Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Al-Amir

Al-Amir

 

Humalistonkatu 2 B
20100 Turku
aurian edessä
puh. 02-2504883


Liha  5.1 Kastike  5.3 Lisukkeet  5.1  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  4.4 Siisteys  4.4 Hinnoittelu  4.3 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 131 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-25

Todella hyvää ruokaa!! paikka on muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan!! käyn säännöllisesti syömässä.. vanha paikka ja hyvä laatu!


Lisätty: 2009-01-06

Uskomaton paikka, hymyillen palvellaan ja myydään - ei mitään. Annokset hyttysille, siisteydestä ei tietoa... makua ei ole koska annoksessa ei ole edes suupalaa. Kokonaisuudessaan tulee todella epäluetettava "maku" kun omistajat sanovat "12 €" ja hinta on 11 €, ruoka on noin 2,5 € arvoista. Ikinä en hae kebabbia jonka tuuli vie mennessään.


Lisätty: 2008-09-07

Oltiin 7.9.2008 Al-Amir kebabravintolassa ja odottaessamme pizzaa rauhassa istuen, yksi työntekijä kävi kimppuumme ilman syytä. Omistaja tuli kyllä väliin, mutta työntekijä ei silti rauhoittunut. En ole saanut yhtä huonoa kohtelua missään. Ymmärrän kyllä, että humalaiset ihmiset voivat olla ärsyttäviä, mutta kun asiakas istuu rauhassa ei pitäisi olla ongelmaa.


Lisätty: 2008-04-23

En ymmärrä miksi Al-Amir on näin huonosti luokiteltu. Parasta kebabbia Turussa!


Lisätty: 2008-03-04

Todella hyvä rullakebu! Ehdottomasti turun ykköskaartia, ellei jopa paras!


Lisätty: 2008-02-08

jos miehet on marsista ja naiset venuksesta niin mistähän hitosta nämä kaverit on kotoisin. vääriä nyrkinkokoisia annoksia jotka eivät vie edes nälkää. epäsiisti ja hinnat katossa. tämän paikan kohdalla vaihda jopa kadusta puolta. hajotkaa pitsoihinne minä en rahojani enää teille tuo. -Same


Lisätty: 2007-12-17

Amirin taso on laskenut vuosi vuodelta... Paikka oli joskus muinoin Turun linja-autoaseman kupeessa ja oli ehdotonta kaupungin eliittiä. Liha oli maukasta ja sitä oli paljon. Chilikastike oli mahtavan makuista ja lisukkeita oli runsaasti. Se oli ennen, joskus 8-10 vuotta sitten. Nykyään huonompaa saa oikein hakemalla hakea, valitettavasti.


Lisätty: 2007-11-11

Lihaa oli paljon, ja se oli pahaa. Kylmää, halvinta tukkumössöä mitä ikäväkseen tapaa turhan useasti kepattilasta. Salaatti oli muotoa kootut teokset, kastike sai aikaan kakomisrefleksin. Harvoja puljuja jotka yöllä auki, lienevätkö luottavat ihmisten olevan niin päissään että syöttävät mitä sattuu. Vaihtoehtoja on, jokainen parempi. Nälkäkuoleman ja tämän paikan välillä miettisin kahdesti.


Lisätty: 2007-11-05

Kebusta paha mennä sanomaan mitään, kun ei päästy sinne asti. Pankkikortilla maksu osoittautui ylitsepääsemättömäksi esteeksi ja kaupat tekemättä...


Lisätty: 2007-10-27

Noniin, eipä ollut kauhean mukava kokemus. Mistähän sitä aloittaisi? Paikan yleisulkoasu oli nuhjuinen ja suorastaan likainen, kuten myös myyjän vaatetus. Kebab oli pienehkö, kastike vetistä ja liha liian ohuina suikaleina, ja suolaa oli myös lihassa aivan liikaa. Plussaa rauhallisuudesta - muita asiakkaita ei pahemmin näkynyt.


Lisätty: 2007-10-04

DBTL aikana erehdyin ostamaan katukaupustelijalta Al-Amirin kebun ja täytyy sanoa etten ole koskaan, milloinkaan, ikinä saanut yhtä huonoa, pientä ja kämäsempää limppua kuin tämä. Salaattia väriksi, laiha litku kastike ja ehkä viisi kebulihan soiroa nihkeänkylmän sämpylän(tapaisen)välissä. Kulinaristisesti kokemus oli...mieleenpainuva. Ei koskaan enää tänne!


Lisätty: 2007-09-17

Todella hyvää ruokaa!! paikka on muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan!! käyn säännöllisesti syömässä.. todella vanha paikka ja hyvä! hyvä laatu!


Lisätty: 2007-09-12

hyvä ravintola kannatta olla sen asiakas!!!


Lisätty: 2007-03-29

Tässä paikassa olen käynyt noin 4 kertaa ja kaikkien kertojen perään on todettava, että amirissa syön, kun dbtl tuo kebumiehet rantaan loihtimaan herkkulautasia, mutta mitä kebab ranskalaisiin tulee, on tämä pääravintola ja kenties yksi niistä turun vanhimmista aika pitkälle suohon mennyt. Tiettävästi turkin kebab vastaa aika pitkälti tätä amirin makuelämystä, mutta tätä ei voi kutsua suomalaisen kebab miehen makumaailman kärkinimeksi. Ranskalaiset ovat tässä sitä parasta päätä mitä muistini kantaa, mutta koska emme arvosta kebab paikoissa ranskalaisia, niin paha huomioni kiinnittyy lihaan, kastikkeeseen ja salaattiin. Liha on ollut sitkeää, tukkumaista ja kuivaa. Kastike on ollut minun makuuni erikoinen, mausteikaskin ehkä mutta en mitenkään arvosta tälläistä tusina kastike kebab meininkii. Enemmän persoonallisuutta kastikkeessa täytyy olla. Lisäksi salaatti on aina sitä mitä vissiin halvimmalla tukusta saa koska minusta jokaisella kerralla salaattimixi on vaihdellut eikä annos muutenkaan vastaa mainoskuvia seinällä juurikaan ollenkaa. Täällä käyvät ne spurgut yöllä, jotka haluavat alle vitosen kebabin, joten paremman kansan on syytä hyökätä johonki hieman kalliisempaan paikkaan. Hinta/laatu suhde on kehnoa koska hyvä hinta/surkea annos.


Lisätty: 2007-03-17

Kallis ja huono. Söin pizzan kun olin tuhannen päissäni ja aamulla ajattelin, että minua oli huijattu. Ei siis paikan päällä vaan ihan yleisesti. Näin nämä kerran Pori Jazzeilla.


Lisätty: 2007-03-09

Safkat huonontuneet huomattavasti viimeisen vuoden sisällä. Liha on toisinaan sellaista ihme silppua ja vetistä.. ei hyvä.. pizzat ovat pienentyneet huomattavasti.. ja aina on pepsi loppu.. yritän kiertää kaukaa tämän paikan.


Lisätty: 2007-02-22

Pankkikortti kyllä. Vai pitäisikö sanoa kyllä kyllä. Kerran kirjoitat kuitin ja tuplaten veloitettu tililtä... että se siitä. Jos tuo on siisti paikka ni missä osa ihmisistä asuu? Ja miten se voi olla pystyssä kun ketään siellä koskaan näy olevan asiakkaana. Paljon kuiva pohja vähemmän kuivempi liha. En ikinä enää! Kotiruoka, paras ruoka!!!


Lisätty: 2007-01-27

Kanapita oli hyvää, sitä oli riittävästi ja palvelu oli ystävällistä tyttöporukalle, kahviakin saatiin annoksia odotellessa. Jospa Al-Amir ei olekaan muuttunut huonompaan vaan näiden joidenkin kebabien suurkuluttajiksi nyt viime vuosina päässeiden asiakkaiden vaatimukset ovat vain heidän huomaamattaan kasvaneet. Satunnaiskävijälle ihan hyvä paikka.


Lisätty: 2007-01-14

Kyllä on surkean kokoiset annokset tässä putkassa. Ainakin rulla jonka hain oli noin puolet siitä mitä muissa paikoissa on. Hyvältä maistui kyllä mutta olisi kai pitänyt ostaa kaksi samantien niin olisi nälkäkin lähtenyt. Hintaa tosin tulee sitten tuplaten muihin paikkoihin verraten. Eli annosten kokoon huomiota kiitos. Miehen nälkää ei pysäytä banaanin kokoinen kebab!!!


Lisätty: 2007-01-07

Kebab aika huono, huono sämpylä!


Lisätty: 2007-01-01

Oli niin ankeat lisukkeet. taitaa olla viimeinen kerta kun tyttöystävän kanssa mennään käymään.


Lisätty: 2006-11-06

Kävin syömässä iskenderin, joka osoittautui suureksi pettymykseksi. Ensinnäkin annos oli hyvin pieni. Leipä oli kumimaista ja täysin kastunetta salaatin vedestä (ei siis kastikkeesta, mikä vielä olisi hyväksyttävää). Jogurttia oli noin ruokalusikallinen, mikä oli tässä tapauksessa hyvä asia, sillä se maistui käyneeltä. Annos oli siis suurin piirtein mahdollisimman kaukana kunnollisesta iskenderistä. En voi suositella. Palvelu oli hyvää ja siisteys samoin.


Lisätty: 2006-10-16

Joskus silloin kun amir oli linjautoaseman vieressä oli se ainoa paikka jossa kävin ja josta vieläkin näen herkuttelu unia. Sitten ilmeisesti omistaja vaihtui ja paikka muutti. Nykyään ruoka on silkkaa peetä vanhaan verrattuna jos vanhat maut palaisi olisin valmis vaikka maksamaan törkeänkin hinnan. Nyt syön vain "euro" kebua kunkulla.


Lisätty: 2006-09-19

Al-Amir on yksi Turun vanhimmista, vaikka sijainti on vaihdellut. Ennen melko tavalliseksi muistamani kebab on todella kehittynyt hyväksi tuotteeksi. Erityisesti haluaisin nostaa esille Al-Amirin kebab lihan, joka on erinomaisen makuista ja poikkeaa selvästi tusinavartaista. Palvelu on ollut todella hyvää, ainakin arkena. Henkilökunta on erityisesti huomioinut lapset.


Lisätty: 2006-09-15

Tilasin kebab ranskalaisilla maksoi 5 euroa. Annos oli erittäin pieni ja ranskalaiset aivan liian suolaisia. Palvelu kuitenkin nopeaa.


Lisätty: 2006-09-03

Harvoin on tultu käytyä, alun alkajaan siksi, että kohtelu on, miten sen nyt sanoisi, sovinistista? Ei mitenkään miellyttävä paikka käydä tyttöporukalla.


Lisätty: 2006-07-08

Ateriat nihkeitä eivätkä vie nälkää millään hinnalla. Ei ole rahanarvoinen paikka. Kebab annos oli kylmä kun sain sen suoraan uunista ja annos oli pienin ikinä


Lisätty: 2006-05-26

festivaalikamaa ja al-amiriin olen siellä törmäillyt joskus kysyin että miten tämä on nyt döner kebab kun liharullaa ei näkynyt, eikä lihakaan ollut kuumaa.


Lisätty: 2006-05-01

Liha maistui hyvältä, mutta annokset olivat aivan järkyttävän pieniä. Ranskalaiset hirveän suolaisia.


Lisätty: 2006-04-20

Halvat hinnat ja tykkäsin hirmuisesti, kunnes viime sunnuntaina olin kaverini kanssa.


Lisätty: 2006-04-03

On kyllä todella puhdas ja siisti paikka.. ja ruokaa on, vaikka kuinka hyvä .. kannattaa käydä joskus. ;)


Lisätty: 2006-02-05

pienimmät kebab-annokset varmaan koko turussa. Ei nälkä lähde. Pita-leipäkin on jotain kummallista pahvia... Tosi pettymys, myöskin pitsojen kohdalla, ovat pieniä niin pieniä


Lisätty: 2006-01-15

Rullakebabin kebablihan määrä oli pettymys. Ei vienyt nälkää pois. Lihan maku ja kastike oli herkullinen. Palvelu oli ystävällistä (Hymy kasvoilla) ja nopeaa.


Lisätty: 2006-01-09

Pöydät lilluivat rasvassa ja siisteydessä rutkasti parannettavaa.


Lisätty: 2005-12-22

Ainoa, mikä jää harmittamaan minua täällä asioidessani, on tuotteiden pienehkö koko, muutoin ihan ok paikka niin tuotteiden, kuin palvelunkin puolesta.


Lisätty: 2005-11-25

ihan hyvää ruokaa ja paikkakin on siisti.


Lisätty: 2005-11-01

Alas on mennyt kuin lehmän häntä! 80-luvun lopuilla vuodessa meni n 200 kebabia vuodessa, joten laatu oli ylivertainen eli kastikkeet aivan loistavat. Nykypäivänä enää varjo entisestään, tyyliä "festarikebua" kansalle!! Kastikkeena tuli kerran kaupan hirveää thousand islands soosia, luokatonta. Hinta laatu-suhde huono! (pita) Pizza ja rulla puolella hieman parempi, muttei silti kannata varautua mihinkään kebab-herkutteluun.


Lisätty: 2005-10-05

Tämän paikan mainetta varjostaa ehkä festarikokemukset: pienet annokset ja vaatimaton ruoka. Tosin viimeksi (vuosi sitten) paikassa käydessäni nuo vaikutelmat vahvistuivat. Eipä tule juuri kaivattua.


Lisätty: 2005-10-05

Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Rullakebab ja kebab ranskalaisilla ovat maukkaita ja annokset riittävän suuria. Edullinen paikka. Ilmainen kahvi.


Lisätty: 2005-08-30

Al-Amirin kebabit ovat hyviä ja erittäin maukkaita. Koko vain saisi olla suurempi hintaan nähden. Liike siisti ja palvelu pelaa ajoittaisesta kielimuurista huolimatta.


Lisätty: 2005-08-20

Mukava henkilökunta. Rullakebabit erinomaisia. Kastike voisi olla tulisempaa.


Lisätty: 2005-08-11

Tosi hyvää palvelua ja kaikki on kohdallaan. En todellakaan tajua noita muiden kommentteja.


Lisätty: 2005-06-08

Jotenkin oudon makuista lihaa, kastikkeet ja muut kohtalaisia.


Lisätty: 2005-04-21

Annokseni koko oli aivan olematon, otin marmaran ja ennen kuin kaverit saivat tuotteensa pöytään niin olin syönyt oman annokseni. Kavereiden tuotteet olivat kyllä valmiina paikan toisessa päässä keittiössä, mutta annokseni oli pieni.


Lisätty: 2005-04-16

Tuli käytyä v.2003-04. Toivottavasti tulee siitä parantumaan. Itse ranska-kebabannos oli todella pettymys. Liha oli kuivunut pitkulaiseksi rullaksi. Se oli vielä kylmää ja maku oli kuin en viitsi sanoa. Ranskalaisia oli vähemmän kuin hesburgerin pussukassa. Salaatti oli kohtalaista.


Lisätty: 2005-04-08

Ostin tavallisen pita-kebabin, en muista sisälsikö lihaa.


Lisätty: 2005-03-05

Olipa harvinaisen ikävä kokemus Al-Amirin falafelit. Joskus vuosia sitten tilasin falafel-lautasen, jolla oli riisit ja falafelit asiallisesti tanassa kastikkeineen ja salaatteineen. Nyt tömähti pöydälle muutama mikrossa lämmitetty kylmä palikka surkean riisin kera. Ei voi kuin olla pahoillaan.


Lisätty: 2005-02-28

Kepula oli kuiva, ei kastikkeita. No ehkä jokunen ruiskaus salaatin päällä, ei makuuni.


Lisätty: 2005-02-13

Siis suoranainen järkytys. Ravintola oli aivan mielettömän räikeä, annokset pieniä. Valkosipulikermaperunat tarkoitti kermaperunoita, joihin kaadettiin puoli pullollista valkosipulisalaattikastiketta ja se teki perunoista kylmiä. Liha kylmää ja kuivaa. Kastikkeesta en viitsi edes mainita. Ystävällisiä ihmisiä tosin palvelemassa. Siitä ainut plussa tälle paikalle.


Lisätty: 2005-01-21

Kannattaa olla Galatasarayn fani, jos palvelua tai kunnon sapuskaa tästä luolasta haluaa. Hauskoja heppuja (kaikki 20) tiskin takana, tosin kieliongelmia saattaa syntyä, etenkin kello 04n pinnassa (johtuuko asiakkaasta?) Plussaa sijainnista kaupungin keskustassa, muuten aika syvältä koko lafka!


Lisätty: 2005-01-20

Taitaisi olla parempi, että kyseinen yritys tekisi kebabia vain festareilla. Jopa heikkolaatuinen "festarikebab" on parempaa kuin Al Amirin ravintolassaan tarjoama liha, joka oli kuivaa ja mautonta. Plussana voisi mainita nopean palvelun.


Lisätty: 2005-01-20

Maku kaikinpuolin OK, mutta annoksen koko pieni joka suhteessa. Maun puolesta vois suositella, mutta en nälkäiselle..


Lisätty: 2004-12-21

Voi voi. Eipä ole Al-Amirin touhussa hurraamista. Vitosen hintainen, hieman hodaria suurempi rullakebab oli syöty 3:ssa minuutissa. Liha ei täyttänyt vaativan kebabinystävän laatustandardeja alkuunkaan.Kuivaa ja jotenkin mautonta. Salaatti oli tuoretta. Palvelu oli ripeää, olinhan yllättäen ainoa asiakas. Pöydätkin oli pyyhitty. Harmitti kuitenkin. Onneksi Turussa on valinnanvaraa,Al-Amirissa en käy ihan hetkeen.


Lisätty: 2004-12-15

Sääli, aiemminhan Al-Amir oli yksi kaupungin parhaista, mutta nyt ostamani rullakebab oli pettymys niin pienuutensa, lihan kumimaisuutensa ja mauttoman kastikkeensa puolesta. Plussaa paikalle siisteydestä ja ystävällisestä palvelusta.


Lisätty: 2004-11-17

Liha maistuu koiranmakkaralta.


Lisätty: 2004-11-07

Erittäin nopeaa palvelua. Rullat tuotiin alle viidessä minuutissa, ja maukasta oli. Liha oli hyvää ja tuoretta, kastike sopivan vahvaa, salaattia oli


Lisätty: 2004-10-26

Kebab-annokset ovat liian pieniä, mutta onneksi liha on mehukasta. Mukava paikka käydä baari-iltana, on myöhään auki ja siisti paikka kaikin puolin.


Lisätty: 2004-10-25

Tulipa käytyä täällä Turussa vierailun yhteydessä. Täytyy sanoa, että mauttomampaa lihaa en ole koskaan syönyt, ja annos oli luvattoman pieni. Johtuikohan kaupunki-infon alennuskupongista...


Lisätty: 2004-10-08

Hyvää palvelua, kebabit maukkaita. Kastiketta saisi tosin olla hieman enemmän. Tilat ovat tarpeeksi isot ja siistit.


Lisätty: 2004-09-28

Paikka mikä vielä ratsastaa yli vuosikymmenen takaisen mainion kebab-paikan maineella - tällä menolla ihme sinällään koska ruoka on todella surkeaa.


Lisätty: 2004-09-18

Kebabit ovat erittäin hyvän makuisia ja hinnatkin ovat ihan kohdallaan. Kaverit tiskin takana ovat aina hyvällä tuulella ja sisustuskin on viihtyisä. Kannataa ehdottomasti kokeilla.


Lisätty: 2004-09-18

En ymmärrä noita arvosteluita! Mielestäni erittäin hyvä kebab-paikka! Olen maistanut rullakebabin ja kebabin riisillä ja ne ainakin olivat huippuhyvät eikä hintakaan päätä huimannut (riisillä tarjous 4,2€). Muutenkin hyvä kun on aina jotain "päiväntarjouksessa"


Lisätty: 2004-07-11

Erikoinen mutta hyvä liha varsinkin väkevällä kastikkeella (liha vähän muistuttaa lammasta) eli ei ehkä perinteistä nautaa. Palvelukin melkein erinomaista varsinkin jos ei ole paljon asiakkaita (kiirettä).


Lisätty: 2004-07-04

Yäk! Otin kanapitan, se oli virhe. Varsinkin kun näin, että kanasuikaleet otettiin muovipussista pakastimesta. Sitten vaan mikroon että saadaan sellaista vetelää sitkeetä lihaa... en pystynyt syömään loppuun. Luulin että täälläkin olisi oma sellainen pyörivä kanajuttu, samaan tyyliin kuin lihassa. Bulgariasta sai maailman parasta kanapitaa ja kebabbia!


Lisätty: 2004-06-15

Pahaa-aavistamattomana vieraspaikkakuntalaisena eksyin paikkaan raflaillan jälkeen kaverin suosituksesta - mitäs tähän sanoisi. Kaveri tosin puolusteli, että paikka oli hyvä joskus viisi vuotta sitten. No, eipä tosiaankaan ole enää.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute