Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Capris

Capris

 

Kustaankatu 2
00500 Helsinki
Hesarin kulmalla
puh. 09-7557365


Liha  6.5 Kastike  6.2 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6 Siisteys  5.7 Hinnoittelu  7.7 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 50 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-01

Pizzat on maukkaita ja darrapäivän pelastuksia, varsinkin kun asun kadun toisellapuolella. Miinusta siitä, että kotiinkuljetus puuttuu. Hassut sedät myymässä. Pizzat ovat Kallion parhaita!


Lisätty: 2008-11-25

Kebabit ok. Pizzat oikein hyviä ja kohtuuhintaisia. Safkojen taso tuntuu vieläpä parantuneen viimeaikoina, siis ainakin pizzoista puhuttaessa. Ruuat saa nopeasti mukaan. Hesari-Vaasankatu -akselilla yksi parhaista mestoista.


Lisätty: 2008-08-05

Kävin ystäväni kanssa syömässä Capriksessa, mutta en missään nimessä mene toista kertaa! Ruoka oli keskivertoa, mutta kauhea tapaus ravintolan henkilökuntaan kuuluvan työntekijän kanssa pimensi koko loppupäiväni. Ystäväni oli jättänyt pienen koiransa kadulle oven ulkopuolelle, kuten asiaan kuuluu. Ravintolan työntekijän poistuessa ulos kuulimme sydäntäraastavan parkaisun ulkoa ja huomasimme, että mieshenkilö oli POTKAISSUT YSTÄVÄNI KOIRAA!!!! Uskomatonta!!!


Lisätty: 2008-06-02

jep. Vanha kunnon valomerkin jälkeinen pizza. Aina vähintään kymppi miinus. Kolme taytettä(normaalisti feta, jalopenot ja tomaatti)hinta vain ajasta riippuen 5-6 euroa. Pari kertaa tosin ollut liian öljyinen. Mutta ei voi valittaa. Pitää todennäköisesti puolet kallion hipeistä elossa.


Lisätty: 2008-01-21

Huippuluokan pizzat ja pitakebabit. nimim. Kebabin syöjä jo vuodesta 82.


Lisätty: 2007-11-22

hyvät pizzat, surkeat falafelit. eikä täällä kyllä saanu polttaa :D


Lisätty: 2007-09-17

löysin läheltä paremman kebumestan baari-iltojen päättämisiksi, täällä en mielelläni käy. tyly palvelu ja annosten koko ja maku ole mitenkään erikoisia


Lisätty: 2007-06-23

Stadin ihan PARHAAT lätyt!!!! Riittävästi täytteitä,sopivan paksut pohjat ja sopivan kokoset lätyt!:))


Lisätty: 2007-06-23

Stadin ihan PARHAAT lätyt!!!!


Lisätty: 2006-11-28

Upea pieni pizzeria Kallion sydämessä. Kallion todellinen helmi, joka erottuu kilpailijoistaan siinä, että siellä saa polttaa.


Lisätty: 2006-09-08

Asialliset pihvit/leikkeet,annosten kokoa vois tietysti snadisti suurentaa että nälkä lähtee salettiin. Lisukket monipulisemmaks ja raikkaammaks niin tulis käytyy syömäs useamminkin!Hinta suurinpiirtein kohdallaan pientä tarkistusta lukuunottamatta:-) Annan ruokapaikalle keskiarvoksi jotakuinkin nro:8+. P.S Kannatta kokeilla!


Lisätty: 2006-09-08

Ihan jees pöperöt varsinkin leikkeet/pihvit. Hinta hieman yläkantissa mutta safkat toimittaa viran! Snadisti vähemmän suolaa annoksiin niin salettiin skulaa!


Lisätty: 2006-06-07

Kasvispizzat hyviä, lihaa en vegetaristina ole maistanut mutta kehuja olen kuullut. Kaikinpuolin hyvä mesta krapula ja miksei muuhunkin syömiseen.


Lisätty: 2006-05-21

Ehdottomasti Kallion parhaat pizzat! Paikka on hieman nuhjuinen mutta pizzat ovat aivan loistavia, taikina on hyvää, pohja on sopivat rapea jne.. - suosittelen erittäin lämpimästi!!!


Lisätty: 2006-05-03

todella huono paikka en tykkää yhtään aina täynnä kännisiä ihmisiä jotka yrittää ohitella jonossa,palvelukin on aika kehnoa.hintalaatusuhde tosi heikko ostin sieltä just vappuna pitsan makso 6e ja oli samankokoinen kun saarioisten roiskeläppäpitsat,maku nyt oli ihan tavallinen.


Lisätty: 2006-04-05

Ainoa haittapuoli ravintolassa on että heillä ei ole kotiinkuljetusta!?


Lisätty: 2006-02-26

Tosi hyvät pitsat.


Lisätty: 2006-02-01

Jätän tällä kertaa puuttumatta sen kummemmin ruoan tasoon muuten kuin että tulee itsekin siellä syötyä. Paikan savuttomuudesta/savullisuudesta näyttäisi olevan ristiriitaista tietoa. Eli kyllä siellä voi polttaa, stögiksen saa tiskiltä pyytämällä jos ei niitä pöydissä ole.


Lisätty: 2005-10-18

Soitin ja kysyin, onnistuuko saada kotiinkuljetettuna ja se kuulemma kävi. Mutta kun ilmoitin osoitteeni, joka on samalla postinumeroalueella, mutta ei kuitenkaan missään ihan vieressä, niin ei enää käynytkään . Eli tyly palvelu. Kävin myöhemmin samalla viikolla paikan päällä syömässä, mutta taas asiakaspalvelu oli tylyä ja paikka oli siivoton.


Lisätty: 2005-10-12

Ihan ok kebut söin kyseisessä paikassa. Lounastarjous oli todella toimiva, tosin annoskoko oli hieman pieni - ainakin lihaosioltaan. Lisäksi annoksen asettelu oli vähän karu, johtuen tosin siitä että salaatin sai hakea itsepalvelupöydästä ennen ruokaa.


Lisätty: 2005-02-14

Jees kebab ja loisto paikka. Saa röökata, saa juoda bissee. Parhaimmillaan nimenomaan kännisen yöruuhka-ajan ulkopuolella. Mutta kuten joku jo ehti aikaisemmin tokaista, pizza on parempi kuin kebab.


Lisätty: 2005-02-06

Paikka on pieni ja savuinen (2 ilm. "offduty" myyjää polttelivat ketjussa kassan edessä olevassa pöydässä). Muissa pöydissä ei tuhkakuppeja ollut. Iskender kebab (6 euroa) annos oli oikein hyvä, valkosipulinen ja maukas. Kebab ohutta, leipäkuutioita oli vähän ja lisänä tavanomainen salaatti. Runsaasti kastiketta. Annos oli valitettavan pieni, sopiva "ex-tempore" -annos pikkunälkään. Paikan siisteydessä jonkin verran parantamisen varaa.


Lisätty: 2004-11-01

En tiedä johtuiko ajankohdasta (la-su yö), mutta iskenderkebab jätti parantamisen varaa. Liha ja kastikkeet olivat sinänsä hyvän makuisia, mutta joko ajankohdasta tai kylmästä jogurtista johtuen kebab oli hieman kylmän tuntuinen. Myös pitaleivän paloja sai välillä etsiä tarkasti että löytyi. Salaatti oli hyvää, ja hintaansa (5.40) suhteutettuna myös kohtuullisen täyttävä ateria, mutta parantamisen varaa löytyy kyllä.


Lisätty: 2004-08-24

Tosi hyvää Kebabia, yleensä kotiin mennessäni aamun pikkutunneilla joka perjantai ja lauantai, joskus myös sunnuntai ja maanantai, sama varma valinta, kebab kermaperunoilla. Koskaan se ei ole pettänyt eikä tule pettämään, ehdottomasti iltani kohokohta. Kebbessä saisi olla aavistuksen enemmän kastiketta ja tilaukset saisivat mennä helpommin perille (kerran en saanut tilaustani ja sain aikaan tappelun). Asiakaskunta on alkoholiin menevää ja lievästi ylipainoisia (kuten minäkin), eli ilmapiiri on kuin entisestä Itä-Saksasta. Pizzat hyvä vaihtoehto kermaperunoille joita saa 5€:n kappalehintaan ja suht nopeasti (mikäli tilaus on mennyt perille). Lisätietoja sähköpostista, Nähdään Capriksessa!


Lisätty: 2004-06-30

Sijaintiin nähden ihan kiitettävän siisti ravintola (ilmeisesti savuttomuuden ansiosta). Parempi pizza kuin Kebab.


Lisätty: 2004-06-29

Kebapilla on hintaa noin 5 ja puoli euroa, aivan täydellinen. Yöllä kun ottaa mukaan vaikka kebap kermaperunoilla.


Lisätty: 2004-04-06

Myyjä ei täysin ymmärtänyt kolmannen kaverin tilausta, eikä myöskään tätä tiedonkulun puutetta tilausvaiheessa ilmaissut. Puolen tunnin odottelun jälkeen selvisi tietokatkos..


Lisätty: 2004-04-04

Stadin stydein kebabmesta. Tulinen kastike!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute