti pizzoihin laitettava paprika on purkkipaprikaa ja sen takia pahan makuista.) Kunhan tietää mitä välttää erinomainen paikka.


Lisätty: 2004-06-04


Lisätty: 2004-05-31

Ruoka on hyvää, mutta rasvan haju tarttuu vaatteisiin, mikä on ikävähkö sivuvaikutus.


Lisätty: 2004-05-27

Tämä paikka oli ennen aivan loistava, mutta jossain vaiheessa iski omistajanvaihdos. Pizzoissa on nykyisin tosi vähän täytteitä ja palvelukin on melko apaattista. Saisi olla auki myöhempään viikonloppuna.


Lisätty: 2004-04-04

Mukava viihtyisä kebab paikka! Mistään muualta en ole löytänyt yhtä mahtavaa lihaa, mitä täältä löytää. Hinta on tosi halpa laatuun ja kokoon nähden. Tosi mukava henkilökunta ja palvelu. Upea!(+l)

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute