Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Aso Kebab & Pizzeria

Aso Kebab & Pizzeria

 

Yliopistonkatu 12a
20100 Turku
puh. 02-2337086


Liha  6.6 Kastike  6.3 Lisukkeet  4.5  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.5 Siisteys  5.5 Hinnoittelu  7.8 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 117 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-10-01

Aiemmin oli parhaimmat kebabit Turussa, menivät valitettavasti pilaamaan kaiken vaihtamalla salaatin KAALIIN.


Lisätty: 2008-06-05

Olen pari kertaa käynyt Aso:ssa. Aso on hyvä paikka hyvälle kebabille jos on rahapulaa / ei halua maksaa paljon kebabista. Palvelu on hyvää ja hinnat ovat sopivat. Siisteys ei tosin vastannut odotuksiani. Ruokailuvälineissä oli jotain töhnää, ja niitä ei ollut kunnolla pesty. Muuten oiva paikka. Suosittelen.


Lisätty: 2008-02-20

Huonontunut selvästi! ennen vakiopaikkani mutta kaikki huononi! Rullasta tuli kaalitäytteinen, ilman lihaa ja pahanmakuinen. Palvelu huonoa! Kielitaito uupui pojilta, hyvä ku sain tilauksen tehtyä. -rulla oli ennen hyvä mutta uudet myyjät, homma ei toimi!!


Lisätty: 2007-12-02

tilasin veljen kanssa rullat eräs pe ilta ja nämä kaksi myyjää vetelivät absinttia pöydässä ja ottivat tilauksemme vastaan humalassa! no ihan jees rulla mutta en ole kyllä enään menossa!


Lisätty: 2007-10-17

ihan hyvä paikka nykyään ja hinta 4 euroa kaikki huomioon ottaen loistava pesee kyllä sisilian kaikilla kierrosalueilla ja on myös kohtalaisen siisti mesta plus palvelu ok !


Lisätty: 2007-10-15

Laatu huonontunut huomattavasti! Salaatti vaihtunut kaaliin, mitä laitetaankin oikein kunnolla -> säästetään lihan määrässä. Kävijämäärä laskenut selvästi.


Lisätty: 2007-10-06

Hyvä paikka, useasti tullut käytyä. Hinnat kohdillaan, annoksen hinta/laatu-suhde kohdallaan. Kannattaa tutustua.


Lisätty: 2007-08-23

Hinta-laatu suhde todella kohdallaan...kaikki 4 euroa, oikei kyseessä on tarjous mutta sekin on kestänyt iäisyyden ja jatkuu aina vaan...halvalla hyvää!!!suosittelen!


Lisätty: 2007-01-21

Mielestäni erinomainen paikka. Annokset ovat hyviä ja hinnat sopivia. Milanista heti seuraava keskustan paikoista.


Lisätty: 2007-01-01

Lähdin kauniimman osapuolen kanssa elokuviin ja oli siinä sitten reilu tunti aikaa ennen itse elokuvan alkua. Nälkä kurni vatsassa ja murkinaa piti saada rintojen alle. Piti ensiksi matkustaa "tuttuun ja turvalliseen" Milaniin Eerikinkadulle, mutta tuli matkalla vastaan tämä kyseinen ravintola Aso. Sisältä ravinteli oli ihan ok siisteydeltään ja pääsimme melkein tilaamaankin. Mieleni teki tarkastaa paikan rullakebab ja sen päätin tehdä. Sieltä sai montaa eri sorttia rullakebabia. Kinkkua, fetaa, cheddarjuusto-rullakebab jne. Kaikki olivat hinnaltaan 6e. Päädyin cheddariin ja rintavampi osapuoli päätti ottaa itselleen kanasalaatin. Salaatin hinta oli 5e. Päästyäni pöytään huomasin että sain takaisin 9e sijasta 11euroa, mutta tämän jälkeen tajusinkin katsastaa ulkona olevan kyltin "kaikki kebabit 4e". Sitten itse asiaan. Ruuat tulivat ~10-15minuutissa ja päältä päin salaatti ainakin näytti hyvältä, mutta rullekababista ei voi ulkonäön perusteella sanoa tuon taivaallista, sisältö on tärkein. Iskin hhaarukkani kiinni uhriin ja heti huomasin kuinka iso mötikkä painui kasaan ja rusahtelun ääniä kuului paljon. Rullakebab oli todella ilmava ja täytettä ei ollut nimeksikään. Kaiken lisäksi salaatti taisi olla koko rullakebabia lämpimämpi. Lihaa oli TODELLA vähän ja koko täyte taikinan sisällä oli olematonta. Nälkä ei lähtenyt ja tulin vain vihaiseksi kebabista. Kaikenlisäksi cheddaria taisi olla makuna vain muutamassa kohtaa, sitäkään ei ollut lähestulkoon ollenkaan. En usko että olen nälältäni aivan heti menemässä tähän paikkaan uudestaan kun on tuttuja paikkoja jotka eivät ole nälkään jättäneet, mutta ottaen huomioon että välissä oli uusivuosi ja tänään oli vielä pyhäpäivä niin saattaa olla että heillä oli tarvikkeet vähissä. Salaatti sai kauniimmalta osapuolelta plussaa. Kanaa oli paljon ja kuulemma söisi jatkossa näitä salaatteja meilummin kuin hesburgerin salaatteja jossa kanaa taas on muutama pieni nokare.


Lisätty: 2007-01-01

Todella hyvä väkevä kastike. Rullakebsut hyviä.


Lisätty: 2006-05-12

hyvää ruokaa


Lisätty: 2006-03-05

Hyvää ruokaa halvalla! Kebabbia riisillä/ranskalaisilla suosittelen erityisesti. Ainoa huono puoli on että pari kertaa ei oo salaatti ollu ihan tuoretta.


Lisätty: 2006-02-26

Omistajanvaihdoksen myötä annosten koko on pienentynyt huomattavasti. henkilökunnalla ei tunnu olevan aiempaa kebab- / ravintola-alan kokemusta. Siisteydestä toistaiseksi plussaa, mutta se ei yksistään riitä. On perin ikävää, että Turun keskustan ykköskebabmesta on muuttunut tavalliseksi keskinkertaiseksi nälänpoistopaikaksi. Annoksen koon pienentäminen on raskas virhe. Minkä lihassa säästää, sen asiakkaissa menettää.


Lisätty: 2006-01-22

Tavallinen rulla n. 4,5€ jolla lähtee isompikin nälkä, mutta pyytäkää rullakebab tuplalihalla n. 6.5€ niin saatte pyöriä ulos paikasta


Lisätty: 2006-01-05

söin rullakebabin, ehkäpä toi riisikebab olis parempi


Lisätty: 2005-12-22

Raaka-aineiden tuoreus yllätti positiivisesti.


Lisätty: 2005-11-27

Harmittaa pirusti, koska omistaja vaihtus ni lihoista lähti puolet pois ja hinta kuitenkin sama.


Lisätty: 2005-11-10

Hyvä kepupaikka! Liha on maistuvaa ja lisukkeetkin suht hyviä. Rullakepulla saa sunnuntaina krapulaisen vatsansa varmasti täyteen ja samassa voi lukea sunnuntaisesta Turkkarista vaikkapa työpaikkailmoitukset.


Lisätty: 2005-11-02

Ennen minun ja monen muun ehdoton suosikkipaikka, nyt turvallisen tavanomainen kebemesta. Annokset oli ennen valtavia, nyt ihan ok, silleen että nälkä lähtee. Suosittelen kebabia riisillä, sillä näiden keittämä riisi on tosi maukasta. Myös kastikkeet ovat hyviä, semmoisia pehmeän makuisia. Palvelu on nopeaa ja suomenkielistä. Siisti.


Lisätty: 2005-10-23

Hinta / laatusuhde kohdallaan.Melkoinen näläntappaja niiden rullakebab kyllä on. Jos ajattelee että rullan hinta n. 4,5 € ja asiakaskortilla vielä 10% (joka 10 annos ilmainen) niin eipä paha. Ja saa sen syötyä maunkin puolesta.


Lisätty: 2005-10-05

Jos ruoka ja sen hinta on pääasia, niin tänne.


Lisätty: 2005-10-05

Tuttu ja turvallinen. Sekä kebabit ja että pizzat todella hyviä. Joku vuosi sitten valikoimaan otettu kanakebab pettymys mm. Turkissa syötyyn verrattuna. Keskimääräistä siistimpi.


Lisätty: 2005-09-11

Omistajien vaihduttua paikka on mennyt vapaapudotusta alaspäin kuten jo joku sanoikin. Ennen kaupungin suurin kebu ranskalaisilla annos jota ei isokaan mies meinannut jaksaa syödä ja liha oli ensiluokkaista. Nyt liha näyttää kumiselta ja raa-alta. Annokset pieniä.


Lisätty: 2005-07-23

liikaa ruokaa ja liian kuivaa. ei maistu miltään. ranskalaisetkin ovat liian kuivia.


Lisätty: 2005-07-01

Setin koko ja hintakin on kohdallaan.


Lisätty: 2005-06-21

Turussa asuessani tämä oli joka viikko vakiopysäkkini. Rullakebab oli kunnioitusta herättävä taideteos ja kyykytti isommankin miehen. Annokset olivat ennen todella isoja, mutta vieraillessani viimeksi 2004 kesällä omistaja oli ilmeisesti vaihtunut ja vienyt alunperin tärkeät elementit, kuten halvat hinnat ja isot annokset mukanaan.


Lisätty: 2005-05-14

Rulla oli sangen mielenkiintoinen ilmestys. Se ei suinkaan ollut rulla vaan jonkin sortin "taitelma". Tosin, oli sillä kokoakin sen verran että eipä se olisi varmaan rullaksi taittunutkaan. Liha oli hyvää mutta hiukan säästeliäästi sitä oli rullan sisään laitettu. Näköjään sama käynyt täällä kuin monessa muussakin paikassa, vähennetään lihaa ja lisätään rehuja. Kastike onnistui olemaan hieman jopa väkevää ja muutenkin miellyttävä kokemus, kestää varmasti vielä useammankin käynnin.


Lisätty: 2005-05-01

Tilasin kebabin riisillä, mutta liha oli kauhean rasvaista ja kylmää.


Lisätty: 2005-04-19

Aso tarjoaa hyvää peruskamaa hyvällä sijainnilla. Paikka ei ole mitenkään ihmeellinen, mutta suurempia valituksen aiheita ei ole. Aso on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluaa kookkaan kohtuuhintaisen rullan läheltä toria. Äskeinen lause voitaisiin siis muotoilla, että baari-illan jälkeen tai krapulassa mainio vaihtoehto jos sattuu olemaan lähettyvillä. Kastikkeessa olisi hieman parantamisen varaa, mutta ei sekään huonoa ole. Melko mitäänsanomatonta, eikä ole tulista nähnytkään, mutta annoksen koko korvaa sen.


Lisätty: 2005-03-21

Aivan käsittämättömän mahtavan makuista fetajuustoa. Jos syötte täällä, syökää fetarulla. Muut kebabit eivät ainakaan itselle maistuneet. Liha kuivempaa ja makukin hieman outo yhdistettynä kalliiseen hintaan. Ei hyvä. Mutta se fetajuusto.


Lisätty: 2005-03-08

Suuri ero kuka tekee annokset! Eräältä saa isot ja maittavat annokset, kun taas ei niin toiselta mauttomat ja ei niin isot annokset.


Lisätty: 2005-03-05

Legendaarinen Aso on vajonnut alas. Parin vuoden ajan paikka oli vakiopysäkki aina kaupungilla käydessämme, mutta omistajien vaihduttua vuoden 2003 loppupuolella alamäki on ollut jyrkkä. Ennen suuret annokset ovat nykyään onnettoman kokoisia, eikä ruoka edes maistu yhtä hyvältä. Ei näin.


Lisätty: 2005-02-27

Olen testannut kaikenlaisia kebabpaikkoja, mutta Asokebabiin palaan aina.


Lisätty: 2005-02-26

Hyvä paikka, rulla aika iso ja maukas. Siisteys voisi olla parempaa ja tarjoilu kans. Parempi paikka, kuin Milan ja monet muut.


Lisätty: 2005-02-19

Mainiot annokset ja hinta erinomainen. Suosittelen ehdottomasti kebua mallia rulla (lisukkeista riippumatta). Kollektiivinen mielipide näissä piireissä, vaikkakaan Kebulle-sivut toisen kuvan antaisikin.


Lisätty: 2005-01-01

Tilattu: Rullakebab ja fetarulla+raaka sibali. Saatu: Rullakebab ja rullakebab aurajuustolla ilman aurajuustoa ja tuplasalaatilla ilman sibali. Rullakebab ei myöskään muistuta millään tavalla rullaa vaan enemmän isoa kasaa. Vanha Aso (eli Efesos) oli aikoinaan yksi turun ensimmäisistä ja parhaista kebabpaikoista, jossa aina sattui ja tapahtui mutta yleensä vain positiivisessä mielessä. Döner-kebabilla ei ole mitään tekemistä "oikean" dönerin kanssa. Eli ei kannata erehtyä tilaamaan sitä. Uusittu sisustus ei myöskään vedä vertoja aikaisemmalle sisustukselle joka oli hyvällä tavalla kebab-henkinen.


Lisätty: 2004-11-11

Selkeästi parempi kuin naapurikorttelin yliarvostettu Milan, mutta silti vain tyydyttävää keskitasoa: keskikaupungin parhaimmistoa kuitenkin


Lisätty: 2004-10-17

Aso kebabin taso on laskenut roimasti siitä kun kävin viimeksi. Jostain syystä annokset, varsinkin rullat, tuntuvat olevan aina hiukan kylmiä niiden saapuessa pöytään. Liha ei ole mitään erikoista, ja tulinen kastike on kaukana tulisesta. Kebab-ranskisten koko on lähinnä naurettava verrattuna samaan hintaan korttelin toisella puolella saataviin Milanin tuotteisiin.


Lisätty: 2004-09-28

Aso (tai sitä edeltänyt Efesos) oli aikoinaan keskustan ehdoton kebabkunkku, mutta nykyään kannattaa unohtaa keskusta kokonaan jos haluaa hyvää syötävää - kaikkien surkeitten paikkojen joukossa Aso on kuitenkin edelleen ihan siedettävällä tasolla.


Lisätty: 2004-09-24

Todellakin kaupungin paras riisikebab. Ason ehdoton valtti on maukas ja koostumukseltaan loistava liha. Aina voimassa olevat tarjoukset. Henkilökunta ystävällistä ja osa jopa tervehtii kadulla vastaan tullessa.


Lisätty: 2004-09-08

Joo, kyllä minullekin on tullut sellainen tunne että Ason annokset ovat pienentyneet. Käyn silti vielä aika usein Yliopistonkadun 'putiikissa'. Hämeenkadun konttori oli lievä pettymys. Palvelu on aina ollut hyvää. Maidon vaikea saanti on yleistä kaikissa kebabpaikoissa. Asossa olen kuitenkin yleensä maitoni saanut.


Lisätty: 2004-09-06

Tavallista heikompaa keskitasoa - itse pidän vanhasta tunnelmallisesta miljööstä (tosiaankin sisustus on peräisin jo joltain lounaskuppilalta, mikä sijaitsi samassa paikassa ainakin parikymmentä vuotta sitten). Mutta toisin kuin joku tässä väitti niin paikka ei ole turkkilainen ja sen kyllä huomaa!


Lisätty: 2004-08-19

Aiemmassa kommentissa eräs kirjoitti että ASO on siisti, ettei vain olisi ollut omistaja :), kyllä puolisokea ja 25v vanhoihin mööpeleihin tottunut varmaan kokee oikeinkin viihtyisäksi, mutta kyökin puolelle ei sitten kannnata paljoa kurkkia eikä kaakeleitten saumauksia. Päivän Pizzat ankeita mutta halpoja 10+1 kortilla, Hinta-Laatusuhde mielestäni OK. Se talon ainut maitopurkki saattaa talosta olla ajoittain tyhjä, lisää saavat puolessa päivässä vaikka Ruakavirasto + muita puoteja on sadan metrin säteellä useita. Tunnelma ajoittain aito Turkkilainen, vähän sekavaa sukulaisten kesken eikä tilauksilla niin kiire jos on hyvä juttu kesken.


Lisätty: 2004-08-18

Kastike ja liha hyvää. Välillä joutuu hieman odottelemaan. Ilmastointi pelaa ja valikoima on hyvä.


Lisätty: 2004-07-30

Surukseni entinen suosikkipaikkani menee koko ajan alamäkeä. Entinen nuhjuisanviihtyisä tunnelma on tallella, mutta makuelämyksiä täältä on enää turha hakea.


Lisätty: 2004-06-30

Hyvä palvelu, halvat ja hyvät annokset ja paikasta löytyy aina päivän Turun Sanomat. Voittaa mennen tullen viereisessä korttelissa olevan Milanin.


Lisätty: 2004-06-09

Ehkä suurimmat annokset mitä koskaan tehty. Lisäksi todella edulliset hinnat. Siihen se sitten valitettavasti jääkin, muuten paikka on täys tapettia... Liha leikattu yhden viipaleen -taktiikalla ja lähes aina vähän kumimaista. Kastike mautonta vesivelliä. Salaatti koostu kiinankaalin tyviosista.


Lisätty: 2004-06-08

Liha on tyypillistä tukkukamaa eli ei maistu millekään, kastike menettelee, mutta tulinen ei ole tulista. Paikka itsessään on ihan viihtyisä moniin muihin verratessa joten sen takia voi joskus jopa pistäytyä, mutta ei tämä paikka missään tapauksessa kuulu Turun parhaimmistoon.


Lisätty: 2004-05-07

Ihan maistuvat annokset, mutta palvelu suorastaan törkeän ala-arvoista: voi toki johtua myyjistä, koska nämä näköjään vaihtuvat tosi usein.


Lisätty: 2004-05-04

Itse ensimmäisen kerran käynyt Aso:ssa vuonna 1999 ja hämmästyin annoksien suuruudesta. Mutta nyt olen huomannut annoksien pienentyneen viime aikoina. Edelleen Turun edullisin ja ISOIN rulla.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute