Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Chilli Fast Food Restaurants, Kaisaniemi

Chilli Fast Food Restaurants, Kaisaniemi

 

Kaisaniemen Metroasema
00100 Helsinki
puh. 09-673464


Liha  6.7 Kastike  6.4 Lisukkeet  5.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  7.4 Siisteys  7.7 Hinnoittelu  5.3 Pankkikortti  Ei    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 32 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-02

Kävin viimeksi kyseisessä "kebab-mestassa" jokunen kuukausi sitten... Ja uudesta käynnistä ei ole pelkoa! Otin rullakebabin "tulisella" kastikkeella. Kastike ei ollut tulisesta kuullutkaan ja ranskalaiset olivat täysin mauttomia rasvaa tihkuvia pahvitikkuja.Plussaa ripeästä palvelusta. En suosittele kenellekkään ihmiselle!


Lisätty: 2007-12-15

Palvelu tod. nopeaa. kebab tuli suoraan vartaasta eikä mistään pakkasesta. salaattia ei ollut niin kauhean paljon mutta liha korvasi tämän puutteen.hieman kallis mutta muuten ok.


Lisätty: 2007-12-11

Iha jees mättö kebuu. Liha hyvää, kastikkeet ok, ranskalaiset hieman kuivahkoja ja mauttomia. Falafel maukasta. Palvelu rentoa, mutta sisustus karu.


Lisätty: 2007-10-22

Liha aidosta rullasta ja todella mukava palvelu. Ruuan saa nopeasti. Salaattia vähän ja kastike ei oikein säväytä. Paikkana tosiaan kolkko, mutta Kebabbia kun arvostellaan, niin hyvä+!


Lisätty: 2006-11-25

Jotenkin vaan kyseinen Chilli on muita parempi, suurin miinus mielestäni on hinta. Päivän tarjous yleensä, esim. Kebab ranskalaisilla oli 5,90. Siisti paikka ja hyvää kebabbia!


Lisätty: 2006-09-28

Mielestäni varsin maittavaa kepsua. Sairaalloisen siisti paikka ja ainakin itselleni sattunut aina mukava myyjä. Hintataso ei ole hirmuinen kun ottaa päivän alennuksen (5.90€?).


Lisätty: 2006-07-05

Lahdessa on tottunut vetämään käsivarren kokoisia rullakebabeja, joten tyrmistyin kun käväisin kerran chillissä. Rullakebab oli ihan älyttömän pieni (oikeesti) ja leipä oli kamalaa, sekä liha ym. lisukkeet. Kuitekin palvelu pelasi ja paikka oli ihan siisti, ja annoksen mukana tuli ranskalaiset ja puolen litran limu.


Lisätty: 2006-05-28

Ruoka erittäin maukasta, palvelu ystävällisintä mitä olen nähnyt.


Lisätty: 2006-05-07

Ateriassa ei ollut välttämättä mitään erikoisia vikoja, liha oli hyvää ja kastike maistui myös. Ainoa pitkä miinus tulee paikan hinnoista. ärsyttävän kallis paikka.


Lisätty: 2006-04-01

Ruoka ihan OK, saa nälän nopeasti pois. Paikka hieman kolkko (johtuu sijainnista metroasemalla).


Lisätty: 2005-11-22

Ruuassa ei sinänsä mitään vikaa mutta hinnoittelu on kyllä syvältä , kebab-annoksen kokoon nähden.


Lisätty: 2005-08-05

Ok liha, vaikkakin ei riittävän "paahtunut" makuuni. Hyvät valikoimat mausteita, mm. chiliöljyä, erilaisia ketsuppeja sun muuta. Vahva kastike ei ollut yhtään vahvaa, joten noilla lisämausteilla joutui hakemaan annokseen edes hiukan terävyyttä. Annokset tulivat nopeasti mutta olutta paikiassa ei ole saatavilla, josta piiiitkä miinus.


Lisätty: 2005-05-29

Ruoka tulee nopeasti. Ruoka on syötävää mutta ei erityisen hyvää. Paikka on siisti eikä rööki haise.


Lisätty: 2005-01-13

Ensinnäkin pisti silmään annoksen pieni koko .Yleensä olen kyllä Chilli kebaabioissa mahani täyteen saanut mutta Kaisaniemen riisikebab oli surkea esitys. Annos kyllä kyhättiin salaman nopeasti, mutta lihan määrä suhteettoman pieni ja riisien määräkin oli yllättäen pieni. Salaattia kuvaa lähinnä sana "eilinen". Liha maultaan ihan jees,tulisuus normaalia chilli-ketjun tasoa. Palvelu mukiinmenevää. Hyvästi ketjukebab.


Lisätty: 2004-12-05

Kohtuuhyvää peruskebabia, melko varma paikka keskeisellä sijainnilla. Hintataso kallis, mutta sijainti selittää. Ok mesta nälän yllättäessä.


Lisätty: 2004-11-09

Enpä sitten tiedä mihin sitä ihmiset on tottuneet kun menevät pääkaupungin keskellä syömään mutta kun kavereiden kesken tänne eksyttiin nii luultiin saavamme laatua. Siistit tilat antoi hyvän vaikutelmat mut palvelu oli jotenkin tosi kliinistä. Mennään jossain purilais-raflojen painajaistasolla, jos on tottunut vähänkin mukavampaan palveluun. Ruoka oli kohtuu kallista, minkä tietty ymmärtää keskeisen sijainnin takia mutta se kebab - voi helvatta kun oli pahaa. ranskikset oli kuivia ja ylisuolaisia, kebabliha ihmeen kumimaista vaikka olikin suoraan vartaasta ja kastike ala-arvoista. Olivat sitten läntänneet kebab-lihan päälle eka sen kastikkeen ja sitten vielä salaatinkastikkeen sen päälle, niin että rasvakerros lillui erillisenä kerroksena vielä päällä. Ei pystynyt edes syömään loppuun. Ihmeen surkeaa yrittelyä tällainen. Ennemmin kuolen nälkään tai eksyn jonnekin esikaupunkiseudulle safkaa hakemaan kuin tänne päädyn uudelleen.


Lisätty: 2004-08-20

Palvelualttius loistavaa. Lihassa ei moittimista, kastikkeen tulisuus tosin jätti toivomisen varaa reilusti.


Lisätty: 2004-05-01

Itse tehdyt kastikkeet ja loistava palvelu.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute