Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Chilli Fast Food Restaurants, Hakaniemi

Chilli Fast Food Restaurants, Hakaniemi

 

Siltasaarenkatu 11
00530 Helsinki
puh. 09-760750


Liha  6.5 Kastike  6.2 Lisukkeet  5.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.5 Siisteys  6.5 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 59 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-05

Loistavaa palvelua. noin 3 min meni niin oli annos pöydässä, tilasin kebab riisillä joka oli s-u-u-s-s-a sulavaa. Todella paljon edistystä esim palvelun nähden jos muisetelee viime vuotista reissua. Ruokakin maistui taivaalliselta. Palaan kyllä.


Lisätty: 2008-08-06

Ei voi suositella kuin yön nälkäisille kulkijoille, kun muut ruokapaikat ovat jo kiinni.


Lisätty: 2008-07-31

Tämän paikan taso on laskenut kuin lehmän häntä. Kebabliha on todella ohutta pientä hötöä, kastike on vettä. Varskinkin ennen täällä tavaramerkkini oli Iskender Kebab, mutta nykyään leipäpalat muuttuvat pullamössöksi kun lilluvat tuossa "kastikkeessa".


Lisätty: 2007-07-08

Mukava paikka. Palvelu oli todella mukava, ja annoksen sai nopeasti.


Lisätty: 2007-06-27

entinen pitäjä ruletti, aika onnetonta touhua


Lisätty: 2007-01-22

Kalliossa asuvana täällä on tullut paljon käytyä. Aikaisemmin paikka ilahdutti, nyt siellä tulee vaan vedettyä perusmätöt ilman kummempia fiiliksiä. Ihan kohtuu lihat, kastikkeet ja lisukkeet, vaikka kebabin "tulisuus" jääkin siihen sitten niihin pepperoneihin. Joskus tuolla on ollut uskomattoman mahtavaa chiliöljyä jolla on saanut pöperön kun pöperön taivaalliseksi, mutta ihme ja kumma eivät ole ymmärtäneet pitää sellaista aina tarjolla. Nyt improvisoivat jonkun öljykastikkeen kun pyysin, mutta melko mauttoman sellaisen. Loistava palvelu ja ystävällistä porukkaa, mutta ikävä kyllä vain keskinkertaiset annokset.


Lisätty: 2006-12-22

Piti poiketa syömään kun oli hyviä kommentteja lukenut. Siistiltä paikalta vaikutti sisään astuessani. Tiskiltä tilasin Kebab ranskalaisilla ja annos tuli pöytään n. 3 minuutissa. Tähän sitten positiiviset kokemukset päättyivätkin. Liha oli perusmautonta stadikebua ja ranskalaiset olivat todella heikko esitys. Pahimman nälän korjasi mutta mikään suuri makunautinto reissu ei ollut. Hintatasokin oli annokseen nähden liian korkea.


Lisätty: 2006-11-07

Käyn täällä usein syömässä safkiksella ja ei voi muuta kuin, että tämän paikan mieto iskender-kebab jugurttikastikkeella on jumalaisen hyvää.


Lisätty: 2006-05-27

Yön pikkutunteina hyvän ystäväni kanssa (turun suurin kebab tuntija) saavuimme chillin lyhyehköön kebab jonoon odottelemaan vuoroamme. Jono itsessään sujui ripeästi ja kolme kebabin pyöräyttäjää teki kiitettävästi duunia, jotta jono pysyisi lyhyenä. Vihdoin pästyämme tiskille otime molemmat kebabin riisillä ja mukaan. Kotikonnuille saavuttuamme avasimme annokset ja ja ensisilmäys vaikutti erittäin herkulliselta, olhan meillä muutama olutkin jo alla. Syötyämme kebabit olikin sitten aika arvioon. TÄSSÄ TULOS: kebabia oli riittävästi (aina voi olla enemmän), riisin koostumus mukava, kastiketta liian vähän, kastikkeen piti olla tulinen eli kai se oli ei tosin maistunut siltä, jalopeenojen vähyys myös pieni miinus. Paikka sopii siis yölliselle kulkijalle pieneen yöpalaan.


Lisätty: 2006-02-14

Sisustus ankea, eikä edes lehtiä lounastajan luettavaksi. Liha & kastike kelpoa mutta iskenderin leipä ihan vetistä ja karmean makuista. En mene enää.


Lisätty: 2005-12-11

Vielä vuosi sitten täällä oli Stadin paras kebab-meininki. Enää en käy, kun se ihana vaalea tyttö ei ole enää siellä töissä. Hän sai hymyn huulilleni! Missä se on? Silloin palvelu pelasi ja kebab maistui!


Lisätty: 2005-11-06

Paikan viihtyvyydestä aika tarkkaan täys nolla. Ihan karseet kovat "puulaatikot" joiden päällä pitäis istua. Ei saa edes siirrettyä, jos haluaisi istua lähempänä pöytää. Todella kolho ja kylmä paikka! Plussa siitä että annos oli todella iso. Vaikka ei se määrä korvaakaan laatua.


Lisätty: 2005-09-18

Oli pitkään mestapaikka, eli suosikkirafla kalliossa, nyt ovat pilanneet kastikkeet ja lihat.


Lisätty: 2005-08-25

Töistä hain mukaani pita-leivän - kertakaikkiaan epäonnistunut sotku riekaleista ja haaleanlämpöistä rieskaa, keskinkertaista lihaa, "kastike" lillui jossain ihan muualla kuin piti, ts. suuri osa täytteestä oli leivän ulkopuolella. Leivän tekijällä näytti olevan valtava kiire saada annos valmiiksi ja se näkyi lopputuloksessa. Luultavasti joku pätevä kokki olisi saanut raaka-aineista maittavan aterian.


Lisätty: 2005-07-22

Ennen oli täällä ystävällistä porukkaa, mutta nyt ei hymyä irtoa. Roskis on haissut koko kesäajan ravintolassa, eli siisteyskin mennyt alaspäin. Sapuska ok keskitasoa, mutta kannattaa syödä kotona, ettei tule paha mieli.


Lisätty: 2005-06-18

Paikka on kohtuu pieni, mutta ruoka ja palvelu on erinomaista. Tosin paikan hinnat ovat pilvissä vaikka ruokaa saakin ihan mukavasti.


Lisätty: 2005-06-10

Paikka oli todellinen pettymys. Kebebmaailman McDonalds. Myymässä jotain teinityttöjä jotka eivät kebapista ymmärrä, sisustus kolkko ja laitosmainen. Liha kuivaa ja seassa luunpalasia. Asiakaskunnassa Wanne-bee-kebapinsyöjiä, ja bisnesmiehiä. Satunnaisia ohikulkijoita.


Lisätty: 2005-06-09

Asiallinen paikka. Hlö on mukavaa ja ystävällistä. Ja myöhään töitä tekevänä saa vielä lämpimän ruuan yölläkin kotiin.


Lisätty: 2005-05-22

Liha ja rannarit hyvää. Tulisuutta ei kastike ole nähnytkään vaikka kuinka pyytäisi. 5/10 tilauskerrasta onnistuu saamaan ilman sipulia ja suolakurkkua pyydettäessä.


Lisätty: 2005-03-25

Käyn yleensä klo 23.00 jälkeen. Liha on rapeaa ja kastike tulista. Lihanystävien kannattaa kokeilla tuplalihalla. Luulisin, että annoksen laatu riippuu paljolti myös tekijästä. Viikonloppuisin kiireessä tehdyt annokset eivät ole niin maittavia kuin arkena.


Lisätty: 2004-11-08

Parhaita Chilli-ketjun ravintoloita. Kebab ja etenkin tulinen kastike ja valkosipuli oikein hyvää. Laadukkaat ohuet rasvassa paistetut ranskalaiset. Plussaa myös myöhäisistä aukioloajoista viikonloppuisin.


Lisätty: 2004-11-05

Siisti paikka. Tasalaatuinen kebab. Liha ei mitään kovinkaan erikoista mutta kyllä täällä mahan täyteen saa. Falafel -pallot erinomaisia, ota pari kokeeksi kebab -annoksen kaveriksi, et pety! Ketjukebabbila, bulkki liukuhihnameininki kyllä paistaa läpi... Ei nämä ketjupaikat koskaan yllä "aitojen" tasolle.


Lisätty: 2004-10-20

Mielestäni Chilli on paras kebabpaikka Hakaniemi/Kallio-akselilla. Vielä jonkin aikaa sitten kannatin Metro Kebabia, mutta laadun epätasaisuus sai mieleni muuttumaan. Chillissä parasta antia on ystävällinen ja asiallinen palvelu sekä tasalaatuiset pöperöt. Pisteitä nostaa se, että Chillistä huokuu tietty franching-henkisyys, jota tässä tapauksessa pidän positiivisena (annokset pysyvät samankaltaisina kellonajasta huolimatta). Lisäksi arvostan myöhäisiä aukioloaikoja. Kastikkeisiin lisäisin ripauksen makeutta, mutta maistuvia ovat noinkin. Suosikkejani ovat Kebab kotitekoisilla lohkoperunoilla sekä Pita. Hinnat ovat ainoa miinuspuoli, tosin olen valmis maksamaan vähän enemmän siitä hyvästä ettei jälkikäteen tarvitse käydä reklamoimassa tuplalaskutusten tai väärien annosten takia.


Lisätty: 2004-09-30

Perusbulkkia. Mahan saa täyteen, mutta mieli ei parane.


Lisätty: 2004-07-06

"Hyvästä kannattaa maksaa!" Hakiksen Chillistä tietää aina etukäteen mitä sieltä saa - ei ole koskaan tullut ikäviä yllätyksiä. Tasalaatuinen paikka. Nam.


Lisätty: 2004-06-22

Tilasin kebabin tulisella kastikkeella, lisä kebablihalla ja lisä jalopenolla. Mitään niistä en saanut ja jogurttikastiketta oli pikurillin pään verran. En käytä enään kyseistä paikkaa. Ymmärrän jos on kiire mutta noin huolimaton ei saa olla!


Lisätty: 2004-05-02

Kalliit hinnat laatuun nähden, annokset tarpeeksi suuria. Liha ei mitään erikoista.


Lisätty: 2004-04-09

Voisin sanoa että Chilli ketjuun kuuluvat mätöt ovat kaikkein laadukkaimpia mitä stadista löytyy. Hinnat eivät tosin ole ihan kohdallaan. Stadin kebab, joka oli ennen ygös mesta on menettänyt minun luottamukseni aikoja sitten.(etenkin roballa oleva)

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute