Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > La Notte, keskusta

La Notte, keskusta

 

Aleksanterinkatu 22
33100 Tampere
Doriksen vieressä
puh. 03-2124906


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
39 arvostelua vuoden aikana (yht. 39 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-08-18

Aika peruskebabbia. Annokset aika pieniä. Iso iskender ei ollut iso ainakaan päivällä, kun kaikki kebabit maksavat 4,50 €. Nälkä jäi. Pizzapaikkana loistava.


Lisätty: 2005-05-05

Vesi huoneenlämpöistä. Ei kovin mukavaa moista latkia tulisen /suolaisen kebabin kanssa. Muuten ihan maukkaat ja isot annokset.


Lisätty: 2005-04-22

Kännikebab. Liha mauton, tosin muistikuvat paikasta hieman hämäriä. Nopea palvelu ravintoloiden sulkeutuessakin.


Lisätty: 2005-03-19

Kebab-annosten koot ihan omaa luokkaansa, tulee isompikin mies täyteen! Mutta "lasit" niin likaisia/naarmuisia, että tekis melkeen mieli jättää juomatta.


Lisätty: 2005-02-28

Kännissä ja selvinpäin on tullut käytyä, hinnat ovat halvat mutta safkan taso ei päätä huimaa. Liha ei ole kaksista ja palvelu aikas heikohkoa. Hintojen takia tulee silti edelleen käytyä.


Lisätty: 2005-02-18

Liha hyvää ja sitä saa paljon. Salaatit ja kastike hyvää. Usein tullu käytyä selvänä ja päissään. Taitaa olla ihan hyvät ravinto-arvotkin noissa kebabeissa. Tullu usein käytyä treenin jälkeen syömässä ja penkkitulokset parantuneet selvästi.


Lisätty: 2005-02-10

Mun mielestä tosi hyvä paikka, pieni sämpylä kebab vastaa muitten paikkojen isoo sämpyläkebabbia ja hinta on vaan 3,5€!


Lisätty: 2005-02-03

Paras kebab riisillä -annos Tampereella. Tuoreet salaatit, mehevät kastikkeet (jogutti- & tomaattipohjainen) ja liha. Tosin kannattaa käydä syömässä päiväsaikaan. Jos ruokaseurana on puolet dorikseen alkuillasta jonottaneista, olet liikkeellä a) väärään vuorokauden aikaan ja b) palvelu ja ruoan taso notkahtavat seuran myötä. Muuten loistopaikka, jossa aina tilaa kebabia etsivälle.


Lisätty: 2005-01-16

Myivät tavallista kebabbia "kanakebabina", jonka jälkeen kiistivät myyvänsä ylipäätään "kanakebabbia". Rahojen palauttaminen vääristä annoksista oli ennätys hankalaa ja hidasta. Pöydät oli täynnä likaisia astioita, ja ainoa puhdas pöytä oli täytetty lehdillä ja "hengaroundareilla". Tila on sinäänsä ihan siisti.


Lisätty: 2004-10-19


Lisätty: 2004-10-06

Kebabit keskivertotavaraa. Hinnat on sopivalla tasolla ja annosten koko hintaan nähden hyvä. Makukaan ei ole huono, muttei säväytä mitenkään erityisesti, väkevyyttä saisi olla kastikkeessa. Salaatti ja sen kastike ok. Palvelu oli nopeaa. Tila ja sijainti hyvä.


Lisätty: 2004-10-04

Ennen sai hyvää kebabia, mutta viimeksi tuli kyllä sellaista tavaraa, että paikan kebab-oikeudet voisi laittaa kuivumaan. Muutenkin paikan taso valitettavasti tippunut huomattavasti.


Lisätty: 2004-09-30

Eipä ole kaksista liha, lähinnä pahville maistuvaa jos ei peräti pahempaa. Kastike ihan ok. Palvelu on huonoa, jonkinlaista ystävällisyyttä kaipaisi herrojen käytökseen.


Lisätty: 2004-08-26

Tämä on tullut tutuksi lähinnä humalassa Doriksesta tultaessa. Liha, kastike ja pita-leipä ehdotonta kärkitavaraa, ja halvalla lähtee. Pita-kebabeissa kolmen kokoluokan käyttäminen on ehdottoman hieno ratkaisu. Iso sämpyläkebab on oikeasti iso. Tilat eivät ole mitkään järin viihtyisät ja yöllä yleensä erityisen sottaisat. Lisäksi palvelu on usein mitä on. Erinomaisien pitakebabien lisäksi tästä puljusta saa kaupungin parhaat kännipizzat.


Lisätty: 2004-07-19

Iskender popsittu hyvällä menestyksellä. Tosin pientä sanottavaakin löytyy. Liha oli herkullista, mutta kastikkeet kastikkeet! Kastike oli nimittäin jotakuinkin pelkkää tomaattipyrettä laimennettuna vedellä, ei hyvä. Salaattia nirkosestia ja koko annoskin kaupungin pienimmästä päästä. Hyvää lihaa siis, mutta muuten melko tyhjänpäiväinen.


Lisätty: 2004-06-13

La Notte on turkkilaisen keittiön kirkkain helmi. Pieni sämpyläkebab maksaa vähän mutta antaa sitäkin enemmän. La Notte itsessään on instituutio: Doris ja La Notte kuuluvat yhteen kuin Nykäsen Matti ja otsatukka.


Lisätty: 2004-04-15

Kebab riisillä, 4,50 euroa. Hyvänkokoinen annos, poikkeuksellisen hyvät salaatit. Liha oli ihan buenoa ja kastikkeet ihan pätevät. Hintaisekseen ok, sai syödä ittensä ähkyyn. Käyn toistekin!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute