Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Sisilia

Sisilia

 

Aninkaistenkatu 3
20100 Turku
Aninkaistenmäessä
puh. 02-2518555

Avoinna: Ma-La 10.00-22.00  Su 11.00-22.00 


Liha  7.1 Kastike  7.1 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Ei
Palvelu  7 Siisteys  6.6 Hinnoittelu  9.1 Pankkikortti  Kyllä    
28 arvostelua vuoden aikana (yht. 256 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-10-05

Ei makuelämyksiä, niin halpa, että syön silloin tällöin nälkääni jotain, muuten ei tulisi mieleenikään mennä sinne, kun vieressä on Milan...


Lisätty: 2009-07-29

Tilasin kabun ranskalaisilla ja maku oli erittäin hyvä. Mutta koko oli myös tosi pieni ja ranskalaisten päällä oli liikaa grillimaustetta. Kun toisella kerralla otin rullakebun, joka oli hieman normaalia pienempi mutta maku taisi olla paras mitä olen koskaan maistanut.


Lisätty: 2009-06-04

Ehdottomasti parhaat ranskalaiset mitä olen koskaan syönyt. Kebabliha ihan menettelevää miedolla kastikkeella, seuraavalla kerralla voisi kokeilla tulista. Miinusta salaatista joka on toteutettu pelkällä kiinankaalilla ja kahdella kurkunviipaleella.


Lisätty: 2009-06-02

En ole eläessäni maistanut yhtä tulista kastiketta kuin tässä paikassa! Olen tottunut syömään tulista, mutta tämä pisti kyllä luun kurkkuun! Tästedes valitsen "miedon" - vaihtoehdon. Hinnoittelu loistava ja maukasta kebabia. Jatkakaa samaan malliin!


Lisätty: 2009-05-17

Tämän paikan parhaimpiin puoliin kuuluu hinnoittelu ja rullakebabin leipä, joka maistuu juuri sopivalta - sopivassa suhteessa suolaisuutta, pehmeyttä ja rapeutta. Tämmöistä sen olla pitääkin. Kastikevaihtoehtoja on runsaasti, ja väkevä vaihtoehto saakin kielen nipistelemään ja ihon hikiseksi. Paikka on mukavan avara ja siisti, ja odottelua ajatellen telineillä on mukavasti viimeisimpiä Hesareita ja Turun Sanomia.


Lisätty: 2009-02-28

Hinta-laatu paras Turun alueella. Rullan koossa olisi parantamisen varaa, mutta toki sen ymmärtää, ettei neljällä eurolla maailman suurimpia rullia voi taikoa. Lisukkeissa olisi parantamisen varaa, mutta liha on aivan loistoluokkaa. Pitsat ovat vuoden aikana parantuneet roimasti, täytteitä on oikeasti paljon ja juustoakin on tullut lisää päälle. Suussasulavia. (ja se listan tulinen pitsa on _oikeasti_ todella tulinen )


Lisätty: 2009-01-21

Rullan juustolla söin. Hinta opiskelijalls 4 euroa, joten mielestäni erittäin halpa. Tulinen kastike ei oli juuri sopivaa. Liha hyvää keskitasoa, mutta salaatti aivan luokatonta. Myöskään juustoa ei juuri huomannut, joten siitä miinusta.


Lisätty: 2009-01-03

kebab lihassa oli kitkeetä!! en tule sinne enää koskaan !


Lisätty: 2008-11-17

Rullat eivät ole isoimpia, mitä tuskin voi odottaa 4e hinnalla, mutta omien kokemuksien perusteella maku parhaimpien joukossa Turussa. Kastikevaihtoehtoja on myös useita ja tulinen kastike on ihan oikeasti tulista. Itse ravintola on melko siisti, kehotan kuitenkin jättämään vessassa käynnin väliin.


Lisätty: 2008-09-01

Tätä paikkaa voi kiittää yhdestä asiasta (HINNOISTA: kaikki maksaa 4€), mutta muusta ei oikein voikkaan kiittää. Itse kebabiin täällä ei uskalla koskea, pitsa menee maun puolesta.


Lisätty: 2008-08-13

Halpaa vaikka 4 e nykyään onkin. Mukava se vanha omistaja :) ehkä hiukan pieniä kebabannoksia verrattuna muihin paikkoihin mutta kyllä siellä rahalle vastinetta saa. Liha ja kastike juuri omaan makuun mutta rehuja sinne ei kannata syömään mennä. Turun paras hinta/laatu suhde paikka Suosittelisin


Lisätty: 2008-05-08

Hyvät kebabit ja pitsat, hyvä salaatti, edullinen ja palvelu pelaaa joten paljoa enempää ei voikkan pyytää, suosittelen.


Lisätty: 2008-04-17

Nyt ikävä kyllä hinnat noussu, kaverit varmaan tajus tekevänsä tappiota.:D Vähän kiristää pantaa kun joutuu lounastarjouksesta 5 oiroo maksamaan, vanha 4 oli huomattavasti mukavampi.


Lisätty: 2008-02-25

Jos tulista haluaa niin tulista saa! Yli kymmenen vuoden ajan syönyt kotopuolessa (kaikkien tuttujeni mielestä) liian tulista ruokaa viikottain, mutta Sisilian tulinen kastike sai kyllä kunnollisen suupuudutuksen. Hinnat myös mahtavasti kohdallaan. Suosittelen!


Lisätty: 2008-02-06

On muuten opiskelijahinnat nousseet: 4e/keb ja 5e/keb+juoma Mutta liha ja kaikki muukin on huomattavasti parempaa kuin kesällä puoli vuotta sitten. Myös mieto kastike oli tällä kertaa oikeasti mieto, ensi kerralla medium... Ehdottomasti keskustan ja sen ympäristön paras valinta kun hintaa katsoo


Lisätty: 2008-02-01

Annokset eivät niin hirveän isoja mutta ei pieniäkää, nälkä lähtee mutta annoksen jälkeen tekee mieli lisää. Herkullisen rapeat ja sopivan suolaiset lohkoperunat, liha maukasta ja kastike on hyvää, vielä kun päällä on salaatinkastiketta. Salaatti pelkkää kaalia, viipale suolakurkkua ja tomaattia. Ei sitä kebabbia salaatin takia ostetakkaan! Hinnoittelu parhautta. Jos kaverin kanssa niin tilaa kebabit ja puoliksi yhden pizzan! Toimii! Yksi parhaita kebabbeja turussa.


Lisätty: 2008-01-30

Tämä paikka on tehnyt sen, mistä lukemattomat kilpailijansa voisivat ottaa opiksi: Hintojen nousu on vaikuttanut suoraan laatuun, maksan pienen lisähinnan mielelläni! Ennen 3,5 euron annokset, sapuska keskitasoa tai ehkä aavistuksen alle. Nyt 4 euron hintaan paikka kilpailee yhtäkkiä kaupungin kovimmassa sarjassa. Liha on nykyään suussa sulavaa, kastikkeet todella maukkaita! Mausta tuli lähinnä mieleen milan vanhoina hyvinä aikoina, olisiko kolleega käynyt kenties keittiössä konsultoimassa?


Lisätty: 2008-01-26

Ihan perus, liha aika laihaa.


Lisätty: 2007-12-25

Kylä on hinta/laatu suhde kohdallaan. Käyn tääl joka päivä aamiaisella, suosittelen myös muille!


Lisätty: 2007-12-13

Todella hyvää palvelua, ja TODELLA halpa 3,5euroa kaikki pizzat ja kebabit. Rulla ehkä vähän pieni, mutta pizza iso ja hyvä ja halpa :)


Lisätty: 2007-11-17

Ihan ookoo... Liha melko hyvää, kastikkeet kuitenkin loistavia. Annokset pieniä, mutta halpoja.


Lisätty: 2007-11-17

Ihan ookoo... Liha melko hyvää, kastikkeet kuitenkin loistavia. Annokset pieniä, mutta halpoja.


Lisätty: 2007-11-15

aika ok mesta


Lisätty: 2007-10-28

hyvä paikka. :)


Lisätty: 2007-10-06

Annokset keskikokoisia, jos ei hirmu nälkä niin sopiva, hinnat tosin todella edullisia :) pitsat hyviä, rullat sekä kebab ranskalaisilla olleet joka kerta onnistuneita. Palvelu toimii. Kannattaa käydä, eikä sitä opiskelija korttia tarvi ;)


Lisätty: 2007-09-06

Halvalla ei koskaan saa hyvää .. Aterioiden hinta on opiskelijoille tuo maaginen 3 ja puoli euroa joka myös näkyy aterian koossa.Itse olen pari kertaa paikassa käynyt ja nälkä ei todellakaan ensimmäisellä kerralla lähtenyt ja koko rullakebab oli muutenkin outo..Jotenkin niin pieni ja käntttyräinen,eikä lihastakaan oikein ollut tietoa. Käytiin myös tyttöystävän kanssa illalla n. hiukan ennen puoli kymmentä ja myyjä sanoi että pitää ottaa mukaan(pizza ja kebab),menimme sitten läheiseen puistoon syömään.. 3 min ja kebab oli kadonnut.. Pitsa sentään oli täyttävää mutta jotenkin oudon makuista..


Lisätty: 2007-08-26

Ruuat sopivan kokoisia ja hyviä. Sakaattikin on maistuvaa ja hinnat edulliset. Sisiliassa nääs kaikki ovat obiskelijoita ;)


Lisätty: 2007-08-14

Ehkäpä Turun ali-arvostetuin paikka,Hinta laatsuhde todella kovaa luokka ellei turun kovin,Kebabin taso ei ole heitellyt viimeisen kolmen vuoden aikana kun olet käynyt täällä.annokset ovat positiivisellä tavalla erinalaisia kuin,muissa paikoissa.Kuulu ehdottomasti turun kebab eliittiin.Paras keskustan paikoista.


Lisätty: 2007-07-23

todella hyvä kebula


Lisätty: 2007-07-11

ainut asia minkä takia sisiliassa jaksaa käydä on hinnoittelu.. 3,5e hiukopalasta ei ole paha vaikka rullat ovatkin laittoman pieniä. Pitsa on oikeastaan mitä kannattaa syödä, jos on yhtä suuri ruokainen kuin allekirjoittanut. Fetarullasta saimme etsimällä etsiä kaverini kanssa fetaa, lopulta löytyi 3 palasta. hyvä puoli on se, että opiskelijatarjouksta tarjotaan vaikka 45v pete-putkimiehelle lounastauolla. rullat ovat pienentyneet muutaman vuoden aikana halpojen hintojen vuoksi. salaatit melkoista mössöä. mutta muuten. kai tätäkin pahimpaan nälkään vetää.


Lisätty: 2007-04-10

Hyvät soosit, edukas lounashinnoittelu; kebabannos (myös rullat) + limu 4e


Lisätty: 2007-03-08

Kaikki muu täysin kamalaa, hinnoittelu turun eliittiä. Ainut syötävän arvoinen eines täällä on pizza


Lisätty: 2007-03-07

Hyvä paikka, jos ei ole mikään hirmunälkä! Annokset ovat pienehköjä, mutta opiskelijahinta 3,5€ on sopiva vaikka sanotaan että koolla on väliä. Rullaa suosittelen jos on isompi nälkä, pienempään nälkään valintani on iskender. Pizzat ovat hyviä ja niitäkin kannattaa testata!


Lisätty: 2007-03-04

Erinomainen hinta/laatu-suhde. Rullakebab irtoaa mukavan edullisesti ja koko on riittävä. Liha voisi olla mureampaa mutta hyvä kastike korvaa moiset pienet puutteet.


Lisätty: 2007-03-03

Ah. Turku tuo kebabkeisareiden kotimaa! Kyllä kelpaa syödä lievässä aamumuiskeessa maukas ateria! Sisilia on tunnettu etenkin halvoista hinnoistaan (3.50), mutta paikka kukoistaa muillakin avuilla. Annokset ovat tarpeeksi isoja, jotta kovempikin elementin siirtäjä tai valuutan liikuttaja saa luonaallaan kuvun täyteen. Liha on kypsää ja lisukkeet kondiksessa. Kastikkeista saa valita makunsa mukaan kolmesta vaihtoehdosta. Paikan pitäjä on mukava kaveri, joka hymyilee paljon vaikka ei vitsiä ymmärtäisikään. Sisustus on sopivan pelkistetty, mutta kuitenkin kotoisa. WC:n puoleisella seinällä roikkuvat niagaran putous taulut tuovat oman mausteensa. Itse söin Sisilian kuuluisun rullakebabin, joka oli kerrassaan mainio. Seuralaiseni kebu ranuleilla oli myös kehujen arvoinen. Suurena kepsun ystävänä voin sanoa että tämä on ainoa ravintola, jonka ruoka on maistunut kolme kertaa saman päivän aikana. Viimeinenkin upposi hyvällä ruokahalulla!


Lisätty: 2007-02-22

hinta vastaa kyllä laatua mutta vuosien saatossa kebabien taso on valitettavasti laskenut esim kermaperunat olivat lähinnä perunamuusia. tankkaus- ei herkuttelumesta!


Lisätty: 2007-02-21

Turun ehdottomasti paras paikka.. saa nauraa kyyneleet silmissä :D:D


Lisätty: 2007-01-16

Entinen vakiomesta mistä hain kebuni. Eilen rullakebabin hinnaksi arvottiin 5 egee vaikka ikkunassa että kaikki annokset 4 egee ja opiskelijat 3,50egee. Saamani rullakebab olematon...no olihan siinä joku käntty rullana ja kaalia , mutta lihasta ei tietoakaan...(no oli sitä että näkyi muttei muuta) Lisä miinus....EI AINUTTAKAAN TURKINPIPPURIA,vaikka kebabista kyse !!!. En voi enää suositella mestaa halpana ja hyvänä,ennen pari egee lisää ja kunnon rulla muualla.


Lisätty: 2007-01-12

olen käynyt paikassa jo vuosia ja pakko sanoa että kebabien taso on kyllä laskenut liha mautonta ja kumimaista sekä kermaperunat muistuttivat lähinnä perunamuusia ! hinnat ovat onneksi vielä kohdallaan !


Lisätty: 2006-12-17

Paras kebumesta jos on rahat vähän lopus. Iskender on turun toiseksi paras.


Lisätty: 2006-12-16

Paras paikka ikinä, halvat hinnat, hauskat myyjät ja muutenkin viihtyisä paikka.


Lisätty: 2006-11-29

Kebabit ovat hyviä. Liha on hyvää ja kastike erinomaista. Annos on kyllä hiukan pieni mutta hintaan katsottuna sopiva. Salaatissa on kyllä parantamisen varaa mutta ei se pahemmin haittaa. Palvelu on hyvä ja väki mukavaa. Suosittelen Sisiliassa syömistä lämpimästi.


Lisätty: 2006-11-29

hyvät hinnoittelut,hyvät annokset hintojen suhteen.kastikkeissa hyvä valikoima. lounas tarjous on hyvä koska silloin saa salaattia ja herkullista salaatti-kastiketta! siellä kannattaa käydä kebulla.Hyvä palvelu,kebut jopa parissa minuutissa!paljon pöytiä,tv ja jopa pelikone.


Lisätty: 2006-10-13

Täytyy sanoa, että on kyllä aliarvostettu kebupaikka!! Halvat hinnat, mukavan tomaattinen kastike ja mehevät, pitkät lihasuikaleet, niissä on sitä jotakin. Jouluvalot on vain boonusta. Annokset kyllä sais olla ihan pikkasen kookkaampia ja salaatissa muutakin kuin raastettua kiinankaalta, tomaattia ja laihaa kastiketta.


Lisätty: 2006-10-05

Sisilia on yksi suosikeistani turussa, kastike on sopivan tomaattista ja liha ihan jees myös. ranskalaisetkin on useimmiten erinomaisia ja rapeita. salaatti kyllä jättää toivomisen varaa...


Lisätty: 2006-07-30

Hintalaatu kulkee yhdessä.


Lisätty: 2006-07-23

Mainio valinta jos haluaa kunnon hinta/laatu suhteen. Kerran erehdyin ottamaan tulisen kastikkeen ja puolessa välissä ateriaa kaveri vieressä vihoitteli ihan mammanpojaksi koska vesikannu tyhjeni vauhdilla, mutta kun itse sai maistaa "chiliranskalaisia" ääni kellossa vaihtui. Pizzat ihan ok tavaraa ja saa päättää itse 4 täytettä.


Lisätty: 2006-06-27

Nyttemmin kaali vaihtunut salaattiin (makuasia mistä tykkää; itse olisin pitänyt sen kaalin... sopii kababille paremmin...). Sisustus on riemukas, käymisen arvoinen paikka jo sen takia! =) Liha on hyvää ja soosit mainioita. Vakkaripaikkani, myös halpojen hintojensa tähden!! Erityiskiitos paikan pitäjille! =)


Lisätty: 2006-06-16

Lievästi nuhjuinen paikka, mutta loistava hinnoittelu. 4e lounastarjouksesta ei voi valittaa. Pizzat loistavia ja kebabit maukkaita ja täyttävät mukavasti. Kastikkeissa tulinen on oikeasti tulista. Salaatti nykyään oikeaa salaattia ja salaattikastike hyvää. Itse salaattiin saa lisätä tomaattia yms. lisukkeita. Plussat ja miinukset: + Hinnoittelu + Ystävälliset myyjät + Ruoan laatu (Kebabit, Pizzat ja salaatti hyvää) + Jälkiruokakahvi sisältyy lounastarjoukseen + Kylmä vesi (jääkaappikylmää) - Pieni tila: Lounasaikaan lähes poikkeuksetta täynnä - Lievästi nuhjuinen vaikutelma, jouluvalot aiheuttavat huvitusta - Kauniit "elävät taulut" nykyään epäkunnossa


Lisätty: 2006-05-26

Lounastarjoukset mahtavia: 4 euroa kaikki ateriat, Saat ottaa itse salaatin ja juoma kuuluu hintaan.


Lisätty: 2006-05-17

Normaalisti edullisuutensa vuoksi yksi vakiopaikoista, nyt kaksi kertaa putkeen todellisia pohjanoteerauksia. Liha suht ok, kastikkeet ja riisi jees, mutta kaikki tomaatit, salaatit ym. lisukkeet luoja ties miten vanhaa kamaa. Aivan kompostiaromit lautasella. Hyi hitto!


Lisätty: 2006-04-26

oli aivan mielettömän hyvän makuista ruokaa. käyn viikossa ainakin 3 kertaa. rulla ja ranskikset parhaita. myyjä oli tosi hyvän näköinen.


Lisätty: 2006-04-20

Erittäin hyvää. Koulumme on aivan siinä lähellä ja käymme pari kertaa viikossa siel syömässä. Ranskalaiset ovat todella hyviä vaikka niitä on tääl haukuttu. Rullan ostamme ylensä ja se on erittäin maukas ja hyvin pakattu (helppo syödä). Ja Palvelu on muuten todella ystävällistä.


Lisätty: 2006-04-16

kerran kun kävin syömässä ja otin tulisen kastikkee, paikan omistaja, luulisin, tuli viereen selittelemään jotain: et sina varma pysty syoma tuota! se on tulinen kastikeeta. muutenkin kysyvät aina jolatin 12 vuotiailta oletteko opiskeliota, sanovat että ovat ja hinta on sitten 3,5e.


Lisätty: 2006-04-16

Ihan normaali mesta. Hyvää peruskebua. Kaikki annokset ovat isoja ja hyvänmakuisia, niin kauan kuin varoo kastikkeita. Sisilian kastikkeet ovat TULISIA. Yleensä otan miedolla, mikä vastaa muiden paikkojen normaalia. Parin käynnin jälkeen henkilökunta on jo tuttua ja palvelu ystävällistä


Lisätty: 2006-04-10

Kaverin pizzasta löytyi yllätys... Itse jouduin odottamaan pizzaani 40 min. Liian kauan siis.


Lisätty: 2006-03-05

Hinnat halvat ja sen kyllä huomaa sapuskassakin. Kerran oon rullan tuolla syöny enkä syö kyllä toista kertaa, meinaan rullan sisältä ei löytyny muutakun lihaa ja paljon jotain mautonta kaalia. Hyvin vaisu. :(


Lisätty: 2006-03-01

Pari kertaa on tullut käytyä. Ekalla kerralla testasin aurajuustorullan ja oli todella makoisaa, pienestä koosta huolimatta. Liha ja leipä oli maukasta! Mutta kun pari kertaa tämän jälkeen olen käynyt syömässä fantasia pitsaa, niin ei oikein palvelu ole pelannut. Sain ensimmäisellä kerralla pitsaani yhden väärän lisukkeen muiden ollessa oikeat (huomautuksen jälkeen asia korjattiin) ja toisella kerralla otin saman pitsan. Mutta odotimme varmaan 15-30min eikä pitsaa kuulunut. Sitten tarjoilija/kassamies tulee kysymään mitä täytteitä meidän pitsaan tulikaan. Ja taas odotettiin. Ja tulihan se pitsa sielä loppujen lopuksi, mutta huonommin maustettuna kuin viime kerralla. Muuten maukasta pitsaa ja kebabia :) Mutta iso plussa paikalle opiskelija-alennuksesta! Opiskelijat saavat minkä tahansa kebun tai pizzan hintaan 3,5e!


Lisätty: 2005-12-15

Voi sitä rullaa, nyyh.


Lisätty: 2005-12-03

Heti sisään mentäessä pöllähtää sellaiset hajut naamalle että huh huh. Kassan takana on haukotteleva ylimielinen myyjä. Salaatti täytyy hakea itse erikseen, eikä sen laadussaakaan mitään kehuttavaa ole. Noin yleisesti paikka on epäsiisti ja sisustus karmea. (Jouluvalot kesäkuussa?) Pöydässä vanhat ruuanjätteet ja sanomalehti vuodelta kilpi ja kirves. Hajuun onneksi kerkeää tottumaan koska ruuan tulo kestää todella kauan. (Ainakin lounasaikaan.) Kun vihdoin ja viimein annoksen saa eteen, se on kylmä! Kastiekeessa ei ole kehumisen varaa, valkoista jähmettynyttä mössöä. Annos on myös erittäin pieni verrattuna esim Milanin annkosiin. No jos jotain hyvää tästä paikasta pitäisi keksiä niin se on varmaan sitten se hinta. Kalliita annokset ei ollu.


Lisätty: 2005-11-25

Hinnat hyvät, kastike erinomainen, mutta falafelin kun söin niin pyörykät olivat aikamoisen jauhoisia ja kuvia. Jätti toivomisen varaa.


Lisätty: 2005-11-01

Ok paikka, hinnat kohdalla. Kastikevalikoima todellakin: mieto , väkevä ja tulinen(sanan varsinaisessa merkityksessä). Kiva lisä ravintolassa että jos tilaa annoksen voi ottaa salaattia ennen sitä tai kylkeen muuten vaan!


Lisätty: 2005-10-30

Muuten hyvä paikka hinnan suhteen ja lihakin on hyvää mutta salaatti on ala-arvoista koska kyseessä on pelkästään kaalia eikä mitää salaattia ja se pilaa kebabin kokonaisuuden. Ennen kun oli vielä vanha omistaja sai lounastarjouksessa limsan myos pullossa mutta nykyään pitää ottaa hanasta joka on älyttomän plissua baad baad.


Lisätty: 2005-10-26

Opiskelijakebabin hinta (3,50) on mitä mainioin, eikä kortteja todellakaan kysellä. Sisustukselle lisäpiste hienoista (ympärivuotisista) jouluvaloista. Kastikkeen (mieto, medium, vahva, tulinen) valinnalla ei juurikaan merkitystä, se arvotaan. Tulinen kastike on tulista - hiki nousee pintaan.


Lisätty: 2005-10-24

Halvat hinnat. Ja liha oli suussasulavaa. Pidin paikasta.


Lisätty: 2005-10-15

Onko tietoa minkätasoisia ranuja Sisiliasta saa?


Lisätty: 2005-10-09

Kastike on ihan vetistä litkua. Lihoissakaan ei ole juuri makua. Ainoa plussa on varmaan hinta.


Lisätty: 2005-09-27

Väkevä kastike räjäytti pään, tulista en halua maistaa. Ilmeisesti pojilla oli tabascopurkista korkki pudonnut, missään koko maailmassa en ole syönyt mitään yhtä tulista, ja valitsen aina nimenomaan voimakkaasti maustettuja ruokia.


Lisätty: 2005-09-27

Palvelu sekä hinnat ovat tässä paikassa kunnossa. Itse aina soitan ennen kuin menen hakemaan ettei pidä jonotella vaikkei siellä koskaan pidä kauaa odotella muutenkaan.


Lisätty: 2005-09-10

Ihan hyvä ja halpa rulla, tosin salaattia oli välissä ihan liikaa ja lihaa olematon määrä.


Lisätty: 2005-08-29

Sisilia on hulvattoman halpa, mutta laadultaan vaihteleva. Palvelu on yleisesti ottaen ystävällistä ja kohtuullisen nopeaa. Kebabit ovat yleisesti ottaen kelvollisia ja kastikevaihtoehtoja on runsaasti. Iskenderin leipäpalat ovat tosin melko karseita, vettyneitä klimppejä. Heittelehtivän laadun takia Sisilia ei välttämättä ole paras vaihtoehto ulkopaikkakuntalaiselle kebuturistille esiteltäväksi, elleivät halvat hinnat sitten aja tärkeysjärjestyksessä ykköseksi. Ympäristöstä mainittakoon alati avoinna oleva telkkari, josta tulee vähän mitä sattuu fitness-kisoista musavideoihin, ja kitsch-henkinen sisustus. Taustavalaistut vesiputoustaulut ovat näkemisen arvoiset.


Lisätty: 2005-08-11

Nopea ja yksinkertainen palvelu, tulisesta kebabista pitävät saavat todellakin sitä mitä haluavat, paikka on muutenkin mukava ja varsinkin opiskelijoille halpa.


Lisätty: 2005-07-31

Kebab liha on heikkoa, rullassa on melkein pelkkää kaalia, kastikkeet on keskinkertaisia, tulisen ja miedon välillä ei ole mitään eroa ja ennen kaikkea hehkutettu tulinen kastike ei todellakaan ole tulista nähnytkään.


Lisätty: 2005-07-20

Täysin randomilla valittu paikka ennen Ruisrockia. Rullakebabit ainakin kiitettävän kokoisia, kavereilta jäi osa jopa syömättä määrän takia. Itse rouhasin lohkoperunaversion, ainut miinus turkinpippureiden vähäinen määrä eli kaikki yksi. Väkevä ja tulinen kastikekin nimensä veroisia, jälkivaikutus avasi ainakin tukkoisen nenän. Hintataso lämmitti myös pk-seudun lukuihin tottunutta kebabkulinaristia. Mielenkiintoinen tuttavuus, jota voi kyllä suositella Turkuun jostain syystä ajautuneille. Paikan jouluvärivaloviritelmät hieman koomisia mallia Jakke ja Sepi. Ja jonkun täällä parjaama MTV toki voittaa Turkki-musiikin.


Lisätty: 2005-07-17

Olen melko monta kertaa käynyt kyseisessä paikassa kebabilla ja pizzalla. Lounastarjous on loistavan hintainen. Sisustus ei ole paras mahdollinen. Joskus myös tuntuu että paikka on liian pieni verrattuna asiakasmäärään. Liha on ainakin omaan suuhuni hyvän makuista. Pizzoissa on hyvä pohja ja ovat hyvän makuisia, tosin joskus reunat ovat melko tyhjiä (eli ei täytettä). Ehkä eniten pidän tässä paikassa iskenderistä valkosipulikastikkeella.


Lisätty: 2005-07-17

On muuten hyvä pulju! Mitkä tahansa ruuat 3.50! Ja yleensä sitä opiskelijakorttia ei tarvitse näyttää. Palvelu ehkä hieman hidasta mutta ystävällistä. Rullakebab oli muuten hyvä mutta salaattia oli vähän liikaa.


Lisätty: 2005-07-08

Opiskelijan kukkarolle hyvä vaihtoehto.. tässä paikassa saa enemmän vastinetta rahoilleen kun itse antoi rahaa. Muistakaa lapset: Sisilian tulinen on hot.


Lisätty: 2005-06-09

hyvää opiskelijoille.


Lisätty: 2005-06-03

On se vaan mukava olla opiskelija kun kebabbikin on puoli ilmaista. ruoka on ok. Ei voi valittaa kun on niin halpaa ja kuitenkin ruoka on parempaa kun monissa muissa kalliimmissa paikoissa.


Lisätty: 2005-05-31

Lihan määrä on tosiaan pienentynyt viime aikoina huomattavan paljon. Ennen oli lounasaikaan kantapaikka, nykyään ei. Eri myyjä on tullut palvelemaan, vanha tuttu näkyy välillä tarjoilijana, tulos: rullakebab punaisella majoneesilla tulee ilman majoneesia. Taulussa virheellisesti aurajuusto vaikka juusto on halpaa sinihomejuustoa.


Lisätty: 2005-05-24

Siisteys ja alati vilkkuvat koristevalot miinusta. Ainekset aina tuoreita, hinta/laatu suhde voittamaton.


Lisätty: 2005-05-19

Niin halpaa et vois aloittaa opiskelun tai väärentää korttin. Tulinen kastike? Ei taida olla. Niin kuin monessa muussakin paikassa, taitaa olla vain yksi kastike johon vaan laitetaan chiliä/cayennepippuria. Ei huonoa kebabia. Ei voi oikeen valittaa, kun on niin halpaa.


Lisätty: 2005-05-09

Otin kebabrullan aurajuustolla, jossa tosin aurajuustoa ei tuntunut olevan kuin yksi möykky. Lihaa oli salaattiin nähden rullassa turhan vähän, mutta se vähä oli hyvän makuista. Kastikkeena oli tulinen vaihtoehto, joka tuntui olevan kuin suoraan tabasco pullosta kaadettua. Koostumus oli hyvin nestemäistä mutta tulista se oli. Tulisuus tuntui erityisesti jälkipolttona.


Lisätty: 2005-05-01

Paikan hinta/laatu suhde on mitä mainioin. Kielitaito saattaa aiheuttaa välillä kiperiä tilanteita.


Lisätty: 2005-04-28

Hyvää kebabia ja riittävän paljon pelkästään 3,5 euroa! Pizzat ovat vähän pieniä, aina jää nälkä. Ja se MTV on jumalattoman ärsyttävä. Mieluummin vaikka itämaista musiikkia sitten. Rullakebab on ihana, ja jos pyytää tulista kastiketta, se myös on tulista toisin kuin melkeinpä missään muualla Turussa.


Lisätty: 2005-04-13

Annos oli sopivan runsas, nälkä lähti pitkäksi aikaa. Lisukkeista ja salaatista ei erityistä sanottavaa, normaalit. Mutta se tulinen kastike kerrankin oli tulista, ja asia oli vielä varmistettu ripottamalla annoksen päälle cayennea (tai muuta väkevää chilijauhetta, yritin maistella lautasen reunalle osunutta punaista jauhetta ja veikkaan cayennea). Kunnon satsi ja opiskelijalle hyvään hintaan. Paikan siisteydestä sen sijaan jäi hieman hampaan koloon. Pöytiä peitti härski hedelmäkuvioinen kermikangas sekä edellisten asiakkaiden astiat ja muruset. Henkilökunta toki kävi siivoamassa astiat pois jonkun aikaa pöydässä istuttuamme, mutta likahan siihen jäi. Kuitenkin eväs on maittavaa ja täyttävää, jos on opiskelijakortti taskussa tai olet sen verran nuorekas että kehtaat väittää olevasi opiskelija niin Sisiliasta saat mahasi täyteen edukkaasti.


Lisätty: 2005-04-07

Edelläkävijä opiskelijahinnoittelussa. Muutamat muut kepapit ovat seuranneet perässä. Valitettavasti ruoka oli heikointa turkkilaista, mitä olen koskaan syönyt. Varsinkin kastike. Ranskalaiset olivat onneksi rapeita ja maukkaita.


Lisätty: 2005-04-04

Opiskelija-alennus hinnoissa on ainakin minusta mielettömän hyvä idea ja kebab maistui ainakin minun suussani ehkäpä parhaalta kepulta, mitä olen syönyt. Liha oli taivaallisen makuista ja sopivan polttava tulinen kastike kruunasi komeuden. Lisukkeita oli ehkä vähän liikaa makuuni mutta lihaa ja riisiä oli myöskin paljon ja ei tämän jälkeen nälkäisenä tarvitse lähteä. Suosittelen kebabia riisillä.


Lisätty: 2005-04-03

Kebabit ovat todella maukkaita ja suuria, mutta pizzat ovat liian kuivia, joka ei ole hyvä.


Lisätty: 2005-03-28

Tulinen kastike todellakin on tulinen, eikä mieto, kuten joissain paikoissa. Palvelu ei taasen ollu kovinkaan nopeaa, ja ravintolaan myöhemmin tulleet saivat ensin ruokansa. Aivan erinomainen hinta/laatusuhde.


Lisätty: 2005-03-28

Falafelit oli ihan korppuja, lisukkeita liian vähän ja yksipuolisesti. Hinta oli kyllä ihan kohdallaan mutta laatu jäi niin alhaiseksi, että ensi kerralla arvotaan joku toinen narikka.


Lisätty: 2005-03-27

Lihan määrä on viime aikoina huomattavasti pienentynyt ja salaatin määrä on kasvanut. Mutta kastikkeet ovat kyllä voittamattomat, saa jopa salaatin maistumaan hyvältä.


Lisätty: 2005-03-21

Enpäs tiedä mitä paikalle on tapahtunut, mutta viimeiset kolme kebabannoasta, jotka olen tuolta hakenut (soittanut tilauksen ja mennyt hakemaan) ovat täyttäneet ainoastaan puolet standardista styroksisesta valkoisesta grillilaatikosta! Vaikka annoksen hinta onkin edullinen ja se on herkullinen tulee se silti kalliiksi, koska niitä pitää ostaa kolme, jotta ollaan jollain tavalla samalla tasolla annoksen koossa muihin kebabpaikkoihin verrattuna.


Lisätty: 2005-03-15

Aivan täydellinen paikka opiskelijalle. Hinta-laatusuhde kohdallaan ja vielä laadukasta safkaa. Pizzat ja kebabit ovat varsin maukkaita.


Lisätty: 2005-03-08

Mahtavat pizzat ja varsinkin kebabit. Täällä tulee käytyä todella usein. Henkilökuntakin tunnistaa jo ja tietää veikata, mitä tulee ja kastikevaihtoehdonkin muistavat. Kastike on tosiaan aivan täydellistä. Kerrankin maistuu jollekin ja tietää syöneensä. Viimeksi käydessäni oli salaatitkin ihan mahtavat, ihan aina ei ole niin hyvät.


Lisätty: 2005-03-02

Ainan erinomainen hinta/laatusuhde. Todellinen kädenojennus opiskelijoille! kiitos!


Lisätty: 2005-02-26

Todella halpaa ja hyvää. Nopea valmistus ja palvelu pelaa.


Lisätty: 2005-02-25

Parasta paikassa on hinta- laatusuhde. Kastikevaihtoehdot ylittävät odotukset (lue: todella vahvat). Sisustus mitä parhain, varsinkin vilkkuvat valot. Kebabpaikka ei ole kebabpaikka ilman näitä! Opiskelijalle tämä on taivas. Eipä tarvitse syödä tonnikalaa!


Lisätty: 2005-02-25

Ensimmäinen turkulainen väkevä kastike joka oli oikeasti väkevää. Kerrankin jaksoin kävellä milanista hieman eteenpäin, enkä kadu. Miinuksena hirveä tungos, onneksi otin mukaan.


Lisätty: 2005-02-18

Olen käyttänyt Sisilian palveluja runsaasti. Hinta ei niinkään ole merkittävä asia minulle lounassetelin käyttäjälle, mutta edullisethan ne ovat ja hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Palvelu on pelannut aina loistavasti ja annokset valmistuvat nopeasti. Kebab-liha näyttää välillä hieman vaalealta ja välillä majoneesia on käytetty vähän turhan isolla kädellä.


Lisätty: 2005-02-13

Ensimmäinen käynti paikassa oli kyllä sellainen kokemus, että tuskinpa toista tilaisuutta annan. Kaveri suositteli tätä nimenomaan hintalaadusuhteeltaan hyväksi, mutta emme olleet pizzoja ennen maistaneet. Kaikki muu toimi ihan kohtuullisesti niinkuin pitääkin paitsi ruoka. Pizzan pohja raaka ja maku olematon. Ei tullut muutakuin huono mieli.. sanomaton roiskeläppä.


Lisätty: 2005-02-08

Rullakebabit melko tavallisen ja milanmaisen makuisia, mutta silti suht hyviä.Kastikkeita on kolmea lajia;mieto,voimakas ja tulinen,joista tulinen on sen verran maukas,että vettä kuluu monta kannua -kannattaa kokeilla. Palvelu on ripeää ja ystävällistä,ravintola on melko tilava ja viihtyisästi sisustettu. Hinta-laatusuhde on erinomainen,kohtuutasoiset rullakebabit+vedet irtoaa 3.5 eurolla!


Lisätty: 2005-02-05

Sisilia on kebab-mestojen eliittiä ja aatelia. Kebabit on hyviä, pizzat taivaallisia ja annokset on suuria eikä siihen edes tarvita mitään opiskelijakorttia että saa sillä 3.5e hinnalla safkaa. Tarvitsee vain näyttää nuorekkaalta. Palvelu on kerrassaan oivallista ja sisustuskin on mukiinmenevä lukuunottamatta ikkunan värivaloja. Miinuksia on vaikea löytää mutta juustorulla saisi kyllä olla hieman juustokkaampi. Vakipaikka ilman muuta.


Lisätty: 2005-01-30

Kantapaikaksihan tämä muodostui. Ruoka on hyvää, ja sitä on paljon. Sitä ilmastointia voisi kyllä parantaa.


Lisätty: 2005-01-26

Erittäin halpaa ja silti annokset suuria. Rakastan tätä paikkaa. Käyn aina kun käyn Turussa päin.


Lisätty: 2005-01-25

Uskomaton hinta-laatusuhde. Tulinen kastike ei ole tarkoitettu mammareille. Kerrankin saa potkua tarpeeksi.


Lisätty: 2005-01-17

Todella kohteliasta ja vilpittömästi mukavaa henkilökuntaa. Yritin keksiä mistä saa parempaa, mutten keksinyt!


Lisätty: 2005-01-16

Todella hyvä paikka hintalaatusuhteelta ja myös aika hyvä sijainti. Liha on hyvää, mutta salaatit ovat huonot. Hinnat ovat todella halpoja( vain 3.50€), menkää kokeilemaan.


Lisätty: 2004-12-23

Käyn noin kerran viikossa täällä syömässä, vuoroviikoin Hawaiji-kebab ja Mexicana-pizza. Ruuat hyvän makuisia, ei ole kertaakaan tullut sellaista oloa, että niissä olisi jotain pilalla, ihmetyttää vaan miten näin halvalla voi kunnollista ruokaa tarjota. Henkilökunta on OK. Paikan kannattaisi satsata kunnon ilmanvaihtoon, nykyisellään ruokasalissa leijailee epämääräinen "juustomainen" tuoksu.


Lisätty: 2004-12-20

Hinta-laatusuhteeltaan (opiskelijakortti) Turun paras. Kebab-pizza tosi maukas ja kebab-ruoista kaikki ok. Toisinaan rullakebabien kuoret ovat maistuneet vanhoilta, niistä ainoat miinuspisteet. Kuulemma hyvät falafelit myös.


Lisätty: 2004-12-17

Nasta mesta,täytyy sanoa. Palvelu ok,lukuunottamatta muutamaa myyjää,lähinnä vanhempia ihmisiä! Ruoka on tosi hyvää,salaatti vois olla vähän parempi laatuista, muuten ihan bueno!


Lisätty: 2004-12-12

Tuotteet ovat hinnoteltu oikein, sillä 3,5 eurolla ei voi odottaa saavansa mitään ihmeellistä; annokset onnettoman kokoisia, laatu ok. Paikka on ahdas.


Lisätty: 2004-12-11

Pakko antaa tunnustus, asiallista kebabläppää myyjiltä ja opiskelijakortilla odottaa 3,5 euron taivas. Ja ruokakin on vielä erittäin hyvää ja sitä on riittävästi.


Lisätty: 2004-11-08

Tosi siisti mesta, kiva ruokailla kun ei itämainen musiikki tuu ämyristä täysillä!


Lisätty: 2004-10-28

Aivan uskomaton paikka tosi siisti ja hyvät sapuskat,opiskelijoille kaikki annokset 3.50e,todella mahtavaa.kannattaa käydä.ja mun mielestä se ansaitsee 4K,koska se on hyvä paikka


Lisätty: 2004-10-21

Pizza tai kebabi vain 3,50e opiskelijoille ei saa mistään muualta turusta tai ehkäpä koko suomesta. Annokset sen sijaan ovat ihan sopivia ja herkullisia. Sen lisäksi lounas tarjous on vain 4.00e ja se sisältää juoman, salaatin ja kahvin. Höh höh, mitkä hinnat uskomattoman halvat ja hyvät herkut.


Lisätty: 2004-08-05

Ihan hyvä paikka, rullakebabissa mielestäni liikaa salaattia. Lihastakin tuli hieman kylmää, jolloin suuhun jäi liian "rasvainen" maku. Palvelu ihan ok, tosin kerran mentiin kun heillä oli iso tilaus; sanoivat että joutuu odottamaan 30-45 min. Heillä oli joku 25kpl tai vastaava iso tilaus, mielestäni he olisivat voineet kyllä aina välissä valmistaa asiakkaillekin. Nyt asiakkaat tulivat sisään, myyjä kertoi asian, ja asiakkaat lähtivät ulos.


Lisätty: 2004-07-31

Hinta on ainoa pluspuoli tässä paikassa. Mutta kannattaako säästää pari euroa ja ottaa perusmättöä kun voisi saada täydellisen kebabnautinnon maksamalla hieman enemmän? Keskustassa on muutama paljon parempi paikka laadultaan.


Lisätty: 2004-07-28

Hinnan takia tulee Sisiliaan lähdettyä usein. On paikka kuitenkin ruoka-annoksiltaankin ihan hyvä. Palvelusta plussaa, koska opiskelijahintaan pizzat ja kebut saa yleensä korttia näyttämättäkin. Kannattaa kokeilla :)


Lisätty: 2004-07-24

Parasta paikassa on todella halvat hinnat, mutta vastineeksi saa sitten omasta mielestäni vähän huonomman makuista lihaa kuin mitä esim. galaxyssa ;). Hinta/laatusuhde kyllä paras mahdollinen silti!


Lisätty: 2004-07-20

Ihan hyvät annokset, tulinen kastike on tosiaankin tulista! Yhtä voimakasta kastiketta olen viimeksi syönyt joskus lomalla Turkissa. Suosittelen ottamaan miedon kastikkeen. :)


Lisätty: 2004-07-07

Hinnat, ai että, ne hinnat. Halpaa on ja ihan maukastakin. Väkevä kastike oli nimensä veroinen, ehkä vähän turhankin väkevä minun makuuni. Viihtyisä paikka, jossa kebabit maistuvat.


Lisätty: 2004-07-03

Ystävällistä palvelua ja hyvät kebabit sekä pizzat opiskelijayställiseen hintaan. Suosittelen käyttämään tätä Milanin sijasta.


Lisätty: 2004-06-11

Erinomainen lounaspaikka, ajoittain täyttä. Hyvät fetarullat. Iskenderin leipä paloiteltu, nahistuvat. Hinnoittelu erittäin kohdallaan: lounas mikä tahansa listalta+kola+salaatti+kahvi 4 eeroa.


Lisätty: 2004-04-23

Perus arkikebupaikka. jos pyörit kaupungilla ostoksilla, käy täällä syömässä. Iskender paikanpäällä suhteellisen iso 3.5 euron hintaiseksi.


Lisätty: 2004-04-11

Ihan hyvät kebabit ja pitsat (joskin rasvaiset). Liha on perustasoa, kastikkeita on monia erilaisia. Palvelu ihan ok, sisustus on eksoottista ja paikka on muutenkin ihan siisti. Hinnat ovat todella halvat, opiskelijoille kaikki kebabit ja pitsat 3,5 euroa, muille n. 5 euroa. Lounasaikaan kaikki annokset 4 euroa johon sisältyy juoma, salaatti, kahvi ja vesi. Annosten koko on ihan kohtuullinen, tosin on isompiakin nähty. Kuitenkin hintaansa nähden ihan hyvät kebut.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute