Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Toijala > Torin Kebab Grilli

Torin Kebab Grilli

 

Kirkkotori
37800 Toijala
puh. 03-5424968


Liha  7.4 Kastike  7.9 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5.6 Siisteys  7.1 Hinnoittelu  5.6 Pankkikortti  Kyllä    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 41 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-03

Aivan järjettömän hyvä paikka varsinkin iltaisin. Kebaasi on sitte niin hyvää varsinkin kun se on omalla reseptillä tehty, hinnatkin on kohtuullisia ja palvelukin.


Lisätty: 2008-11-19

Kävin kerran syömässä rullakebabin, enkä toiste mene: rullakebabin lätty oli kylmä, eikä edes kunnolla rullattu: ei voinut syödä kunnolla käsin. Kebabsiivut paksuja kuin mitkä, maistuu samalta kuin kotona tehty. Asiakaspalveluakaan en menisi kehumaan: oli ovensuussa tupakalla ja jutteli jonkun kanssa. Ei edes reagoinut heti kun menin sisään. Muutenkin melko tympeää. Plussat siitä, että jälkkäriksi sai kahvia. Myös viikonloppuisin aamu neljään asti auki, se myös mainittakoon plussana.


Lisätty: 2008-09-17

23 vuoden kokemuksella sanon, että paras kebappi pitalla mitä oon mistään saanut. Nytkin muutettuani paikkakunnalta pois ohiajaessani on pakko poiketa ostamaan se pitakebappi.


Lisätty: 2008-04-12

Kebabliha erityisen mausteista ja laadukasta, tehty lukemani mukaan pitkällä perinteellä ja omalla reseptillä? Hakkaa paikkakunnan kaksi muuta kebab-ravintolaa mennen tullen. Valkosipulikastike on erittäin herkullista, sitä voisi juoda janoonkin! Sisustus on hieno ja ikkunoista on mukava tarkkailla liikennettä, tv sattui minun käyntikerrallani olemaan hieman lujalla. Erittäin hyvä paikka käydä kebabin ystäville.


Lisätty: 2008-04-11

Muuten kaikki ihan ok, yksi myyjätär on tosin koppava. Kebab aivan loistavaa ja muutenkin ruuat oikein hyviä!! Hieman ehkä hintavaa


Lisätty: 2008-04-04

Tosi mahtavaa lihaa. Itse tehtyä kebabia ei mitään pakastemoskaa. Paksuja siivuja paljon. Maustettu pippurisesti. Palvelu OK - ei kuitenkaan niin hyvää, kuin itse tuote.


Lisätty: 2008-02-05

Kebabia ja grillityyliä mausteineen ei tulisi sekoittaa. Siistit uudet tilat.


Lisätty: 2007-12-22

Tuotteet ovat hyviä perinteisiä grillituotteita, mutta asiakaspalvelusta ei ole tietoakaan iäkkäämmän naishenkilön toimesta. Todella epäkohteliasta ja kyseinen myyjä on kiukkuinen eikä edes tervehdi saati sano kiitos ja ole hyvä. Jos myyjällä on ns. huono päivä, niin se ei saisi näkyä asiakaspalvelussa, sillä eihän asiakas ole syyllinen hänen olotilaansa vaan tulee syömään ja odottaa normaaleja käytöstapoja. Nuorempi myyjä taas on asiallinen ja sopiva työhönsä.


Lisätty: 2007-11-05

Liha on tummaa ja melko mausteista, kebabin joukossa isojakin kimpaleita. Paikassa TODELLA huono palvelu! Etenkin paikan tympeät ja nyrpeät vanhemmat myyjät ovat täysin väärällä alalla. Paljon on parantamisen varaa.


Lisätty: 2007-10-14

Annos (kebab ranskalaisilla) oli niin surkea näky että ekanan olisi tehnyt mieli heittää koko annos roskiin. Maku oli täysi sekamelska grllikastiketta, valkosipulia, sinappia, ketsuppia ja kaikkea muuta. Jälkimaku vasta hirveä olikin kun kaikki lillui samassa mausterasvassa. Paikan kebab oli täysin kelvotonta lihaa, kuivaa, kylmää ja keinotekoisen makuista. Ei kiitos enää.


Lisätty: 2007-05-24

Liha liian karkeaa, rasvaista ja pahaa, kastikkeet akaan parhaat.


Lisätty: 2007-05-21

Paras kebabbi mitä ikinä saa ja paras kastike...lähen jopa kauempaa sinne syömään kun omalta paikka kunnalta ei enään saa tätä lihaa ja kastikkeitä mikä on suuri pettymys...


Lisätty: 2006-11-06

Käynyt monta kertaa kun on hiukonut ja ollu lähistöllä. Ei valittamista. Hyvä paikka, suosittelen.


Lisätty: 2006-08-19

Suhteellisen pienet anokset hintaansa nähden. Muuten ihan kiva paikka poiketa vaikka baariehtoon jälkeen hiukopalalla... :)


Lisätty: 2005-10-10

Torin Grilliltä on haettu kebabia jo vuosikymmenten ajan, 80-luvulta lähtien. Liha sitä taattua tavaraa, itsevalmistettua pitkällä kokemuksella. Sen koostumus on tummenpaa ja maustetumpaa kuin useimmat muut kebabit. Erikoismaininta myös hyvastä valkosipulikastikkeessa.


Lisätty: 2005-06-28

Ennen torin grilliltä sai hyviä kebab annoksia, mutta ajat muuttuu ja makutottumuksetkin. Mun mielestä kebab annokseen ei kuulu sinappi ja ketsuppi vaikka annos olisikin ranskalaisilla.


Lisätty: 2005-05-19

Tässä pari vkl sitten poikkesin kyseisellä grillillä. Ostamani kebabbi oli kyllä aika heikkoa. Sämpylä oli kuin töysän korppupussista ja liha oli kuivaa koppuraa.


Lisätty: 2005-05-15

Hyvää on ja palvelu parasta!


Lisätty: 2005-05-09

!


Lisätty: 2005-01-18

Liha on liian pitkinä ja paksuina siivuina! Pituuskin vielä menisi (vaikka kebab syödäänkin yleensä pelkällä haarukalla ja koko naama on kastikkeessa on sitten kastikkeessa), mutta paksuus on kyllä vielä isompi miinus. Turkipippurit ansaitsevat kiitosta, niitä on yleensä pari per annos, ainakin jos pyytää.


Lisätty: 2004-10-07

Perinteinen tori-grilli, mistä tulee usein haettua ruokaan ryyppyreissun jälkeen. Selvinpäinkin tosin on kokemuksia. Kebab-liha on mielestäni Toijalan parasta ja sitä tehdään yli parinkymmenen vuoden perinteellä. Itse liha on erittääin mausteista ja moni erikoistunut kebab-paikka jää häpeämään sille. Kastikkeet on sitten normaalia perustasoa.


Lisätty: 2004-08-18

Vaikka peruskebabeja kehutumpi Grillin liha maukasta onkin, niin ehkä hieman liian pippurista (ei kuitenkaan tulista) ja kuivaa minun makuuni. Pieni miinus myös siitä, että parilla kerralla ovat loppuillasta myyneet ei-oo:ta.


Lisätty: 2004-06-07

Paljon eri myyjiä/kebabin tekijöitä. Tästä johtuen laatu hiukan vaihtelee, varsinkin ranskalaisten kypsyysaste. Salaattikin voi joskus olla hiukan kitkerän tai jääkaapin makuista mutta liha on parasta mihin olen ympäri Suomea törmännyt ja sitä on todella runsaasti. Tällä lihalla kastike on jopa sivuseikka.


Lisätty: 2004-04-20

Hyvä iso annos, kebablihan maku eroaa selvästi muiden paikallisten kebab-paikkojen lihan mausta, mistä iso plussa. Aukioloajoista toinen iso plussa.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute