Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Woti's Kebab

Woti's Kebab

 

Yliopistonkatu 39
20100 Turku
puh. 02-2500192
http://www.wotis.com


Liha  7.8 Kastike  8.3 Lisukkeet  7.2  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  8.1 Siisteys  7.8 Hinnoittelu  5.6 Pankkikortti  Kyllä    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 51 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-02

laatu korvaa määrän.. kallis hinta ei. Helevetin hyvää, käynyt kohta 20 vuotta. kalleinta, mutta myös parasta. Siksi käydäänkiin pari kertaa vuodessa, tulee oikein lähdettyä sadan kiloometrin päästä ihan vaan wotiin. Totta kyllä on, että annokset ovat pienentyneet ja hinnat nousee, mutta silti siellä riittää asiakkaita .. Bisnestä se on..


Lisätty: 2009-08-10

Ihan älyttömän hyvä paikka... Ehdottomasti Turun paras. Vetää vertansa ehdottomasti esim. Kuningas-kebabille. Kastikkeet älyttömän hyviä ja liha maukasta. Suosittelen 5-tähteä!


Lisätty: 2009-06-16

Wotissa on edellen kaupungin parhaat kastikkeet,muuhun laatuun voisi satsata lisää niin hintakin olisi kohdallaan.


Lisätty: 2009-02-24

Nyt on pakko todeta, että Woti on menossa hurjasti alaspäin. Kenties omistajuuden myötä laatu heikentynyt, tiedä sitä. Annokset ovat pienentyneet, liha palanutta ja pientä silppua sekä paksua. Ei hyvä. Menneiden vuosien hyvä laatu saatava takaisin.


Lisätty: 2009-02-11

Kebappia saa monta eri kokoa, kastikkeet on tehty ilmeisesti suomalaiseen makuun sopivaksi. Itse otin sen tulisimmaksi tituleeratun version, joka ei ollut niinkään chilinen vaan ilmeisesti mustapippurinen(?) mikä vähän yllätti. Ei minun suosikki, mutta kolmen parhaan joukossa Turussa.


Lisätty: 2005-10-05

Woti on takavuosien mahtavuudesta ottanut huiman harppauksen alaspäin. Ennen olisin paikkaa voinut kehua mielin määrin, nyt täytyy kuitenkin antaa enemmän nega-palautetta kuin positiivista. Kun aletaan sille linjalle, että lihakin täytyy punnita, ettei vahingossakaan tule muutamaa suikaletta liikaa. Yllättäen myös hinnat olivat kohonneet kattoon ja suuri miinus vielä lisäpepperonien suuresta hinnasta. Kastikkeet ovat kuitenkin edelleen paikan parasta antia ja kaali tavallisen salaatin sijasta.


Lisätty: 2005-10-05

Ennen niin loistava paikka kokenut inflaation. Fiksoiduttu selvästi kaaliin, jota jaksetaan mainostaa ja myös mätätä annoksiin niin paljon, että lihaa ja riisiä piti oikeasti etsiä. Kasviskebabit ovat erikseen.


Lisätty: 2005-10-05

1980-luvulla olin varma, ettei tästä kukaan voi kebabia parantaa. No, niin tai näin, mutta on edelleen erinomainen ja mikä merkittävää (edukseen) maultaan erottuva, niin lihaltaan kuin loistavalta kastikevalikoimaltaankin. Kallis verrattuna keskimääräiseen kebun hintaan Turussa, mutta joskus tulee varta vasten lähdettyä maun takia. Wotin lanseeraamaa "Willem" (?) kebuhampurilaista en ole maistanut. Pitakebut parempia kuin annokset.


Lisätty: 2005-07-09

Salaatinkastikkeista ekstrapisteet. Kastikkeilla saa piilotettua lihan maun, mikä onkin ihan hyvä. Jos käy liian usein, alkaa kebab toden teolla tökkiä,mutta ihan jees kun käy harvemmin.


Lisätty: 2005-06-27

Legendaarinen ja aiemmin myös maineensa veroinen Woti's uudistui muutama vuosi sitten, mutta menetti alkuperäisen nimen mukana maun lihasta. Samalla meni toinen lihan kastikkeista ja liha alettiin punnita vaa'alla. Kylkeen tarjotaan kerettiläisesti ranskalaisia perunoita! Onneksi ei ole pakko ottaa. Tehtiin siis kaikki virheet, jolla hyvä maku ja maine voidaan pilata. Kebab on edelleen syötävää, muttei herätä samanlaisia intohimoja kuin viime vuosituhannella. Perusmössöä, jossa liha on edelleen monia kilpailijoita parempaa. Mainiot kastikkeet kruunaavat yhä Wotin setin, eikä ilman niitä koko paikkaa enää olisi.


Lisätty: 2005-05-19

Tulta, tulta, tulta. Asiaa. Pienet annokset. Rouva puhuu paljon, kivaa. Ei ehdi syömään jutustelun ohella, tässä kohtaa pieni annos toimii.


Lisätty: 2005-05-01

Maanjäristys-valkosipuli on paras kastike mitä löytyy. Annokset on liian kalliita ja lihaa saisi olla enemmän.


Lisätty: 2005-04-18

Erinomainen palvelu. Tarjoushinta (20v kekkerit) oli hyvä, mutta hinnaston hinnat suolaiset.


Lisätty: 2005-02-15

Menin kovin odotuksin tähän paikkaan. Turussa asuvat kaverit suosittelivat ja sanoivat paikan olevan "yksi Suomen parhaista". Pettymys oli todella suuri, kun sain eteeni annoksen, jolla tuskin lähtisi nälkä edes pikkulinnulta. Kaiken lisäksi ranskalaiset olivat raakoja ja lihaa, joka oli kumimaista, oli todella vähän.


Lisätty: 2005-02-10

Kastikkeena sinappi-ketsuppisekoitus? Aivan hirveä yhdistelmä. Myöskään salaatti ei ollut mistään kotoisin. Annosluettelo on todella sekava. Hyvänä puolena on hygieenisuus ja sisustus.


Lisätty: 2004-12-07

Olen tulisen kebabin ystävä, ja Woti´s:in maanjäristys sekotettuna valkosipulikastikkeeseen on makuhermoja hemmotteleva kokemus. Woti´s on siitä hyvä, kun siellä riittää kastikevalikoimaa joka lähtöön, saa myös sekotuksia. Paljon kebab mestoja kiertäneenä voin suositella, Suomen paras (missä minä olen käynyt).


Lisätty: 2004-11-13

Liha kyllä kieltämättä erikoista, mutta syötävää. Kastikkeista haareminsuudelma loistavaa. Aika pienet ja kalliit annokset. Kebabeista aivan liikaa kaalia. Kastikkeen ansiosta tulee joskus käytyä.


Lisätty: 2004-10-31

Käsittämättömän pienet annokset ja kalliit. TYKSin henkilökunta saa henkilökunta-alennuksen, jonka laskemiseen kuluu työntekijöiltä 20 minuuttia + pari puhelua siihen väliin,siinä ajassa sitten onkin jo annos jäähtynyt.


Lisätty: 2004-07-26

Mistä ihmeestä Woti's hommaa lihansa kun se on niin tälläista: nyt kahdet Woti-annokset kokeilleena ei voi muuta kuin todeta että heikkous ei ikävä kyllä ollut vahinko.


Lisätty: 2004-04-30

Kauppalehdet ja tuliset eväät tarjolla. Yksi kerta jäi mieleen sillä lihan tulinen kastike oli niin sanotusti keittynyt kasaan ja siihen päälle maanjäristyskastike niin pitan loputtua oli pakko sännätä vastapäätä olevaan ruokavirastoon ja tempaista parilla huikalla puolen litran mölö. Enkä ole tulisessa ruuassa eilisen teeren poika.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute