Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Halic

Halic

 

Kyttälänkatu 5
33100 Tampere
muuttanut Ylöjärvelle


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
35 arvostelua vuoden aikana (yht. 35 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-02-03

Ei oikein sytyttänyt. Siisti ja tilava paikka, palvelu hyvää, mutta liha ja kastikkeet vaisuja. Jokin kebabissa teki siitä viimeisen - siis ko. paikassa.


Lisätty: 2005-01-18

Halicissa itse tehty pita-leipä on herkkua (mm. Iskenderissä, turkkilaisissa salaateissa). Pizzoissa on täytettä reilusti ja pohja on mukavan rapea, todella hyvä hinta/laatu-suhde. Paikka on siisti (tosin muutto menossa, kiitos läheisen tavaratalon laajennuksen). Rullakebab vie isonkin nälän. Suositeltava paikka lounastamiseen, iltapalalle. Palvelu pääosin varsin ystävällistä. (Mihin muuttavat? T:Ylläpito)


Lisätty: 2005-01-17

Ihana itseleivottu pitaleipä ja mahtava annos lihaa kun otti salaatin erikseen - ikävä kyllä paikka on jo tainnut muuttaa pois Tampereelta koska viimeksi käydessäni tyttö tiskin takana sanoi että he toimivat viimeistä viikkoa vanhassa paikassa.)


Lisätty: 2005-01-05

Pitakebab aika mielenkiintoinen. Sämpylä oli mitä oli, porkkanaa välissä ja salaattia olemattomasti. Liha perussettiä, mausteita ei maistanu. Hinta kohdillaan kuten Halicissa aina ja ruuan tulo kesti noin 2min. Eipä voi haukkua, mutta ei kyllä kehuakaan.


Lisätty: 2004-12-19

Rullakebab oli todellinen pettymys. Porkkanat, kurkut ja punajuuri eivät ole ainakaan minun makuuni ja kebab oli kuivahko. Lihakaan ei ollut erikoista.


Lisätty: 2004-12-11

Palvelu on tosi hyvää ja ruoka tulee nopeasti pöytään. Rullakebab on todella iso ja sillä lähtee nälkä varmasti. Kastikkeissa on vähän eroja joku punainen kastike on oikein hyvää. Pizzatkin ovat isoja ja täytettä on paljon. Hinta-laatu-suhde varmasti kohdallaan.


Lisätty: 2004-11-28

Liha vähä mitään sanomaton ja lohkoperunat jauhosia. Listassa vaikka mitä perunoita, mutta käytännössä oli vain ranskalaisia ja lohkoja. Perus-setti, ei turhia ylistyssanoja.


Lisätty: 2004-11-25

Iskenderin leipäpalat ovat aivan omaa luokkaansa! Liha ehkä aavistuksen liika paksua omaan makuuni. Kastiketta on riittävästi ja on hyvääkin.


Lisätty: 2004-10-18

Jos haluaa, että saa rahalle vastinetta(lähtee siis nälkä) niin Halic on oikea paikka. Ravintola on erittäin siisti ja istumapaikkoja on niin paljon, että ne tuskin loppuvat. Ravintolasta saa lähes mitä turkkilaista ruokaa tahansa, eli pelkkä Kebab-Pizzeria se ei ole siis. Tänne kannattaa tulla myös avec:n kanssa pidemmäksikin aikaa nauttimaan... Parasta ovat Pizzat:Isoja ja maukkaita. Kebab:sta kannattaa ottaa rullamallinen. Sillä(kin) lähtee varmasti nälkä, mutta joskus sen laatu vaihtelee riippuen tekijästä. Yleensä ihan syötävä, mutta toisinaan kastiketta on liian vähän (=kuiva pulla) :( Tekijälle kannattaa sanoa, että laittaa pepperoneja mukaan, sillä ne "unohtuvat" lähes aina! Hintataso on ok ja rahalle saa mielestäni vastinetta.


Lisätty: 2004-10-11

Aika kehveliä oli. Lihasta tihkuva neste velloo lautasella.


Lisätty: 2004-10-06

Halicissa on hinnat kohdillaan, mutta valitettavasti viimeisen vuoden aikana laatu on laskenut. Kastikkeet eivät enää maistu juuri miltään, eikä koskaan voi tietää mitä rullakebabin sisältä löytyy (joskus esim. punajuurta, yök). Tabascoa on joskus tarjolla. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa, tilat viihtyisät.


Lisätty: 2004-09-01

Kävin silloin kun avattiin ja söin rullakebabin ja en mee enää ikinä, oli niin pettymys. Lihaa ei ollut nimeksikään, ja kastikketta oli säästetty niin, että oli kuivan kumimaista jauhaa pelkkää taikina rullaa.


Lisätty: 2004-08-04

Hintalaatusuhde Tampereen parhaita, mutta kebabbi kokonaisuutena jäi hieman vaisuksi. Kebabissa ei näyttäny olevan kastiketta, joka oli suuri pettymys eikä salaattipöytä ollut mikään kummoinen. Sisustuksesta isot plussat ja muutenkin siisteydestä. Hinnat ovat erittäin huokeat! Ens kerral täytynee kokeilla pizzaa =)


Lisätty: 2004-07-23

Iskender popsittu. Ihan hyvää. Liha tosin pikkusen liian ohueksi veistelty ja vähän kumimaista pureskeltavaa, mutta kelvollista silti. Kastiketta riittävästi ja Iskenderin leipä oikeaoppista eikä mitään "sam"-sämpylää. Salaattia sai kauhoa oman mielen mukaan, lautasen koon rajoissa toki. Normaalisti paikassa vielä seisovapöytä 5,9 egee, jolloin hinta/laatu todella kohdallaan ja napa ritisee poistullessa. :) Niin ja oli toi iskenderkin ihan kohtuu edullinen noin päiväsaikaan. Ei paras, mutta seisovasta kaupungin kokonaisedullisin ja täyttävin ruoka.


Lisätty: 2004-06-29

Ehkä vähän piilossa Stokkan takana, monet ei tunnu löytävän. Pitakebapissa mainio itsepaistettu(?) leipä. Liha kohtalaista ja kastikkeet saisi olla tulisempiakin. Rullasta syö kaksi pienempään nälkään. Enemmänkin pizzapaikka, isot ja aina tasaisen hyvät pizzat. Palvelu on ystävällistä ja samat vakityypit töissä. Hintaan nähden Tampereen parhaita.


Lisätty: 2004-06-23

- Lihat otetaan nykyään "irtokebabbeihinkin" seisovan pöydän lokerosta, niiden tuoreudesta ei siis voi tietää.. Salaatti on erikseen (vaikka salaatti kuvien mukaan tulisikin kebabin mukana). - Joskus kestää melko kauankin, ja kebab on puolikylmä saapuessaan. - Maku on ihan ok, mutta melko mieto/mitäänsanomaton, jos vertaa esim. Punjabiin/Suleimaan. Mutta hinta kompensoi vähän laatua. - Hinta on kyllä asiallinen, 4 euron lounas sisältää minkä tahansa kebabin. - Valkosipuliperunoissa on muuten valkosipulia ihan reippaasti!


Lisätty: 2004-06-04

Kyllä Halicin hinta/määrä/laatu -suhde on hyvä. Usein tarjouksessa kaikki annokset 4€. Seisovan pöydän ruuat välillä aika jäähtyneitä. Kastiketta pitää vähän terästää, jos haluaa kunnon maun, mutta tulisempaa pullokastiketta harvoin löytyy. Rullakebabilla pitäisi kyllä nälkä lähteä!


Lisätty: 2004-05-12

Alkujaan kun tämä paikka tuli Tampereelle, kebabit olivat erittäin makoisia ja niissä oli paljon kastiketta, nykyään kebabit ovat olleet laatua: vain liha, salaatti, riisi. Olen nähnyt yhden tällaisen tapauksen. Hinta on kuitenkin parhaimmillaan nyt siinä neljä - viisi euroa, ja pizzatkin saa siihen hintaan. Pizzat ovat tässä paikassa mainioita, myös salaatti, kahvi/tee taisi kuulua hintaan. Salaattipöytä on tavallista perussettiä. Sisustus tässä paikassa on Galatan kanssa Tampereen parhaimpia, hienoja esineitä, suihkulähdekin toimii välillä ja paikka on avara. Palvelu mukavaa, mutta aina vain ei tunnuta ymmärtävän mitä haluttaisiin tilata. Syy saattaa olla kyllä tilaajassakin.


Lisätty: 2004-04-29

Mukava väljä paikka. Mukavat myyjät. Valinnanvaraa runsaasti. Mutta...jos haluan parhaat kebapit joudun menemään haisevaan luolaan jota en nimeltä mainitse... Halic on siisti koko perheen paikka. Yksin liikkuvat ei ehkä tule tänne. Hinnat kohdallaan. Pelkkää kehua tälle ravitsemusliikkeelle.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute