Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Martella

Martella

 

Eerikinkatu 19
20100 Turku
Night Club Marilynin vieressä
puh. 02-2518311

Avoinna: Ma 11.00-22.00  Ti-La 11.00-05.00  Su 12.00-05.00 


Liha  5.4 Kastike  4.9 Lisukkeet  5.1  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5.3 Siisteys  5 Hinnoittelu  4.7 Pankkikortti  Kyllä    
24 arvostelua vuoden aikana (yht. 287 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-27

...jos haluaa tulla k*setetuksi niin tämä on oiva paikka. Martella on baarista palaavien suosiossa ja sen kyllä huomaa. Annokset suht' pieniä ja kylmiä (yleensä), lihaa vähän ja sen peittona epämääräistä salaattia sekä mautonta kastiketta. Paikka on varsinkin viikonloppu iltaisin epäsiisti, portsari vahtii haukkana ja jos meinaat jäädä sisälle syömään niin tulee kyöräämään ulos. Vuosien saatossa olen aina silloin tällöin käynyt Martellassa syömässä mutta en enää, taso laskenut valtavasti, palvelu (varsinkin järjestysmies) täysin ala-arvoista, kebu jonka sain ei ollut se mitä tilasin ja kun yritin selvittää tilanneta niin järjestysmies epäsiistin 'kokin' kanssa ohjasi kovakouraisesti ulos. Edellä mainitussa tapauksessa oluella oli osuutta asiaan...4 x 0,4L oli juotu eli en ollut edes kännissä. .....se oli viimein kerta se....


Lisätty: 2009-06-12

Rullat parhaat turun alueella.


Lisätty: 2009-06-03

Joo-o. Ennen pidin Martellaa ihan ykköspaikkana, mutta vaikuttaapi pahasti siltä, että hintojen nousun myötä taso laski huomattavan selvästi..


Lisätty: 2009-01-30

ainakin baarin jälkeen asiakkaita huijataan. oletetaan että jokainen on kännissä, kebabit tehty valmiiksi, kylmiä ja pieniä. liha kuin muovia. :( päivällä kai ihan ok, mutta kun tosiaan lynin vieressä niin ikävää viedä opiskelijalta SEITSEMÄN euroa tyhjästä. halvemmalla pureskelisi muovipussia. :/


Lisätty: 2008-11-29

Oletteko koskaan syöneet rullakebabia, joka mahtuu 20 cm halkaisijaltaan olevalle kertakäyttölautaselle ja syödään kertakäyttövälineillä? Tämä ihanuus on tarjolla VAIN Martellassa. En kehoita ketään edes kokeilemaan. Aivan surkea paikka.


Lisätty: 2008-09-12

tänään kävin, tilasin juustorullakebabin mukaan, sanoin kyllä selvällä suomenkielellä että otan sen mukaani enkä syö paikan päällä niin eikös tämä tuonut sen nenäni eteen puolikkaana lautasella, kun sanoin että "eikun ottaisin sen mukaan" niin pakkasi sellaiseen pienehköön kebabastiaan, juunou missä normikebab yleensä on, nyt kotona vähän jäähtyneenä mutustelen, liha on tätä ärsyttävää kumimaista nauhaa jossa makua ei nimeksikään ole, salaatti ja kastike tuo mieleen hesen hampurilaiskastikkeet ja salaatit jotka ovat ihan hyviä mutta mutta... juustorullassa pitäisi olla juustoa? kyllähän sitä on, kaikki yhdessä kohdassa puolisulaneena möttönä eikä kyseinen möhkö ollut edes kovin suuri, 50sentin lisähinnalla odottaisi edes hiukan isomman juustonköntän löytävän kebabin keskeltä... toiste en poikkea


Lisätty: 2008-08-14

Tähän mennessä suosikkini Turun mestoista. Ranskalaiset hyviä,pitakebab komea, liha ihania pitkiä suiroja ja tosi tosi hyvää, auraa annoksessa kyllin, samaten hyvää kastiketta (tykkään majoneesista). Myös falafelit hyviä, ja kun tilasin jokin aika sitten falafelit vain salaatilla, olivat huolissaan kylläisyydestäni ja laittoivat ekstrapulleron. Ainoa ongelmani on palvelu; se on kyllä tavallaan ystävällistä, mutta jotenkin kauhean epäkeskittynyttä ja hortoilevaa. Vähän ryhtiä siihen toimintaan. :)


Lisätty: 2008-08-07

Oletteko koskaan syöneet rullakebabia, joka mahtuu 20 cm halkaisijaltaan olevalle kertakäyttölautaselle? Tämä ihanuus on tarjolla Martellassa!Lisäksi se syödään kertakäyttövälineillä! Kuten aiemmin oli jo kirjoitettu, annokset menivät lähes kaikki väärin. Tilaat pizzan, saa kebabin jne. Sit vielä aika suuri miinus. Niitä väärin tehtyjä annoksia oli jo keittiön pöydät täynnä, tuli asiakas joka tilasi esim. rullakebun, niin siitä vaan pöydältä mikroon vähän lämpenemään ja avot! Ei enää koskaan! Huonoin paikka missä oon käynyt, ja on tullu kyllä kierreltyä näitä paikkoja.


Lisätty: 2008-07-19

Eilinen iltapala: Martellan rullakebab. Seuraavan aamun/iltapäivän aktiviteetti: suihkussa makoilu sikiöasennossa oksennuskramppien kera. Kerran aikaisemmin olen kärsinyt ruokamyrkytyksestä, joten tunnistin heti oireet. Aika hätäiseen pojat sohelsivat keittiössä kun oli jonkin verran muitakin asiakkaita ja kiinnitinkin heti huomiota hygieniatason epäillyttävyyteen. Noh, enpähän enää vie rahojani tuonne kun muualta saa halvemmalla parempaa ja luotettavampaa. Inhottavaa kun lopulta oksentelee väkisin sappinesteitään ulos, kauhea nestehukka mutta ei pysy edes vesi sisällä. Nyt jaffakauppaan. :)


Lisätty: 2008-05-31

Palvelu ehkä Turun nopeinta! 2min rullakebabin tilauksesta seuraa mikron enteilevä kilahdus ja: "Rulla valmis!". Muut kebuannokset pieniä, kylmiä ja pitkän odotuksen takana. Jos pitsaa jaksaa odottaa 30min, se on ihan syötävää ellei ole liian tarkka siitä millä täytteillä sen on tilannut.


Lisätty: 2008-05-08

Rullakebab pieni ja mauton. Tänne en enää jalallani astu, syytä voi vaan arvuutella.


Lisätty: 2008-04-28

Nyt meni sit tää mesta boikottiin lopullisesti. Annoin kolmannen mahdollisuuden ja ne tyri sen. Aurarulla oli todella heikko esitys. Pieni, kylmä ja paha.


Lisätty: 2008-02-17

Aivan mieletöntä palvelua yhä edelleen.. Hinnat tosin nousseet suht reilusti, mutta palvelu ja nopeus + ruuan taso tekevät kokonaisudesta sen, josta on valmis maksamaan! Erityiskiitosta erikoistilausten huomioimisesta. Allerginen ihminen ei voi/halua syödä välttämättä listatuotetta ja Martellassa saa annoksensa juuri haluamallaan tavalla. Myöhäisimpinäkin yön tunteina asiakaspalvelu on nopeaa, sujuvaa ja iloista. Monella paikalla olisi paljon opittavaa Martellasta. Kiitos!


Lisätty: 2008-02-08

Jos ei halua ehdoin tahdoin pilata päiväänsä/iltaansa niin tämä paikka kannattaa kiertää kaukaa! palvelun taso vertaansa vailla jos on sattunut asumaan tynnyrissä. hinnat jotain aivan käsittämätöntä johtuen lähinnä ns. tuplahöyläämisestä minkä olen osakseni saanut 2kertaa. tämän jälkeen ei ole tarvinnut käydä. helppoa on humalaista huijata ja herrat sen auliisti tekevätkin vaan niinhän sitä sanotaan että on moraalisesti väärin olla ottamatta tyhmältä sen rahoja. puhumattakaan siitä että yleensä 40min odottamisen ja väärän annoksen jälkeen viikonloppuisin saa lähes poikkeuksetta turpaan pihalla. makoisia hetkiä sinne eksyville...otan osaa etukäteen. -Same


Lisätty: 2008-02-02

Peruskebua huokein hinnoin! Kastikkeet ovat valitettavasti aivan luokattomia. Tulinen ei ole tulista nähnytkään, vaan pikemminkin säälittävää tomaattimössöä. Annoskoot megaisoja, mikä tietysti positiivista!


Lisätty: 2008-01-31

Rulla painoi kilon, mutta oli täysin syömäkelvotonta sontaa.. Hinnat liian korkeat ja palvelussakin olisi parantamisen varaa.


Lisätty: 2008-01-19

Lounaskebulana Turun paras. Hinta on enemmän kuin kohdallaan, ja rullakebab on jumalaista kokoluokkaa. Liha on ensiluokkaista ja lisukkeet todella runsaat ja monipuoliset. Tähän mennessä pelkästään positiivisia kokemuksia paikasta.


Lisätty: 2008-01-10

Surullisen huonoa rullakebabia. Koon piti olla kohdallaan, nälkä jäi. Koko roska lillui rasvassa ja kuori oli taikinainen. En ymmärrä tätä hehkutuksen määrä. Kaveri tilasi pizzan tupla aurajuustolla kaksi kertaa, vei lätyn kotiin eikä löytänyt siitä auraa. Kolmannella kerralla ilmoitti etukäteen haluavansa tällä kertaa oikeasti sitä aurajuustoa. Kun pizza saapui, välitön tarkistus, eikä juustoa ollut taaskaan nimeksikään. Jos tilataan tupla aurat, luulisi sen näkyvän. Tiskille kun meni valittamaan, lisättiin juustot pienen nihkeilyn jälkeen.


Lisätty: 2008-01-02

Jaahas, noin viimeiset viisi vuotta samassa mestassa käyneenä on pakko todeta surullisesti että mentiin täysin päin v:tä kun Turre luopui paikasta. Viimeisten tilausten saldo on surullinen: 9/10 meni väärin. Enää ei vanha maine pelasta. Valitettavasti.


Lisätty: 2007-11-11

aivan mieletöntä, siellähän on nykyään pokekin. nyt voin vetäst rullan poskeen turvas.


Lisätty: 2007-10-25

normaalisti ihan ok mesta , mutta viimeksi saatu beef-pizza oli luokattoman huono.SE oli ihan kuiva käppyrä.Hintataso hieman normaalia korkeampi.


Lisätty: 2007-10-08

Maailman paras kasvisrulla!


Lisätty: 2007-09-09

Annokset herkullisia ja päällikön kokoisia. Ei valittamista.


Lisätty: 2007-07-25

Erinomainen Kebab/Pizzeria Turun keskustassa!!! Suosittelen lämpimästi!!! Erinomainen ja ystävällinen palvelu!!!


Lisätty: 2007-07-07

PARAS Turun kebab mestoista tähän asti! Uskomattoman hyvä riisikebab, jonka mittapuuna oli ennen Helsingin Eerikin Pippurin riisi! Sistus on vaatimaton, mutta alhaiset hinnat, henkilökunta ja uskomattoman hyvä kebab-kastike tekevät paikasta kyllä ylivertaisen!


Lisätty: 2007-06-18

Todella hyvä paikka, annokset ovat todella isoja ja erittäin maukkaita. Kebab ranskiksilla on todella hyvää. + Ystävällinen palvelu


Lisätty: 2007-04-09

Outoa lukea negatiivisia kommentteja. Itse asunut samassa korttelissa kuin Martella jo yli puoli vuotta, eikä sinä aikana ole kertaakaan tullut kohdalle huonoa annosta, niin pizzassa kuin kebabeissakaan. Mutta eihän se nykyajan lapset kuulemma syö enää leivästä reunojakaan, eli vaatimukset ruoan äärimmäisestä yksilöllisestä sopivuudesta ovat kohtuuttomat. Martella on hyvä ja laadukas kebabmesta.


Lisätty: 2007-03-29

Hmm, olen niitä ihmisiä, joita ei haittaa pienet letkautukset ja rento meininki myyjiltä, tosin kyl mua hiukan se känninen porukka yllä haittaa, mutta kebun maku pitää huolen et käyn vastausuudessakin. Itseppä olen ystävystynyt mukavien myyjäveikkojen kanssa, ja pojatha laukovat heti kuinka mahtava maa suomi on ja kuinka montaa suomi tyttöä he tekstauttelvat ja koittavat saada, nauruhan siinä kebua odotellessa tulee. Siis jos naurua ja rentoutta lähtee hakemaan ni paikka on lekendaarinen kebab pingo, joka lähti liikkeelle joskus vuonna messeli ja kirves eräästä tytöstä joka pingosi tavanomaisen ahkerasti, mutta kännisenä unohti olevansa kebabilla ja huusi hetken kun häntä tönittiin hereille: Bingo. Kyllä taisi annos olla täysi bingo. Mitä annokseen tulee ni yksi niistä parhaimmista kebuista turussa. Kastike oli ennen omistajan vaihdosta paras. Nyttemmin kastikkeeseen tullu hivenen kirpeyttä lisää, johtuisikohan suolan lisäyksestä? Ranskalaiset eivät aivan parhaasta päästä ole, mutta liha ja kastike on ylensä tappanut makuhermot niin tehokkaasti ettei ranskalaisten heppoisuudesta ole tarvinnut välittää. Ennen vanhaa paikka oli kuuluisa siitä että koko kebu lainehti soosissa ja ranskalaiset oli vetisiä, mutta eipä se haitannu ku kastike oli hyvää ja ohan se edelleenki todella hyvää. Minun makuuni oleva salaatti, siis perus sallaatia, tomaattia ja ne makukurkut plus ihan hyvä perus salaatti kastike niiden alas saamiseksi. Parasta ateriassa on eittämättä kastike, jonka varjoon muu ruoka jää kyllä jälkeen. Toisaalta parempi niin että kastike himmeän hyvää ku hyvät ranskalaiset keskiverto liha ja surkee kastike mixi, kuten monissa paikoissa. Mitä lihaan tulee niin kyllä tämä niistä parhaista päistä on, Ennen vanhaa pojat tekivät itse, sitte tuli hitosti asiakkaita, siirryttiin paimion johonki lihapajaan ja mahtavatko vieläkin sieltä tilata uusien omistajien vaihtuessa. Tämä paikka on eittämättä sinulle joka diggaat makean maukkaasta kastikkeesta, jota on paljon, eikä sinua haittaa edellä mainittu rempseä myyjä kunta.


Lisätty: 2007-03-21

Oikeasti Turun parhaimmistoa. Kebabpaikkana yksinkertaisesti PARAS Turussa, etenkin rullan suhteen. Mistään muualta ei saa näin loistavaa ja herkullista rullakebabia. Kaikki annokset ovat todella reilun kokoisia ja rullan päälle tuleva kastike kruunaa kokonaisuuden. Henkilökunta todella mukavaa.


Lisätty: 2007-03-17

Pizza rasvaista löllöä. Maut eivät erotu. Pohja paksu ja taikinainen. Tekivät väärän pizzan ja antoivat sen kaupan päälle, mutta mitä se hyödytti kun pizza kerran oli pahaa. Jasmin Mäntylä oli siellä samaan aikaan. Se kuvastaa hyvin myös paikan tunnelmaa.


Lisätty: 2007-01-14

Eipä juuri maistunut minulle tämän mestan tuote.


Lisätty: 2006-12-30

Aivan loistavat annokset, kokoa ja makua riittää. Itse en ole koskaan joutunut odottamaan, palvelusta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Kumma juttu jos joku saa pizzan joka on surkea, omasta mielestäni Turun parhaat pizzat. Kai se on sitten asiakkaasta kiinni.


Lisätty: 2006-12-17

tosi hyvää safkaa varsinki arkisin...


Lisätty: 2006-12-07

Surkeaa palvelua. Tilasin pizzan ja sain ilmeisesti jonkun ylijääneen rullakebabin. vaihto ei enää onnistunut. en suosittele!


Lisätty: 2006-11-28

Lynin jälkeen maistuu takuuvarmasti ;D


Lisätty: 2006-11-27

Ota vaikka rulla, se on tehty joskus aamulla ja lämmitetään mikrossa... Tulee muuten nopeasti


Lisätty: 2006-11-09

Edelleen vanha laulu, mutta omistajanvaihdos ei tehnyt paikalle millään lailla hyvää. työntekijät ovat sekaisin ja varsinkin, kuten edelläkin mainittiin, unohtunut pizza menee TÄYSIN käsittämättömästi jonon perään, eikä unohduksesta ja puolen tunnin odotuksesta saa edes ilmaista juomaa..


Lisätty: 2006-10-17

en tykkää paikasta, en ruuan puolesta enkä työntekijöiden! Varsinkin eräät miehet siellä ovat sekoittaneet työn ja huvin ja flirtin keskenään. Jos tulen töiden jälkeen tai muuten vaan syömään en kaipaa kaksimielisiä kommenteja takapuolestani tai rinnoistani, muutenkin tyypit tuntuvat liian tuttavallisilta, en pidä siitä.


Lisätty: 2006-09-19

Olemme olleet tämän paikan tyytyväisiä vakituisia asiakkaita useamman vuoden ja pidetty paikkaa yhtenä Turun parhaimmista, vaan ei enään. Syynä on Martellan palvelun ja tuotteiden käsittämätön tasoero arkena ja viikonloppuna. Tämä laskeva trendi on jatkunut jo jonkin aikaa, mutta tyrmistävän pohjansa se saavutti tässä kesän lopulla käytyämme paikassa viikonloppu yöllä. Söimme paikan päällä yhdet rullat ja otimme mukaan toiset. Paikan vahvuutena olleet isot annokset olivat kutistuneet olemattomiin, rulla oli onneton ruikku, kuin varjo siitä mihin olemme tottuneet. Hinta oli silti sama. Toisekseen henkilökunnassa on silloin tällöin törkeä nuori tyyppi, kuten myös tuona iltana, joka käyttää ala-arvoista kieltä HUUTAEN ja KIROILLEN asiakkaille. Joillekkin humalaisille pojankoltiaisille kohtelu on varmasti paikallaan, mutta ei aikuisille selvinpäin oleville asiallisesti käyttäytyvälle pariskunnalle. Varmaan on tullut kiusaus vedättää oletettavasti humalassa olevia asiakkaita. Ei varmaan ole tullut mieleen, että osa viikonlopun asiakkaista on niitä samoja, jotka käyvät paikassa arkisinkin. Tällaisen kaksinaamaisuuden vuoksi emme enään käy paikassa ollenkaan vaikka arkena paikasta on saanut hyvää palvelua ja isoja maukkaita kebabbeja. Mahtaakohan paikan omistajat tietää viikonlopun epäkohdista? Toivottavasti terveiset menevät perille tätä kautta. Arvosteluun olen laittanut kokonaisuuden keskiarvon.


Lisätty: 2006-07-23

Eilen oli sitten viiminen kerta kun martellan kebua syötiin..


Lisätty: 2006-07-16

Kauheen makusta lihaa. Ennen kävin usein martellassa, mut nyt on jääny, kun joka kerta tuli kummallisen makuinen annos johtuen lihan oudosta mausta. Harmi.


Lisätty: 2006-07-14

Liha Turun parasta. Mutta omistajavaihdoksen myötä palvelusta tullut huomattavasti sekavampaa, todella ystävällistä tosin edelleen. Mutta kun pizzalappu sattuu tekijöiltä hukkumaan he eivät tee sitä heti, vaan jonon edelle kertyneen jonon perään (kaveri joutui odottamaan samaan aikaan tilaamaansa pizzaa 35 minuuttia minua kauemmin). Toimintapaikan takia ei baarin jälkeen kannata käydä, kun viereisistä paikoista valuvat "laatuasiakkaat".


Lisätty: 2006-07-14

Tunkevat helposti vähän liiankin reilusti majoneesia annoksiin. Kastike on kyllä oivaa, mutta majoneesin alta sitä ei sitten enää löydä.


Lisätty: 2006-06-29

Erittäin hyvä paikka. Isot annokset.


Lisätty: 2006-05-26

Pizza oli pohja plus 50 grammaa juustoa ja tomaattikastiketta. surkea yritelmä. ystävällinen palvelu, vaikkakin kesti 45 min. uh. no joo, en mene uudestaan...


Lisätty: 2006-05-26

Tilasin kotiin vietäväksi aurajuustorullan. Annoksesta jäi puuttumaan ainoastaan aurajuusto sekä pepperonit. Soitin heti asian ilmettyä, klo 04,40, ko. kebabberiaan ja tiedustelen mitä annoksessa kuuluisi olla. Puheluun vastannut henkilö sanoi, että älä arvostele, näillä sivuilla, vaan huomauta asiasta seuraavaa annosta tilatessasi, niin saat hyvitystä???? Ei vakuuuta palvelu, eikä todellakaan kiinnosta hakea kotiin vietävää tästä ravintolasta uudestaan.


Lisätty: 2006-05-15

Turun parhaita paikkoja ehdottomasti! Ainoa missä ois parannettavaa on sisustus, mutta todella valtavan suuret ja majoneesia pursuavat herkulliset kebabrullat ja pizzat on myös totaalisen hyviä! Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Varsinkin se pieni myyjätär on todella mukava ja kauniskin vielä. Mitenköhän sitä uskaltais pyytää treffeille?


Lisätty: 2006-05-02


Lisätty: 2006-04-29

mitä ihmettä tapahtunut ennen niin järisyttävän kookkaalle ja maistuvalle rullakebapille? korkeahko hinta ennallaan.. mutta koko enää murto-osa entisestä, salaatit huonontuneet... ei hyvä.


Lisätty: 2006-04-24

On aina mielestäni ollut huippupaikka, sillä annokset ovat olleet todella isoja ja erittäin maukkaita. Kebab ranskiksilla on ihan törkeen hyvää, varsinkin se liha. Kuitenkin pari moitteen sanaakin löytyy. Viimeksi pyysin annoksen miedolla kastikkeella, mutta se olikin jotain ihan sikatulista. Oli kurjaa kun koko ihana kebabhetki meni pilalle liian tulisesta soosista. Mutta ei sekään vielä mitään, sillä edellliskerralla en saanut annosta ollenkaan (odottelin noin puoli tuntia, ei jonoa.) Kun menin asiasta valittamaan, väitti henkilökunta etten ollut koko annosta tilannut, vaikka minulla kuitti olikin. En tiedä oliko se joku pöhnäisen kiusaamisyritys, mutta harmitti. Meni hiukan maku muuten niin erinomaisesta paikasta.


Lisätty: 2006-04-13

Pizza oli todella maukas ja iso, puolikkaasta lähti jo suhteellisen iso nälkä. Halvempi tietty sais olla.. :)


Lisätty: 2006-03-29

Tulipa sitten erittäin huono kokemus Martellasta, joka yleensä ollut hyvä. Fetarulla oli pöytään tuotaessa aivan kylmä, jonka jälkeen vein sen tiskille ja pyysin lämmittämään. Myyjä lämmitti rullan mikrossa, minkä jälkeen rulla oli lötkön ja limaisen oloinen. Kaiken lisäksi rulla oli pieni ja fetaa oli laitettu vain muutama hassu pala. Myyjä oli lisäksi melko ynseä, kun pyysin lämmittämään kylmän rullan. Onhan se tietysti paljon pyydetty.


Lisätty: 2006-03-28

aivan mahtava paikka. Söin rullakebabin ja mun ei tarte nyt varmaankaan syödä pari päivään. Kaveri suositteli ja ajattelin mennä testaamaan. todella hyvä henkilökunat ja kaikki on nuoria, eikä oo niinku jossain muussa paikoissa, hikoilevat äijät tarjoilee, yök..ehdottomasti tästä lähtien kantapaikka.


Lisätty: 2006-03-27

Aivan mahtava paikka. Tunnen omistajan tyttären, mukava tyyppi. Toi aina välillä Martellan ruokaa töihin. Nykyään kai itsekin siellä puuhastelee, joten tiedän, että parempaan suuntaan ei henkilökunta enää mene! Mahtavaa ruokaa ja säästelemättä hinnan edestä laittavat annokseen kaikkea. Turussa on ja Turussa pysyy. Keskusta-alueen ehdoton kuningas.


Lisätty: 2006-03-27

annokset isoja kaikkilla kerroilla jäänyt syömättä hieman ku ei oo jaksanu. pelikone vielä plussaa. aina tullut voitto.


Lisätty: 2006-03-24

Aivan paras KEBAB Paikka!


Lisätty: 2006-03-19

olen pettynyt tähän kyseiseen kebulaan kaikesta hypetyksestä huolimatta se on ihan susi paikka


Lisätty: 2006-03-16

Elämäni paras rullakebab! Sanoin kuvaamattoman hyvän makuinen. Ainoat miinukset pienistä tiloista ja huonosta lehtivalikoimasta. Ystävällinen palvelu


Lisätty: 2006-03-11

Annokset kalliitta kokoonsa nähden. Kylmät sisätilat, vaikea hinnoittelu ja ruokien eri aikaan pöytään saapuminen lasketaan miinukseksi.


Lisätty: 2006-02-26

ei oikein mielyttänyt liha oli melko pahaa ei saanut valita kastiketta hinnatkin vielä huonot eli en voi suositella.


Lisätty: 2006-01-27

Palveluväki on osavaa ja vitsikästä.


Lisätty: 2006-01-17

Isot annokset, kebablihaa ei säästellä.


Lisätty: 2006-01-10

Tunnelma on ravintolassa oikein mielyttävä, joskin tila on hieman liian viileä. Henkilökunta on ystävällinen, ja selvästi nauttii työstään ja pitää ihmisistä. Ruoka valmistuu nopeasti, ja annokset ovat houkuttelevan näköiset. Liha on suolaisempaa, mitä on muualla tottunut, mikä jonkun makuun on hyvä. Taikinarulla on ohuempaa, mitä muualla, mutta silti aivan hyvää. Kastike ja varsinkin majoneesi on erinomaista. Jalopenot ovat tuoreita. Salaatin osuus rullakebabissa voisi olla suurempi. Rullakebab on erittäin suuri kahteen osaan jaettu tiukkaan kääritty pakkaus. Liha tai jokin muu on jollain tavalla täyttävämpää, kuin muualla, sillä kokemattomammalla voi rullakebab jäädä puoleenväliin. Kun kebab jäi puoleenväliin tarjosi henkilökunta ilomielin foliota ja muovipussin, johon rulla saatiin käärittyä. Pisteenä i:in päällä oli makeiskulho tiskillä. Tämän ravintolan antaman palvelun vuoksi vaikka kävelisin sinne saman tien.


Lisätty: 2006-01-06

Kävin kesällä syömässä ja tilasin kebabin riisillä, liha oli ihan harmaata ja eikä maistunut mulle, muuten ei moittimista palvelu hyvää.


Lisätty: 2006-01-06

Hyvä mesta, älkää ruikuttako.


Lisätty: 2005-12-27

Liha oli kummallisen makuista ja kastike oli liian majoneesista.


Lisätty: 2005-12-22

Liha ihan ok, annoksen kokokin ihan mukava. Ainoa, mistä en pidä, on kastike, jota lykkäävät kebabin päälle. Kastike luo mielestäni makeuttakin sen verran.


Lisätty: 2005-12-16

Todella isot annokset ja myös maukkaat. Hinta/laatu suhde on loistava, kastike erinomaista ja asikaspalvelu ystävällistä ja selkeää eli siis erinomainen paikka syödä.


Lisätty: 2005-12-12

aina isot annokset ja ystävälliset palvelut.


Lisätty: 2005-12-04

Pahaa salaatinkastiketta! Muuten menee asteikkoon.


Lisätty: 2005-11-29

Asuu tässä viereisessä korttelissa, niin kyllähän tuolla tulee juostua. Seitsemän kuukautta turussa asumista takana, ja Martellan 10 kebabin/pizzan kortteja taitaa olla joku 7-8 jo täytettynä. Eniten paikassa vakuuttaa annosten koko, ja loistava palvelu. Hintaa on ehkä jokunen sentti enemmän kun muissa paikoissa , mutta kyllä sitä laadusta maksaa mielellään hieman extraa. Kebuja/Pizzoja on tullut syötyä kymmeniä, eikä ole kertaakaan kyllä tarvinnut valittaa. Jonoa voi joskus hieman olla, mutta yltiöpäisiä odotteluaikoja ei kyllä ole koskaan tarvinnut jaksaa, muutaman kerran jopa saanut ilmaiset limpparit kun on ruoan tulossa hieman kestänyt. Viikonloppuiltaisin saa sijainnin takia varautua lievään ruuhkaan ja humalaisiin asiakkaisiin, mutta yleisesti ottaen paikka on kyllä ehdottomasti paras pulju missä on koskaan tullut syötyä. Aukioloajoista myös iso plussa, harva paikka on auki arki-iltoinakin tuohon malliin.


Lisätty: 2005-11-27

Eilen testasin tuon aurajuustorullan ja voin kertoa tänään hyviä uutisia. Lihaa oli runsaasti ja rulla oli aivan hillittömän kokoinen. Aurajuustoa oli myös sopivasti. Aivan mahtava.


Lisätty: 2005-11-24

kävin tässä paikassa muutama päivä sitten lounasaikaan ja täytyy sanoa että huh huh kun oli isot annokset ja mahtavaa kubuu.


Lisätty: 2005-10-30

Majoneesimössöä. Kepa oli hukutettu majoneesiin, eikä kunnollisesta kastikkeesta tietoakaan. Chilikastikettakin sai lisätä reilulla kädellä, että sait syötyä.


Lisätty: 2005-10-26

Aura-juustorullasta taisi jäädä eilen Aura-juusto kokonaan pois. Kun maksan 6,80 moisesta pötköstä, saisi tuota aura-juustoa kyllä olla.


Lisätty: 2005-10-26

On mukava lukea näitä kommentteja ja samalla harmitella millaiset pitsan ja kebabin tekijät me Vaasalaiset menetimme Turkuun, ihmettelin jo vuonna 2003 pitseria Noorassa(Vaasa) rullakebabin kokoa, mutta kyllä AuraRulla sopii jo nimen puolesta paremmin Turkuun. Terveisiä koko henkilökunnalle. Yritämme kyllä täältä tulla syömään.


Lisätty: 2005-10-21

Halpaa ja kun ne tuo annoksen se on jätti. Eivät pihistele lihan kanssa.


Lisätty: 2005-10-18

Luin näitä arvosteluita, ja menin mielenkiinnosta tässä Martellassa käymään. Sisustus on hieman hassu, mutta minkäs teet kun sijainti on keskellä kaupunkia ja pinta-ala rajallinen. Kebab erinomaista, parasta maistamaani pitkään aikaan. Kastikekin oikein hyvää. Mutta palvelu! Ei voi ystävällisempää enää toivoa. Rullakebab tyydyttää varmaan 150-kiloisenkin miehen nälän. Tosi hieno paikka.


Lisätty: 2005-10-15

Salaatin kastike erittäin hyvä, mutta vähän liikaa. Liha oli hyvää.


Lisätty: 2005-10-13

Erinomainen paikka oikean kebabin ystävälle. Täällä pelaa palvelu ja erityisesti rullakebab on aivan kuninkaallisen kokoinen. Jos miinusta täytyy hakemalla hakea niin sisustukseen voisi panostaa hieman enemmän. Pakastearkku eteisessä/tuulikaapissa on roisin näköinen. Hinta-laatusuhde, sijainti, palvelu kaikki plussaa. Peukut pystyyn.


Lisätty: 2005-10-12

Voisivat laajentaa. Hirveä jono aina. Vähän kallis, mutta sen ymmärtää kun on sellaisella paikalla. Hintansa väärti.


Lisätty: 2005-10-11

Mukava paikka hyvällä sijainnilla. Asiakaspalvelu on ollut moitteetonta, paikan siisteys on hyvä mutta yleisulkoasu on nuhruinen. Kebabit ovat todella hyviä, etenkin juustorullakebabit ovat erittäin maukkaat. Pizzatkin on erittäin maukkaita. Ikävä kyllä kaikella tällä on haittapuolensa: paikka on aikas kallis. Mutta jos keskustan kebabpaikoista täytyy joku valita niin se on ehdottomasti Martella.


Lisätty: 2005-10-11

Asiallinen, nopea palvelu ja isot annokset loistavalla kastikkeella. Martellasta saa tosi tulisen kebabin jos vain pyytää. Jumborullasta jos ei nälkä lähde baari-illan päätteeksi, niin sitten ei mistään. Hinnat tosin ovat vähän korkeanlaiset, mutta kyllähän sitä hyvästä viitsii maksaakin.


Lisätty: 2005-10-06

Palvelu ystävällistä vaikka viikonloppuöisin aika railakasta menoa ja huonokäytöksisiäkin paikalla. Kebabit parasta yöruokaa.


Lisätty: 2005-10-05

Vähän kallista, mut joka sentin arvoinen. Henkilökunta oikein ystävällistä ja huumorityyppejä.


Lisätty: 2005-09-11

Kastikkeet valuu pitkin poskia, siis liikaa.


Lisätty: 2005-09-04

Ei mikään ihmeellinen. Kebab ranskalaisilla ainakin heikko yritys. Annos on liian pieni, kummallisen makuinen ja kallis. Palvelu kyllä on aivan miellyttävää.


Lisätty: 2005-08-30

Saatanan iso rullakebab.


Lisätty: 2005-08-26

On aina kiva mennä kebulle kun tietää että saa hyvää ruokaa ja hauskaa huumoria kaupan päälle, vaikka kuinka harmittaisi ei harmita enää kun näkee iloisen henkilökunnan ja varsinkin omistajan.


Lisätty: 2005-08-23

Sääli, että laatu maksaa täälläkin. Joskus tulee käytyä kun illalla kaupungilla pyörii tai sitten baarireissun jälkeen kanssa tulee käytyä, jolloin kyllä joutuu jonottomaan tuskallisen kauan. Rulla-Kebab on niin hyvää, että taju lähtee ja aivan valtava varsinkin paikan päällä syötynä. Pitsoja en ole ko. paikassa vielä kerennyt ostamaan, joten niistä en osaa sanoa. Isoin miinus kuitenkin, tai pitäisikö sanoa pienin plussa hinnoittelusta. Rulla oli muistaakseni 6,5e ja kun on Ali Baban vakioasiakkaana tottunut 3,9e:n hintoihin niin kirpaasehan se. Ehkä hyvä vaan ettei Martella sijaitse lähellä kotia, tai rahaa palaisikin rutkattomasti.


Lisätty: 2005-08-01

Kebabin koko oli erittäin iso. Salaatissa olisi saanut olla enemmän tomaattia ja kurkkua.


Lisätty: 2005-07-29

Pääkaupunkilaiset testaamassa Iskenderiä & rullakepukkaa: Ensi kertaa kävi niin että emme jaksaneet syödä annoksia loppuun, eli satsit ovat isot. Hinta myös kohdallaan. Liha ei erityistä mutta ei huonoakaan, suolaa voisi koittaa kuitenkin vähentää! Rullakepukkaa sisälsi kaksi rullaa, täyttä kamaa. Sijaintinsa puolesta paikalle on helppo löytää ja palvelu ystävällistä. Kesäisin paikan näyteikkuna on auki, jolloin liikenteen melu häiritsee todella paljon. Palvelu ystävällistä, annokset saapuivat kohtuuajassa (paikalla oli ilmeisesti vain yksi henkilö töissä). Ihan suositeltava mesta myös vieraspaikkakuntalaisille.


Lisätty: 2005-06-19

Entinen lempikebabpaikkani. pari vuotta sitten paikan taso alkoi heittelemään. välillä kebab oli todella hyvää ja iso myös, välillä jokin oli huonosti: koko, salaatti, liha tai kastike. Nykyään tulee tosiaan käytyä aika harvoin heikon kebabin pelossa ja senkin takia, että autolla on tänne huomattavan vaikea päästä, koska missään lähellä ei ole ikinä parkkipaikkoja.


Lisätty: 2005-06-10

Martellan rullakebab = taivas maan päällä Tämä on kebu mesta jossa käyn vain silloin tällöin, ikkän kuin säästän erikois tilaisuuksiin kun haluan hemmotella itseäni. muulloin saavat nummiksen loistavat mutteivät kuitenkaan taivaalliset rullat täyttää vatsani. Pienenä miinuksena voisin jälleen antaa että täälläkin mielestäni rulla on paikan päällä syötynä isompi kuin mukaan ostettuna ( sama homma nummiksessa). En vaan tajuu, Mutta loistavaa joka tapauksessa!!


Lisätty: 2005-05-29

Kebabit ihan normaalia peruskamaa. Ei koko ole mikään ratkaiseva tekijä arvioitaessa paremmuutta vaan laatu ja maku!


Lisätty: 2005-04-30

Rullakebabit ehdottomasti parasta antia toisin kuin Milanin kaalirullat. Martellassa sentään saa tuhdin kokoisen annoksen ja aina ollaan puoliksi kaverin kanssa otettu. 3,25 ei ole paljoa täyttävästä ateriasta ja kylmä vesi tulee ilmaiseksi. Ehdoton laatupaikka!


Lisätty: 2005-04-27

Todella maukkaat kastikkeet, nam. Ja erittäin ystävällinen palvelu.


Lisätty: 2005-04-25

Kaikki on parasta tässä paikassa, varsinkin koko ja majoneesi on hyvä. Muissa paikoissa majoneesi on jääny väliin.


Lisätty: 2005-04-10

No ihan ok , porukkaakin on ruokatunneilla syömässä , ja on mestassa telkkarikin. Annokset ovat keskikoon yläpuolella, mutta liha lämmitetään usein mikrossa. keskivertoa


Lisätty: 2005-04-04

Oltiin kavereiden kanssa Turun kautta risteilyllä ja katsastettiin paikka. Nuoret miehet jaksaa koko ajan jututtaa tiskin takana ja ovat oikein mukavia. Ovat varsin lihaksikkaita kavereita ja vaimoni ainakin kävi niihin kuumana. Suomen hintoihin ruokaa saa paljon. Mutta suomessa on niin korkeat hinnat aina muutenkin.


Lisätty: 2005-03-25

Victoryn ilmestyminen Raisioon tuntuu muuttaneen Martellan kuuluisaa mainettaan laadukkaasta ravintolasta, ikävä kylläkin huonompaan suuntaan. Annokset kylläkin isoja (verraten ja puhuttaen pääosin "rullista") mutta se jokin puuttuu, "yllättävänkin tunteellinen ilmaus kebabista" se jokin liha, salaatti tahi kastike.


Lisätty: 2005-03-23

Viime kerralla rullakebabissa ei ollut enää lihan päällä kastiketta ja salaatti käsitti pelkkää kaalia, ei ollut kurkkua, tomaattia eikä edes jalopenoja. Ennen kebabit oli kyllä ihan loistavia, tiedä sitten mikä nyt on tullut.


Lisätty: 2005-03-08

Rullat mahtavan kokoisia ja makuisia, etenkin aurajuustolla! Rullakebab on mehevä ja kastikettakin sopivasti. Pienet tilat hieman miinusta.


Lisätty: 2005-03-02

Nami nami, miten hyvät ruoat ja hyvännäköinen mies tiskin takana. Plussaa turkkilaisuudesta.


Lisätty: 2005-02-15


Lisätty: 2005-02-13

Aivan mielettömän ihanan syntisen hyvät kermaperunat valkosipulilla tai ilman. Baari-illan jälkeen ehdoton pysäkki. Työntekijät mukavia vaikka jonoa olisi ulos asti. Annosten koko on suuri. Aina saa ekstraa jos pyytää (esim. majoneesia) Liha on laadukasta eikä lillu rasvassa niinkuin jossain paikoissa.


Lisätty: 2005-02-07

Jos on mies ja nälkä parempaa paikkaa sellaiselle saa hakea. Isot safkat ja kunnon asenne tekee Martellasta ainoan paikan turussa, jossa voi ees syödä. (z)


Lisätty: 2005-01-03

Aivan uskomaton paikka, palvelu parhaasta päästä. Henkilökunta jaksaa vitsailla aina, ruuista tulee aina täyteen ja saa joskus kotiinkin iltapalaa. Ainoa huono juttu tässä paikassa on se, että on ahdasta.


Lisätty: 2004-12-28

Nyt saatiin työkaverin kanssa ainakin mahat täyteen. Aurajuustorulla tuplalihalla kaverille ja itselle kebu ranskalaisilla, tuplalihalla tietysti. Edes joulun aikaan en ollu näin täysi kertaakaan. Sopivan tulinen kastike, lihaa todella paljon ja maukasta sellaista. Nam! Ainoat miinukset ehkä hieman veltoista ranskalaisista sekä siitä että mies tiskin takana unohti laittaa ruokailuvälineet mukaan vaikka sitä kovin painotin tilatessani. Suosittelen silti!


Lisätty: 2004-12-12

Kebabit aika tuhnua tavaraa, kylmää lihaa, kastike hassunmakuista. Palvelu sentään pelaa. Pizzat taasen asiallista tavaraa!


Lisätty: 2004-11-13

Olen tässä paikassa käynnyt jo useita kertoja, ja voin vakuuttaa ettei ruoka enää ole maistu samalta kuin ennen, lihaa oli paljon vähemmän kuin ennen ja se oli paljon palannut ja tosi kuivaa! Tuntui tällä kertaa, ettei henki kulje kun sisällä oli niin kamala "käry". Vaatteetkin haisi kotiin tulessa, kun oli siellä syönnyt ruoka-annoksen. Paikka on mennyt tosi paljon alaspäin, mitä se on ennen ollut,harmi!


Lisätty: 2004-11-13

Mahtava kebab mesta, palvelu toimi hyvin, annokset oli aika julmetun kokosia, jaksoin syödä kebabin ranskalaisilla puoleen väliin ja salaattiin en ehtinyt edes koskemaan kun maha oli jo täynnä, sama juttu kaverin rullakebabissa, eka rulla täytti jo hyvin mutta toisessa oli jo vähän työstämistä, eli annokset on hyvän kokosia, vaikka hintoja valitetaan niin ei ne nyt niin pahoja ole.


Lisätty: 2004-10-17

Taso pudonnut huomattavasti muutamassa kuukaudessa. Viime keväällä erittäin isot ja hyvät rullakebabit, mutta tänä päivänä annosten koot ovat lähinnä suuri vitsi. Hinta-laatusuhde pahasti pielessä.


Lisätty: 2004-10-04

Onpa tämä paikka muuttunut viime käynnistä, liha oli kylmää ja kastike ihan mautonta, joku kertoi omistajan vaihtuneen ja oli pakko käydä toteamassa että oikeessahan olivat! Paikka ei ole enää sama enkä voi suositella muille! Hintataso aivan törkeän kallista ja annokset eivät ole enää niin isoja kuin ennen, eikä makukaan yllätä yhtään. Voi harmi, kun ennen parempaa paikkaa piti hakemalla hakea joka olisi parempi kuin Martella.


Lisätty: 2004-09-30

Palvelu on parhaimmasta päästä, eikä hinnatkaan niin hirvittäviä ole, verrattuna vaikka Kuningas Kebabiin, jota turhaan hehkutetaan Turun parhaimpana mestana.


Lisätty: 2004-09-09

Ennen oli tosi hyvää palvelua ja muutenkin herkulliset annokset, onkohan omistaja vaihtunut(?) kun tuntuu ettei kebab maistu enää samalta! No kuitenkin ihan ok mesta, hinnoittelua pitäisi tarkistaa kun Turun kallein hinnoittelu! En voi suositella!


Lisätty: 2004-08-05

Meille Martella on aina ehdottomasti Ykkös-kebab paikka kun tullaan käymään Turussa, ja kun mieli tekee jotain hyvää syötävää, niin tietty mennään Martellaan. Palvelu on aina ollut ystävällistä, ja tilasit mitä tahansa, niin kaikki on ollut Bueno, ei voi muuta sanoa! Joku mainitsi et on liikaa kastiketta esim. rullassa, niin käyppä vaikka esim. Aadassa (kannattajansa silläkin) yöllä/päivällä, niin pelkkään kebabiin ei riitä ku puoleen väliin kastiketta ja loppu ihan kuivaa... aika ällöö sellainen! Martella on Ykkös-kebab mesta! (ainakin meen mielestä).


Lisätty: 2004-08-02

Haimme kotiin rullakebabin ja pitsan. On aika ähky olo eikä kaikkea ole vielä syötykään. Olin paikalla ehkä pari minuuttia yli lounasajan, mutta ;) Terveisiä myyjälle: Tulen jatkossa aina ennen klo 14 kuten sovittiin. Hyvät tuotteet, hyvä ilmapiiri, hyvä, hyvä, hyvä. Tapaamisiin!


Lisätty: 2004-08-01

Aivan uskomaton paikka. En mee koskaan muualle kebabille.. palvelu on parhaast pääst ja myyjät jaksaa aina hymyillä ja vitsailla. Aina tuore liha ja tuore salaatti. Turun ykkös paikka ehdottomasti, kerran käyt niin varmasti tule toisteki käytyä.


Lisätty: 2004-07-31

Erinomainen kebabpaikka! Eteenkin lounasaikaan mahtava. Liha parasta mitä olen missään syönyt ja on tullut kierreltyä ainakin 10-15 kebabpaikkaa Turussa. Jumbolautaset aivan älyttömän isoja, isokin mies syö täällä hyvin! Tämä paikka on kiilannut kuningaskebabin ohi! Turun kuningas!


Lisätty: 2004-07-29

Jumbokebab riisillä + keskikokoinen kokis teki yhteensä 6 euroa ja oli pojat annoksella kokoa ja näköä! Salaatti tuoretta ja keskinkertaisen makuista, salaattikastike vähän yllätyksetön. Liha ihan parhaimmasta päästä - käyttävät kotimaista lihaa. Ja riisi oli myös hemmetin hyvää! Se ei ollut sellaista paakkuuntunutta riisiä mitä jossain muissa mestoissa saa. Kuten sanottu, tuosta annoksesta olisi kelvannut ottaa digikameralla kuva ja laittaa se tänne websitelle esille, niin herkullisen näköinen ja iso oli, mutta mikä parasta, oli myös aivan hemmetin hyvää! Tämä paikka on parantanut huimasti! Kävin täällä viimeksi vajaa vuosi sitten ja silloin arvioni oli, että keskinkertainen, mutta nyt on pakko todeta, että tämä paikka kilpailee Turun parhaimman kebabpaikan tittelistä! Loistavaa! Ja palvelu oli myös erittäin ystävällistä - tuntuu olevan mukavia kavereita siellä tiskin takana.


Lisätty: 2004-07-26

Turun keskustan ehdottomasti paras paikka: miinusta siitä ettei täällä viitsi kauheasti istuskella, plussaa loistavasta palvelusta, hyvästä ruoasta, pitkistä aukioloajoista ja aitoudesta.


Lisätty: 2004-07-18

Tämä paikka on täysin hintansa arvoinen, olkoonkin että hintalista on n. 1-2e+ peruspaikkaan verrattuna. Kebabit ovat todella isoja ja palvelu on aivan toista luokkaa mitä muualla paikoissa yleensä saa. Esimerkkinä tilaamamme pizza johon tuli tehdessä reikä; meille tehtiin toinen pizza aikaisemmin saamamme lisäksi veloituksetta ja ilman eri kehoitusta tai pyyntöä(!), ja tämän lisäksi saimme vielä hymyn, vaikka jonoa oli miltei ulos asti. Missä muualla Turussa voit odottaa tällaista palvelua? Ykköspaikka, jossa ymmärretään termi tyytyväinen asiakas.


Lisätty: 2004-07-12

En kyllä ymmärrä miksi tätä paikkaa niin kehutaan. No hyvä puoli on se, että täällä lähtee isokin nälkä. Todella reilunkokoiset annokset. Liha on hyvää, kastike mitäänsanomatonta ja tarjolla vain yksi vahvuus. Kaali=salaattia. Perus-keskitasoa. Hyvä sijainti.


Lisätty: 2004-07-02

Aina kun Lynistä lähtee kotiinpäin, tulee koukattua hakemaan aurajuustorulla mukaan. Parempaa saa hakea. Omistaja on hyvä tyyppi. Heittää ihan asiallista läppää =)


Lisätty: 2004-07-02

Hämmästyttävää kehua täällä. Ainakin yöaikaan palvelu on ollut välttävää ja ruoka pahaa. Haaleaksi mikrotettu rulla haalealla lihalla ja kaalisilpulla. Jeps, todella huonoa. Kiire ei kelpaa tekosyyski, kun esim. Cityssä rullat käytetään aina uunin kautta, yölläkin.


Lisätty: 2004-06-30

Iskender Kebab, ei voi muuta sona kun koittakaapas kerran iskenderiä tässä paikassa, voin sanoa että sen jälkeen ette enää muuta syö! Se on aivan mielettömän hyvä, siinä on rullan pohjasta veistetyt leipä kolmiot ja jugurtti soosi... Maukas!!


Lisätty: 2004-06-26

Aina kun palaan kotiseudulle, niin yhtenä pakollisena kohteena on tämä hyvän palvelun "kebabberia". Hintatasosta en osaa paljon sanoa (kaikkea ei voi mitata rahassa/aina on rahat riittäneet). Hinnan ja laadun suhde taas on mitä mainioin. Annokset ovat isoja ja palvelu on niin loistavaa, että palautetta antamalla saa varmasti toisen annoksen samaan hintaan ja iloiset miehet vierelle seuraamaan, että jaksatko syödä lisää..=) Rullakebab on paras jonka olen koskaan syönyt. Tunnelma ja läpän heitto on keskitasoa selvästi parempaa stand-uppia. Upeeta. Mahtavaa.


Lisätty: 2004-06-26

Turun parhaimman hinta-laatu suhteen omaava kebab mesta! Hyvät kastikkeet ja todella tulinen mahdollisuus.. paras on kun pyytää jotain erikoista ja sanoo mitä haluaa niin sitä myös saa!


Lisätty: 2004-06-20

Rulla kebab ei ollut mitään parhaimistoa,koska se oli mielestäni liian "vetinen" ,eli toisin sanoen siinä oli ehkäpä mahdollisesti liikaa kastiketta. Sisällä oli mielestäni liikaa sipulia suhteessa muuhun tavaraan. Palvelu ja hinnat ihan ok.


Lisätty: 2004-06-16

Ehdottomia suosikkipaikkojani Turussa. Hinta on kohdallaan, varsinkin lounasaikaan ja annokset ovat todella isoja, suurempiin (joskin myös kalliimpiin) olen törmännyt vai Taximissa. Palvelu on loistavaa ja paikan pitävät ovat rentoja tyyppejä, jotka pitävät tunnelmaa yllä. Liha on melko hyvää, kuten kastikekin. Vaikka ne eivät olisikaan Turun parhaat, tunnelma nostaa tämän paikan mielestäni kärkipäähän. WC:t ovat myös koht. siistit.


Lisätty: 2004-05-09

Muutaman kerran tullut käytyä ja on kyllä todella hyvä paikka. Annokset on aivan uskomattoman kokoisia, hinnat samaa luokkaa kun muissa paikoissa mutta annosten koko onkin sitten omaa luokkaansa, oli aika järkytys kun ekaa kertaa kävi lounasaikaan ja otti jumborulla-tarjouksen kun katsoi minkälainen patukka sieltä eteen tuli. Kokoa oli niin maan perhanasti, kahden hengen voimin sitä tuhottiin ja siltikään ei meinannut mennä kokonaisuudessaan alas. Lihaakin todella runsaasti, kastike hyvää ja vihannesta löytyy. Palvelu on ollut todella ystävällistä ja yleensä nopeaa, kerran oli pieni jonotus pizzanpaiston takia mutta omistajat antoikin sitten ilmaiset kokikset ruuan lisäksi korvauksena odotuksesta. Muutenkin todella mukava paikka asioida, siisti ja hyvällä paikalla.


Lisätty: 2004-05-07

Ainoa paikka Turussa missä listalta poikkeavan annoksen saa ilman kymmentä eri ihmettelyä ja vieläpä normaaliannoksen hintaan. Loistavaa! Liha hyvää, kastike menettelee, palvelu joustavaa ja ystävällistä ja sijaintikin mainio!


Lisätty: 2004-04-09

Rullakebab fetajuustolla terästettynä painoi 8.4. 860g. Salaatti herkullista!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute