Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Woti's Kebab, Hämeenkatu

Woti's Kebab, Hämeenkatu

 

Hämeenkatu 1
20100 Turku
puh. 02-2581997
http://www.wotis.com


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
35 arvostelua vuoden aikana (yht. 35 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-03-11

SULJETTU!


Lisätty: 2004-10-26

Tilasin tässä paikassa kerran iskender-kebabin, ja se kerta oli viimeinen kun siellä kävin. Lihansuikaleet otettiin peltiastiasta, jossa se ne oli seisonu varmaan pari tuntia. Leipäkuutiot olivat nahistuneita ja kuivia, kuten salaattikin. Myyjä lykkäsi annoslautasen mikroon lämpiämään ennen tarjoilua (!). Pahin asia oli kuitenkin tulinen kastike jolla Woti's kerskailee. Se oli kuvottavan makuista! Eikä tämä johdu siitä etten kestäisi tulista ruokaa, vaan siitä että se oli oikeasti pahan makuista, kuin olisi syönyt syanidin ja maalinpoistoaineen yhdistelmää. Kaiken kruunaa hinta joka oli naurettavan kallis, varsinkin kun laatu on tämä.


Lisätty: 2004-10-21

Itse en vielä ollut lähelläkään Turkua silloin, kun Woti oli kova sana, mutta pitihän tuollakin käydä, kun kerran työpaikka on tässä kohtuullisen lähellä.. Naama venähti, kun näin ensimmäisen kerran, että liha punnitaan, mutta kyllähän tuosta nälkä lähtee. Salaatti on jotain ihmeellistä kaalisuikaletta, jota on hankala syödä muovihaarukalla. Mielummin ottaisin jotain salaatinlehteä siihen kebabin kylkeen. Hinta on myös kova, joten ei tuosta mitään vakiopaikkaa ole päässyt muodostumaan. Joskus kun olen anteliaalla tuulella itseäni kohtaan, menen käymään ja kyllähän siellä aina tietää mitä saa.


Lisätty: 2004-10-07

Kun omistaja vaihtui muutama vuosi sitten annokset oli ensin aivan onnettoman pieniä. Nyt liha punnitaan ja annoskoko on ok. Minusta turun paras paikka. Käyn säännöllisesti ja suosittelen muillekin Kannattaa ehdottomasti käydä Yliopistonkadulla tai hallissa, niissä on vaan parempi meininki.


Lisätty: 2004-10-02

Tasaisen hyvä paikka. Siistiä ja ruoka aina hyvää. Kertaakaan ei ole tullut mitään epämääräistä.


Lisätty: 2004-08-19

Hintava paikka, mutta erittäin maukkaat annokset ja kastikkeet. Ykkösvalinta Turussa jos ei ole hirveä nälkä, sillä annokset ovat aika pieniä. Isojakin annoksia saa, mutta hinta nousee 9 euron hujakoille. Lyhyesti sanottuna, varsin laadukasta ruokaa, mutta hinta ja lihan määrä eivät ihan kohtaa. Suosikkipaikkojani joka tapauksessa, etenkin tämä Hämeenkadun piste.


Lisätty: 2004-08-06

Saa lähes 100% varmasti sitä mitä tilaa. Ranskalaiset on ylisuolattuja ja liha keskinkertaista. Annosten hinta/kokosuhde saa valitsemaan mielummin viereisen Pronton.


Lisätty: 2004-07-30

Eipä taida mikään muu Turun paikoista kirvoittaa näin sekavia pisteitä eli kastike on todella hyvää ja siisteys mitä mainioin - mutta kun ei sitä pelkkää kastiketta viitsisi syödä ja muu on suurinpiirtein syömäkelvotonta ja lisäksi vielä kallista!


Lisätty: 2004-07-15

Yksi turun parhaimmista kebabmestoista. Liha ja maanjäristyskastike ansaitsee täyden kympin. Hinnoittelu on aika kova, mutta sen kärsii kun tietää, kuinka hyvää safkaa on tulossa. Ainoa turun kebabpaikoista, jossa kastike (maanjäristys) on tarpeeksi tulista, sitä haluaville.


Lisätty: 2004-07-13

Puhtaus on puoli ruokaa, täällä voit syödä ilman pelkoa mahavaivoista! Loistavat kastikkeet, maukas liha ja ystävällinen palvelu. Muita kalliimmat hinnat.


Lisätty: 2004-07-10

Liha on kuin suoraan nötköttipurkista eli todella kamalaa. Kastike (ainakin tulisin vaihtoehto) taas on aivan mainiota, mutta keskiarvoltaan paikka on Turun heikoimmasta päästä.


Lisätty: 2004-07-07

Joo-O! Melkein elin Yliopiston kadun Woti-ruuasta opiskeluiakana 90-luvun loppupuolella. Oli hyvää ja todella riittoisat annokset. Kokeilin taas Hämeenkadulla (vuosien tauon jälkeen) innolla noin vuosi sitten. Ei helv. Surkea palvelu jne. Ei synny Kebabkuningasta siitä konseptista!


Lisätty: 2004-07-02

Joo, metsään on mennyt ja lujaa! Jotain on tapahtunut, mutta mitä? Onko woti itse tosiaan lopettanut ja jos on niin miksi on antanut pilata paikkansa maineen sallimalla tälle soosille woti nimen? On se nyt kumma kun ei mihinkään voi enää luottaa!


Lisätty: 2004-07-01

Tosiaan ottaa päähän ku annokset pienenty ja hinnat on aika korkeet. Mut tod.hyvää kastiketta sielt saa. Se ketjutyyli ei tosiaan sovi kebabmestoille.


Lisätty: 2004-06-30

Tätä kovempaa paikkaa ei ole! Vaikka maanjäristys nyt on aika mieto niin on se tulisempi kun joku milan tai muut kebab paikan kastikkeet.


Lisätty: 2004-06-17

Annokset pieniä ja liha huonoa. Plussaa voi antaa ainoastaa kastikkeen tulisuudesta. "Maanjäristys" vai mikä se nyt olikaan, oli kerrankin tulinen kastike.


Lisätty: 2004-06-16

Mielestäni Woti's tarjoaa loistavat annokset. Kuningas kebabin jälkeen paras paikka Turussa. Tosin annosten suorastaan tähtitieteellinen hinta pitää käynnit harvoina. Lihan punnitseminen on minunkin mielestäni lähinnä säälittävää ja antaa paikasta pihtarikuvan. Itse olen ollut pettynyt myös kertakäyttöastioihin, jotka eivät oikein ole suunniteltuja sen tyyppisten annosten käsittelyyn. Haarukka on nimittäin napsahtanut poikki keskelle annosta, eikä se ole mitenkään erityisen mukavaa.


Lisätty: 2004-06-09

Pakko yhtyä kepittämiseen.. Jo kauan Suomen eliittiä ollut mesta, mutta sitten uudella omistajalla oli mielestään hieno idea muuttaa vanhaa konseptia, ja ruveta mm. punnitsemaan aterioihin tulevan lihan määrä! Kastikkeet edelleen Suomen parhaita, ja kokonaisuustena todella maukas setti! Hinnat tosin vähän korkeat.


Lisätty: 2004-06-08

Woti´s yritti tehdä kebabille sen mitä Hese teki hampurilaisille, mutta metsään on mennyt. Kebabista ei ikinä saisi tehdä tällaista teollista tusinatuotetta, mitä Woti's tarjoaa.


Lisätty: 2004-05-23

Liha on hieman erimakuista kuin monisssa muissa kebabeissa, tulinen kastike jostain syystä hieman sinappinen ja etikkainen, mutta tulinen se kyllä on. Turkinpippurit jotenkin nahistuneita. Pieni paikka ja kamalat hinnat!


Lisätty: 2004-05-22

Siisteys on niin hyvä kuin vain olla saattaa. Palvelu pelaa kuin siima, hyviä kebabeja, myös kasviskebabit. Ruoka on 10 ja paras suomen kebab.


Lisätty: 2004-04-04

Legendaarinen Woti-Kebab on alan pioneerejä Turussa ja Suomessa. Paikka oli ylivoimainen ykkönen liki 20 vuotta, mutta viimevuotisen (2001) omistajanvaihdoksen myötä annokset pienenivät, lihan koostumus vaihtui huonompaan (ei enää lammasta mukana), lihakastike yhdistettin tomaatista tai chilistä mauttomaksi kompromissiksi ja lopullisena niittinä - ruotona kebabin ystävän kurkussa - ranskalaiset perunat otettiin valikoimaan. Eikä siinä kaikki. Woti-Kebab on nykyään Woti's ja tavoittelee ilmeisen tosissaan ketjuravintolan asemaa. Surullista. McWoti's, niin vissiin.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute