Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > New York Pizzeria

New York Pizzeria

 

Linnankatu 21
20100 Turku
puh. 02-2530999


Liha  6 Kastike  6 Lisukkeet  5.7  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.1 Siisteys  6.1 Hinnoittelu  6.7 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 108 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-11

minun mielestani tällä hetkellä on paras turussa. ja on erittäin hyvää palvelua


Lisätty: 2009-08-11

Erittäin hyvää ruokaa


Lisätty: 2009-05-09

Ruoan taso vaihtelee aika paljon, välillä hyvää, mutta välillä aika ala-arvoista. Rullakebab melko pieni, mutta ihan ok. Pizzat välillä ihan aika hyviä, mutta pari kertaa on tuntunut siltä, että uuniin on isketty Grandiosan pakastepizza.


Lisätty: 2009-02-28

Kotiinkuljetus kesti 1½ tuntia. Hinta yllättäen kahdesta rullakebabista 20e. Kysyttäessä perustelua hinnalle, ilmoittivat että "olisin tilannut ennen kello 22. Kuljetus silloin ilmainen".


Lisätty: 2008-05-04

Annokset äärettömän pieniä, niistä ei vain yksinkertaisesti lähde nälkä. Kannattaa varata se 10 euroa mukaan jotta saa 3 ateriaa ja siirtää samalle lautaselle. Liha ei ollut hyvää, "kastike" oli tomaattimurskaa lisukkeita en edes muista joten ei ainakaan mitään erikoista valitettavasti.


Lisätty: 2007-12-11

Rulla oli aivan liian pieni. Maku oli erinomainen, tosin leipä oli hieman löysää. Hintaansa nähden annokset ovat kaikinpuolin liian pieniä. Lisäksi pita kebab maksoi 5€, eikä 3,90€ vaikka kotisivuilla väitetään toisin. tosin nyt kotisivut eivät enää näytä olevan toiminnassa... New York olisi todella hyvä ravintola jos hinta/koko suhde olisi enemmän kohdallaan ja jos leipään saisi vielä hieman rapeutta.


Lisätty: 2007-12-10

Otin lihaisalta vaikuttaneen opiskelijapizzan joka totisesti sellainen olikin, ja suhteellisen maistuva sekä iso. Pohjassa olisi kyllä parantamisen varaa ja tomaattimurska maistui ikävästi läpi. Mikään höystöistä ei ansaitse kunniamainintaa. Olisin ottanut jonkin kebab-annoksen mutta kun huomasin ettei tangossa ollut tuoretta rullaa käristymässä jätin tällä kertaa väliin. Palvelu oli hyvää ja kohteliasta ilmiselvästä kiireestä huolimatta.


Lisätty: 2007-08-05

Hyvä palvelu ja mahtavat rullakebabit


Lisätty: 2007-07-20

Parhaita pizzerioita ja kebabpaikkoja Turussa, annokset eivät ole valtavia, joten toimistotyöläinenkin voi hakea kaverin kanssa puoliksi.


Lisätty: 2007-06-12

Tosi siisti paikka, todella maukkaat kebabit sekä pizzat. Kaikkia on tullut maisteltua tässä paikassa näin vuosien varrella ja kertaakaan en ole pettynyt. Ollut niin pitkälle kun muistan niin kantapaikka. Henkilökunta on aivan loistavaa ja sijainti on myös hyvä kun on Turun keskustassa. Suosittelen.


Lisätty: 2007-04-26

Mielestäni Turun ehdottomasti parhaat kebabit saa täältä, rullakebab on makuelämys vailla vertaa. Liha on loistavaa ja sen rakenne on hyvä. Kastikkeet todella maukkaita ja kastiketta löytyy kebabista todella paljon, mikä on kuitenkin vain hyvä asia. Salaatti myöskin hyvää ja rullakebabin leipä loistavaa, kuten myös ranskalaiset. Kebabit suuria, nälkä lähtee taatusti. Palvelu ystävällistä ja mukavaa, kebabit tulevat myös yleensä todella nopeasti. Pizzaa en ole syönyt. Pieni miinus tulee hintatasosta, tosin sekään ei ole lainkaan paha. Rullakebab ja kebab ranskalaisilla 5 euroa, muut kebabit hieman kalliimpia, pizzat taitavat olla 5.50-7 euroa. Kirjoitushetkellä pitakebab alennuksessa 3.50e. Lisäksi pyytämällä saa passin, jolla joka kymmenes kebab tai pizza on ilmainen. New Yorkissa on vain 4 pöytää, joten se on hyvin pieni, mutta toistaiseksi aina on mahtunut istumaan. Suosittelen tätä kebupaikkaa ehdottomasti, jokaisen tulisi vähintään muutaman kerran elämässään maistaa New Yorkin rullakebab!


Lisätty: 2007-04-16

On muuten turun paras paikka ilman pienintäkään kilpailua. Rullat sulavat aina suussa ja Turun iloisin palvelu piristää päivää huomattavasti. Kerrankin kun olin jo monta kertaa käynyt niin pienen jutustelun jälkeen sain ilmaisen juoman, täyden vatsan ja iloisen mielen...


Lisätty: 2007-02-27

Ihmetyttää näin negatiivinen arvostelu Turun parhaasta Kebab-paikasta. Maukkaampaa kebua ja rennompaa palvelua ei tästä kaupungista löydy.


Lisätty: 2007-01-30

Erinomaiset kastikkeet. Rullakebab on erityisen mahtava. Liha hyvää. Lisukkeet ok. Hinnoittelu hieman kallis suhteessa muihin lähellä oleviin, 5 euroa peruskebabit, jotkut hieman kalliimpia. Opiskelijahinta 4.60e. Lounasaikaan jokin tarjous voimassa. Myös passi saatavilla, jolla joka kymmenes kebab on ilmainen.


Lisätty: 2007-01-30

En käsitä miten joku ei voi tykätä tämän paikan kebabeista. Varsinkin rullat ovat kookkaita ja maukkaita. Makuakin löytyy tarpeeksi, ei liikaa niinkuin joku oli väittänyt. Turun ykköspaikka


Lisätty: 2006-11-30

Rullakebab ainakin erittäin maukas, vaikkakin herkullista kastiketta oli liikaa.


Lisätty: 2006-11-14

Aina iloiset veljekset saavat koko perheemme hyvälle tuulelle. Olemme tuoneet ystäviämmekin New Yorkin pizzeriaan ja ennakkoluuloisen appiukkonikin ja kaikki ovat olleet aina positiivisia sekä pitsojen/ kebabien maukkaudesta ja runsaudesta, että hyvästä palvelusta.


Lisätty: 2006-10-16

On täällä tullut käytyä päivät pitkätysten ja ilmankos :paikka on vakiinnuttanut itsensä Turun kärkikastissa.Kebabkulttuuria aktiivisesti seuranneena ihmisenä olen huomannut viime aikoina kilpailuvietin Turun keksustassa kiristyneen.New Yorkin lounastarjous on 5.70€ , mutta kappas , Martella on alentanut lounastarjoustaan 6.50€:stä 5.70€:een.Sattumaako?? En usko.Turun ykköspaikasta ei siis liene epäilystä. Lieneekö seuraavaksi vuorossa Drive By -tyylinen sota kebabin herruudesta Ameeerikan malliin?Mene ja tiedä. Kebabeja on syöty siis monia , ja suosittelenkin lounasaikaan New Yorkin samannimistä New York Kebabia , jossa riisiä ,pitaleipää ja kermaperunoita.Rullat juustojen kera ovat testaamisen arvoisia.Pizzoista paras on ehkäpä kekseliäästi nimetty Opiskelija , jossa lihaa on viiden laadun verran.Se sitten ennen tenttiä.


Lisätty: 2006-10-09

Mukava, kohtuu nopea palvelu -tärkeää ruokatuntilaisille


Lisätty: 2006-09-03

liha lämmitettiin mikrossa


Lisätty: 2006-08-07

Falafelien kastike oli jumalaista, kasvikset oikein hyviä ja pitaleipä kelvollisia, vaikka olisivat voineet olla pehmeämpiä. Ruokailuporukka sai mahansa täydeltä oikein hyvää ruokaa halvalla!


Lisätty: 2006-07-14

Palvelu loistavaa, pizzat parhaita mitä olen missään maistanut ja kebabit kohtuuhintaisia sekä hyviä. Tilat ovat pienet, mutta siistit. Asiakkaat ovat täällä ihmeellisen aggressiivia baareista tultuaan.


Lisätty: 2006-07-11

Kantapaikka ollut jo pitkään, palvelu pelannut jo pitkään ja jätkien kanssa tultu tutuiksi jo hyvin. Joku oli kommentoinut, ettei ollut kuullut käsien pesua ennen ruoan valmistusta, mutta itse olen kiinnittänyt juuri siihen huomiota, etteivät ole kertaakaan aloittaneet ruoan valmistusta pesemättä käsiä ensin. Rullakebab ehdottomasti Turun parasta, liha todella hyvää ja sitä on riittävästi. Kastike on selvä vahvuus, eroaa peruskastikkeista ja on todella hyvää!


Lisätty: 2006-06-02

Kebut ja pizzat tosi hyviä. Etenkin aurajuustorulla on niin suun makuinen että (varsinkin kun aurajuusto on sitä itseään, eikä mitään "aurajuustoa")! Isännät on rentoja ja palvelu on kiitettävää. Ainoana miinuksena on mainittava hintojen nousu. Suosittelen lämpimästi!


Lisätty: 2006-04-29

New york pizzeria on turun parhaita paikkoja ei voi olla parempaa.


Lisätty: 2006-04-20

Käymässä Turussa ja arvostelujen perusteella päädyin New Yorkkiin. Ekana tuli mieleen että on aika keskiverto paikka, aika pieni jne, sitten kun näin muutavan turkulaisen syövän rullakebabbia aukes eka silmät ja sit suu :), ekana tuli mieleen että Kunnon pyyttöni =D, no, tilasin sit sellasen, huhtikuun tarjous 5,00e oli ainakin aika edullinen ainakin turkulaisille... Kuriositeettinä näin aivan uuden kebabin valmistus tyylin, pitsapohja pyöriteltiin ja sitten lyötiin jostian muoviastiasta lihat päälle ja sitten vasta uuniin. Lihat sit lämpes ja kypsy samalla pohjan kaa... No, sitten kun kaveri laittoi salaatit ja herkulliset salaattikastikkeet ja muut kastikkeet rullaan niin sen jälkeen seuras yllätys, luulin aluksi kun kaveri oli tuomassa rullia pöytään että hän tuo 2 rullaa ja että joku toinen asiakas sais toisen mutta ei, se olikin vaan järkyttävän iso rulla vedettynä kahtia =D Hyvä paikka, voin vain suositella, liha oli ihan keskivertoo/vähän parempaa


Lisätty: 2006-04-15

En ole ikinä syönyt kurjempaa kebabbia. Kebabliha ei ollut normaalia kebablihaa. Taitaa olla Turun surkein kebab paikka. Jos ei ole niin turussa ei hommat onnistu.


Lisätty: 2006-03-05

Ruoka on mielestäni hyvää vielä kun ottaa miedon kastikkeen.. väkevä kastike on NIIN tulinen et poltteli suussa vielä tosi kauan syömisen jälkeen.


Lisätty: 2006-02-28

Hieman tulisia mausteita, muuten hyvä paikka


Lisätty: 2006-02-27

JepJep,tuli sitten taas eilen käytyä pitkästä aikaa ko paikassa ja pakko todeta, että tämän paikan juustorullakebu on Turun PARAS!johtuisiko hyvästä kastikkeesta vai mistä?aino miinus ja iso miinus onkin se että palvelu kestää aivan tolkuttoman kauan??!miten ne muissa mestoissa voivat tehdä vastaavan rullakebabin jopa puolta nopeammin? no, mutta jos on aikaa ja hermoja odotella, niin suosittelen ehdottomasti!


Lisätty: 2006-02-15

Eilen illalla kävin hakemassa rullakebabin. hintaa oli 5e ja itse kebab oli ehkä paras, mitä olen koskaan syönyt.. palvelu oli reipasta ja nopeaa..


Lisätty: 2006-01-15

Ihan loistava mesta. Vakioasiakkaana jo pieniä etuja. Todella mukavat myyjät. Liha on todella maukasta ja pehmeää, eli sellaista kuin pitääkin. Salaatti menettelee, ihan kelpoa kuitenkin. Ei pizzoissakaan valittamista.


Lisätty: 2005-12-05

Loistava paikka, hyvät myyjät. Olen käynyt kyseisessä paikassa jo vuosia, ja laatu ollut aina korkea. Hinnat kohdallaan ja tarjouksia on aika usein. Palvelu on myös nopeaa.


Lisätty: 2005-10-19

Ehdottomasti kantapaikka. Kebabien maku aivan erinomainen mutta kokoa saisi olla kyllä enemmän, tai sitten hintaa saisi vähän pienentää (lounastarjous 5,70 voisi tiputtaa 5,00 esim). Myyjät vallan mainioita ja muuten erittäin hyvä paikka. Peittoaa koulun ruokalan 100-0 24/7.


Lisätty: 2005-09-14

Rulla maukas ja sopivan kokoinen. Jaksaa sentään kävellä takasin kouluun. Lounastarjous 5.70 johon sisältyy mikä tahansa kebab/pizza +0.35 juoma +salaatti+kahvi+tikkari. Ukko on mukava. Kantapaikka.


Lisätty: 2005-08-17

Todella siisti ruokailupaikka. Loistavat ruoat ja loistava palvelu. Hinnat sopivat. Todella kaunis ja ystävällinen tarjoilija piristi päivän.


Lisätty: 2005-08-14

New Yorkin kebabrulla juustolla tuli tänään koettua ja oli oikeen positiivinen juttu se. Kastike oli todella hyvää ja tulista ja lihakin todella maukasta. Palvelu nyt oli mitä nyt ekakertalainen odottaakin eli ei mitään töykeää mutta bisnesmäistä. Voipi olla että tulen vielä tulevaisuudessa tsekkaamaan muitakin rullavaihtoehtoja koska sen verran maukasta safka oli kokonaisuudessaan, hinta ihan perus-ok ja kohdallaan, tilat aika pienet mutta kuka sitä sisustuksen vuoksi kebabbilaa valitsisi.


Lisätty: 2005-07-25

Tuplaliha kebabbiin maksoi 1,70€ joka on mielestäni ihan jees jos tykkää lihasta. Palvelu on kohtuu nopeaa ruuhka-aikaankin. Hinnat voisi tietenkin olla 20% halvemmat niin minäkin voisin käydä useammin. lisukkeita lisää. Riisi oli hyvää!


Lisätty: 2005-06-18

otin cheddarjuusto rullakebabin keskiväkevällä kastikkeella ja valkosipuli majoneesilla ja täytyy sanoa, että oli paras, aivan mahtavan makuinen. kebabin koko ei ollut mitenkään kovin iso tosin, eikä kebab ollut mikään halpakaan, kokoonsa nähden siis. paikka oli sisustukseltaan sitä perus kebabmestaa, eli sisustus ei ollut mitenkään vakuuttava, mutta se ei itseäni haittaa laisinkaan. pientä miinusta tulee siitä, että heillä ei ollut antaa kympistä takaisin vaihtorahaa, joten piti lainata kaverilta rahaa, että sai kebabin maksettua. kuitenkin kebabin maku on tärkein ja se oli hyvä, joten kaikenkaikkiaan hyvä paikka sanoisin ja menen kyllä varmasti uudestaan.


Lisätty: 2005-05-24

New York ja WTC-aiheinen sisustus. Kebabit maukkaita, yksi Turun parhaista.


Lisätty: 2005-04-20

Rullakebab oli tavallista peruskamaa tai aavistuksen parempaa ja hinnoittelu kohdallaan. Kastike yllätti iloisesti, väkevä vaihtoehto tosiaan oli hieman väkevää. Salaatti vaikutti kiitettävän tuoreelta ja rapsakalta vielä pienen ajomatkankin jälkeen. Kooltaan rulla oli vähintäänkin riittävä. Ja sitten ne isot miinukset: Sisään mentäessä pojat olivat ovella tupakalla, enkä missään vaiheessa nähnyt/kuullu käsien pesua ennen ruoan valmistuksen aloitusta. Toinen rulla haisi todella voimakkaasti dödöltä/hajuvedeltä, ei ollu kiva syödä sitä.


Lisätty: 2005-02-13

Loistava kebab-paikka. Pieni ja erittäin viihtyisä. Erittäin ystävällinen palvelu ja hinnat ovat kohdallaan. Kebab-mestojen eliittiä viihtyvyytensä vuoksi. Paikan pieni koko tekee siitä myös rauhallisen.


Lisätty: 2005-02-08

New York Pizzeria on kokeilemisen arvoinen erinomaisen, muiden kebabpaikkojen kastikkeista eroavan kastikkeensa ansiosta.Kastikkeen maku on monivivahteinen,hivenen curryhtava ja juustoinen.Kastike tuo kebabiin mehevyyttä tekemättä sitä liian veteläksi. Liha,leipä ja salaatti ovat laadultaan ylempää keskitasoa,palvelu hyvää,sisustus kohtuullisen viihtyisä.


Lisätty: 2005-01-24

Olen täällä nyt neljä kertaa käynyt, enkä ole kertaakaan lähtenyt tyytymättömänä. Suosikkina on perinteinen kebab ranskalaisilla. Ranskalaiset ovat sopivan maustettuja ja rapeita, liha on herkullista ja maukas kastike peittää koko (tarpeeksi kookkaan) annoksen. Kaikki annokset ovat 5 euroa, joka on ihan kohtuuhinta. Paikka oli ainakin viime käynnillä siisti ja palvelu oli ystävällistä.


Lisätty: 2005-01-22

Loistava kantapaikkamme ruokavälitunneilla!! Hinnat kohdallaan, 5 eurolla saa lounasaikaan kaikkia tuotteita ja vettä kaupanpäälle. Entinen lounastarjous (5,5 euroa mikä sisälsi 0,5 l juoman ja minkä tahansa tuotteen) oli myös hyvä. Todella hyvät pizzat ja kebabit, mukavat äijät ja muutenkin erittäin hyvä paikka! Tosin on aika pieni, saisi olla enemmän tilaa mutta mistä sitä nyt sitten tehtäisiin, laajennetaan kadulle vai.


Lisätty: 2004-08-06

Siisti ja viihtyisä paikka. Kebab keskinkertainen, mutta pizzat IMO keskustan parhaat. Hyvä palvelu ja passisysteemi löytyy. Halutessaan saa valkosipulia annokseen ilmaiseksi.


Lisätty: 2004-07-27

Positiivinen yllätys. Aurajuustorullakebab oli maittavaa, mutta jotain jäi silti puuttumaan. Hieman keskitason yläpuolella oleva mesta. Sinänsä mitään varsinaista moittimista en tästä paikasta löydä. No, extratulinen kastike voisi olla listoilla niille jotka sitä haluavat.


Lisätty: 2004-07-26

Paikka oli jostain käsittämättömästä syystä noussut Turun ykköseksi täällä arvosteluissa joten ei kun maistamaan: no hoh-hoh, pieni arvostelumäärä taisi selittää kaiken eli täydellisen mitäänsanomaton mesta missä ei mitään hyvää jos ei varsinaisesti huonoakaan - taas vaihteeksi yksi keskustan tasapaksuista syöttölöistä: kebabin ystävät menkää lähiöihin tai naapurikuntiin niin tiedätte miltä kebabin kuuluu maistua!


Lisätty: 2004-07-14

New York on pieni mutta viihtyisä ravintola. Siisti ja palvelu pelaa mielestäni hyvin. Hinnoittelukin on suht kohdallaan. Liha oli ainakin leipäkebabissa kohdallaan ja leipä oli mahtavan rapea, kastikkeessa ehkä hieman parantamisen varaa. Rullakebab vaihtoehtoja on useita esim. erilaisilla juustoilla. Suosittelen ja aion itse kyllä suosia tätä Turussa syödessäni.


Lisätty: 2004-07-07

Pienessä laitamyötäisessä New York Kebab Pizzeria vaikutti kerrassaan mukiinmenevältä paikalta. Rullakebun hinta 5e, reilusti lihaa ja kastiketta (herkullistakin jopa). Ruoka tuli nopeasti ja oli lämmintä yms., myyjät myös kohteliaita. Uusi kantapaikka.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute