Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Chilli Fast Food Restaurants, Makkaratalo

Chilli Fast Food Restaurants, Makkaratalo

 

Keskuskatu 6
00100 Helsinki
puh. 09-170157


Liha  6.8 Kastike  6.9 Lisukkeet  6.8  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.7 Siisteys  6.9 Hinnoittelu  4.5 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 53 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-15

Aivan hirveä. Kun ostin kebibin sieltä, ihmettelin hintatasoa varsinkin siihen nähden että myyjä otti pakastimesta pitaleivän, lämmitti mikrossa ja heitti mikrokebabit perään. Se oli ensimmäinen kerta kun huomasin ettei kebab maistunut hyvälle. Aina ennen jos olen syönyt pahaa kebabbia on se silti maistunut hyvälle, mutta tämä paikka osasi tehdä kebabbia mikä maistui pahalle.


Lisätty: 2008-10-25

Surkein rullakebab mitä olen koskaan syönyt. Palvelu ok. Siisteys välttävä.


Lisätty: 2007-01-14

Oikein hyvää peruskebabia - sijainti selittää kalliin hintatason. Siisti ja mukava paikka.


Lisätty: 2007-01-09

mahtava paikkaa!


Lisätty: 2006-06-22

Pieni kebab ranskalaisilla 6,50. No otetaan. Ja entä juoma? Hanavettä vaan, ok. Ja kun saan vaihtorahat vastapöytään hetkeksi ruuhkautuneen kassan takia, puuttuu 30 senttiä. Ei ole maatakaatavaa, mutten anna kusta itseäni naamalle. Siispä kassalle marisemaan. No se vesi maksoi sen 30 senttiä. En siis ota hanasta lisää, vaan nieleskelen kepappini ilman enempiä vesiä, sillä en tiedä tuleeko taas joku nöyryyttävä lisämaksu perään. Mutta kannattaako karkoittaa asiakkaita hanaveden rahastamisella siten, ettei mainitse hinnasta kassalla ensin? Saivat 30 senttiä, mutta menenkö uudelleen? Sapuksa sinänsä oli ihan hyvää.


Lisätty: 2005-11-03

Tulinen kastike mautonta, hinta turhan kallis, lisukkeet oikein mainiot, annoskoko niukka.Hyvin peruskamaa, ei missään nimessä herkkupaikka.


Lisätty: 2005-10-02

Mukava paikka käydä syömässä vaikka hinnat ovatkin hurjat.


Lisätty: 2005-07-25

Kebabliha ihan ok kamaa. Kastike tulisena aivan loistavaa. Yöllä ravintolaillan jälkeen chilliin syömään. Tähän aikaan todellinen pikaruokala. Ruoka on pöydässä ennen kuin itse sinne ehdit istumaan, eikä laatu juurikaan kärsi. Tosin yöllä ei kastike vaihtoehtoja tarjota.


Lisätty: 2005-07-10

Saisi ketsupit ja muut löytyä pöydiltäkin.


Lisätty: 2005-05-30

Kepukka ranskiksilla: Ihan hyvää kaikin puolin, ei suurempaa valittamista. SE suuri juttu kuitenkin puuttuu, eli jos mausteita käyttäisi enemmän ja annoksia kasvattaisi viidenneksen niin hyvä olisi. Ehkä eniten häiritsee annosten liukuhihnamainen tekeminen, myyjien hymyttömyys ja suolainen hinta.


Lisätty: 2005-05-08

Muuten hyvä , mutten suosittele iskenderia, koska kuten monessa muussakin pika-kebab paikassa iskenderin leipä on samanlaista, kuivaa ja mitään sanomattoman makuista. Annos olisi myös voinut olla hieman lämpimämpi, mutta lihasta plussaa.


Lisätty: 2005-04-27

Kallis, maku ei säväytä, pienet annokset. Tuossa kolmikossa on yksi liikaa ja Chillissä ei tule enää käytyä. Kebab pitää hinnoitella houkuttelevammin! Jos 10e lähestyviä hintoja haluaa maksaa, niin keskustasta saa ruokaa ihan kunnon paikoista kankaisine lautasliinoineen ja kynttilöineen.


Lisätty: 2005-03-14

Kallista, kallista! Liha kohtuullista, ohutta, kastike saisi olla mielikuvituksellisempi. Ruoka tuli kohtuu nopeaan, mutta myyjä oli aika mörkkinä.


Lisätty: 2005-03-14

Kastikkeiden maku vaihtelee aikalailla, ilmeisesti tekijän mukaan. Salaatit eivät maistu kovin tuoreilta. Liha ja ranskalaiset ovat hyviä!


Lisätty: 2004-12-06

Mainio ruokapaikka keskelle työpäivää. Suht nopea palvelu ja muutenkin maistuvat pöperöt. Musiikki ehkä hieman turhan kovalla. Luettavaa ja soijakastikettakin löytyy. Joskaan ei kikkomania. Paras kebabpaikka makkaratalossa toistaiseksi.


Lisätty: 2004-12-05

Oikein hyvää peruskebabia - sijainti selittää kalliin hintatason. Siisti ja mukava paikka.


Lisätty: 2004-11-10

Herkullista, olen aivan toivottoman koukussa pitakepsuun. Tilaan lähes poikkeuksetta kebab-aterian jossa suomen parhaat ranskalaiset!


Lisätty: 2004-11-08

Kebab ranskalaisilla on ehdottomasti stadin parasta(kokemusta kyllä on), varsinkin kastike! Muut ei niinkään erityisiä.


Lisätty: 2004-10-25

Asematunnelin Chillissä oli hieno punainen sisustus. Puukaihtimetkin pystyi laittamaan kiinni tai auki. Peränurkassa oli viihtyisää ja rauhallista, eikä ollenkaan meluisaa, kuten kebaberioissa yleensä. Kalakebab-ateriamme tulivat todella nopeasti. Ranskalaiset olivat parhaimpia maistamiani, kivan suolaisia. 0,5 l limu oli hyvän kokoinen, yleensähän kebaberioissa on naurettavan pieni 0,3 l. Olisin ottanut mielummin valkosipuliperunat, mutta ateriaan kuului vain ranskalaiset.


Lisätty: 2004-09-27

Liha ja kastikkeet loistavia! Annoksen koko sopiva. Ei ehkä tunnelmaltaan ja sisustuspuitteiltaan paras illallisravintola, mutta lounaalla homma toimii! Asiakaspalvelu neutraali.


Lisätty: 2004-07-26

Ihan syötävää, muttei mitään erikoista, isohkot annokset. Liha ei ole huonoa mutta pehmeämpääkin on tullut syötyä. Annokset tehdään "liukuhihna" tekniikalla, eli aika persoonattomalla maistuu. Kovasti ovat tyrkyttämässä raakaa sipulia annokseen, menee vain maha sekaisin. Melko siisti paikka.


Lisätty: 2004-07-25

Kun astuin ravintolaan ja silmäilin hintoja olin yllättynyt niiden suuruudesta, mutta kun annokseni tuli pöytään huomasin, että olin saanut hintaan nähden sopivan kokoisen annoksen. Tuju kastike plussaa! Muuten perus mättöä.


Lisätty: 2004-07-04

Ruoka tässä ravintolassa on todella onnistunutta. Liha on niin maukasta ja kastike sopivan tulista, että tätä voisi syödä loputtomiin... No, kyllä nämä reippaan kokoiset annokset riittää. Hinnat ovat kyllä aika korkeat, ellei osta tarjouksessa olevaa tuotetta. Riisi on vähän kökköistä usein, mutta muutoin ainakin takeaway-paikkana Suomen Kebab-eliittiä.


Lisätty: 2004-06-20

Iskenderissä kaikki n. kohdallaan. (Leipä + liha + kastike)


Lisätty: 2004-06-20

Chilissä on loistava kastike, ja annokset suht hyvän kokoiset. Ravintola sisustus on jotenkin persoonaton, mutta siisti ja lämminhenkinen. Liha on erittäin hyvää ja pienellä hymyllä saa hieman ekstraakin. Ei ehkä paras Chili Fast Food paikka, mutta parempi kuin moni muu kebabpaikka.


Lisätty: 2004-06-16

Chillissä on ehdottomasti parhaat kastikkeet. Annoksien koko ja laatu täysin läheisimmän kilpailijan, Stadin kebabin yläpuolella. Missään kebab-paikassa en ole parempaa salaattia ja sen kastiketta saanut. Ranskalaiset yleensä juuri sopivia ja tuoreita.


Lisätty: 2004-04-29

Teollisen makuista mössöä. Persoonaton sisustus. Hinnat laatuun nähden kalliit. Todellinen pettymys. Kannattaa kiertää kaukaa ja käydä vaikka läheisessä mäkkärissä. Rahalle saa siellä enemmän vastinetta.


Lisätty: 2004-04-21

Saatanan kallis. "Kebab Donalds". Hinnoittelu täysin pielessä.


Lisätty: 2004-04-04

Reilun kokoiset annokset, joissa on myös maku kohdallaan. Iso miinus muuten asialliseen paikkaan on se, että ainakin viikonloppuiltaisin safkat on otettava mukaan klo 3:n jälkeen.


Lisätty: 2004-04-04

Isot annokset, hyvä valikoima, mutta palvelun ja ruoan laatu vaihtelee, joskus jää osa annosta saamatta, joskus pepperonit homeessa jne. En suosittele.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute