Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Memory Times

Memory Times

 

Puutarhakatu 11
20100 Turku
Pulssia vastapäätä
puh. 02-2336771

Avoinna: Ma-Ti 11.00-01.00  Ke 11.00-03.00  To 11.00-01.00  Pe-La 11.00-05.00  Su 12.00-24.00 


Liha  3.9 Kastike  3.5 Lisukkeet  3.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  4.1 Siisteys  4.3 Hinnoittelu  4.4 Pankkikortti  Kyllä    
19 arvostelua vuoden aikana (yht. 97 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-07

Kebabliha ei kovinkaan kummoista mutta jos tänne eksyy kannattaa ehdottomasti ottaa makkaraperunat tai pitsa. Hyvät hinnat ja pitkät aukiolot takaavat käynnit varsinkin perjantai ja lauantai öiden pikkutunneilla.


Lisätty: 2010-11-07

Eilisessä aurajuustorullasta puuttui aurajuusto ja lihaa vain nimeksi. Kaalia oli tungettu kyllä lihan sijaan todella paljon.En käy enää...


Lisätty: 2010-02-16

Tosi huonot kebabit ja salaatti välillä ihan pepusta. En suosittele enkä enää itekään käy!


Lisätty: 2010-02-01

Pieni annos, meille ison kebabin syöjille tää oli kuin kassitus!


Lisätty: 2009-08-16

Tosi huonot kebabit ja salaatti välillä ihan pepusta. En suosittele enkä enää itekään käy!


Lisätty: 2009-05-15

Aivan surkea paikka! Olin menossa töihin ja etsin lähimman ravintolan.. Löysin tämän surkean puljun.. josta tilasin kebab ranskalaisilla. Oli lounasaika ja kaikki kebabit ja pizzat oli 5e. PAIKKA OLI IHAN TYHJÄ! Ketään asiakasta ei näkynyt. Kebabin valmistumiseen meni noin puoli tuntia.. Näin kuinka he ottivat kebabit jostain vanhasta pussista ja lämmittivät sitä noin 20 minuutin ajan mikrossa. Kebabliha oli tosi mautonta, ranskalaiset oli vetisiä.. Kastike oli pelkkää punaista vettä. ENSIMMÄINEN JA VIIMEINEN KERTA TÄSSÄ SURKEASSA PAIKASSA!!!


Lisätty: 2008-12-16

Tänne voi mennä ainoastaan kello 2 yöllä kun kaikki muut paikat ovat kiinni. En suosittele. Kerran ei toiminut pankkikorttin lukija joten piti odotella siinä semmoset hyvät 20min. Ja kerran sain pita-kebabin kylmänä. En menisi tänne edes krapulassa.


Lisätty: 2008-09-22

Kävelin lounasaikaan nälässä sisään ja lähdin nälässä. Rulla tuli pöytään pikaisesti, mutta rullan kuori oli niin pieni, että kun sen leikkasi puoliksi, levähti koko komeus pitkin pöytää. Liha oli haaleaa ja kastikkeet mauttomia. Pahinta oli kuitenkin salaatti rullan sisällä. Ala-arvoista kaalia, joka maistui lähinnä homeiselta. Jäi syönti kesken enkä enää toiste paikassa aio vierailla


Lisätty: 2008-08-01

voin sanoa kebappia rakastavana ihmisenä, että olen syönyt jokaisessa Turun kebuja myyvässä ravintolassa/pikaruokalassa. Nyt ystävän innoittama kävin kuitenkin ensimmäistä kertaa Memory Timesissä. Rehellisesti sanon, että tilaamani Pita kebab oli elämäni huonoin. Todella huono! Kylmettynyt ja kovettunut olematon pita täynnä normaalia kaalia! sisässä tahnamainen mauton liha ja siinä kaikki, ei suolakurkkua tomaattia tai muita lisukkeita. Lupaan etten koskaan enää syö kyseisessä paikassa.


Lisätty: 2008-07-17

Rullakebabin täytteenä n. 20 g lihaa ja kaaliraastetta - ei siis mitään muuta. Kasvispita tuli ensin väärällä kastikkeella ja vasta toisella oikein: sen täytteisiin kuului kuivaa riisiä ja tuota samaista kaaliraastetta. Fetaa oli kuusi kuutiota. ja siinä kaikki!!! Joten todella surkea ruoka, ei kannata missään nimessä käydä!!!


Lisätty: 2008-05-01

Pitsat oli aika ohuita ja vähän turhan kotipizzamaisia. Ei hyvä juttu. Kebab oli ihan hyvää.


Lisätty: 2008-04-30

Ennen ihan kelvollinen vaihtoehto, nykyään täysin toivoton. Odotin rullakebabia n. 40 min... Aivan käsittämättömäksi säheltämiseksi mennyt viime aikoina. En suosittele kenellekään.


Lisätty: 2008-03-22

En ole eläissäni saanut näin huonoa palvelua, mitä kyseisessä ravintolassa sain. Kävin ravintolassa viime ruisrokin aikaan lauantaipäivällä noin klo 12. Tilasin Iskenderin ja ystäväni kebabin ranskalaisilla. Ravintola oli täynnä asiakkaita, mutta pääsimme istumaan ja odottelimme ruokaa todella kauan. Ystäväni sai ruokansa noin 30 min odottelun jälkeen, mutta minä sain omani noin 50 min odottelun jälkeen. Kaverini oli kerennyt jo syömään oman ateriansa, kun minä sain vasta omani. Okei ei tässä mitään..mutta.. Kerkesin syömään omasta ruuastani vasta noin kolmanneksen kun kyseisen paikan työntekijä, pyöreähkö ulkomaalainen nainen tuli huutamaan minulle kurkku suorana: "Oletko jo syönyt! Ovella on muita asiakkaita! Antakaa muille tilaa!" Katsoin naista vihaisesti ja söin ateriani loppuun kiirettä pitämättä. Kebab ei ollut hyvää. Kuivia pitaleivän paloja ja vähän kastiketta. Sitäpaitsi ruoka ei ollut edes lämmintä. Jäi todella huono maku koko paikasta. En mene kyseiseen ravintolaan toista kertaa. Tällä ravintolalla on näköjään varaa kohdella asiakkaitaan huonosti.


Lisätty: 2008-03-01

Ei paljon väliä, mitä lisukkeita haluaa, samat saa aina. En tajua miksi tiedustellaan tulinen vai mieto kastike ja valkosipuli vai majoneesi, koska aina saa samat töhnät. Ei siis todellakaan tulista eikä valkosipulia. Kasvispita koostuu lähinnä riisistä, en suosittele!


Lisätty: 2008-02-21

Paikka on aina tyhjä. Se kertoo jo jotain!


Lisätty: 2008-01-17

Melko hintavaa, mutta ainakin pizzat hyviä. Special kebab taannoin oli hienoinen pettymys kokonsa puolesta. Sen sijaan Mexicana-pizzassa tuhdisti täytettä ja kokoa. Palvelu ystävällistä. Hyvä pizzapaikka.


Lisätty: 2007-12-06

muuten on aina mennyt kaikki ok mut nyt tällä kertaa kesti 50 min pizzan tilauksen ja maksun jälkeen (pankkikortti)saada tieto että ei olekaan lihaa, ota jotain muuta ja nyt mulla on tollanen väsynyt lihapullaperunat tossa pöydällä. jos maksaa 6.50e tästä niin hullu on. minä maksoin. teki mieli heittää joka ainoa kolikko mitä oli taskussa pitkin heidän keittiötä ja jättää syömättä koko setti mutta valitettavasti silllä ei pysty vaikuttamaan tarpeeksi heidän asiakasvalintoihin.. Joten. tästä lähtien joka ainoa kerta kun menen ko. yrityksen ohi, käyn tuhoamassa heidän mahdollisen etulyöntiaseman verbaalisesti.


Lisätty: 2007-12-02

Tilasin rullakebabin aurajuustolla. Valitettavasti aurajuustosta oli aistittavissa vain pieniä häivähdyksiä ajoittain. Annos tuli kohtuullisen nopeasti, joskin asiakkaita oli tuolloin vähän. Annos oli jokseenkin haalean lämpöinen pöytään saapuessa ja ehti kylmetä aterioinnin loppupuolella. Tilasin myös väkevän kastikkeen, joka oli mielestäni maukas, mutta ei silti erityisen väkevä. Ystäväni tilaama mieto kastike sen sijaan ei maistunut juuri miltään. En ole varma menikö kokilla sekaisin valkosipulikastike ja majoneesi, vai oliko tilaamani valkosipulikastike mautonta. Annos oli hintaansa nähden tyydyttävän kokoinen ja varsin täyttävä. Varsinkin liha on ensiluokkaista. Palvelu oli hieman vaisua, mutta toimivaa. Plussaa myös sisustukseen kuuluvasta suurehkosta televisiosta (näkyy varmasti koko tilaan).


Lisätty: 2007-11-09

kebab ranskalaisilla on "hyvin erilainen"


Lisätty: 2007-10-28

Kävin eilen illalla hakemassa vähän hiukopalaa, kun en ollu syöny vielä yhtään mitään,päätin että nyt otetaan Iskender kebab ilman salattia ja vielä TUPLALIHALLA että saa vatsan täyteen.. No se huvi maksoi 8,50€. Kotiin päästyäni avasin paketin, kaikki oli aivan väärin. Salaattia oli, Tuplalihaa EI.! Joten tässä päätös en mene enää ikinä Memoryyn kebulle. kun tämä oli jo ainakin viides kerta kun saan tilaukseni väärin. Tuntui ettei kaikki myyjät ymmärrä Suomea. Voisi alkaa panostaa asiakaspalveluun enemmän. Myyjä ei tiennyt mitä paketissa oli. Muuten on Kyllä tosi hyvää kebua.


Lisätty: 2007-10-21

Olen todella pettynyt palveluun! Vaikka suomalaisessa kulttuurissa viikonloppuisin voi vähän nautiskella, niin ei todellakaan kannata myyjän vaimon tulla sinne pöytään huutamaan "mitä te juotte, mitä te juotte, ei saa alkoholia tuoda tänne! Anteeksi vaan, meillä oli pöydässä paikan päällä ostettu limupullo. Jo on kummaa.


Lisätty: 2007-09-13

Aivan mahtava paikka, henkilökunta on mitä mainioin lukuunottamatta yhtä tuittupäistä ja työhönsä kyllästynyttä naikkosta. Safkat ovat todella hyvät ja lisukkeiksi esim. kebab ranskalaisilla saat aurajuustot etc.. jos pokkaa kysyä. Todella iso plussa siitä että paikka on vkloppuisin auki myöhään ja kanta-asiakkaalla on omat kikkansa saada safkat ennen muita ;) Hintakin on ihan kohdallaan joten suurta valittamista ei ole.


Lisätty: 2007-09-09

Perus kebu mättöä


Lisätty: 2007-04-02

Pettymys oli suuri kun ostin sieltä aurajuustorullakebabin, siitä puuttui aurajuusto ja majoneesin tilalle sain valkosipulikastikkeen, minulla oli hieman kiire joten söin sen mukisematta, mutta toistamiseen en ole enää kyseiseen paikkaan menossa,koska palvelukaan ei ollut kovinkaan hyvää.Yleensä saa sitä mitä tilaa, mutta memory timesista saa aterian joka on melkein se mitä pitäsi, itse lihassa ei ole vikaa, mutta lisukkeet jäi vaillinaiseksi. Ja tämä näytti toistuvan sen aikana kun söin omaani neljästä asiakkaasta kahdella oli huomautettavaa omasta tilauksestaan.


Lisätty: 2007-03-17

Kanapizzaan tulee oikeaa currya, ei mitään huijausta. Jännittävä mutta hyvä. Lasivitriinissä mukavia pikkueläimiä ja muita Kinder-yllätyksiä. Yksi vaihtoehto: bearnaise-kastike, jännittävää. En ole maistanut, mutta jännittävää. Kannattaa kokeilla. Pizzat aika pieniä kuitenkin, mutta jännittäviä, jotakin majoneesiakin täytteenä. Paikassa pelikone. Voi tuhlata vaikka koko kuukauden palkan ruokaa odotellessa.


Lisätty: 2007-02-09

kävin juuri syömässä noin kuukauteen ja kylläpä oltiin tehty hurja remontti. niin hianoa jälkeä. ja otin rullakebabin jopa kebab liha on mennyt parempaan suuntaan. nyt on new memory times


Lisätty: 2006-12-14

No paras paikka 4 jälkeen kunhan muistaa pitää huolen että saa mitä tilaa, kusetetaan kyllä. Vaaleatukkainen vanhempi nainen jättää tilauksista pois erikoisuuksia, muista katsoa mitä sait. Hyvät sapuskat kyllä muuten!


Lisätty: 2006-12-09

paras palvelu tähän asti mitä olen nähnyt! ruoka oli mahtavaa. suosittelen rullakebun. sieltä saa ihan mitä vaan kun pyytää. pyysin kerran rullan pekonil, ananaksel, jauhelihal, oliivil sekä katkaravuil ja he sanoi että kaikki onnistuu. mistään muualta en ole saanut. oli vielä huppelis. suosittelen!!!


Lisätty: 2006-11-29

Omituiset tavat hinnoitella. Älä kysy tuplalihakebabbia ranskalaisilla. Hinnat heittelee 6,5€~8,5€ myyjästä riippuen ellei ala valittamaan. Naismyyjä oli suorastaan törkeä kun toistin että otan mukaan. Vastauksena tiuski että "on mulla korvat päässä, kuulin kyllä". Ja ilmeisesti ilman salaattia ei voi annosta saada vaikka kerran sitäkin pyysin. Lihassa ei ole sinällään vikaa ja se onkin paikan parasta antia. Pizzat ovat paikan päällä tai mukaan otettuna keskitason yläpuolella nekin. Muutamia miinuksia ropisee silti.


Lisätty: 2006-11-13

Kantapizzeriani. Kaupungin parhaat pizzat, täytteissä ei pihistellä ja juustoa on reilusti. Sisustus ei houkuttele jäämään paikalle syömään, mutta ilmeisesti niin on tarkoituskin.


Lisätty: 2006-09-23

Erinomaiset pitsat ja kebabit. Rullakebab aurajuustolla keskivahvalla kastikkeella ja majoneesillä kokeilemisen arvoinen! Suosittelen.


Lisätty: 2006-09-11

Todella hyvät pizzat. Kebabit, no jaa. on kyl menossa taas oikeeseen suuntaan.


Lisätty: 2006-05-24

paras paikka koko turusta!


Lisätty: 2006-05-12

rullakebabin kastikkeesta tuli mieleeni espanjan lämpiminä öinä syödyt mahtavat kebabit=)


Lisätty: 2006-04-29

Otin kebab ranskalaisilla, joka maistui aika huonolle. Ranskalaiset oli jotain halpissorttia. Salaatissa oli liian paljon kastiketta. Kebabkastike oli oudon väristä mut oli ihan ok:n makuista. Kallis paikka jos ajattelee että annokset eivät olleet kauhean isoja. Paikka oli aika puhdas ja siisti ja siellä oli päivän lehti = +. En mene uudestaan. Hinta 5e.


Lisätty: 2006-04-07

Oiva keburafla, ihmiset ovat valittaneet lihan kumimaisuudesta, mutta täytyy todeta että liha on mehukasta eikä kuivaa. Väkevä kastike on todella väkevää. Rullakebabit ovat hintansa väärtti. Pizzat isoja ja mehukkaita.


Lisätty: 2006-03-19

Kebab riisillä - hyi! Riisi oli keltainen jag ihan kuiva. Liha oli aivan liian vähän (otin mukaan). Ja liha ei ollut hyvä! Eikä salaatti... En lähde takaisin!


Lisätty: 2006-03-04

Erittäin hyvä sapuskat! Rulla on loistava kunhan oikea myyjä teekee siitä ison!


Lisätty: 2006-01-31

Huipputason kebabit ja tosi maukkaat kastikkeet sekä hyvä palvelu. Hyvä olo tulee kun poistuu paikasta.


Lisätty: 2006-01-20

Entinen kantapaikka, mutta muuton jälkeen tullut ruokailtua muualla. Nyt tauon jälkeen on tainnut omistaja vaihtua, ainakaan ruoka ei ole enää samaa tasoa. Kastike mauton, annos pieni ja tylsä. Ilmeisesti rullakebab on parasta mitä täältä saa, ikävä kyllä tilasin muuta.


Lisätty: 2006-01-20

Liha kumimaista. Kova hinta, annosten tekeminen kestää kauan.


Lisätty: 2006-01-17

Ruoka oli ihan hyvää, mutta liha oli kumimaista ja maistui raa'alle.


Lisätty: 2005-11-15

Viime Turunreissulla tuli poikettua kyseisessä mestassa, joka saa jo heti alkuun loistavasta nimestään lisäpisteitä. "Memory Times" on korniudessaan kuin Richard Claydermanin kynästä ja piristi loistavasti muuten niin harmaata sunnuntai-iltapäivää. Annokseksi tilastin standardinmukaisesti kebabin riisillä, ja vielä tarkemmin miedon sellaisen valkosipulikastikkeella. Purtava oli aikalailla keskitasoa kaikinpuolin ja sanoisinko, hieman liian kostea kokonaisuus. Nopeus, millä aterian sai kouraansa oli päätähuimaava ja siitäkin ehdoton erityismaininta.


Lisätty: 2005-08-04

Palvelu oli niin ja näin, melko hyvää kumminkin. Tämä on ainoa kebab paikka jossa turussa olen käynyt. Annokset olivat hieman kalliita mutta maukkaita kumminkin. Chilejä annettiin monta, salaattia oli reilusti. Kyseessä on pitakebab. ihan kohtuullinen paikka turun keskustassa.


Lisätty: 2005-06-28

Kävimme juhannuspäivänä syömässä rullan kun moni kantapaikoista oli kiinni. En ollut vakuuttunut. Liha oli mitäänsanomatonta ja rulla ei ollut todellakaan koolla pilattu. Tulinen kastike kutitteli mukavasti kitalakea, mutta se onkin sitten ainoa mainitsemisen arvoinen asia. Leipä oli kuivaa korppua ja juustorullan juusto oli lyöty kylmänä kebun väliin.


Lisätty: 2005-05-19

Täällä tajuttiin sana tulinen, kun eteen pisti V-sanan. Eipä muuta sanottavaa, paitsi äijiä pyörii tiskin takana ihan liikaa. Ei tunnu nopeuttavan safkan tuloa.


Lisätty: 2005-01-31

Erittäin mukavaa henkilökuntaa! Kebabit tulee kädenkäänteessä ja pizzat on turun parhaasta päästä! Ei ole liian pieni eikä liian iso vaan aivan sopivan kokoinen paikka, jossa viihtyy.


Lisätty: 2004-12-26

Testailtu: rullakebab, kermaperunat ja pitsa. Rullan koko oli keskitasoa tai vähän pienempikin. Sisällöstä: liha melko kumimaista ja maultaan hyvinkin tavanomaista. Kastikkeina mieto ja majoneesi, joskaan en löytänyt/maistanut muuta kun salaatinkastikkeelta maistuvaa litkua. Salaatti ei onneksi ollut sentään kaalia, se olisikin vielä puuttunut. Kebab kermaperunoilla -annoksen koko oli surkea hintaansa nähden. Liha ja lisukkeet tietysti samaa tavaraa mitä rullassakin. Pitsa oli sentään ihan hyvän makuinen, joskin pohja jäänyt kiireessä raa'aksi. Annokset menivät välillä sekaisin mistä vähän miinusta. Eipä enää oikein hotsita lähteä tänne kebabille näiden kokemusten perusteella.


Lisätty: 2004-12-17

Rullan koko pilasi ruokahalun ja loppuillan!


Lisätty: 2004-08-18

Aika kallista. Kebabin maku ok mutta koko auttamattoman pieni. Auki kyllä hyvin myöhään.


Lisätty: 2004-08-06

Olen safkannut kyseisessä paikassa eikä ollut mitään moitittavaa, mut kerran työni puolesta vietin jonkun tovin keittiössä ja varastotiloissa..


Lisätty: 2004-07-26

Memory Times on ikävä kyllä kuihtunut siihen kun kaikki menomestat lähituntumasta ovat kadonneet: aikanaan kaupungin ykköskebab-paikka, nykyään hädin tuskin välttävä, mutta on älytöntä kehottaa Memory Timesin kävijöitä lähtemään Milaniin kun paikka ei ole lähimaillakaan. Vaihtoehtoja samaltakin kadulta löytyy joiden taso on ihan sama kuin keskustan läävissä yleensäkin.


Lisätty: 2004-07-24

Kerran eksyin koulun (puolala) pihalta tähän ihan siistiin mestaan. Tilasin tietty perus ison kebun, jota aloin odotella.. ja odotella. Lopulta, kun melkeen jo piti mennä takas kouluun sielt tuli mikrossa lämmitetty aivan kauheaan pitaan piilotettu lihanpalanen. Sitä pitaa ois pitäny leikata sirkkelillä - ainakaan mun hampaat ja niiden aseet ei riittäny. Kaiken kaikkiaan pettymyksellinen kebab-elämys. Älkää menkö tänne vaan Milaniin.


Lisätty: 2004-07-22

Otin Standard-kebabin ja yllätyin todella positiivisesti. Kastike oli mitä mainiointa (valkosipulikastike) ja annoksen koko oli loistava. Lihaa oli juuri sopivasti, leipä oli hyvää ja salaattia ei ollut liikaa.


Lisätty: 2004-05-27

Viikonloppuna kun pamauttaa paikalle neljän aikaa ja tilaa kebab-ranskalisilla saa ainakin paljon kastiketta ja lihaa. Jaa miksikö? No, lihalla peitetään vähäiset ranskalaiset ja kastikkeella raaka, kumimainen liha! Lisäksi liha on kuin yhdellä kertaa leikattu pitkä lonkero. Taitaa olla sama ongelma useimmissa paikoissa.


Lisätty: 2004-04-28

Rullakebap oli kaunis. kaverini sammui pöytään naama kebapissa, herätessään sotki vähän ympäristöään. Yritettiin siivota kohteliaasti, mutta herra kebap sanoi, ettei tarvitse vaivautua ja antoi syödä loppuun.. hyvää palvelua eikä turhaa "niuhotusta".


Lisätty: 2004-04-21

Kebabannoket ovat melko vaatimattomia, mutta tosiaan rulla on iso ja erittäin hyvä - kannattaa ottaa tulinen ja valkosipulikastike.


Lisätty: 2004-04-04

Kalliimmanpuoleinen kebabpaikka, jossa ihan ok syötävää. Pizzat ovat kyllä jotenkin parempia kuin kebab annokset. Pitkään auki viikonloppuisin!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute