Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Tampere > Jalopeno, Keskusta

Jalopeno, Keskusta

 

Hämeenkatu 10
33100 Tampere
puh. 03-214 3646


Liha  2.6 Kastike  2.6 Lisukkeet  2.5  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  2.2 Siisteys  2.7 Hinnoittelu  3.7 Pankkikortti  Kyllä    
11 arvostelua vuoden aikana (yht. 147 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-09-24

En luultavasti koskaan tuu syömään tuolla yhtään mitään näiden arvostelujen ansiosta. Kiitos.


Lisätty: 2008-11-16

Todella p***a palvelu!!


Lisätty: 2008-06-11

Hinnat huokeita, muttakoa sitten eksyin kaikki muu on sitten heikompaa. 2 viik tänne ja tilasin vaihteeksi pizzan kana-aurajuusto-kinkku-täytteillä. Kesti helkutin pitkään saada tilaus vaikka asiakkaita ei ollut minun lisäkseni kuin kaksi muuta ja luulisi että 3 henkilöä ehtisi pizzan pyöräyttää mutta paskat, taisivat patsastella tupakilla. Pizzan täytteet unohtui nähtävästi matkalla, sainkin jotain epämääräistä yököttävää lihaa (maistui jollekin rosepippurille) ja kun valitin asiasta, toivoteltiin että voi etsiä toisen paikan jos ei kelpaa. Ja mikä helvetti siinä on että sen musiikin pitää olla niin helvetin kovalla?


Lisätty: 2008-05-11

en voi tajuta miten taas humalassa päädyin tänne.


Lisätty: 2008-05-07

Ei kannata missään nimessä käydä. Myyjä osasi suomea todella huonosti ja vettäkään en saanut tilattua. Ulkona mainostettiin että kaikki annokset 4,90 € mutta silti laskutettiin 7,50 €. Ei jaksanut ruveta sitä niille selittämään, kun veden tilaaminenkaan ei onnistunut. Onnettoman kokoisen ja näköisen rullakebabin jälkeen päätin, että en enään ikinä satu moiseen kirjaimellisesti roskaruokalaan ja kehotan kaikkia muitakin välttämään paikkaa. Ei edes osattu sanoa näkemiin. Luulis peruskohteliaisuuksien olevan hallussa kaikilla ruokapaikkojen pitäjillä, vaikka ulkomaalaisia olisivatkin.


Lisätty: 2008-03-30

Surkein Kebabpaikka Tampereella. Menin 2 muun kaverin kanssa kokeilemaan kun sitä oli joku "kaveri" suositellut. Heti kun astuin sisään kassalle ilmeetön Suomea puhumaton myyjä oli kysyvinään että mitä saisi olla. No, myyjä alkoi heti maksettuani valittamaan, että olin maksanut väärän summan. Lopulta hän ei enää jaksanut ja alkoi tekemään kebabit. Kebabia syödessä kaverin lautaselta löyty ties mitä äyriäisiä ja omakin maistu täysin **skalle. En suosittele kenellekään muista kaupungista tuleville, jos käytte, saatte väärän käsityksen Tampereen kebabpaikoista. Täältä kyllä löytyy parempiakin..


Lisätty: 2008-03-25

Ruoka erinomaista, mutta todella usein saanut väärin rahasta takaisin, ja tämä on sattunut aina yöiseen aikaan... yrittävätköhän huiputtaa humalassa olevia :I


Lisätty: 2008-02-21

Kaks kertaa pizzan ostanu ja molemmilla kerroilla raaka pohja ja toisella kerralla pystyny syömään ku vaivoin puolet. En suosittele kenellekkään vaikka ois nälkäkuolema lähellä.


Lisätty: 2008-01-10

Kaikkea sitä ihmisille syötetäänkin.Edullinen,mutta voih..


Lisätty: 2007-12-04

Spesiaalikebabbeja lukuunottamatta (ei nekään kallita ole) hyvä hinta, 3,90e. Pitakebabin saa nykyään 2,90. Valitettavasti kebabbien laatu vaihtelee todella rajusti riippuen siitä kuka on tekemässä. Iltaisin ja yöaikaan pienemmät annokset. Ei mikään mahtava kebabpaikka, mieluummin vetäsee 3,90e -hintaan pizzan - ne on aina mahtavia tekijästä riippumatta.


Lisätty: 2007-11-26

kerrassan surkea paikka huonolla palvelulla!


Lisätty: 2007-11-04

tilattiin yöllä pitsaa. 60 min maksimi-aika. no, pitsat kylminä 2 h päästä ja aivan hirveetä kuraa. kebab kääritty raakaan taikinaan ja pitsa palanu pohjasta ja kylmä. kinkkusuikaleet jäässä (?) pitsassa. kotiinkuljettaja ei sanonut sanaakaan tuodessaan pitsaa kun kysyttiin mikä kesti (ja vielä ystävällisesti). jäi safkat syömättä. ei enää ikinä.


Lisätty: 2007-10-14

Oli pakko käydy testaamassa kyseistä paikkaa kun oli kuulemma omistaja vaihtunut ja kebabit alkoivat maistua paremmalta. Käväsin yöllä hakemassa kebabin kotiin. Palvelu oli melko nopea vaikka paikka oli aivan täynnä, tilasin rullakebabin joka maksoi 7.5€ rulla oli hirveän pieni ja salaattia oli aika vähän lihaan nähden. Kastikkeesta ei ollut kuitenkaan mitään valittamista. Mutta SUURI pettymys oli siinä kohtaan kun rullan keskikohdassa maistoin jotain niin kamalaa, ettei pystynt pystynyt enempää syödä, taisi olla jotain pesuainetta seassa. En tule eksymään kyseiseen paikkaan vaikka kuinka kännissä olisinki.


Lisätty: 2007-10-01

Hirvittävin kebabkokemus ikinä! Paikan sisustus on aivan kamala. Kadulla mainostetaan halvoilla hinnoilla, mutta kun astuu sisään, syyn ymmärtää. Ensimmäinen käynti jäi vimeiseksi. Olimme ainoat asiakkaat yhden miehen lisäksi, mutta annoksen valmistamisessa kesti valehtelematta 20 minuuttia. Pienestä lämpimästä vedestä sakotettiin 60 senttiä. Anokset paperilautasilla ja ruokavälineet likaiset. Vessoista en sano mitään. Kaiken huipennus oli, että kassala ollutra nuorta miesmyyjää ei napannut homma yhtään, vaan kännykälle naureskelu vei mielenkiinnon. Kun paikan pomo tuli lopulta ojentamaan nulikaa, tämä kuittaili takaisin, ja kohta asiakkaat jo saivat todistaa tulisieluista riitaa. Annoksesta vielä. Se oli pieni, ranskalaiset olivat vetisiä, ja liha ihan kuin jostakin jämistä otettua. Kuivaa ja korvennettua. Aivan hirvittävä paikka.


Lisätty: 2007-08-25

Kebab maistui ei millekkään ( aikaan nähden ihan hyvää "ainoa uki oleva mesta joka löytyi") Palvelu jostain toiselta planeetalta Neljä työntekijää joista 1 lue YKSI puhui suomea, ja silti Pita kebabin kokoaminen kesti yli 30 min (edelläni 2 KAKSI asiakasta, Kebabia varten kaikki eineet valmiina!!!) Toivottavasti kyseisessä paikassa palkan saa se joka tekee nuo mauttomat ja HIKISET kebabit ( ei Tekijän vika ei osta eineitä???!!!) Onneksi Tampereelta löytyy oikeita Kebab ravintoloita josta saa Kunnon kebabia, harmi vaan että eivät myöhempään auki...


Lisätty: 2007-08-04

Ihan jees mesta. Hintaansa nähden kelpo kebab ( pita 2,90e). Palvelu hidasta mutta onneksi oli sentään suomea ymmärtävä myyjä. Ovat mielestäni parantaneet imagoaan kun vertaa muutaman vuoden takaiseen


Lisätty: 2007-07-16

Hyvä paikka, hinnoittelu ainakin aivan kohdallaan! Muuten kerrassaan bueno, mutta kastike oli liian makea, olisi kaivannut tulisuutta. Söin sielä kebab pitaleivällä, ja olin erittäin tyytyväinen tähän. Suosittelen!


Lisätty: 2007-04-07

Rullakebabit syötiin ja ne oli tosi hyviä ja isoja. Palvelu hieman takkuili ja vessa oli aika karsee kokemus.


Lisätty: 2007-04-06

olen pari kertaa käynyt tässä kebabissa ja huomannut joka kerta saman asian,että ruokailuvälineet on aina likaiset.joten käynnit jätin siihen pariin kertaan,kun siistimpiä kebabravintoloita löytyy...


Lisätty: 2007-03-27

tilasin kebab ranskalaisella mut sit huomasin et lautasella oli melko paljon vettä , e tie mistä ne tuli mut voisin sanoa et kebabin kanssa oli sekoitettu kuuma vettä ja se haistui pahalta....


Lisätty: 2007-02-14

Aivan järkyttävän huono kokemus! Kebab kummalisen makuista, mautontakin. Pizza todella kelvotonta, mautonta, pahvista. En suosittele kellekään! jos iltamista olet tulossa ja tämä ainoa paikka auki, mene kotiin ja syö vaikka näkkäriä ennekuin tässä paikassa!


Lisätty: 2007-01-25

Kebab ranskalaisilla oli iso annos, mutta aivan mautonta tavaraa. Paikka muutenkin on ankea ja nuhjuinen. "kokki" oli kumihanskat kädessä, mutta samat hanskat kädessä tehtiin ruokaa ja korjattiin ovea...


Lisätty: 2006-11-25

Loistava känni mättö paikka ja kun on auki vbielä aamu 5. Hinnat kohdallaan .palvelu on ihan ok.


Lisätty: 2006-11-22

Huono, vetinen kebab. Otin kebab ranskalaiset ja pienen juoman ja juoma oli parempaa, maukkaampaa ja täyttävämpää. Hinta oli ainoa hyvä asia, sillä ei siitä kebabista 4€ enempää maksa.......


Lisätty: 2006-11-19

Herranjestas! Tuli täällä käytyä kerran, toiste en mene! Kun menin tiskille tilaamaan kebabbia, ulkomaalainen heppu vain katsoi minua ja lähti pois, jonka jälkeen nuori suomalainen nainen tuli kysymään mitä saisi olla. Ihme sekoilupalvelua. Ovessa on iso mainoskyltti "kaikki kebabit vain 4,50€", ja listalla muistaakseni 9 kebabia. Kun sitten tilasin kebab numero 8, sanoi myyjä että tarjoushinta koskee vain annoksia numero 1-7!! Huijausta! Kun sitten viimein sain kebabin ranskalaisilla, ymmärsin miksi hinta on niin halpa. Liha oli haaleaa, rasvaista ja rasvaklimppistä, ranskalaiset puoliraakoja ja äklöttävän suolaisia ja salaatti makeaa kuin siirappi. Toiste en tule enkä kellekkään suosittele!


Lisätty: 2006-11-10

AIJAI! Itse kehuisin hirmuisen paljon kyseistä paikkaa... ainakin tämän yhden kerran perusteella. Poikaystäväni kanssa käytiin ja syötiin paikan päällä, ateriat maksoivat vain 3,90 ja olivat NIIIIIIIIN isot että hui! :) Myyjänainen, oli erittäin mukava!!!!


Lisätty: 2006-10-01

Oston jälkeen myyjä katos jonnekin ja toinen pyyhki pöytiä. Vartin päästä kysellessä selvisi, että sapuskan tekoa ei ollu aloitettu. Oltiin vieläpä ainoat asiakkaat, mutta muuta juoruamista kyllä riitti keittiön puolella


Lisätty: 2006-09-30

Viime lauantaina kun kävimme tuolla niin kävi näin että "VIP" henkilöitä meni vaan jonon ohi jutteleen niille ja saivat kebabit nopeammin jne jne jne... Rulla kebab oli kohtuu hyvän kokoinen mutta lähes kylmä jo saadessa, kaikki kastikkeet valuvat toisesta päästä pihalle kun ei osata folioonkaan pakata. Paikka melko likainen ja yöllä tungosta ja kunkkaista ilmaa. Mutta yöllä ihan jees paikka baari illan jälkeen JOS olet tarpeeksi humalassa että pystyt syömään pahaakin ruoka???


Lisätty: 2006-09-08

En mene enää ikinä. Annos oli todella vetinen ja löysä, eikä maistunut millekään.


Lisätty: 2006-08-05

Annos oli niin olematon. Nyt ei markkinatalous toimi.


Lisätty: 2006-07-25

Järkyttävä paikka. Liha oli mautonta ja omituista, kastike perusmautonta mutta pisteliästä ja suorastaan pahaa. Ranskalaiset vettyneitä. Palvelu huonoa ja vesi maistui oudolta. Hinta on houkutteleva, mutta se ikävä kyllä näkyy laadussa.


Lisätty: 2006-07-12

Olen saanut neljä kertaa peräkkäin eri annoksen kuin tilaamani. Viimeisellä (jäi todellakin viimeiseksi tässä paikassa) kerralla huomauttaessani asiasta asiallisesti sain vastauksen: "Ei ole pakko syödä täällä jos ei kelpaa". Muutenkin palvelu on yleensä ollut tylympää kuin muissa paikoissa. Kebabliha ei maistu kebablihalle ja on olemukseltaan jotain kengänpohjan ja vanhentuneen jauhelihapihvin väliltä. Salaatti on ollut toisinaan nahistunutta tai pilaantuneen limaista. Riisi yleensä haaleaa ja ranskalaiset raakoja. Jos mikä tahansa muu paikka keskussa on auki, suosittelen menemään ennemmin sinne. Valitettavaa, että Tampereen huonoin palvelu ja mauttomin kebab kohtaa parhaan sijainnin ja halvimmat hinnat.


Lisätty: 2006-06-21

Olin kuullut että täällä ko. ravintolassa on huonot kebabit joten kävin kokeilemassa.Ensimmäisellä kerralla kebab Hamburger oli tosi hyvää ja ajattelin tulla toistekin.Kun tänään sitten kävin niin tilasin saman kebab hamburgerin mutta se oli kyllä ihan jotain muuta kuin kebab lihaa.Se oli pilkottua(ja näytti ihan tonnikalalta)ja kaikki siinä oli erikoisen makusta.


Lisätty: 2006-05-03

Tämä on tampereen kahdesta jalopenosta se parempi. Hintataso on loistavaa luokkaa ja annoksetkin yleensä ihan ok. Annosten laatu ei vaihtele yhtä paljon kuin Hervannassa, ainakaan minun kohdallani. Olen kyllä kuullut päinvastaisiakin juttuja, mutta voin sanoa kymmeniä kertoja käyneenä että kannattaa käydä. 4,9e maksaa iso kebab, ja se on vähän.


Lisätty: 2006-03-25

Aina puolivuosittain täällä tulee käytyä yöelämästä palanneena kun ei muista kuinka huono se itseasiassa on. Annokset todella pieniä, varsinkin mukaan otettaessa. Annokset kyllä halpoja, mutta hintansa mukaisia.


Lisätty: 2006-02-27

No joo, se, että kastiketta blandataan jaffalla, kertonee paljon. Mukava palvelu, mukavia ihmisiä, mutta ruokaan ei todellakaan panosteta tarpeeksi.


Lisätty: 2006-02-23

akvaariossa leijuu mädäntyneitä kebun palasia (ainakin siltä näytti) ...vei ruokahalun mennessään.. liha on sitkeää ja vaaleanpunaista ja maistuu kelvottomalle..epäsiisti paikka ja hinta aivan kohdallaan, jollei sitten jopa liian korkeakin laatuun nähden..!! MAUTONTA!!! pizzat ok...


Lisätty: 2006-01-09

Kerran tuli käytyä kavereitten kanssa kun oltiin ottamassa kuppia kylällä. Siinä loppuillasta iski armoton nälkä, ja todettiin yksimielisesti että kepappia on saatava. Suurin odotuksin tilasin rullakebabin, mutta pettymys oli valtava kun pitkällisen odottelun jälkeen sain sen eteeni. Maku ei kerrassaan ollut kärkipäästä, liha purukumimaista ja vetistä, kastike pistävää, taikina mautonta.


Lisätty: 2006-01-04

Eittämättä heikko kepappi , aukioloajat hyvät.


Lisätty: 2005-12-03

Ruoka oli todella kuivaa ja mautonta.


Lisätty: 2005-10-27

Hinta on halpa, se on hyvä, mut muuten #####! Liha on vaaleenpunaista, mautonta ja koostumus heikko. Lisäksi kastikkeet on mauttomia.


Lisätty: 2005-10-21

Hinta oli halpa, se olikin positiivinen puoli. Liha oli lähes mautonta. Lähes yhtä mautonta oli kastikekin. Ranskalaiset lilluivat kastikkeen ja salaatinkastikkeen sekoituksessa. Vesi maksoi aivan älyttömän paljon, en muista paljonko.


Lisätty: 2005-10-18

Kerran tuli täälläkin käytyä. Tilasin kebabranskalaiset, lihaa oli, kebab-lihaa oli, mutta se maku. Kebab-lihan alkuperästä ei ole tietoa, mutta liha oli annoksessa älyttöminä kokkareina ja ei maistunut.


Lisätty: 2005-10-16

Epäsiistin oloinen paikka, päivälläkin kuin Hesburger lauantaiyöllä klo 3.30. Pieni vesilasi 30 senttiä = WTF?


Lisätty: 2005-08-22

Liha oli vähintäänkin löysää. Pita oli tamperelaiseen tapaan ennemminkin ranskanpullaa kuin pitaa, kaiken lisäksi se oli kylmä. Soossista ei paljoa mieleen jäänyt, paremmalla puoliskolla kastike oli ranskalaisten, ei kebablihan eikä "lisukkeen" päällä, sillä seurauksella, että ranskalaiset olivat lötköt ja kylmät.


Lisätty: 2005-08-16

Ei kannata selvin päin ja päiväsaikaan mennä, mutta yöllä usein se ainut vaihtoehto. Kun tilaa extra-lihaa, niin sitä myös tulee ja paljon. Kebab ranskalaisilla tai riisillä ainut hyvä vaihtoehto.


Lisätty: 2005-08-12

hyväpuoli kyseisessä paikassa on hinta. tilasin kebab ranskalaisilla. Ranskalaiset olivat kebabin alla ja ne olivat täysin vettyneitä. Liha oli suolaista ja todella vaaleaa. plussaa salaatin runsaudesta ja erittäin makoisasta salaatinkastikkeesta. Vesi maksoi 30 senttiä.


Lisätty: 2005-08-05

Ruoka vaikuttaa pakastetavaralta, jota on vain hieman mikrossa lämmitetty.


Lisätty: 2005-07-26

Kebabannokset aivan huippuja Tampereen yleiseen tasoon nähden. Kebab ja riisi annoksien hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan! Palvelu joskus töykeää,ja siisteyden kanssa vähän niin ja näin, mutta kebabit hyvän makuisia ja myös näköisiä!


Lisätty: 2005-06-16

Annokset pieniä marisi joku. Varmaan olet ollut jossain toisessa paikassa, sillä annokset eivät todellakaan ole pieniä!! Tällä hetkellä jos kaipaan liharuokaa, siis kebabia, suosin kyllä tätä paikkaa. Halpaa ja hyvää!


Lisätty: 2005-06-05

kebab liha maistuu säilyke lihalta ja on vetistä ja kun pizzaan ottaa kebablihan niin on semmosia ½cm paksusia kebabmakkaran palasia jotka maistuu todella pahalta.


Lisätty: 2005-06-01

Liha oli syötävää, mutta annokset olivat todella pieniä. Lisäksi liian kallista verrattuna määrään. Palvelu oli jokseenkin töykeää.


Lisätty: 2005-04-12

Jalopenon ikkunassa mainostetaan tyystin erilaisia annoksia kuin sisällä myydään. Myyjän virkaa toimittanut oli ihmeissään, kun tilasin kanakebabin. Loppujen lopuksi sain kana-pitan hintaan 4.80 - siis kallista. Vesi maksaa erikseen! En voi ymmärtää, miten joku osaa tuhota broilerinlihan noin täydellisesti. Kastike oli mautonta, "pita" osoittautui hötyiseksi pullasämpyläksi. Salaattina oli kaaliraastetta. Kaiken lisäksi tunnelman pilasi liian isolla soitettu radio. Tarvitaanko kebabin syömiseen möykkää? Tosin ei Tamepreella taida olla kunnollisia kepappiloita, joista saisi maukasta kana-döneriä ja itse tehtyjä börekejä, kuten Saksassa missä tahansa pikkukaupungissakin.


Lisätty: 2005-04-08

Olemme vierailleet tyttöystävän kanssa tuolla ns. välipalan tarpeessa. En ole mikään ahmatti ja eikä ole tyttöystäväkään. Kaikki ystäväni aina valittavat, että syön hitaasti ja olen aina viimeinen, siksi menenkin tänne koska olen aina täällä nopea. Syy ei toki ole, että syön nopeasti vaan se, että annos voidaan laittaa suuhun ruokalusikalla ja siksi juuri kyseisen paikan haarukat ovatkin sellaisia "cocktail" haarukoita, että kuluttaja kokisi illuusion ihmeen kun haarukka on pieni niin annos on "iso". Yhteenveto: Hinta= halvin kaupungissa, Taso= vastaa hintaa


Lisätty: 2005-04-06

Kerran porukalla kokeiltu. Iskender oli heikko esitys "leipäkuutioina" oli nyrkinkokoisia vettyneitä ranskanleivän paloja ja molemmat kastikkeet olivat tasaisen mauttomia. Lisäksi annos oli säälittävän kokoinen, yksi minikokoinen pepperoni oli vahingossa eksynyt mukaan. Kebabissa valkosipuliperunoilla potut olivat sekä raakoja että kylmiä ja lihaa oli niukasti. Lisäksi palvelu oli surkeaa: tarjoilija ei edes pyynnöstä tuonut (muovista) haarukkaa pöytään ja muutenkin paikasta jäi paha maku.


Lisätty: 2005-03-13

Oon pari kertaa jostain kumman syystä käyny tuol syömäs ja täytyy sanoo et on maineensa veronen. Kebabit on täydellisen mitäänsanomattomia ja mauttomia. Liha kumista, ranskalaiset vähän vetisiä. Halpaa tosin on. Pizzat on ihan kohtuullisia joten kannattaa ottaa mieluummin semmonen jos on aivan pakko.


Lisätty: 2005-02-20

Ruoka on ikävän usein kylmää jo pöytään tullessaan. Lihan maku oli viime käynnillä jotenkin erikoinen ja sitä ei ollut kovinkaan paljoa. Plussaa kuitenkin raikkaista salaateista. Pizzat menettelee.


Lisätty: 2005-02-06

Jos annos on niin iso ettei kunnolla mahdu vadin kokoiselle lautaselle ja maksaa alle 4 euroa (päivällä), niin en keksi mitään valittamista. Etenkin kun palvelu on ystävällistä ja erittäin nopeaa sekä ruoka maittavaa. Tarjolla myös edullista olutta. ROK !


Lisätty: 2005-02-06

Liha näytti ihan normaalilta, mutta maku ei ollut normaali. Kastike koostui ketsupista ja kalan päälle laitettavasta tillikastikkeesta. Kukkaro ei tosin kärsinyt halpojen hintojen takia.


Lisätty: 2004-12-27

Söin kebabin ranskalaisilla, toista kertaa en kyseiseen paikkaan mene. Halvat hinnat, inhottavan ahtaat pöydät sekä karmaiseva sisustus. Liha kuin revittyjä ihon palasia.


Lisätty: 2004-11-16

Olen pari kertaa täällä syönyt(aina en ole ollut selvinpäin)ja annokset ovat menetelleet. Liha on kyllä ollut omituista,kylmää eikä edes maistu lihalle. Ranskalaisia todella vähän eivätkä parhaasta päästä. Salaatti ja kastike hyviä. Hinta edullinen ennen kello 21.00 mutta sen jälkeen hinta "pompsahtaa" aika roimasti.Ravintolaillan jälkeen tuonne välillä tulee mentyä. On niitä monia parempiakin paikkoja!


Lisätty: 2004-11-12

Itselleni jäi ainakin erittäin hyvä maku suuhun tästä paikasta. Kebab-special oli aivan helvetin hyvä, melkeinpä paras kebaali ikinä. pyynnöstä sai vielä paljon tavanomaista enemmän jalopenoja. Annoskin oli niin valtava, että jopa osa kokeneimmista kebabin mutustelijoista joutui jättämään leikin kesken. Ei 5 henkilöä voi kovin pahasti erehtyä.


Lisätty: 2004-10-19

Viime lauantaina ei keritty porukalla ees syömään tuolla paikassa kun tulivat hoputtamaan pois ku nojasin pöytään. Lähdettiin sitten menemään. Tuollasta palvelua lisää niin kaikki tykkää.


Lisätty: 2004-10-07

Juu ei oo eka kerta ku Jalopeenosta saa kylmiä valkosipuliperunoita ja muutenkin aina kylmää ruokaa!


Lisätty: 2004-09-24

Tilasin kyseisessä ravintolassa kebabin valkosipuliperunoilla. Kebab olisi ollut ihan kohtuullisen hyvä, varsinkin kun otetaan huomioon sen hinta 3,90 euroa, mutta yksi erittäin ikävä puute siinä ilmeni: valkosipuliperunat olivat kylmiä. Ei siis hieman jäähtyneitä, vaan lähes jäisiä. Valitin asiasta myyjälle, joka ensin syytti minua ruokani jäähdyttämisestä, niin kuin ruoka olisi voinut jäähtyä muutamassa minuutissa alle jääkaappilämpötilan. Myyjä otti annoksen kuitenkin jonnekin "lämmitettäväksi", ja palautti lautasen hetken kuluttua. Perunat eivät edelleenkään ollet lämpimiä, vaan lähinnä jääkaappilämpötilassa. Kebab-liha oli kyllä lämmintä. En viistinyt enää toista kertaa pyytää perunoiden lämmittämistä. Syötyäni aterian mainitsin lähtiessäni kyseiselle myyjälle perunoiden lämpötilasta, jolloin tämä vain totesi, että perunat oli unohdettu lämmittää. Mitään hyvitystä tästä ateriassa ilmenneestä puutteesta ei annettu.


Lisätty: 2004-09-17

Halpa paikka. Kebab on hieman keskitason alapuolelta, mutta pitsat on hyviä. Hidas palvelu.


Lisätty: 2004-09-08

Kyseisessä paikassa jouduin kerran alkuyöstä odottamaan yli puoli tuntia annostani, kaverini olivat jo syöneet ja lähtivät menemään, niin menin kyselemään ruokaani. Edelleen 10 minuuttia odottelua ja sain annokseni. Kotona ilo oli ylimmillään kun annos oli täysin eri kuin tilaamani. Surkea paikka.


Lisätty: 2004-09-02

Kaverini tyttöystävä oli töissä kyseisessä paikassa pari viikkoa. Kertoi asian jos toisenkin ko. paikan toimintatavoista. Sen tarkemmin asioita selittämättä... viesti oli selvä: Jos on mahdollisuus, niin mene muualle!


Lisätty: 2004-08-19

Piristävän näköinen kebabpaikka ja halvat hinnat tiettyinä aikoina, mutta siihen se hyvä loppuu. Liha oli aivan ala-arvoista ja pahaa + oudon näköistä(onkohan edes kebab-lihaa). Kastike selvästi alle keskitason (verraten muihin Tampereen kebab paikkoihin) ja palvelu aivan olematonta. Vältä tätä paikkaa, ole sentinkään arvoinen.


Lisätty: 2004-07-15

On se kyllä kumma, kun ei ole meikäläinen koskaan saanut huonoa annosta tässä paikassa, ja muut näköjään vain pahan mielen! Minä tykkään, kebaania on tullut syötyä monenlaista, ja tämä on mielestäni Tampereen asiallisimpia paikkoja ko. aktiviteetin harjoittamiseen. :)


Lisätty: 2004-07-08

Kävin kerran syömässä täälä enkä toistakertaa käy. Syyt: epäsiisti, huonopalvelu, kebab liha jostain syystä metallin hohtoisen Vihreää. Ja muutenkin kokonaisuutena todella huono paikka.


Lisätty: 2004-05-21

Aika suolanen paikka. Kännissä eka paikka, joka tulee vastaan.


Lisätty: 2004-05-18

Kebabliha on kammottavaa! Palvelu on muuten OK, myös ilmapiiri ja sisustus. Älkää jääkö kiinni paikan sijaintiin ja mainokseen "3.90"!


Lisätty: 2004-05-12

Olen kuullut paljon huonoa tästä paikasta, joten päätin käydä testailemassa. Paikan palvelu ei kylläkään ole ammattitaitoista, mutta hintaansa/paikkaansa nähden kebab ja pizza maistuivat minulle. Sisustus on ihan piristävä, ja paikka on muutenkin suhtkoht siisti. Tämä paikka edustaa kohtuuhintaista keskilaatua.


Lisätty: 2004-04-28

Söin tossa yks ilta Lontoosta tullessani kebapin... en tarkkaan muista mikä se kepappi piti olla, mutta se maistui aivan järjettömän hirveelle. en syö enää koskaan noita kebappeja.... pyynikintorin kiinalainenkin varmaan saa riisita paremman ranskalaiskjeepapin....2


Lisätty: 2004-04-26

Kävelin nälkäisenä keskustassa ja silmiini eksyi kyltti kebab 3.90e.. Astuin sisään ja tilasin kebabin ranskalaisilla. Saatuani annoksen totesin, että salaatin kastike näyttää todellakin kokin omalta erikoisuudelta, maistoin ranskalaisia, jotka olivat juuri ja juuri syötäviä. Sen jälkeen maistoin todella epäilyttävän näköistä "lihaa", sen tehtyäni lähdin samantien menemään, oli sen verran hirveen makusta ja epäilyttävän näköistä. Alkää antako hintojen hämätä. Pizza kuulemma menettelee, ja taisi olla saman hintainenkin.


Lisätty: 2004-04-21

Pienet annokset. Lihan laatu vaihtelee. Todellinen turistikebab, en suosittele. Jos kyseiseen paikkaan on pakko mennä osta pizza!

 

 

© 2020 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute