Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Woti's Kebab, Eerikinkatu

Woti's Kebab, Eerikinkatu

 

Eerikinkatu 16
20100 Turku
http://www.wotis.com


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 18 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-04-10

Woti on mennyt kyllä alaspäin ajan kuluessa, se on fakta. Joskus sai lihallekin kahta kastiketta, mutta ne ajat on takanapäin. Plussaa: liha on mielestäni ok, salaatinkastikkeet todella herkkua, kaali on hyvää ja sitä on tarpeeksi. Miinuksia lihakastikkeesta, ruuhka-aikoina saa odotella, hinnat korkeat kokoon nähden ja se ketjuimago on aika syvältä sekavine listoineen ja "pirteine" sisustuksineen. Työntekijöiden vaatteitakin saa pestä.


Lisätty: 2005-04-05

Hinnat kovat laatuun nähden ja annoskoko oli lapsille suunnattu.


Lisätty: 2004-10-25

Olin kuullut aikaisemmin ravintolasta positiivisia kommentteja, mutta jo astuessani sisään oli pettymys todella suuri. Kaikki on aivan kuin jossain hampurilaisravintolassa. Liha oli kuivaa, ranskalaiset löysiä, hinnat liian kovat, mutta juoma oli sentään hyvää. Ainoa positiivinen asia oli mukava henkilökunta.


Lisätty: 2004-09-24

Kallis paikka, jonka alamäki on ollut aika huima. Nykyään jotenkin omituisen mautontakin, vaikkakin salaatinkastikkeet ovat yhä ykkösluokkaa.


Lisätty: 2004-08-07

Liha oli "paikkapaikoin" kumimaista, voi olla että vanhempaa. Kastikkeet ovat "kebupaikkojen" eliittiä. Ennen vanhaan sai muistaakseni aina marinoituja valkosipulin kynsiä satsiin, nykyään ei mainintaa moisista, voi olla että kysymällä saisi! Mennyt alaspäin vuosienmittaa!


Lisätty: 2004-08-04

Yliarvostettu ja täysin persoonaton pikaruokaketjukebabbi - joidenkin mielestä suomalaisuus on plussaa, minun mielestäni ei jos se tarkoittaa hajutonta ja mautonta kumiannosta.


Lisätty: 2004-07-20

Ei voi olla totta, että woti punnitsee nykyjään lihan. Entisenä Turkulaisena olen ohjannut kymmenet ystäväni Hesasta juuri tähän ravintolaan, joka oli mielestäni ennen kebabravintoloiden aatelia. En ole uskoa silmiäni kun näen nykyiset arvostelut. Ennen ei tullut mieleenikään ajaa Wotin ohi, jos vaan olin vähänkin lähellä Turkua.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute