Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Persepolis

Persepolis

 

Iso Roobertinkatu 35-37
00120 Helsinki
puh. 09-179904


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
51 arvostelua vuoden aikana (yht. 51 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2006-11-05

lisukkeet loistavat mutta liha ei ole entisensä,monasti pitäny peittää jollakin lisukkeella lihan maku,valmis loihalta maistuu eikä enään ole tullut käytyä.


Lisätty: 2006-10-23

Eipä ole enää omistajanvaihdoksen jälkeen entisellänsä, valitetavan usein buffetista puuttuu jotakin, ja varsinkin leipää saa odotella luvattoman kauan. Sunnuntai iltapäivänä oli tarjolla ainoastaan salaattipöytä, joten lämpimät ruuat ovat ilmeisesti buffetin osalta arkipäivien antia. Ei silti, hyvänä päivänä ja oikeaan kellonaikaan ruoka on varmasti täysin kelvollista ja muistuttaa etäisesti vanhoista hyvistä ajoista.


Lisätty: 2006-08-05

Upea mesta. pääsin pitkästä aikaa maistamaan alkuperäistä ja oikeanmakuista kebabia. Salaattipöytä myös erinomainen. Palvelu pelasi todella hyvin. Tästä ravintolasta saa moni ottaa mallia!


Lisätty: 2006-07-26

Oikein viihtyisä, niinkuin oikea ravintola, kelpaa niille jotka inhoavat pikaruokaloita muuten. Seisova pöytä oli mukava, koska sai ottaa mitä halusi ja valikoima oli monipuolinen ja hintaan nähden laadukas.


Lisätty: 2006-07-14

Oli paikka vaihtanut omistajaa. Edellinen omistaja oli vienyt salaisuudet mennessään. Liha vaikutti perus lihatukku vartaalta, entisen loistavan lampaanlihan sijaan. Entiset lisukkeet ovat näemmä vaihtuneet pääosin säilykepurkki kamaan. Edelleen paikka on ihan OK, mutta entinen ruuan loistokkuus on tiessään... sääli.


Lisätty: 2006-06-08

Pitkän odotuksen päätteeksi pääsin tänään vihdoinkin käymään persepolissa ensimmäistä kertaa. Sisään astuessani kaikki vaikutti todella lupaavalta, tilaa oli ja heti pöytään istuttuamme tuli tarjoilija kysymään mitä ottaisimme juotavaksi. Siirryttyämme seisovan pöydän ääreen, alkoi tunnelma kuitenkin hieman laskea. Lohkoperunat olivat ruttaisia, kebabliha sentään näytti hyvältä ja kastike oli jotain tomaattikeittoa muistuttavaa lirua. Pöydässä todellisuus paljastui sitten lopullisesti. Liha oli kumimaista, kastike oli tomaattikeittoa, lohkoperunat eivät olleet mitään ja leipä muistutti enemmänkin purukumia. Salaatin suhteellisen suuri valikoima oli peruspupunruokaa, ei hyvää eikä pahaa. Tiivistäen: Ehkä hieman liian suurien odotusten johdosta petyin todella, verrattuna erääseen toiseen neljän K:n kebab-ruokalaan, oli persepolisin ruoka lähes ala-arvoista. Määrä vaan ei korvaa laatua. Hyvinä mieleen jäi vain riisi, vesi ja maksaessa mukaan tarttunut karkki. Voihan tietysti olla että ruoan laatu muuttuu lounasajan ulkopuolella, en tiedä, mutta totisesti toivon.


Lisätty: 2006-05-25

Nimi on ainakin kohdallaan ;)


Lisätty: 2006-04-21

Omistaja vaihtunut, paremmat mätöt, kaikki parempaa kuin ennen.


Lisätty: 2006-03-07

Kävinpä pitkästä aikaa Persepoliksessa - ja mikä mukava yllätys! Kebab mainiota ja salaattipöydän antimet parantuneet huikeasti! Ravintola siisti ja viihtyisä. Uudet omistajat?? Suosittelen.


Lisätty: 2006-02-25

Persepolis on noussut suosikikseni ohi Anin lähinnä loistavan lihansa ja kastikkeensa ansiosta. Parempaa kebablihaa en ole eläissäni maistanut ja kastikkeessakin on sitä kuuluisaa potkua! Lisukkeista on pakko antaa erikoismaininta herkulliselle moussakalle, josta jo sinänsä voisi maksaa sen 7,90e mitä koko buffet maksaa. Täyden kympin mesta!


Lisätty: 2006-01-26

Liha loistavaa, aidon lampaan maku.


Lisätty: 2005-10-19

Eipä ole buffetissa liiemmin kehumista. Salaattipöytä tuo muistoja ala-asteelta ja liha paksua ja sitkeää. Kastikkeet ovat ainoa sara, jolla tämä ravintola pärjää. Eipä mikään ihmeellinen kokemus, varsinkaan esim. Aniin verrattuna. Tilaa oli kyllä ihan mukavasti.


Lisätty: 2005-08-08

Vakiopaikkani Helsingissä. Ainoa paikka jossa saa kebablihaa papusoossilla. (on muuten herkullista, samoin kasvissörsselit). Yksi parhaimpia kebablihoja jota olen maistanut. Lisukkeet ovat mainiot eivätkä lopu kesken. Salaattipöytää voisi parantaa. Sisustus ravintolan puolella viihtyisä mutta wc:hen ei ole kovasti panostettu.


Lisätty: 2005-03-31

Lukemieni viimeaikaisten kommenttien takia kävin pelonsekaisin tuntein pitkästä aikaa kyseisessä ravintelissa. Yllätys oli suurimmaksi osaksi positiivinen. Liha oli erinomaista, kastike oli jopa hieman tulista, ja palvelu perinteisen ystävällistä. Salaattipöytä oli kuitenkin suoraan helvetistä. Salaattia ei ollut (ellei sitä kuivaa rehua sanota salaatiksi), valkosipulinkynnet näyttivät epäilyttävästi olevan viime vuosisadalta, vihreät paprikat (jalapeñot?) olivat suht etikkaisia ja mitäänsanomattomia, ja leipä oli jotain paistetun ja taikinan väliltä. Hillosipulia ja punajuurta olisi ollut tarjolla mutta kyseiset lisukkeet eivät kuulu unelmieni kepaasiannokseen. Tyydyin pääosin lihaan, riisiin ja kastikkeeseen, jotka (runsain mitoin nautittuina) täyttivät kuvun mukavasti eli täyttivät matkalle asettamani tavoitteet.


Lisätty: 2005-02-16

Paikka oli todellinen pettymys. Odotin paljon enemmän, ja pelkkä ajatus kebabista seisovassa pöydässä sai veden herahtamaan kielelle. Tein kuitenkin heti sisään astuessani virheen, nimittäin maksoin katsomatta mitä oli tarjolla. Liha oli yksinkertaisesti täyttä p***aa, ja se toi pelottavankin selkeästi mieleeni Lidlissä myytävän pakaste-kebabin. Lisukkeet olivat mielestäni surkeat. Salaatit kuivahtaneita, leipään hyvä kun hampaat pystyivät, riisi oli kylmää, mautonta ja paakkuista, ja jalopenoksi tarkotetut paprikat olivat kaiken huippu, eivät nimittäin maistuneet muulle kuin etikalle. Ainoa plussa paikassa oli lohkoperunat, jotka maistuivat melkein syötäviltä sekä paikan kohtuullinen siisteys.


Lisätty: 2005-02-11

Satuin paikalle ilmeisesti huonoon aikaan, koska, kaikkien muiden kommenttien vastaisesti, ruoka oli kelvotonta. Riisi oli kylmää ja mautonta. Kebab maistui erään saksalaisen halpiskaupan pakastekebabilta, puhumattakaan kastikkeesta jonka kanssa en saanut lihaa alas. Muut lisukkeet olivat myös onnettomia: lohkoperunat kuivia ja seisoneita, salaatti myös seisonutta ja mautonta, marinoidut valkosipulinkynnet maistuivat siltä, että marinaadi olisi tehty jostain puhdistusaineesta tai vastaavasta. Koko puljusta jäi erittäin kehno kuva, vaikkakin ruoka saattoi olla vain poikkeuksellisesti huonoa.


Lisätty: 2004-12-29

Pääasia, eli liha, on todella buenoa. Lisukkeet eivät ole runsaat, mutta lohkoperunat aivan omaa luokkaansa (voisi mennä pelkästään niiden vuoksi) ja pepperonit tavanomaista tulisempia ja maukkaampia. Iso plussa musiikiksi naamioidun minareetti-ulinan poissaolosta ja viihtyisistä/siisteistä/avarista tiloista.


Lisätty: 2004-09-27

Laatu on säilynyt erinomaisena ja tasaisena, mikä on pitänyt minut tyytyväisenä jo yli 10 vuotta. Liha on todella hyvää, lohkoperunat mitä parhaimpia (eivät mitään pakastepussiperunoita), leipä tuoretta ja maukasta, papupata herkkullista, kasvisjuttu taivaallista, kokonaisuus tulinen ja silti harmoninen. Täydellinen vatsanhalkaisupaikka, jossa harmittamaan jää vain mahalaukun liian pieni koko.


Lisätty: 2004-09-15

Ystävän suosittelema iranilaispaikka. En tiennyt miten suhtautua vaikka kebabin alkuperä sijoittuu Persian suureen kuningaskuntaan, josta kebabkulttuuri levisi Turkkiin, Lähi-Itään ja Pohjois-Afrikkaan. Iranilainen aito shishkebab osoittautui oivalliseksi ja lammas maistui kuten kuuluukin. Tarjottavana oli myös eriläisiä kanaruokia, papuja, salaatteja jne. jotka kaikki olivat herkullisia. Jäi tosin mietityttämään, että onko iranilainen ruokakulttuuri todellakin noin vähämausteista vai pyrkiikö pitäjä mielyttämään suomalaista tulisuudenpelkoa miedommilla mausteilla? Joka tapauksessa 7 euroa seisovasta kebabpöydästä ei tunnu hirveän muhkealta jos nälkä on kohdallaan. Tunnelma oli hieno ja iranilainen. Ainut miinus oli pahvilaatikon kokoinen WC.


Lisätty: 2004-08-16

Persepolis vierailustani on aikaa jo vuosia, mutta silloin oli ruoka hyvää ja hinta kohdallaan.


Lisätty: 2004-08-08

Seisovassa pöydässä kebabia on niin loistava juttu. Tosin välillä tuli syötyy sen mukaan.


Lisätty: 2004-07-14

Satuin ilmeisesti kyseiseen ravintolaan juuri oikeaan aikaan. Paikalla ei ollut muita syömäreitä seurueeni lisäksi. Tietenkin palvelu myös pelasi sen mukaisesti. Olin tyytyväinen kebablihaan. Se oli sitä oikeaa (döner?) kebablihaa ja maistui myös siltä. Kyytipojaksi sai riisiä, lohkoperunoita, pitaleipää ja tietenkin erilaisia kastikkeita. Salaatti pöytä kattoi peruskasvikset. Tunnelma oli hieno. Taulut, soittimet ja monet yksityiskohdat + taustalla pyörivä musiikki teki kyllä sen oikean tunnelman. Mukavana lisänä tupakoitsijoille oli se että pöydässä sai polttaa, toisaalta miinuksena taas tupakoimattomille. A-oikeudet mahdollisti kylmän oluen nauttimisen ruokaa sulatellessa, muuten buffettiin kuului pelkkä vesi juomaksi. Kyllä mulle jäi hyvä maku tästä paikasta. Voi tietenkin olla että sanon tämän vain koska en tiedä paremmista paikoista. Nyt kuitenkin alan käymään useammissa paikoissa ja saan ehkä käsityksen siitä mikä on oikeasti hyvää.


Lisätty: 2004-07-05

Seisovapöytä on ok juttu! Ruoka hyvää mutta palvelu hidasta. Hinnatkin saisi olla edullisempia tai sitten jotain alennuskuponki juttuja. Joku mainitsi arvostelussa että possu maistuu pikkuisen läpi! Epäilen kyllä tuota väitettä, sillä possua tuskin käytetään kebben teossa, kieltäähän se jo Keben alkuperämaan uskonto.


Lisätty: 2004-06-15

Seisova pöytä oli hyvä diili, ei jäänyt nälkä. Liha maistui selvästi lampaalle, mistä kiitosta, ja kastike oli jopa hieman tulista. Palvelu hieman hidasta, uutta vesikannua sai odotella jonkin aikaa. Kokonaisuutena hyvä paikka.


Lisätty: 2004-05-07

Ensimmäinen huomio oli että seisovan pöydän hinta oli näemmä noussut 7.50:een. Kebab liha oli ekalla lautasellisella hyvää mutta toisella maistui hieman liikaa possu läpi ja paikoittain oli vähän sitkeyden tuntua. Bonuspisteet mukavista chilisattumista kastikkeessa. Myös valkosipulisoosi oli mainota. Riisi oli hieman kovettunutta paikoin ja tomaatit maistuivat vähän seisoneilta


Lisätty: 2004-05-06

Kasvissoosit (kasvismuhennos ja sellainen papujuttu) ovat herkullisia, kuten myös kebaab-liha. Sisustus on mielestäni oikeanlaisen tunnelman luoja, ja miellyttävä. Kannattaa syödä täällä, kun hintakin on OK!


Lisätty: 2004-05-02

Loistavaa ja ennenkaikkea aitoa kebabbia, ei siis mitään sikanauta-soossia niinkuin Chileissä jne. vaan lammasta! Erittäin hyvää ja syödä saa niin paljon kun napa vetää. Mukava henkilökunta ja viihtyisä muutenkin, suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2004-04-25

Liha kylmää, eikä kastikekaan kovin hääppöistä. Salaattipöytäkin hieman aneeminen.


Lisätty: 2004-04-20

Suursyömärin painajainen, kebab seisovasta pöydästä. Liha todella hyvää ja soosit täydentävät hyvin makuelämystä. Tarjolla on jotain kasvispöperöitä, salaattipöytä ja erilaisia lisukkeita kebabille, kuten riisi ja lohkoperunat. Hinta 7,5e ei ole kovinkaan kallis siihen nähden, että tuolla hinnalla saa syödä kebabia niin paljon kuin vaan jaksaa, ja hieman lisää. Paikka on miellyttävä sisältä, joskin hieman ahdas välillä.


Lisätty: 2004-04-04

Kohtuupaikka. Seisova pöytä 7,4 euroa itämainen sisustus saattaa epäilyttää aluksi, mutta sisälle kannattaa astua:) Paikka on tosi siisti, eikä ruoka ole vielä koskaan tuottanut pienintäkään pettymystä (kokemusta on!). ..ja noutopöydästähän saa syödä niin paljon kuin haluaa:)

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute