Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Ada

Ada

 

Kauppiaskatu 5
20100 Turku
Hotelli Hamburger Börsin ovea vastapäätä
puh. 02-2516782


Liha  6 Kastike  5 Lisukkeet  4.8  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.3 Siisteys  4.8 Hinnoittelu  6.1 Pankkikortti  Kyllä    
25 arvostelua vuoden aikana (yht. 190 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-10-27

Satsi ui kastikkeessa.... yäk!


Lisätty: 2010-02-20

rullakebus oli puolet kaalii.


Lisätty: 2010-02-18

Ihan hyvää perus kebabbia, mutta kastike aika oudon makuista...


Lisätty: 2009-08-16

Baari-illan jälkeen tilaamaan rullakebab. Kotiin kun päästiin ja aloin syömään, pettymys oli käsi kosketeltavissa!!! Rulla sisälsi pääasiassa salaattia!!! Lihaa ei ollut nimeksikään!!!!!!! Normaalisti Adasta saanut hyvää tavaraa mutta nyt oli kyllä todella pohja noteeraus!!! T: Todella pettynyt entinen asiakas!


Lisätty: 2009-08-15

Piti käydä koittamassa tämä ravintola muutamana iltana selvinpäni ja ihan uskomaton pettymys oli. Samanlaista ketsuppista moskaa oli niin rullakebab kuin pitakebab. EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN!


Lisätty: 2009-08-05

päivisin ihan ok, mut öisin ei ikinä!


Lisätty: 2009-05-17

Pari kertaa on yöaikaan tullut käytyä. Ainakaan silloin paikka ei ole hehkeimmillään: aterimina kertakäyttöhaarukat ja -veitset ja kastike on hyvin juoksevaa tomaattivelliä, joka kastelee koko rullan ja tekee syömisestä muutenkin melko sottaista puuhaa. Tilaakaan ei kauheasti ole.


Lisätty: 2009-01-11

Olin perjantai-iltana n. klo 24 syömässä kyseisessä kebabravintossa. Aivan kamalaa kuraa, kastike pelkkää ketsuppia, liha oli niin erittäin kuivaa ja palanutta. Vedet eivät olleet kylmässä, vaan tiskillä ja kaiken lisäksi puolikkaita kannullisia, tuli sellainen olo et oliko nää nyt puhtaita vesiä vai kertaalleen juotuja?!?!? EN SUOSITTELE MISSÄÄN TAPAUKSESSA!


Lisätty: 2008-11-14

Aika low ball, rulla tuoksui varsin erikoiselle ja maku ei paljoa innostanut. Meinasi jäädä syömättä.


Lisätty: 2008-10-03

Rullakebabissa ainoa ok osa oli itse taikina. Kebabliha oli vielä siedettävää mutta kastike ja salaatti aivan hirveän makuista turun huonoin kebab tähän mennessä ja kokoemusta melko paljon löytyy..


Lisätty: 2008-08-10

Sotkuinen, tosin loppuillasta ei enää kalusteita. Kebab ok, mutta pizza ei välttämättä ole mitä tilasit. Jos lättyä ei polteta uunissa, saatat silti kävellä kotiin mukanasi jotain muuta kuin olisit halunnut. Pettymys.


Lisätty: 2008-07-27

Ehdottomasti Turun parasta kebabia, vähän kuivaa ja todella maukasta.Salaatti on aina tuoretta ja kastike hyvää. suosittelen lämpimästi kokeilemaan Ada specialia.. annokset on isoja, paitsi rullakebab. Palvelu iloista ja ripeää vaikkakin vkl usein jono kadulle asti.Paikan sisustus ei silmää hivele, mutta eikös se sapuskan maku olekin se pääasia..


Lisätty: 2008-06-30

Nautein Adassa falafelin ranskalaisilla ja närpein kaverin Ada Special -annosta. Falafelpallerot olivat kovia ja kuivakoita, mutta maku oli ihan kohdallaan. Olomuotonsa vuoksi olisivat tarvinneet runsaasti kastiketta kyytipojaksi, jota nyt oli tuskin nimeksikään. Ranskalaiset olivat perushyviä, joskin melko suolaisia. Kebabliha oli perushyvää, ja sen kylkiäisenä oleva valkosipulivoilla maustettu riisi jopa oivallista.


Lisätty: 2008-03-09

Hyvät kebet oli edullisesti... suosittelen


Lisätty: 2008-02-12

Tästä ei löydy pahaa sanottavaa. Liha on herkullista. Rulla lounasaikaan valtava, mikäli töissä on kaljupäinen hiukan tukevampi setä. Paikassa on vähän semmoista omaa makua. Ei täysin samanlainen kuin muut. Annokset eivät oletusarvoisesti ole lainkaan tulisia.


Lisätty: 2008-01-21

Naurettavaa, rullakebab oli ranteen paksuinen...


Lisätty: 2008-01-07

Ainoa myöhään aukioleva paikka keskustassa. Kebabeissa iso valinnanvara mutta maistuu pahalta.


Lisätty: 2007-12-21

Voi voi voi. Pidin tätä aiemmin edes jokseenkin syötävänä baarireissun jälkeen, mutta viime yönä... Siis hyi h******i! Ensinnäkin rulla oli ranteeni paksunen, enkä ole mikään kehonrakentaja. Toiseksi kastike oli hirveintä ikinä, tomaattista etovaa litkua jota oli litratolkulla, tämän johdosta lihankaan maku ei erottunut ja se tuntui nihkeältä. Salaattia en tullut edes ajattelleeksi, koitin vaan saada sen mahdollisimman äkkiä alas. EN suosittele rullakebabia Adassa!


Lisätty: 2007-12-11

No ei todellakaan ollut kummoista. Annos oli iso, mutta makua ei ollut. Salaattina kälynen kiinankaali todella etikkaisella salaatinkastikkeella..muutenkin kebabliha maistui ihan porolle :D


Lisätty: 2007-11-22

Turun paras hinta/laatu -suhde. Hyvä liha ja kastike. Pilipalikebabiin tottuneet tulevat yllätymään melkoisesti. Iloinen ylläri oli myös se, että kun allekirjoittaneella menee kebabbilassa kuin kebabbilassa vatsa kuralle, niin Adan annokset suorastaan hellivät vatsaa, vaikka ovat selkeästi normikebabilan annoksia tulisempia. Tilojen ahtaudesta valitettiin jossain arvostelussa, mutta kai olette jo käyneet tsekkaamassa uudet tilat?


Lisätty: 2007-09-30

En ole aikaisemmin paikassa käyny, mutta päätin kerran kokeilla. Paikka oli iha jees ja palvelu mutta en tykänny lainkaan rullakebabist. Liikaa kastiketta, liha oli sitkeetä ja leipä oli liian paksua... Lähellä oleva Forum kebab on kuulemma parempi!


Lisätty: 2007-08-02

Paljon erilaisia kebuja syöneenä täytyy sanoa että Ada on yksi pahimpia pohjanoteerauksia pitkään aikaan. Rullakebabissa on kyllä reilusti kokoa viiden euron annokseksi mutta liha oli kylmää, kuivaa, sitkasta ja mautonta. Kastike oli jotain olematonta tomaattisoosia joka (toisin kun useimmissa perustason paikoissa) jopa huononsi annoksen kokonaislaatua. Salaatista ei kannata paljon puhua, se kun oli ilman kastiketta olevaa kiinankaalin kantaa + yksi tomaatinsiivu. Iskender ei myöskään iskenyt, jugurttikastike oli creme fraichea, tomaattikastike muistutti lähinnä tomaattipyrettä ja vettä ja leipäkin olisi ollut parempaa jos se olisi ollut edes paahtoleivän tasoista. Aiemmista kommenteista päätellen raflan olemassaolo ei perustu hyvään ruokaan vaan humalaisten ravintolakävijöiden rahastamiseen. Jos haluat ahtaa naamaasi isohkon annoksen sellaisessa tilassa että on ihan sama syötkö kebabia vai kengänpohjaa, paikka lienee ok, kiitos isohkojen annosten. Toisaalta, jos olet itseni tavoin maukkaan kebabin ystävä, kannattaa tämä paikka kiertää erittäin kaukaa ja suunnata esim. Varissuon Ege ykköseen. En suosittele.


Lisätty: 2007-03-26

ada kebab on turun paras paikka..annokset runsaaita ja halpoja sekä maistuvat hyviltä ,,joten sinne kannattaa suunnata ..


Lisätty: 2007-01-10

ahdas paikka ja vino lattia.


Lisätty: 2006-12-22

Adan Ada special ihan lemppari! Mukaan otettuna annokset olleet aina niin isoja että yksi annos olisi loistavasti riittänyt minulle ja avomiehelleni! Hintojakaan en pidä pahoina, sillä vasta Turkuun muuttaneena olin tottunut vanhan kotipaikkakunnan 8euron hintoihin.


Lisätty: 2006-12-10

tosi hyvä palvelu ja ruoka. liha on tosi maukas ja suussa sulava falafel on erinomainen turussa paras kebabi on ada


Lisätty: 2006-12-09

Lositava baari-illan jälkeinen paikka pieneen ja suurempaankin nälkään. Palvelu on aina iloista ja hymyilevää! Rullakebabit mitä mainioimpia, kastike ja kebab sointuvat loistavasti yhteen.Pita-leivät ovat välillä kuivahkoja, kiinankaalia liikaa.Annoskoot ovat sopivia. Paikka on pieni ja ilmastointiolematon, mutta ruoka ja iloinen palvelu korvaavat paljon!!


Lisätty: 2006-11-26

väkevää kastiketta ei tässä paikassa ole. Jos tilaat väkevän kastikkeen saat miedon kastikkeen ja jotain chilijauhoa annoksen päälle. Säälittävää.


Lisätty: 2006-11-21

sellasta sodanaikasta sinkoa väittivät kebabrullaksi, aivan kauheaa. liha muistutti kissanruokaa ja kastike oli klymää. taikina oli aina hiiltynyt ja "salaatti" oli pelkkää sipulia. muistutti enemmän ensimmäisen maailmansodan aikaista panssarisinkoa kuin kebabrullaa.


Lisätty: 2006-11-20

En suosittele. Leipä oli kumimaista, kastike tavallista marketin tomaattisoossia ja liha maistui huonolta. Ei tehnyt mieli syödä joten nälkäisenä nukkumaan. -MN Festarivieras


Lisätty: 2006-11-14

Valitettavasti tämän paikan kebab oli pettymys. Suurin ongelma oli itse liha, joka oli iso pettymys. Maku oli jotain maksalaatikon ja lihamurekkeen väliltä. Voi olla, että oli tehty sika-naudasta TAI sitten sain huonon annoksen, koska taisin olla ensimmäisiä asiakkaita. Tuntuu, että varras ei ollut vielä kypsynyt ja ehkä syy oli tässä. Joka tapauksessa rasvaa oli paljon ja sivumaku epämiellyttävä. Ranskalaiset olivat tosi hyviä, mutta valitettavasti liian vetinen (ja ketsuppinen) kastike kostutti muuten niin rapeat ranskalaiset nopeasti. Salaatti oli lähinnä kaalia. Palvelu oli ystävällistä ja asiallista, paikka melko siisti ja puitteet ok. Paikasta saa minun makuuni erinomaiset pizzat, mutta kebab oli pettymys.


Lisätty: 2006-09-09

no joo oon käyny vuosia samassa paikassa mut nyt vissiin täytyy hakee joku muu mesta siis hei ei se rullan tekeminen niin vaikeeta voi olla.. vai pitääks sitä kastiketta laittaa litra tolkulla että peittää lihan sitkeyden liha on muuttunut aivan kumimaiseksi..voi voi..voi..annokset vissiin vielä kohtalaisia (toivottavasti)


Lisätty: 2006-08-23

Liha on muuttunut paremmaksi. Ennen oli mautonta ja kuivaa, nyt hyvää. Kastiketta riittävästi ja sopivan väkevää (väkevänä). Mieto kastike on todella mieto. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa, paitsi tietty ruuhka-aikaan (aamuyöstä kun baarit sulkee). Hinta/määrä -suhde erityisesti päivällä kohdallaan. Yöllä voi tulla turhan pieniäkin annoksia. Ainoa ongelma on annosten erilaisuus, oon oppinu jo kuka työntekijöistä tekee parhaiten minkäkin kebabin, vai pitääkö suosiolla ottaa pizza. Kebab Ranskalaisilla -annoksessa ranskikset ovat joskus lihan alla jolloin ne jää löllöiksi. Joskus taas eivät jolloin ranskikset on oikein hyviä ja rapeita. Siisteydestä moititaan täällä. Kerran on osunut kohdalle likainen veitsi. Nurkissa ei suuresta kävijämäärästä huolimatta ole pölyä, joten oon ihan tyytyväinen.


Lisätty: 2006-07-24

Surkeaa tavaraa, palvelua ja sisällä helvetillisen kuuma johtuen koosta ja ilmastoinnista.


Lisätty: 2006-07-02

Hain aurajuustorullan mukaan. Oli kyllä melkoinen pettymys. Rulla oli pieni kuin kananpoikanen, kastiketta oli auto pitkin poikin. Palvelu oli kyllä hyvää ja nopeaa. En menisi kyllä enää toiste.


Lisätty: 2006-06-02

Ihan OK mesta, rullakebussa riittävästi kokoa, pizzat huonoja, mutta kebuahan tässä arvostellaan. Ja kuten lähes kaikissa kebumeistoissa ÄLÄ katso keittiöön


Lisätty: 2006-05-30

Ravintolailtojen perinteinen päätepysäkki viideltä Sunnuntaiaamuisin. Kebabit hyviä ja palvelu etenkin vakioasiakkaille ystävällistä. Ei mikään idyllinen gourmet-ravintola mutta juuri sellainen kuin rähjäisen kebu-ravintolan pitääkin olla. Suosittelen.


Lisätty: 2006-05-05

Kebabit veteliä(tod. näk liikaa vettä kastikkeissa tai jotain), palvelu keskinkertaista mutta hinnat ok.


Lisätty: 2006-04-26

Siisteys on puoliruokaa! Paikka todella nuhkuisen näköinen mutta Rulla valkosipulivoin kera on kyllä hyvä + super rasvainen!! Kännisille Suosittelen....


Lisätty: 2006-04-21

Olen käynyt jo kahdesti, mutta aina Ada yllättää tarjoamallaan kebabilla, joka hivelee makuaistia. Ainoa (vakava) miinus on ketsupin määrä, jonka kanssa setä-Ada on menettänyt suhteellisuudentajunsa, joten jos et pidä liiasta ketsupista, voit pyytää häntä kohteliaasti laittamasta liikaa ketsuppia. Ja ottaen huomioon asiakaspalvelun kiitettävyyden toiveesi toteutuu. Kannattaa kokeilla!


Lisätty: 2006-03-24

Loistava paikka, jonka aukiolot ovat priimus luokkaa.


Lisätty: 2006-02-15

Kokemuksesta voin sanoa että Turun paras Kebu! Paikka on pieni ja sisustukseltaan ja siisteydeltään keskinkertainen, sijainti sen sijaan on keskeinen turussa. Liha on hyvää ja sopivan rasvaista, myös muut lisukkeet ovat laadukkaita. Näistä raaka-aineista syntyy osaavissa turkkilaisissa käsissä kebab, joka on varteenotettava myös suomen mittakaavassa. Palvelu on erittäin ystävällistä ja yksilöllistä. Suosittelen kokeilemaan Adan suussa sulavaa exotic-rullakebua, jossa on ananasta ja aurajuustoa.


Lisätty: 2006-01-17

Ihan ok. Parasta oli asiakaspalvelu ja tietysti itse herra.


Lisätty: 2006-01-05

Selvästikin Turun aliarvostetuimpia kebabmestoja. Liha yleensä seudun parhaimmistoa (mielipidekysymys eikös?), ja annosten koot varsin kookkaita. Ainoa asia mistä tekee mieli tilittää on paikan siisteys, joka ei järin häävi ole. Mutta silti tänne mielellään rahaa syytää.


Lisätty: 2005-11-14

adassa on tosi maukkaita annoksia ja hyvää palvelua. Minun suosikkini on oriental kebab joka lohkoperunojen päällä tulee lihaa ja valkosipulivoita


Lisätty: 2005-11-01

Väkevä kastike todella väkevä. Olisiko lipsahtanut vähän liikaa mausteita?


Lisätty: 2005-10-31

Hyvä liha. palvelukin pelaa ja hinnat ihan perusluokkaa.


Lisätty: 2005-10-20

Todellakin Turun aliarvostetuin kebula. Keusaliha hyvää ja rasvaista, kastikkeet hyvät, annokset valtavat ja pizza hyvää. 3 K :ta ansaitsisi. Kokeilkaa ada special(Valkosipulivoi riisikebu) ja lisäksi aura päälle, vähän reilu femma, ja ihan törkeen hyvä. Viikon keskellä olevat dokausreissut päätyy adaan, viikonloppuisin usein iso jono, mutta silloinkin nopea palvelu ja samat hinnat.


Lisätty: 2005-10-18

Ada on klassikkopaikka kaikille bailaajille. Paikka on auki niin kauan kun jonoa riittää! Erinomaista palvelua. Vaikka paikassa käynti päiväsaikaan voikin olla pieni shokki, kun kebabit eivät olekaan ihan sen makuisia kuin kännispäissä niin silti esim. kasvis-kebab on hyvänmakuinen. Paikka ei ole myöskään hinnalla pilattu vaikka sijaitsee niin keskellä kaupunkia kuin vain mahdollista. Hyvä mesta, mutta jos tappeluja ei halua nähdä niin ei kannata käydä perjantai- tai lauantai-öisin!


Lisätty: 2005-10-07

palvelu suhteellisen nopeaa paitsi viikon loput.


Lisätty: 2005-10-04

Hommat hoituu ja annoksen saanti oli se paikanpäällä tai mukaan ei todellakaan kestä valovuotta. Siinä paikka vailla vertaa.


Lisätty: 2005-08-30

Edullisesti todella suuret kebab-annokset, rullakebabit ja kebablautaset. Toodella hyvä, iso ja edullinen Herkkulautanen suosikki! Sisältö rutkasti kebablihaa, kananugetteja, ranskalaisia perunoita, salaattia, väkevää kebabkastiketta ja pepperoneja. Liike auki myöhään yöhön bileaikaan. Ainoastaan hieman siisteys vaivaa. Suosittelen Torin laidan kulkijoille ja yökukkujille.


Lisätty: 2005-08-29

Pitkästä aikaa tuli käytyä Adassa ja harmikseni jouduin pettymään. Annosten valmistaminen kesti hämmentävän kauan (20 min ja risat) siihen nähden, että asiakkaita oli lauantai-iltapäivänä paikalla kolme. Toisaalta työntekijöitäkin oli vain yksi, mutta parempiakin suorituksia on tullut nähtyä, vaikka palvelu sinänsä ystävällistä olikin. Liha oli yksinkertaisesti kehnoa. Ehkä väkevämpi kastike olisi auttanut tunkkaiseen makuun, mutta myyjä ei tilatessa erikseen kysynyt, mitä kolmesta soosivaihtoehdosta laitetaan. Annos oli kuitenkin runsas ja kohtuuhintainen: ranskalaisilla, salaatilla ja kananugeteilla varustettu Herkkulautanen maksoi 6 euroa ja täytti sekä lautasen että miehen, vaikka kehnoa lihaa jäikin yli. Joko Adassa oli huono päivä tai aika on kullannut muistot, sillä aiemmat kokemukset paikasta ovat hyviä. Tällaisenaan Adaa on kuitenkin vaikea suositella Turun kilpailluilla kebab-markkinoilla.


Lisätty: 2005-08-22

Liha ei ole ole kovin maukasta. Rullakebab on tosi kostea, oikeasti. Palvelukin voisi olla on parempi.


Lisätty: 2005-07-22

Mukava paikka poikeata ravintolaillan päätteeksi. Kokeiltu vain norm. kokoinen pitakebab. Annos edullinen eikä liian suuri. Liha aika rasvaista, valuu usein paperinläpi sormille.


Lisätty: 2005-07-21

Taitaa olla Turun kehutuimpia kebab-paikkoja, vaikka syy-yhteys ruokalajeja maistellessa on jättänyt arviot enemmän kuin kyseenalaisiksi. Ruoka on välillä vetistä, välillä hyvää. Epätasainen laatu harmittaa.


Lisätty: 2005-07-12

Joku kommentoija morkkasi paikan falafelia. minusta asia on juuri päinvastainen: Kebab (ehkä rullaa lukuunottamatta) ei ole häävi, mutta parempaa falafelia ei monesta paikasta löydä ja sitä on saatavilla kiitettävän monessa muodossakin.


Lisätty: 2005-06-22

Aivan loistavaa ja nopeaa palvelua. Isoon nälkään todella reilunkokoinen annos. Ada`s special hirmuisen hyvä annos ja varsinkin valkosipuli-riisi maistuu tosi hyvälle!!! Hinta-laatu todellakin kohdallaan sekä lihaa on reilusti!! Vakio paikka(kerran viikossa vähintään)!


Lisätty: 2005-06-03

Liha on hullun hyvää vaikkakin runsaan rasvaista. Ateriat näyttääkin jo niin hyviltä että meinaa seota. mukavassa paikassa keskustassa, aina auki.


Lisätty: 2005-05-19

Liha on kuivaa. Ranskalaiset löllöjä. Valkosipuli voi on harvinaista herkkua. Vois olla muuallakin, onko? Myöhään auki, joten känässä kaikki tippuu.


Lisätty: 2005-05-17

Asiakaspalvelusta ei mitään huonoa mainittavaa, äijät hoitaa hommansa tyynen asiallisesti ja tyylikkäästi. Ei turhaa juoruilua, vaan tekevät ruoan hyvin ja nopeasti. Liha sopivan kuivaa/kosteata ja salaattikastike aivan mielettömän hyvää. Hatunnoston arvoinen mesta.


Lisätty: 2005-04-02

Todella huono palvelu ollut jokaisella käyntikerralla. Liha ollut kuivaa mutta kastikkeen avulla mennyt alas. Hinnoittelu ei päätä mutta ei se kokemuksien perusteella saakkaan. Onneksi on muitakin paikkoja.


Lisätty: 2005-02-23

Kaupungin ylivoimainen ykkönen, rullat saisi ehkä olla hieman isompia mutta lautasateriat riittää vähän isommillekkin miehille.


Lisätty: 2005-02-22

Falafelit on melko s***aa, muuten jees mesta. Ituhippien ei kannata vaivautua.


Lisätty: 2005-01-06

Erinomainen iskender-kebap. 5 euroon annos oli tosiaankin tarpeeksi suuri, kastiketta ja jogurttia juuri sopivasti, ei märkinä lilluvia leivänpaloja. Vettä saa ilmaiseksi, suoraan hanasta. Muualla saat ihan samaa kraanavettä, mutta sentään jääkaapista kannussa tarjoiltuna, jos sillä jotain merkitystä on. Turun 3 parhaan paikan joukossa.


Lisätty: 2004-12-02

Valkosipulivoi hyvät ihmiset, valkosipulivoi! Näin sen kuuluu olla! Rasva tippuu ja kiloja kertyy! Legenda-statuksen omaavat Ada-kebab ja Oriental-kebab ovat asiallisinta ruokaa mitä voi saada. Täällä eivät tylsän kebabin(Kuningas-kebab, Milan) ystävät juhli ja hyvä niin! Plussaa vielä läheinen sijainti Dynamoon nähden.


Lisätty: 2004-10-29

Hamburger börsin vastaanoton työpaikkaruokala. Hyvä palvelu kanta-asiakkaille.Koko kesä niitä tuli naposteltua. Kiireessä ja nälässä aivan oiva pakkaus.


Lisätty: 2004-10-26

Tila ahdas ja tunkkainen. Annokset pieniä mutta kalliita, ja ne tarjoillaan pahvilautaselta. Syöminen pitää suorittaa muovisilla haarukoilla ja vietsillä. Ainoa hyvä puoli minkä onnistun löytämään tästä paikasta on myöhäinen aukioloaika.


Lisätty: 2004-10-17

Loistavan härski maku. Ei ehkä siistein, mutta ruokahan se pääasia onkin, eikä mikään kiiltävä julkisivu.


Lisätty: 2004-10-02

Yksi Turun parhaista kebuista, vaikkakin annos lilluu rasvassa.


Lisätty: 2004-07-26

Aika outo kebu. Liha oli aika kuivaa (johtuukohan siitä että pötkö oli aika lopussa...?) ja mautonta, mutta sitä oli toisaalta törkee kasa n. 3 senttiä paksu tavallisessa isossa kebabissa. Kastike oli todella mietoa ja loppua kohti se oli kuivunut tai valuneena märän leivän läpi papereihin. Ja: tuore kurkku ei kuulu kebabiin. Adassa olen pari kertaa käyny ennenkin, useimmiten keskellä yötä pienissä, jolloin se uppoaa kuin Kursk. Vesi näytti pari kertaa vessassa kierrätetyltä - silti late joi sen.


Lisätty: 2004-07-15

Aurajuustorullakebab tuli tesmattua. Erittäin hyvä hintalaatusuhde ja annos oli kaiken kaikkiaan erittäinkin maittava, sekä hyvinkin riittoisa. Silti miinuksena on se, että vaikka kuinka pyyti tulisuutta annokseen useammankin kerran, niin se puuttui täysin. Silti yleisvaikutelma ihan ok. Kokonaisuus 8 p.


Lisätty: 2004-06-18

Ada on se ainoa oikea kebab Turussa. Sijainti juuri oikealla paikalla ravintolasta poistuessa ja palvelu ainakin meille aina reipasta ja iloista. Välillä ruuhkan takia hivenen liian pienet annokset ja joskus perunat liian nopeasti tarjuttuna.


Lisätty: 2004-06-16

Oli mukavasti auki sunnuntaiyönäkin, kun kepulistarve yllättäen iski. Todella tuhti annos, ja hyvin kastiketta, mutta vähän mössöksi meni jo siinä vaiheessa iltaa.


Lisätty: 2004-06-16

Selvinpäin en ole syömässä käynyt, mutta kuka nyt kävisikään. Kastike velliä ja tehokas mikro.


Lisätty: 2004-05-30

Pitkästä aikaa kävin syömässä Adassa selvinpäin. Humalaisia muistoja vaalien odotinkin saavani yhtä erinomaisen annoksen, mitä humalassa olen aina luullut saavani. Tilasin juustorullan, joka osoittautui aivan kelvolliseksi. Joskin annos oli hyvin rasvainen, rasvaa kertyi rullan loppupäähän hyvinkin paljon, rasva myös häiritsi kebsun makua.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute