Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Keskustorin Kebab

Keskustorin Kebab

 

Hämeenkatu 16
33200 Tampere
Keskustorilla
puh. 03-2130976


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
51 arvostelua vuoden aikana (yht. 51 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-09-14

Ruoka oli aivan suussa sulavaa. Kebabeissa oli lihaa vaikka muille jakaa ja hinnoittelu oli aivan kohdallaan. Hintoja voisi melkeimpä nostaa.


Lisätty: 2005-08-06

Oltiin Tampereella käymässä ja keba oli todella heikkoa mukana jotain ihme curry kastiketta ja hinta kova.


Lisätty: 2005-07-31

Parempaa, kuin kommenttien perusteella odotin.


Lisätty: 2005-07-29

Liha oli kylmää, kastikkeet, no niitä ei viitti edes mainita.


Lisätty: 2005-07-22

(Ainoa) hyvä on sijainti.


Lisätty: 2005-06-29

Ei kebabissa muuta vikaa ollut, ihan standardisuoritus, mutta liha oli unohtunut laittaa sisään. Kun huomautin asiasta, taisin saada sitten oikein tuplasatsin, nälkä kyllä lähti. Salaattiakin oli runsaasti, tosin aika tylsää puppua.


Lisätty: 2005-06-14

Aivan liian pienet annokset hintaan nähden. Pienessä ja suuressa kebabannoksessa ei ollut juuri muuta eroa kuin hinta (pieni 5€ ja "iso" 7,20€!) Vesimukillinen maksoi 50 snt huh huh! Ranskalaiset hullun suolaisia ja salaatinkastikkeita on muualta saatu monin verroin paremman makuisena. Ja kaiken ilon lisäksi pöytä natisi ärsyttävästi.


Lisätty: 2005-05-17

Tilasin rullakebabin mukaan. Ohut ja muutenkin pieni rääpäle, jonka taikinakuorikin oli ehtinyt repeytyä 150 metrin matkalla. Sisällä mitäänsanomattomat ainekset. Lihaa oli kohtalaisesti, mutta se oli selvästi seissyt lämmitysastiassa jo jonkin tovin.


Lisätty: 2005-05-01

Tilasin kebabin riisillä, ja oli sitten Jasmin riisiä, varmaan viereisestä kiinalaisesta haettua. Ei sopinut sitten lainkaan kebab kastikkeen ja kebab lihan kanssa, oli myös todella pienet annokset. Vieressä joku söi pizzaa se näytti ihan ok:lta.


Lisätty: 2005-04-19

Tilasin riisi-kebabin. Noin 10 minuutin kuluttua saadessani höyryävän kuuman ja ihanan tuoksuisen annoksen pöydälle eteeni vesi herahti lopullisesti kielelleni. Ensimmäinen suupala: Maukasta, hyvää lihaa! Salaatissa huomasin hivenen nahistuneisuutta, mutta se ei liiemmälti haitannut, koska salaatinkastike oli oiva. Riisi oli maustettu juuri sopivasti, ei liikaa tai liian vähän. Paikka on siisti, joskin hieman pieni.


Lisätty: 2005-02-13

Jäi syömättä. Kyllä on karu paikka ja muutenkin.


Lisätty: 2004-09-25

Kylmää ja rakaa kebablihaa, kastike vaikutti melkeinpä vedeltä ja sitä sitten olikin koko pitakebab täynnä, salaatti jäistä ja pahan makuista. Eipä tarvinnu ruokaa pitkään odotella, mutta se näkyi kyllä laadussa. Erittäin kallis hinnoittelu tommosesta moskasta. Vieläkin maistuu muutaman kuukauden takainen Tampereen reissu suussa.


Lisätty: 2004-08-07

No hirveessä kännissä söin keben ja se myös siinä olo tilassa oli kauheeta. Pizzat menettelee mutta parempia saa sadan metrin säteeltä useita ja parempaan hintaan! Siisteys ja asiakaspalvelu onkin sitten samassa sarjassa... eipä tartte mennä tuonne koskaan enään, ennemmin vaikka mäkkiin kadun toiselle puolelle!


Lisätty: 2004-06-30

Riisit tehtiin mikrossa ja jäivät kylmäksi, limsa oli väljähtynyttä. Ruoka jäi syömättä.


Lisätty: 2004-06-30

Tilaus oli pitaleipäkebab, ja annoksen koko oli Todella pieni. Lisäksi lihakaan ei ollut mitenkään maukasta, eikä kastikkeessakaan ollut kehumista ja lisäksi sitä oli todellakin liikaa. No kaikki on tietenkin hintaan suhteutettua, mutta tämä säälittävä nyytti maksoikin 5.9e.. Joten tämä jarmo äänestää ainakin jaloillaan eikä astu kertaakaan siihen paikkaan enää.


Lisätty: 2004-05-13

Ostettiin rullakebabit jotka oli palanu, mutta myyjä ihmeellisesti yrittäny peittää palaneet kohdat kastikkeilla, koska ne (kastikkeet) oli lirutettu kebabin päälle, sen sijaan että olis laitettu sinne sisälle. Todella yrmeä palvelu.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute