Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Tampere > Punjab Kebab

Punjab Kebab

 

Kirkkokatu 10
33200 Tampere
Laukontorin lähellä
puh. 03-2220091
http://www.punjabkebab.com/


Liha  6.7 Kastike  7.3 Lisukkeet  6.7  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.7 Siisteys  5.4 Hinnoittelu  5.9 Pankkikortti  Kyllä    
35 arvostelua vuoden aikana (yht. 389 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-11

Liha tehdään itse! Ootte ilmeisesti tottunu syömäänhuonoa tukkulihaa, jos ei maistu! Lihassa myös lammasta!


Lisätty: 2009-05-16

Luettuani kommentit,pitää Punjan Mainetta parantaa..Jokainen ei voi tykätä samasta,mut lihan erimakuisuus johtuu siitä koska Punjalla on aivan oma liha,samoin kuin kastikkeet!!!!eli ei ns.hikilihaa/vetistä kuin Todella useassa paikassa.Itse käynyt Punjassa lähes 15v,ja kertaakaan EN ole joutunut pettymään..Päin vastoin.Se mitä ruuan hakemiseen tiskiltä tulee:SE ON OLLUT AINAKIN 15V SELLAISTA JA TULEE MYÖS JATKOSSAKIN OLEMAAN.Se ei tarkoita laiskuutta tai mitään muutakaan.se on Punjan Tapa!!


Lisätty: 2009-05-07

Palvelussa parantamista. Ensin kerrot kassalla, mitä haluat, mutta joudut silti toistamaan lisukkeet itse kebabin tekijälle. Lisäksi vaikka istuisit kahden askeleen päässä tiskistä, ei siltikään ole pöytiin tarjoilua. Ukko huutelee tiskiltä annokset käsissään... Kippo, jolla ranskalaiset kauhotaan lautasille on todella törkyinen. Joten ranskalaiset kannattaa jättää tilaamatta. Rulla kebab suuri! Pointsit siitä :)


Lisätty: 2009-02-28

Kaheksankymmentäluvun puolivälissä, lihavarras oli vielä rakennettu latomalla pihvejä päällekkäin. Lihavarras todellakin oli rakennettu pihveistä, eikä niinkuin tänäpäivänä jauhelihasta. Jonkun ehkä tätä kirjoitusta lukevan äiti, teki aikoinaan kovan työn, että kokolihasta oli pakko luopua. Jäljellä hyvää enää kastikkeet. Varmaan samainen äiti, sai aikaan maineikkaan hampurilaisketjun lopettamaan toimintansa Tampereen keskustassa.


Lisätty: 2009-01-15

Kehuja paikasta kuultuani testasin paikan pitaleivän ja pahanmakuinen liha oli pakattu tiukaksi kasaksi leivän pohjalle. Leipä repesi joka puolelta ja etuosan salaatti ja kasvikset valuivat ympäriinsä. Käteen jäi vetisiä leivän riekaleita ja harmaata zombielihaa..


Lisätty: 2009-01-12

Paikka on siisti ja siellä on telkku auki ja tilaa riittää. ainakin 7pöytää. Ruoka ihan jees, vähän pienen puoleiset ateriat, onneksi hyvin maustettu. tarjoillaan tyroksi lautasilla. Palvelu välinpitämätöntä, saattaa johtua siitä että yökerho naapurissa... paljon kännisiä asiakkaista. keskitasoa


Lisätty: 2008-12-19

Erittäin hyvä paikka! Ruoka on erinomaista vaikka paikka onkin tehty vähän niinkuin pika paikaksi. Ei siellä paljoa palvelua saa. Kastikkeet ovat mielestäni hyviä ja lihakin maukasta.


Lisätty: 2008-10-03

Punjab on todellinen klassikko. Liha ja lisukkeet oikein hyviä. Pita-kebab täällä aina ihan selkeä valinta. Ihan mukava, että jossain kebabin mausta löytyy vähän vaihtelua, vaikka jotkut sitä niin disauttelevatkin juuri sen takia. Kebabdiversiteetti on pop!


Lisätty: 2008-09-01

Olen pari kertaa vieraillut kyseisessä paikassa kun on ollut sopivasti matkan varrella kävellessäni joko stadionille tai muuten vain keskustaan. Punjabin kohdalla tuli koettua ensimmäinen kerta kun en syönyt lihaa loppuun sen takia etten olisi jaksanut, liha vain yksinkertaisesti ei maistu hyvältä. Kebabannoksiin mätetään armoton kasa sooseja ja tuloksena on "tuutillinen" majoneeseissa uivaa liha-salaattiseosta. Ainakin omalta osaltani kaksi vierailua Punjabiin riittää, ainakaan itse en heikompaa esitystä ole vajaan kolmen tampereella viettämäni vuoden aikana vielä tavannut.


Lisätty: 2008-08-15

Omasta mielestä varmaan tampereen paras paikka. Liha hyvää ja mahtavat kastikkeet kruunaavat ruuan. Suosittelen iskenderiä. :-D


Lisätty: 2008-08-01

Kävin juuri ensimmäistä kertaa ja iskender oli omaan makuun loistava. Hintataso sopiva, halvempiakin on. Liha oli melko harmaata mutta kuitenkin hyvän mäkuista. Kastiketta oli reilusti ja lautasen pohjalla pippurikastiketta, mikä oli aika mielenkiintoinen ratkaisu, mutta hyvää oli. Ihmetytti vain miksi iskenderissä on riisiä ja ranskalaisia mutta toimii!


Lisätty: 2008-07-22

Aivan hirveää. Kebabliha sitkeää ja mautonta. Tähän päivään asti luulin ettei huonoa kebabia ole, mutta on sitä.


Lisätty: 2008-07-22

Aivan hirveää. Kebabliha sitkeää ja mautonta. Tähän päivään asti luulin ettei huonoa kebabia ole, mutta on sitä.


Lisätty: 2008-07-13

Satuimme eksymään tänne unelma kebabille ja voin sanoa , että oli unelmat kaukana tästä paikasta. Palvelu oli niin kuraa, että melkeinpä teki mieli kuolla nauruun.:)Tässä paikassa saa ainakin liikuntaa, kun annokset haetaan itse. Paperilautaset ja muovivälineet kruunaavat annoksen. Ruoka jäi syömättä, mutta hyvät naurut irtosi. En tiedä mitä paikkaa ootte kehuneet, mutta ei ollut mun mieleen kebab annos, eikä oikeastaan mikään. =/ Ei eksytä enää Punjab Kebab:n se on ainakin varma juttu.:)


Lisätty: 2008-07-03

Herkullinen kebab ja mukavat myyjät.. Salaatti on kunnon kaalimättö joka on parasta kebusalaattia.. Jotka tätä haukkuu ei ymmärrä mitään kebabin taiteesta. LOISTAVA


Lisätty: 2008-04-12

Liha on aivan sika kuivaa ainakin perjantai iltaisin kun känniläiset tulee mähkiin päähänsä kebabbeja, kännissä sitä ei varmaan huomaakaan että liha on kuivaa mut selvinpäin sen kyl huomaa. en edes käy syömässä kyseisessä installaatiossa viikonloppuisin kun liha on alle arvostelu asteikon!


Lisätty: 2008-04-06

mjoo elikkäs piti mennä koeajamaan tämä paikka. ekaks tuli huomattua että hinnat ovat keskiluokkaa tai aika kovat, tuli sitten tilattua kebab-annos. kaveri tuli siin 5min päästä sit huuteleen että ruoka valmis nii piti käydä hakemaan se itse sieltä tiskiltä, voi siis jumalautsi. no safka oli ihan ok kokonen, että kyllä sillä varmaa nälkä lähtee. kastikkeita siinä ainakin reilusti oli. Liha oli kyllä aivan karmeen makusta jauhoo. ja siinä aterian päällä oli joku kuiva pulla pita. aterian pohjalla oli hirvee kerros kuivunutta rasvaa. elikkäs en kyllä toista kertaa erehdy tänne.


Lisätty: 2008-03-04

Menin aamukymmeneltä syömään kuuluisaan punjabiin toivoen saavani herkullista kebabbia, mutta näin ei käynyt. Palvelu oli hidasta eikä ruokaa tarjoiltu edes pöytään vaan se piti itse hakea tiskiltä. Ruuan jouduin vielä syödä kertakäyttöastioilta, ei hyvä. Paikkakin oli aika kolkon näköinen. Kebabit olivat suhteellisen kalliita ja vedestäkin joutui maksamaan 40snt. Ateria oli typerästi kasattu laittamalla alhaalta alkaen järjestyksessä lisukkeet, lihat ja salaatit kaikki samaan läjään päällekkäin. Kastikkeet oli lyöty salaatin päälle. Kastikkeita oli kolme, perinteisen makuinen salaatinkastike, kermaviilipohjainen valkosipulikastike ja sweet chili tyylinen kastike. Yksikään näistä ei säväyttänyt, sweet chili ei mielestäni sopinut kebabin kanssa, varsinkaan kun se oli salaatin päällä. Liha oli pahaa ja "tunkkaisen" makuista, mausta tuli mieleen vähän jopa kuin olisi maksaa syönyt. Salaatti oli ok, ja lisukkeena olleet valkosipuliperunat parasta annoksessa. En käy uudestaan.


Lisätty: 2008-02-26

on ihan hirveetä ruokaa.


Lisätty: 2008-02-21

muistin että punjabissa oli hyvät ruuat kun kaverien kans poikettiin tursajaisista tullessamme joskus syksyllä ja tuli sitten tehtyä virhe ja mentyä sinne uudestaan tässä joitain viikkoja takaperin. meinasin oksentaa kun pääsin ulos, puolet jäi pitakebabista syömättä, liha maistui aivan maksalta ja oli kuvottavan harmaata, ihan kun olis pistetty kuolleen lehmän pötsiin talikolla reikä niin samanväristä kamaa syöksähtää naamalle. enkä ollut ainoa joka lähti kakoen pihalle. hyi yäkää.


Lisätty: 2008-01-28

Legendaarinen paikka, jossa en tosin ole pariin kuukauteen käynyt, enpä tiedä onko huonompaan mennyt. Toiset ei tykkää siitä sinapin mausta mitä ainaski ennen oli, mutta makunsa kullakin. Punjappi oli iha ykkönen ku Horsesta lähettiin! Ja mukulat on aina tykänneet, kohta ovat täysi-ikäisiä. Soosit oli joskus maaliman parhaat, sitä sinappitsydeemiä, punasta mössöö ja kermaviilihässäkkää.


Lisätty: 2008-01-08

Silloin kun tämä oli suomalaisella omistajalla ruoka oli todella hyvää mutta nyt omistaja on vaihtunut ja ruoka ei maistu ollenkaan samalta, ihan kuin eri planeetalta eli kuraa on.


Lisätty: 2007-12-28

Yksi niistä harvoista paikoista jossa kebab on suorastaan pahaa. Jotenkin makuelämyksestä tulee mieleen nötköt-purkkiliha, pakastevihannekset, sämpylä ja mikrolämmitys. Lähistöltä löytyy Galata, menkää sinne.


Lisätty: 2007-10-03

kiitoksia kiitos hei :) nuo sanat ovat iskostuneet päähän.


Lisätty: 2007-09-12

Annosten hintalaatusuhde kohtaa. Annokset ovat isoja ja niillä saa itsensä täyteen. Kebabliha höylätään paikan päällä, eikä lämmitetä pakastettua mikrossa. Ravintola itsessään on yksinkertainen ja vähän vaatimattomasti kalustettu. Pitäjät eivät osaa kunnolla suomenkieltä, mikä joskus häiritsee tilaamista. Jos Mansesta pitää kebabravintola valita, niin kyllä se tämä on!


Lisätty: 2007-08-08

oli kyllä todella sitkeää lihaa ja samoin iskenderissä oleva leipä on ihan purkkaa... ja mistä lähtien iskenderiin on tullut myös riisi ja ranskalaiset. Lisäksi kastike on hirveää kuraa.


Lisätty: 2007-07-20

Täytyy todeta, etten ole muutamaan vuoteen käynyt tuossa paikassa. Ja nykyään kun tulee niin harvoin enää käytyä Tampereella, niin tuskin tulee käytyäkään. Tämä paikka ole 80-luvulla ja vielä 90-luvullakin suosikki paikkani. Aina Cottonilta kotiin lähdettyä piti poiketa Punjabin kautta. Ainoana miinuksena pidin tuolloinkin sitä, että paikka oli todella epäsiisti. Pöytiä ei pyyhitä, kuin vasta sitten, kun ovet suljetaan. Nauroin räkäsesti, kun joku valitti pitakebabin kovasta hinnasta (alle 5 euroa), noh, lohdutukseksi voin sanoa, että Helsingissä ei tuolla hinnalla saa edes puolikasta kebabia. Nykyään kun käyn Tampereella syömässä, suuntaan katseeni joko American Dineriin tai Siipi Weikkoihin, ja kotimatkalle haen rullakebabin Ninasta. Muistan vain, että kastikkeet Punjabin kebabeissa olivat todella loistavat. Kaikki ei tietysti makeahkosta soosista pidä.


Lisätty: 2007-07-15

Loistavaa kebabbia. Parasta ikinä, ja ranskiksissa kunnon mausteet... mahtavaa


Lisätty: 2007-04-18

Punjab on ehkä klassikkona vähän jäänyt syrjään, kun nykyään on tullut niin monta muutakin hyvää paikkaa. Lisäksi Punjabin kebab poikkeaa kyllä selkeästi kebabin mediaanista. Toiset eivät pidä Punjabista juuri tämän takia, mutta itse näen sen ainakin mukavana vaihteluna, kun monesta paikasta saa nykyään niin sitä samaa average-kepsua. Ensimmäien kebab tuli aikanaan kuitenkin syötyä täällä ja klassikko pitää edelleen pintansa omalaatuisella maullaan.


Lisätty: 2007-04-08

10v sitten oli hyvää ei onää


Lisätty: 2007-04-08

pthyi! pahaa... tosi pahaa ruokaa. sijaintikin mättää. ainut mikä on plussaaa niin palvelu.


Lisätty: 2007-04-06

hyvät on pöperöt,suosittelen.


Lisätty: 2007-04-03

Erittäin hyvä lounaskebabbipaikaksi. Unelmakebab erittäin hyvä vaihtoehto. Edullinen ja iso annos.


Lisätty: 2007-03-18

pitakebab paras, alle minuutti maksusta niin se on jo kädessä :)


Lisätty: 2007-03-17

joopa joo.. oon käyny kaks kertaa tässä kyseisessä paikassa. ekan kerran sain odotella kebab-rullaa 20min vaikka paikalla oli vain yksi asiakas ja sekin oli jo saanu annoksen. toisen kerran kävin kaverin kanssa ostaa yhen iskenderin ja kebab riisillä. taas sain oottaa n. 30min vaikka ei ollut kuin 2 asiakasta ja vielä kaiken lisäks annokset oli ihan outoja. mulla oli riisiä ja RANSKALAISIA ja kaverilla oli pitakebab TYYLINEN annos joka ei ollu lähelläkää iskenderiä. IHME PAIKKA TÄÄ PUNJAB


Lisätty: 2007-03-14

hyvä kebab :Dd


Lisätty: 2007-03-08

punjabin maine ulottuu lähemmäs 15-vuoden taakse jolloin alkuperäiset omistajat pitivät paikkaa.Annokset olivat isompia enemmän kastiketta ja rasvaisempaa maukkaanpaa lihaa.Nykyiset annokset ovat valovuosien päässä siitä mitä ne joskus olivat.Pahin järkytys oli pari vuotta sitten,kun salaatissa oli seassa porkkanaraastetta.Ei silti nykyäänkään mikään kelvoton paikka.


Lisätty: 2007-03-01

Liha on kerrassaan mainiota! En missään ole saanut parempaa lihaa. Ja se kastike! Palvelusta en osaa sanoa mitään, kaveri joskus tuonut tullessaan, itse en ole ikinä käynyt itse liikkeessä. Ja lähtee tuon paikan safkoilla isompikin nälkä! Suosittelen ehdottomasti!


Lisätty: 2007-02-24

Varsin maukasta mielestäni. Ainoa mitä jää kaipaamaan on joku styrkka kastike. Kepapin pitää olla hieman tulista mielestäni. Mutta ei niin että kaikki maut peittyvät suun palamiseen. Mielestäni...


Lisätty: 2007-02-03

Tampereen parhaat kebabit jo 80-luvulta alkaen.


Lisätty: 2007-01-18

Jos tykkää pita-kebabista ja makeista kastikkeista niin Punjab on ainoa oikea vaihtoehto.


Lisätty: 2007-01-18

suomen paras!


Lisätty: 2007-01-17

Tampereen parhaimmat kebabit


Lisätty: 2007-01-16

sisustus ehkä olematon mutta ruokaa sieltä haetaankin... käykää kokeilemassa.


Lisätty: 2007-01-04

Ostin syksyllä kebabin ja jäin odottamaan, koska annos valmistetaan. Sillä hetkellä paikassa oli kaksi asiakasta, jotka olivat syömässä. Rahat otettiin nätisti ja senpä jälkeen kaveri meni takahuoneeseen juttelemaan kavereittensa kanssa ja minä jäin odottelemaan, odottelemaan, odottelemaan ja sainkin odotella tosiaan kauan, ennenkuin herra suostui antamaan maksamani annoksen. Senjälkeen en ole viitsinyt käydä enkä ilman todistajia käykään.


Lisätty: 2006-12-11

Tampereen parhaat kebabit...


Lisätty: 2006-11-21

Pakollinen käyntikohde aina Tampereella vierailtaessa. Ei voi mitään, varmaan viidessäkymmenessä kebab-paikassa käynyt pitkin maita, mutta tämä on edelleen ykkönen. Jokin siinä lihan ja kastikkeen yhdistelmässä osuu juuri makuhermooni. Hyvällä tavalla. :)


Lisätty: 2006-11-17

Ylivoimaisesti parasta kebabbia mitä Suomesta saa. Monta paikkaa testannut mutta Punjab on vaan paras. Kastikkeet erityiseti hyviä. Maukkampia sooseja ei löydy mistään.


Lisätty: 2006-11-12

Unelma kebab on hyvä, vesi sairaan kallista samalla rahalla saa limun lihaa on annoksessa reilusti.


Lisätty: 2006-11-10

Harmittaa... Olen aina rakastanut Punjabia. Mutta nyt kun kävin, yrittivät rosvota rahaa. Antoivat takaisin liian vähän rahaa. Jäin sitten laskeskelemaan viereiseen pöytään että hetkinen, ja yhtäkkiä joku sieltä kärrää minulle puuttuvat rahani.. hassua kuinka he muka sen niin äkkiä huomasivat itse... Plaah! kotiin päästyäni oli suu loksahtaa... "unelma-kebab" ei todellakaan ollut UNELMA. :( No, tämän jälkeen en paikasaa ole käynyt, ja yritän muitakin ohjastaa muihin ja PAREMPIIn paikkoihin!!!


Lisätty: 2006-11-03

punjab kebabista on kyllä paha sanoa mitään, ku en oo koskaan ees käyny siä.


Lisätty: 2006-10-15

Mutta kun menevät sotkemaan kaiken sörsselin sekaisin, ranskalaisen, lihan ja salaatiin, häiritsee.


Lisätty: 2006-10-05

Punjab Kebab on viihtyisä kebeb-ravintola, vaikka lihan seassa onkin jtn. makaronimössöä... Ranskalaisetkin ovat vetisiä, mutta kebab iskender on jotain niin mahtavaa!!!! Tämä on Tampereen kebabeliittiä


Lisätty: 2006-09-25

Ehdottomasti Mansen paras kebab!


Lisätty: 2006-08-12

Kävin pitkästä aikaa heinäkuussa Punjabissa ja voin sanoa että eivät ole paikkaa vuodet kohdelleet hyvin. Koko oli sama kun aina ennenkin ja kestikkeet on mun mieleeni, mutta liha maistui ihan maksalle. En mene kyllä enään tähän paikka.


Lisätty: 2006-07-11

Satuin lukemaan kommentin missä joku arvosteli toisen arvostelua jossa hän oli haukkunut abu fuadin, enkä lainkaan ihmettele. Pahoittelen kaikkien niiden fanien tunteita joita loukkasin.


Lisätty: 2006-06-09

Olen nyt käynyt Punjabissa 16 vuotta ja vieläkin joka kerta kun menen Tampereelle,käyn joko siellä tai Taco Housessa. Aivan mieletön paikka,kastikkeet parasta mitä on,kerrankin lihaa kunnolla ja Pitakebab hyvinkin kohtuuhuntainen. Siellä saa rahoilleen vastinetta..!


Lisätty: 2006-06-08

Kebabit hyviä!! Kebabien koot vaihtelee todella paljon ajan mukaan. Tapahtumien aikaan ja viikonloppuisin (pe-la ja la-su öisin) annokset ainakin puolittuvat.


Lisätty: 2006-06-07

Täytyy kyllä sanoa, että yksi Suomen parhaista kebab-mestoista. Todella hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua. Ruokapaikkana ei mikään hurmaava, mutta kuka haluaakaan mennä katselemaan tauluja, samalla kun syö todella maukasta kebabia?


Lisätty: 2006-05-14

Yliarvostettu. Olen kuullut paljon hyviä kehuja, mutta kun itse kävin olivat annokset kalliit ja eväät eivät vastanneet odotuksia. Hinnatkin taitavat kohota reilusti yöllä.


Lisätty: 2006-05-08

Täällä paikassa kebabbi jäi melkein kokonaan syömättä pahan maun takia. Liha oli kumimaista, mutta kauheuden kruunasi sinappi johon annos oli uitettu. Ranskikset oli kuivia ja vesi käsilämpöistä.


Lisätty: 2006-03-16

Aivan loistava paikka edelleen. Olen käynyt jo vuosia samassa paikassa. Kiitos punjabi.


Lisätty: 2006-03-16

Maailman parhaat kastikkeet ja niitä on useita ja annoksissa riittävästi.


Lisätty: 2006-03-11

Täällä tutustuin ensimmäisen kerran kunnon kebabiin. Variaatioita on monia, mutta kyllä välillä täytyy poiketa ihan muisteluidenkin vuoksi:) Annokset runsaita ja palvelu nopeaa.


Lisätty: 2006-03-01

Punjab on avannut jälleen ovensa remontin jälkeen. Henkilökunta on vaihtunut ja kebabin maku on pudonnut mainiosta säälittävään. Ennen maukas ja tumma liha on nyt täysin pliisua ja vaaleaa. Edelliset omistajat ovat nähtävästi vieneet kastikereseptit mukanaan, sillä uusi kastike maistuu pelkälle kermaviilille. Punjabin kebabin tilavuus on edelleen edustava, mutta uuden reseptin mukaan suurin osa siitä on pelkkää kaaliraastetta. Tämän kebab-lounaan jälkeen maha on kyllä täynnä, mutta suussa ei maistu miltään.


Lisätty: 2006-02-27

todella pöyristyttävän imelä ja pahanmakuinen kastike josta tosi pitkä miinus,liha syötävää,yksi huonoimmista kebab annoksistani joihin olen törmännyt


Lisätty: 2006-02-20

Loistava paikka! Asun Lahdessa ja sieltä ei näin hyvää kebbeä saa! Lihan maku on poikkeuksellinen normaaliin verrattuna, mutta se on vain hyvä asia. AINOA miinus on, että tulisuun puuttuu täysin! Sen kun sais pitakebbeen ni sitten ei tarvis muita edes ajatella.


Lisätty: 2006-02-20

pettymys oli.. liha ihan ok, mutta annos (kebab ranskalaisilla) oli pieni. lisäksi kallista, aika epämukava/ruma paikka ja kehno palvelu, kaiken huipuksi ruoka tuli kertakäyttölautasella.


Lisätty: 2006-02-08

Ehkä paras kebab kastike mitä koskaan olen syönyt. Sinappinen soosi sopii pitaan kuin isä äitiin! Palvelu ei kaksista, murahdellaan ja toimitaan, mutta pääasia eli ruoka tulee aina hoidetuksi. Vielä kun tämäkin paikka antaisi kuitin kaupan päälle...


Lisätty: 2006-01-27

Tampereen kärkikaartin lihat ja kastikkeet. Kaikkea on kokeiltu.


Lisätty: 2006-01-22

Erilaista kebabbia kun yleensä muualla. Omasta mielestäni hyvät ateriat. Kebab iskender oma suosikki, hyvän kokonen ja maukas. ainoo miinus on kalliit hinnat.


Lisätty: 2006-01-17

En myöskään ymmärrä miten tällä paikalla on suorastaan kultti-maine. annokset ovat pienehköjä ja liha on huonoimmasta päästä mitä minä olen koskaan syönyt, parempaa palveluakin olen saanut. Tarkemmin ajatellen, hyvä maine lienee perua menneiltä ajoilta, jolloin paikalla oli eri omistaja, joiden lähdön jälkeen annokset pienenivät ja kallistuivat.


Lisätty: 2006-01-08

Aivan loistava paikka edelleen. Aina Tampereella käydessäni (entinen opiskelupaikkakunta) on pakko poiketa vähintään kerran. Kebab Unelma on todella nimensä veroinen.


Lisätty: 2005-12-28

Miinusta: -Pieni mukillinen kraanavettä maksaa 40 snt -Ruoan joutuu hakemaan tiskiltä, ei tarjoilla pöytiin -Henkilökunnan kielitaito Plussaa: -Ruoka-annos on iso ja herkullista


Lisätty: 2005-12-22

punjabbi pilannu kebabbinsa leikkaamalla lihaa valmiiksi astiaan joka suljetaan kannella. kansi astian päällä varmistaa et lihaan alkaa muodostuu kosteutta ja sit sitä öljyliejua tulee pitaleivän pohjalle. myöskin kastikkeita lyödään liikaa.


Lisätty: 2005-12-19

Neljäntoista jälkeen kovana kakkosena. Pitakebeb ehdottomasti paras ja kastikkeet loistavia. Joku valitteli että liian vähän lihaa, itse sen sijaan kaipasin enemmän salaattia. Ihan mukavaa henkilökuntaa.


Lisätty: 2005-12-04

Yleisesti hehkutettu Tampereella, mutta oma mielipiteeni ei kyllä tue tätä hehkutusta. Liha on maultaan laimeaa ja vetistä, kastikkeet ovat salaatinkastikelinjaa. Kebab on ennemminkin makea kuin mausteinen, ei hyvä. Annokset ovat isoja ja salaatit hyviä. Ihan kelpo paikka mutta omat suosikki kebabini ovat "perinteisempiä" ja maisteisempia, kunnon soossit pitää olla.


Lisätty: 2005-12-01

Pitakebab on Tampereen kärkeä. Palvelu on aivan syvältä. Eivät tarjoile annosta pöytään vaikka mikä olisi. Yöllä 4 aikaan kebabit valmistuu liukuhihnatuotantona. Tämä on tehokkuutta!


Lisätty: 2005-11-30

Iso annos, joka kasattiin kertakäyttölautaselle keoksi, jolloin lohkoperunat muussaantuivat mömmöksi lihan ja kastikkeiden alla ja ruokailuvälineetkin kertakäyttöiset. Puoli annosta jäi syömättä. Myös pelkästä vedestä laskutettiin. Paikan yleisilme oli, että seinien maalit peräisin menneiltä vuosikymmeniltä ja yleisessä siisteydessä toivomisen varaa. Annosta ei vaivauduttu tuomaan pöytään vaan asiakkaan piti itse käydä se hakemassa tiskiltä. Oi, voi.


Lisätty: 2005-11-14

Pelimies syö Punjabissa.


Lisätty: 2005-11-03

Ei aina sitä samaa hiivatin tomaattikastiketta, vaan esim. suosikissani Unelmakebabissa aivan mahtavat hieman sinappiset ja makeat soossit herauttavat aina veden kielelle pelkän muistikuvankin avulla.. Jakaa kyllä mielipiteet! Eräs tuttavani totesi kebabin olevan "sokerikebabbia"


Lisätty: 2005-10-30

Liha aika kelvottoman makuista verrattuna moniin Tamperelaisiin paikkoihin. Myös hinnat aika suolaiset.


Lisätty: 2005-10-21

Kävin täällä Sokerin jälkeen. Yleensä humalassa maistuu melkein mikä vaan suolainen, mutta ei tällä kertaa. Pitakebab oli kuvassa lautasella, mutta annos tuli paperiin käärittynä. Kauhean makuista kaalisalaattia oli paljon, mutta kyllähän sitä söi kun tiesi alla odottelevan lihan. Valitettavasti liha pieksi heikkoudessan salaatin mennen tullen. Arvosanojen perusteella yliarvostettu paikka tai sitten Tampereen kebabin taso on aika heikko.


Lisätty: 2005-09-24

Perinnettä 80-luvulta asti.


Lisätty: 2005-09-20

En ymmärrä kehuja tämän paikan suhteen, liha on mautonta, pitaleipä oli kivikova ja riisi kuivaa.


Lisätty: 2005-08-16

Tätä kehuttiin, satuin käymään kun galata oli sulkenut ovensa ennen viittä. Ravintolan siisteys oli erittäin heikkoa tasoa, palvelun laadusta puhumattakaan. Pyysin annoksen mikä heillä oli listalla ja vastaukseksi sain pitkää mietintää ja jouduin heille näyttämään sormella mikä on se minkä haluan. Lopulta (yllättävän nopeasti) saamani isoksi kehuttu annos tuli pienimmässä mahdollisessa mukaanvientirasiassa. Peruslihaa, kuivahkoa riisiä ja jotain kaalintapaista salaattina. Kastike oli ihan ok, muuten ei voi kehua. Hintaa järkyttävästi annoskokoon nähden.


Lisätty: 2005-08-14

Mainio kebab. Merkillepantavaa on, että edellinen arvostelija on samana päivänä haukkunut Punjabin ja Abu Fuadin, jälkimmäisessä arviossa vielä molemmat. anyway, Punjabin palvelu on kuivan asiallista, mutta tuotteen laatu korvaa kaiken. Etevät kastikkeet eivät välttämättä ole originelleimpia mahdollisia , mutta maku ratkaisee eli pisteet Punjabille.


Lisätty: 2005-07-28

Pitänyt tasonsa vuosien saatossa.Nälkä lähtee takuuvarmasti. Hinnatkin kohdallaan. Palvelu on ripeää. Kebappiansa ei tarvitse montaa minuuttia odotella. Henkilökunta tosin on hieman kyllästyneen oloista. "Kiitos","ole hyvä",ja "näkemiin" ei kuulu henkilökunnan sanavarastoon. Muuten oiva paikka.


Lisätty: 2005-07-28

Falafelit pita-leivässä parasta, mitä kasvissyöjä on kebabiloista saanut. Mahtavat kastikkeet ja mausteet!


Lisätty: 2005-07-27

Liha on aivan loistavaa, mutta kastikkeista ei ole mitään hyvää sanottavaa. Ne ovat mauttomia. Palvelu on mitä on, pöytiin ei tuoda vaikka olisit ainoa asiakas.


Lisätty: 2005-07-26

Liha ja leipä. Olen käynyt jo vuosia samassa paikassa.


Lisätty: 2005-07-26

On erilainen ja mukava maku. kebab unelma vakioannos ja maistuu.


Lisätty: 2005-07-21

Pitakebabin nimi voisi olla Pitakaali. Ei sieltä muuta tahdo oikein löytyä etsimälläkään! Ja että kraanavedestä pitäisi muka maksaa?


Lisätty: 2005-07-20

Pitakebab on aivan mainio. Maistuu joka kerta paremmalle. Ennen tosin se on ollut isompi, tai sitten vatsa on kasvanut sillä nyt jaksan syödä sen jo loppuun asti eikä tartte jättää kaverille jämiä. Palvelun laatu on parantunut, saattaa johtua siitä että olen alkanut käymään siellä useamminkin. Muitakin aterioita olen maistanut ja kyllä niistä hyvä maku jäi suuhun ja täysi vatsa.


Lisätty: 2005-07-12

edelleen erilainen positiivinen kebabkokemus, löytyy makua jota ei löydy nakkikioskikebabeista, eikä toivottavasti koskaan tulekaan löytymään! pitakebab perinteinen, kaalia ja sipulia riittävästi, kuten kastikkeita, yksi riittää kokonsa puolesta kahdelle. hyvää.


Lisätty: 2005-07-03

Pitakebab on jumalaista, liha on sitä kunnon kebablihaa eikä mitään tukkukamaa. Kastikkeet on maukkaita ja koko on juuri sopiva niin että nälkä lähtee mutta ei tule liian ähky olo. Unelma kebabbia en suosittele, eikä siitä sen enempää. Pitakebabin hinta on vähän noussut mutta ei silti ole liian kallis, vedestä maksaminen ei oikeen lämmitä mieltä. Paikka on melko siisti lukuunottamatta wc-tiloja joissa olisi suotavaa olla saippuaa että voisi pestä kädet kunnolla. palvelu on nopeaa ja kohtalaisen ystävällistä. Muodostunut vakiopaikaksi.


Lisätty: 2005-06-07

Huh huh, Punjab on todennäköisesti Suomen yliarvostetuin kebab ravintola. Pippurisessa salaatinkastikkeessa lilluvaa makeaa ranskalais mössöä, mauton kebab kastike ja onneton salaatin tapainen raaste eivät todellakaan tee kebabista hyvää lisäksi tulisuus on pyöreä 0. Chiliä tälle annokselle on näytetty 2 metrin päästä keittiön ovelta. Itse lihassa ei kyllä sinänsä ole varsinaista vikaa, mutta kun kaikki muu annoksessa mättää niin ei voi suositella. Voisivat myös tarjoilla kebabin muutenkin kuin pahvilautasilta ja muoviaterimilla. Toisaalta eipä ole Tampereelta vielä löytynyt kelvollista kebabbia muualtakaan että sinänsä Punjabin maine Tamperelaisten keskuudessa on ymmärrettävää, kun eivät paremmasta tiedä ;).


Lisätty: 2005-05-27

Käytiin kavereiden kanssa testaamassa Tampereella jo lähes myyttiseen maineeseen kohonnut Punjabin pitakebab. Odotukset olivat korkealla, koska ravintola oli sentään rankattu ylös Tampereen listalla. Palvelu oli parempaa kuin odotimme, ja bonusta siitä, että ravintola oli auki jo kymmenen minuuttia ennen varsinaista aukeamisaikaa, ja palvelu oli heti valmiina. Neljä pitakebabia valmistui alta aikayksikön. Se oli todellakin julmettu tötterö, joka aamusella oli muutamalle vähän liikaa. Lihassa oli kummallinen vaihtelevaisuuden tunne, välillä sattui suuhun vallan maukasta ja mehukasta kohtaa, toisaalla liha tuntui olevan kylmää ja elotonta. Varsinkin aterian loppupuolella kastikkeen loppuessa ateria maistui jo puulle. Kebaanissa lihaa oli kuitenkin runsaasti, mikä on hyvä asia. Kastikkeita oli kolmea sorttia, ja ne jakoivat mielipiteet. Törkeää rahastusta oli pyytää normipitakebabin hinnan (4,90e) lisäksi vielä kolmen desin vedestä 40 snt! Vesi loppui hetkessä ja suuhun jäi polttava kaipuu. Leipä oli ohut ja haperoinen. Makua siinä ei ollut muuta kuin kastikkeiden tuomana. Punjab ei vastannut odotuksiamme, mutta hyvän ja nopean palvelun takia varmasti hyvä välipalapaikka kunnon kebabkarjulle.


Lisätty: 2005-05-26

Kebab kokonaisuutena kyllä hyvä, liha oli hyvää ja kastikkeet samaten, tomaattikastikkeen vahvuus juuri sopiva eikä hypännyt silmille. Lisukkeet myös ihan ok, eli annoksessa ei vikaa. Suurin miinus tuleekin palvelusta. Kertakäyttöastiat, vedestä laskuttaminen, "jälkisiivouksen" kuuluminen asiakkaalle, annoksen hakeminen tiskiltä vaikka paikassa syödessäni esimerkiksi olin toinen kahdesta asiakkaasta joita sillä hetkellä oli ja istuin tiskin vieressä, joten pöytään olisi ollut kaksi askelta, mutta silti huudettiin hakemaan eikä voitu tuoda pöytään. Ei mielestäni hyvää palvelua tuollainen. Liian pikaruokalahenkinen.


Lisätty: 2005-05-08

Liha perussettiä, mutta kastike kaikkea muuta, kuin minun makuuni. Järkyttävä makeaa sössöä jolla ei ole mitään tekemistä kunnon kebabin kanssa.


Lisätty: 2005-05-07

Olen asioinut vuodesta 1992 täällä säännöllisen epäsäännöllisesti, useamman kerran vuodessa kuitenkin. Hinta oli Pita Kebabilla alussa 23 markkaa, nyt 5 euroa - ei niin kamala nousu 13 vuodessa, eihän? (vrt. esim. bensa). Annos on samaa kokoa ja rakennetta, edelleen. Siitä suuri plussa. Miehet vanhenee ja pojista tullut miehiä. Nuoremman sukupolven asiakasystävällisyys "suomalaista" eli vähäeleistä ja vaatimatonta. Vanhemmat tosi kohteliaita. Sisustus on pahasti nuhjaantunut vuosien mittaan; tupakkahyllykin ollut vinossa sen viimeiset 5 vuotta. Tunnelmahan alkaa olla kohta kuin Veijo Esson baarissa - mikään ei muutu. Ja joskus se on hyvä juttu tässä alati muuttuvassa maailmassa, kun haluaa rauhoittua tuttujen asioiden parissa - Poikkea Punjab Kebabiin syömään.


Lisätty: 2005-05-05

Tampereen perinteinen Kebab-mesta upean ja edullisen pitakebabin ystäville, kastikkeet tuo aina veden kielelle.


Lisätty: 2005-04-27

Tuli vedettyä sunnuntaina pita-kebab. Viimeeksi kävin Punjabissa -98 ja ilmeisesti aika on kullannut muistot. Pita-kebab oli ihan kiitettävän kokoinen salaatteineen, mutta liha olisi voinut olla maukkaampaa. Nyt liha oli lötköä, väsyneen harmaata ja mausteetonta. Muistelin salaattiin aikoinaan kuuluneen muutakin kuin kaalia ja samoin muistelin niiden kastikkeiden olleen joskus parempia. Joko taso on laskenut 7 vuodessa tai sitten aiemmat muistikuvani ovat alkoholin sävyttämiä. Palvelusta pitkä miinus. Paikka oli lähes tyhjä sunnuntaina ja silti ihmisiä piti huudella hakemaan annoksiaan tiskiltä, vaikka paikalla oli kolmekin myyjää pääasiassa telkkaria tuijottamassa! Sen parin metrin kävely tuskin olisi pistänyt enempää hikeä pintaan. Toinen pitkä miinus tulee kalliista vedestä: 0,4e. Vesi oli vielä pieni ja ilman jäitä. Pita-kebab oli kokonsa takia hintansa arvoinen: julmettu tötterö 4,90e. Kaverin iskender sen sijaan näytti aika säälittävältä hintaisekseen.


Lisätty: 2005-04-22

Pitakebab ihan ehdoton suosikki. Muuten ei kovin kummoinen. Erilaisesta (hyvästä) mausta plussaa.


Lisätty: 2005-04-19

Vieraspaikkakuntalaisena eksyin kyseiseen mestaan. Ei ollut hyvä ratkaisu: mielestäni liha oli todella vetistä ja mautonta eikä lihan kastikkeessakaan ollut kehumista. Ottamani annos oli "unelmakebab" joka todellakin jäi vain unelmaksi. Positiivinen maininta paikasta on se, että sain jopa kaksi turkinpippuria!


Lisätty: 2005-04-16

Kastikkeet varsin mainiot, itsekään en juuri koskaan syö salaatteja paitsi punjabissa, nimenomaan niiden kastikkeiden takia. Liha hyvää, ranskalaiset joskus turhan vetisiä kaiken kastikkeen ja lihan alle jääneenä. Palvelu on "mitasulejookiittimoro" mutta sen kestää kun kännipäissään saa mahan täyteen.


Lisätty: 2005-04-14

Ranskalaiset kuin kirpputorilta. Kastikkeita voin kehua jos jotain pitää. Kokoa annoksilla on mutta niin pitääkin olla kun laatu on heikkoa.


Lisätty: 2005-04-14

Annosten koko vaihtelee todella paljon, mitä pidän todella huonona asiana. Otin kerran mukaan kebabin riisillä ja kun söin saman annoksen paikanpäällä niin siinä ei ollut kuin puolet mukaanotetusta annoksesta. Muuten hyvää ruokaa vaikkakin melko kallista.


Lisätty: 2005-04-12

Punjabin tulkinta kebabista vaatii ehkä pienen tottumisen, mutta kun makuun pääsee ei muuta tahdo huolia. Maukas liha ja erinomaiset kastikkeet, aina tuoreet ja rapeat salaattiainekset. Paikkahan on karunpuoleinen, palvelu on ollut aina asiallista joskin jäykähköä mutta olenkin tullut kebabille enkä kauneussalonkiin. Keittiötilat ovat siistit. Kebabin herkullisuuden takia tämä on se paikka jossa käyn säännöllisesti.


Lisätty: 2005-04-09

Liha on laatua, ja sitä on runsaasti. Sen sijaan ranskalaisia perunoita oli unelmakebabissa nihkeästi ja nekin kaikki pohjalla. Mieto ja veltto kastike valui tietenkin pohjalle pehmensi perunat ikävästi. Runsas kaali toi mielenkiintoisen lisän annokseen. Kertakäyttöastioilta tarjoilu on ehdottomasti pahasta, ja riittää yksin syyksi olla menemättä uudelleen. Kertakäyttöastialta voi kebabin tarjoilla onnistuneesti Kuhmon erämaassa, mutta se ei yksinkertaisesti vain käy Tampereen keskustassa.


Lisätty: 2005-04-03

Paikan ongelmana on mielestäni ravintolamaisuuden puute hintatasoon nähden. Kertakäyttöastioiden käyttö laskee pisteitä välittömästi ja annosten laadun vaihtelukin on liian suurta. Kaverilla oli lihaa noin 1,5 kertaa omaan annokseen nähden vaikka annos oli sama. Veden hinta 0,40e 3dl mukillisesta on jo ryöstöä. Kastikkeet olivat maistuvia, mutta hieman enemmän väkevyysvaihtoehtoja saisi olla. Ei rullakebabia, iskenderissä on leipäkuutioden lisäksi riisiä ja ranskalaisia - mikä iskender se on? Kokonaiskuvauksena kaikista annoksista voisi toimia "sekametelisoppa" eli kaikki annokset pita-kebabia lukuunottamatta näyttävät samalta.


Lisätty: 2005-03-29

Aivan kelvoton palvelu. Liha on on kuin laimennettua jauhelihaa, sitä en mielellään suuhunsa pane.


Lisätty: 2005-03-06

Ei maineensa veroinen, lihan laatu vaihtelee ja paikan suosio perustunee siihen, että vieressä suosittu ravintola. Kostean ravintolaillan jälkeen saa kyl mahansa täyteen ja suolasen nälkä lähtee, mutta ruuan taso heikohko.


Lisätty: 2005-03-02

Punjabin kebab ranskalaisilla ottaa selätysvoiton kaikista muista (testattu tampereen top 5), erinomaiseksi sen tekevät loistava liha jollaista ei saa muista kebab-paikoista ja sopivan maukkaat kastikkeet jotka eivät polta suuta ja kieltä syötäessä. Valitettavasti lihan ja kastikkeen lisukkeena ovat suht kehnot ranskalaiset jotka kaipaisivat ketsuppia ja jotka kastuvat aika lötköiksi lihan alla. Liha kuitenkin korvaa keskinkertaiset ranskalaiset yllin kyllin ja kun annoskoko on keskiverto miehelle aivan riittävä, ei voi muuta kuin kehua.


Lisätty: 2005-02-28

Pita-kebab loistava ja sen rakentamisessa ei ole mitään vikaa. Ei niitä aineksia nyt sekoittaakaan kuulu ja kuka tahansa puusilmäkin varmaan osaa haarukoida sitä haluamallaan tavalla. Lisäksi Punjabin liha ei todellakaan koskaan ole ollut kuivaa, vaan erittäin maukasta. Ja aika monta kertaa on tullut käytyä.


Lisätty: 2005-02-20

Viikonloppuiltoina kannattaa välttää; viereisen ravintolan ansiosta asiakkaita liikaa ja tämä heijastuu palveluun, ruuan laatuun ja viihtyvyyteen. Liha aika hirveennäköistä mutta kohtalaisen makuista, ehkä kastikkeen ansiosta saa syötyä. Kannattais satsata vähän asiakaspalveluun ja lihan laatuun


Lisätty: 2005-02-20

Liha ja muut ainekset ovat laatukamaa. Annoksia ei osata rakentaa kunnolla. Esimerkkinä pita johon tulee liha pohjalle, siihen päälle salaatit ja salaatin niskaan lätkäistään niin salaatinkastike kuin kebab-kastikekin. Kun olet syönyt salaatin niin pohjalla on jäljellä pelkkä kuiva liha ilman mitään kastikkeita. Eikä salaatinkaan kanssa kebab-kastike ole mitenkään erikoisen hyvää. Palvelu on jokseenkin töksähtelevää ja kaikesta mahdollisesta, kuten vedestä otetaan lisämaksu.


Lisätty: 2005-02-07

Hinta-laatusuhde on erinomainen


Lisätty: 2005-01-05

Punjabin kastike on täysin omaa luokkaansa. Pistää kyllä hiljaiseksi. Laajan kebab-kokemukseni turvin voin sanoa, että Punjabin tuotteet ovat Varkauden Iskenderin ohella Suomen ehdotonta kebab-aatelia. Itse ravintolatiloihin liittyvät asiat ovat sitten eri juttu, mutta niistä pitäisikin järjestää erillinen arvostelu.


Lisätty: 2005-01-02

Ottamatta kantaa paikan sisustukseen tai palvelun tasoon, jotka ovat tässä toissijaisia kriteereitä, menen suoraan asian kovaan ytimeen eli itse kebabiin. Punjabin kebab on vaan yksinkertaisesti paras ja asettaa referenssin kaikille muille kebabeille ja kebabin yrityksille. Liha on loistavan herkullista, salaattiainekset tuoreita ja hyviä, ja kaiken kruunaavat maukkaat kastikkeet. Tästä ei kebab parane. Perus-pitakebabin annoskokokin on erittäin hyvä päiväsaikaan ja siitä muiden tulisi ottaa myös mallia. Ainut miinus koskeekin juuri annoskokoa ns. sesonkiaikaan eli lauantain ja sunnuntain vastaisina öinä, kun ihmiset tulevat baareista mäsäyttämään. Silloin on usein joutunut pettymään, kun annoskoko on hädin tuskin puolet normaalista. Niille, jotka perustavat arviosta kebabista tänä ainana tapahtuvaan känniruokailuun, suosittelen vierailua ko. paikassa päiväsaikaan. Mutta johtopäätös: paras kebbe, piste.


Lisätty: 2004-12-12

Liha oli rapeaa ja melko hyvää, ranskalaiset ok, salaatti menetteli. Kertakäyttöiset ruokailuvälineet muovisine haarukoineen ja veitsineen ja pahvilautasineen olivat isoa miinusta. Myös annoksen asettelu(kasa ranskalaisia alla, päällä kasa lihaa ja keko salaattia huipulla jonka päälle "kokki" heitti melkoisella raivolla kolmea erilaista kastiketta)oli huono, ranskalaisia oli ikävä kaivaa keon alta. Ja hinta 6,40 normikokoisesta annoksesta kertakäyttölautasella on mielestäni turhan kallis. Sisustus mitäänsanomaton. Ok mesta, ruoka oli kuitenkin hyvää. Kastikkeet liian makeita. On niitä huonompiakin paikkoja.


Lisätty: 2004-12-09

Aikoinaan viitsi käydä isojen annosten takia, nyt lautaskokoa pienennetty, hinta pysynyt samana. Lihassa ei pahemmin ole makua, mutta nälkäänsä syö kylläkin.


Lisätty: 2004-11-27

Jo vuosia olen pitänyt punjabia ehdottomana joka viikonloppuisena baari-illan jälkeisenä pyhiinvaelluskohteena, mutta nyt tulee muutos. Punjabin palvelu on alentunut huonosta kelvottomaan. Jo kahtena peräkkäisenä viikonloppuna unelmassa ranskalaiset ovat olleet raakoja. Vaikka jonoa olisi kuinka, ei hieman humaltuneita asiakkaita tule aliarvioida ja jättää kiireessä ranskalaisia raa'oiksi. Aiemmin huonon palvelun kesti kun ruoka oli todella hyvää, mutta joku raja sentään.


Lisätty: 2004-11-13

Runsaasti salaattia, kännisen suuhun kohtuullinen. Ranskalaisia. Unelma kebabiissa - jonossa siedettävä. Jono pitkä kuin..


Lisätty: 2004-11-09

Tämä paikka jakaa usein mielipiteet kahtia, sillä liha ja kastikkeet ovat hyvinkin paljon erilaisia kuin missään muualla. Pitakebab on kuitenkin järeän kokoinen, eikä se Kebab Unelma -annoskaan (se on siis kebab ranskalaisilla) nälkäiseksi jätä. Miinusta tulee paikan epäsiisteydestä, pahvilautasista, muoviaterimista ja palvelun ilmeettömyydestä ja tylyydestä. Hinnat eivät ole järin edulliset, vesikin maksaa. Lisää paperia sentään suostuvat antamaan ilmaiseksi naaman pyyhkimiseen. Vioistaan huolimatta käyn Punjabissa aina kun mahdollista, en ole näiden lähes viidentoista vuoden kebabreissujen aikana paremmankaan makuiseen mättöön törmännyt (yritetty on kyllä etsiä ;)).


Lisätty: 2004-11-09

Muutaman kuukauden aikana, kun olen asunut Tampereella, Punjabista on jo muodostunut legenda. Jokaisella keskustaan suuntautuvalla ryyppykeikalla pitää täällä käydä kavereiden kanssa. Pitakebab on aivan loistava. Lihaa on paljon, salaatti on hyvää ja annoksen paras osa on kastikkeet, jotka kruunaavat annoksen. Paikka ei ole mikään maailman tyylikkäin tai siistein, mutta ajaa asiansa. Muistakaa, että ruoka on päivän tärkein ateria.


Lisätty: 2004-11-09

Annokset isoja, mutta liha kuivaa. Lihan kastike oli kammottavaa: tunkkaisen makeaa. Kallis hinta ja hieman epäsiistit tilat eivät houkuttele käymään kuin äärimmäisessä hädässä.


Lisätty: 2004-10-27

Ollut suosikkini jo 20 vuotta ja edelleen käydään (tosin nykään vain päivällä/illalla ei enää kapakassa pyörimisen jälkeen). Palvelu on eletööntä, mutta ihan kohteliasta (tosin osa työntekijöistä taitaa tunnistaakin kun olen kauan käynyt). Kebabin syötyään on oikeasti täynnä. Lihaa ja hyvää salaattia on runsaasti. Itse pidän myös siitä makeasta kastikkeesta mitä on lihan kanssa. Hinta ok ja vedestäkin suostun kyllä maksamaan (maksaa se kaikkialla muuallakin, jos et muuta juotavaa ota)...


Lisätty: 2004-10-14

Paras löytämäni kebab-paikka treella. Säälittävät ruokailuvälineet (pahvilautaset, muoviset aterimet) suurin miinus. Eritoten arvostan paikan kastikkeita.


Lisätty: 2004-10-06

Tamperelainen klassikko, ei ole Punjabin voittanutta. Kaalisalaatti on tarpeeksi pientä hakkelusta ja kastikkeet, ah, ne kastikkeet!


Lisätty: 2004-10-02

Palvelu aivan luokatonta ja ruoka todella pahaa. En suosittele kenellekään tätä paikkaa. Ja myös tämä pitaleivän lisäksi haluttu lautanen kun sattuu maksamaan 40 senttiä. Aivan törkeää. Asiatonta palvelua.


Lisätty: 2004-09-23

Liha on sopivan kuivakkaa mistä meitsi tykkää. Kastike jakaa porukan kahtia. Meikä tykkää tästä makeasta "mansikkahillosta". En oo syönyt kuin pitalla ja se on oikein hyvä.


Lisätty: 2004-09-17

Liha perustasoa, palvelu nopeaa mutta hieman töykeätä ja annokset pitää itse hakea tiskiltä. Kebab ranskalaislla on hyvä ja reilun kokoinen. Hinnoittelu aavistuksen keskitasoa kalliimpi. Hyvä sijainti lähellä keskustoria ja yökerho Sokeria. Yksi negatiivinen muisto paikasta on, kun kaverini kerran pitakebabia syödessään tarvitsi lautasta, jottei sotkisi pöytää. Kaveri kävi pyytämässä tiskiltä kertakäyttölautasta, mutta eivät antaneet vaan kehtasivat pyytää 40 senttiä! Lautanen jäi ostamatta.


Lisätty: 2004-09-16

Kauniit tapetit, ja hyvä pöytiintarjoilu, rasvakaan ei haise paikassa ja sistustus todella aisitillinen. Nämä asiat olen pannut merkille vieraillessani punjabissa jo kohta lähes 20 vuotta. Lihan ei niin väliä, kyllä sitäkin syö makealla lihakastikkeelle.


Lisätty: 2004-09-04

Tampereen ehdoton kulttikebabravintola. Sapuska muistuttaa enemmän grilliruokaa, tarjoillaan pahvilautaselta ja päällimmäisenä annoksessa on isot plurut sinappia ja ketsuppia. Ruoka ei siltikään ole pahaa, ja toimii hyvin erityisesti krapulassa (kunnon rasvapommi). Annokset ovat sen verran isoja, että kun ne lyödään käteen, on pöytään taiteilu ja syömisen aloittaminen erityisen vaikeaa, kun kummallakin kädellä on hetkeksikään irroittamatta pidettävä täpötäyttä, taipuvaa lautasta niin että sapuskat eivät tipu lattialle. Paikan palvelu on ala-arvoista, ensimmäisen kerran sain tuta tämän kun tilasin ruokaa ja erehdyin istumaan pöytään odottamaan. "Tänne näin!"-käskyn saattelemana jouduin palaamaan tiskille hakemaan annokseni. En ole koskaan nähnyt, että ruokaa olisi tarjoiltu pöytiin. Juomaakaan ei koskaan kysytä, vaan se pitää aina erikseen pyytää. Palvelun taso on sen verran heikkoa, että se ei edes haittaa vaan huvittaa koomisuudessaan, ja tästä syystä Punjabista onkin tullut eräänlainen kulttipaikka, jossa käy enemmän kuin mielellään.


Lisätty: 2004-08-27

Oli kyllä taas sellasta kuraa mitä ei oo pitkiin aikoihin saanu. Ruoka oli kylmää, ateriat maksaa mansikoita. Sisustuskin oli ihan suolesta ja muutenkin olemus likainen.


Lisätty: 2004-08-27

Peruskebab kannattaa ottaa, ranskalaisia en lähtisi suosittelemaan. Vessat karseat, palvelu eleettömän tehokasta.


Lisätty: 2004-08-25

Paremman keskikastin edustaja, ehkä hivenen yliarvostettu. Soosi on kohtalaista ja liha. Yöaikaan hirveässä kunnossa (sekä asiakkaat että ravintolan pöydät/lattia).


Lisätty: 2004-08-17

En ymmärrä miksi on niin suosittu, perustuu todennäköisesti enemmän tottumuksiin ja tapoihin kuin kebabin makuun.


Lisätty: 2004-08-12

Taattu lihan ja sinappikastikkeen laatu, pitakebab ainoa oikea vaihtoehto. Tullut käytettyä palveluja jo lähes 20 vuotta Cabare Oscar -iltojen jälkeen. Palvelu edelleen yhtä kivikasvoista kuin aina ennenkin. Nykyisin onneksi saa haarukan auttamaan syömistä... Paras Tampereella.


Lisätty: 2004-08-04

Kebab on kyllä mielestäni parasta Tampereella. Johtunee siitä, että on tottunut hieman makeahkoihin kastikkeisiin. Tämä on paikka, jonka kebabeista pitää tai ei pidä. Useimmat pitävät, ja baari-iltojen jälkeen siellä on väkeä jonoksi asti. Onneksi jono toimii silloin hyvin, kun väkeä tekemässä kebabeita. Sopivan kokoiset annokset, ts. minultakin isona miehenä menee nälkä joka kerta. Jos ei ole ennen käynyt, kannattaa käydä syömässä, jotta voi sanoa, onko hyvä vai ei. Miinuspuolella heinäkuun aikana nousseet hinnat, pitakebab 4,90. Isompia en muista ulkoa. Pöytiin ei tuoda ruokaa, mutta se nyt on pieni murhe. Myös vedestä rahan ottaminen miinus. Kokonaisuutena hyvä paikka, jossa on tullut käytyä... kauan. Ainakin kymmenen vuotta.


Lisätty: 2004-07-29

Kylä kelpaa syörä. Paikka ei ole mikään maailman siistein, mutta ruoka on aivan ylivertaista. Pienimmälläkin kebabilla saa mahansa hyvin täyteen. Palvelu ehkä lievä heikkous. Ja vedestä rahastetaan.. aiaia!


Lisätty: 2004-07-28

Ravintolaillan jälkeen ok. Ensimmäistä kertaa kun käy selvinpäin niin liha maistuu maksalle. Tilasin kebabin enkä mitään maksapihvejä.


Lisätty: 2004-07-19

Kovasti tätä paikkaa kaikki jaksavat kehua. Annokset on isoja ja jos on makean peraan, niin kastikkeetkin maistuu ihan OKlta, ainakin pienella totuttelulla. Humalaisen nälän se iso rasvakepap kyllä sammuttaa, mutta ei se nyt juuri mikään herkku ole. Liha jota Punjab (ja liian moni muu) käyttää, on niin rasvaista, ettei sitä pitäisi myydä jauhelihana kenellekkään. Se on suorastaan luokatonta. Uskokaa vaan, olin sitä joskus tekemässä. Jos Abu Fuad tekis Punjabin kokoisia kepappeja, niin parempaa ei juuri vois toivoa, mutta Abun omistaja ei laita lihaa juuri nimeksikään.


Lisätty: 2004-07-14

Ehdottomasti mansen paras paikka, iso annos valtavan suuri ja taivaallisen makuinen. Paljon lihaa ja rehuja. Paras annos on unelma kebab, suosittelen sitä kaikille.


Lisätty: 2004-07-12

Tulisempaa kastiketta jäin kaipaamaan.


Lisätty: 2004-07-07

Tämä kebab paikka on ihan uskomaton, mikäli arvostaa pääasiaa eli ostettavaa tuotetta -kebabia. Jos haluaa huippupalvelua tyylikkäästi sisustetussa miljöössä, kannattaa suunnata muualle. Jos haluaa ehkä jopa Suomen parasta kebabia, kannattaa suunnata punjabiin! Tosin ei sovi laihduttajille (sopiikohan minkään paikan kebab?).


Lisätty: 2004-07-02

Kaikki kaverit kehuivat. Itse inhosin. Karmea sisustus, vetiset, aivan kylmät ranskalaiset. Kastikkeelle plussaa. Neljä kertaa on tullut käytyä, on saattanut vain käydä huono tuuri.


Lisätty: 2004-07-01

Unelma Kebab on todellakin nimensä veroinen. Ainoana miinuksena voitaneen mainita kauniiden Turkkilaisten naistyöntekijöiden puute. Mikä voisi olla sykähdyttävämpi kokemus kuin etelämaalaista eksotiikkaa tihkuvan tarjoilijattaren palvelualtis hymy yhdistettynä ruokaan joka hivelee kokeneimmankin kebabilla kävijän makunystyröitä?


Lisätty: 2004-06-30

Kebab on ihan siedettevää, mutta palvelu ja puitteet ovat aivan rempallaan. Ja jos tilaan kebabin ranskalaisilla, en halua että saan jotain pitakebabbia. Palvelu on todella ala-arvoista ja surkeata. Jo siitä syystä paikka on boikotissa, vaikka muuten ruoka onkin ihan hyvää.


Lisätty: 2004-06-30

Kebab ranskalaisilla tarjoillaan hempulalla pahvilautasella. Lihan päällä hieman ranskalaisia ja hirvittävä kasa kaalia. Koko komeus ui kastikkeessa. Ranskalaiset vettyvät.


Lisätty: 2004-06-30

Jo opiskeluaikanani (vuosina -87 - 92) Punjab:ista tuli kantamestani. Aina, kun Tampereella käyn ei muita kebabmestoja kannata miettiäkään. Kastike on parasta ja Kebab-unelma riittää täyttämään pötsin reippaasti.


Lisätty: 2004-06-21

Isot annokset ja hyvät kastikkeet sekä reilusti rehuja. Liha turhan rasvaista. Paikka on epäsiisti ja baarikeikan jälkeen jopa järkyttävä. Annokset kokoon ja makuun nähden edullisia.


Lisätty: 2004-06-15

En voi kyllä käsittää miksi tätä paikkaa kuulee kehuttavan siellä täällä. Tuskin mitään yhtä kamalaa sotkua olen saanut kun tämän paikan kebab ranskalaisilla. Kebab-liha oli kylmää ja ranskalaiset sellaisia rasvassa lilluvia pehmeitä ällöjä. Sisustus nuhruinen ja epäsiisti. Palvelu mitäänsanomaton.


Lisätty: 2004-06-07

Ehdottomasti tampereen pahaita kebabpaikkoja! Liha on todella maukasta sekä melko tuliset kastikkeet. Riisi maistuu todella hyvältä, samoin ranskalaiset. Monet ei ehkä pidä makeasta lihasta, mutta minulle se maistuu parhaiten. Hinta on ehkä hieman kallis, mutta annoksen koko on riittävä tukahduttamaan kovan nälän. Mieluummin maksan 1-2 euroo enemmän kunnon kebabateriasta! Monissa hieman epäolennaisissa asioissa on hieman moittimista kuten sisustuksessa ja joskus palvelussa, mutta niihin en ota kantaa, sillä kebabin maku on tärkein...


Lisätty: 2004-05-31

Sisustus nuhjuinen ja likaisen oloinen. Liian rasvaista ruokaa. Ulkoapäin jo epäsiisti vaikutelma.


Lisätty: 2004-05-28

Kaverit kehuneet ja ´kerrran ittekin testasin, mutta pettymys, sämpylä ja kastike menettelee, mutta liha jäi syömättä. En tiedä mitä lehmää nää kepakoissaan käyttää.


Lisätty: 2004-05-26

Se on vain niin, että toiset vihaa ja toiset rakastaa. Minä ainakin pidän aivan loistavana! Kannattaa käydä!


Lisätty: 2004-05-21

Normaali pitakebab on aivan loistava. Ehkä vähän hintavahko, mutta erittäin hyvää. Ehdottomasti Tampereen paras paikka. Mausteena saisi olla jotain tulista soosia ( tai edes vaihtoehtona sellaista. ) Palvelu riippuu siitä kuka tyypeistä on kassalla, mutta yleensä ihan ok.


Lisätty: 2004-05-19

Yksi Treen klassikoista! Laatupaikka. Erilainen kebab, jolla ei elä, mutta vähän kuin sunnuntaikebab kun haluaa syödä hyvin, mutta ei välttämättä jokaipäiväiseksi leiväksi. Koesch


Lisätty: 2004-05-13

Kerran eksyin tuonne kun olin paikasta kuullut lähes pelkkää hyvää. Nyt lähinnä ihmettelen, että miksi tuota paikkaa kehutaan. En keksinyt paikasta mitään kehumisen arvoista.


Lisätty: 2004-05-12

Liha ei maistu juuri miltään, ja se kastike. maistuu makealle ja hedelmäiselle! ei siis todellakaan sovi kebabin kanssa.


Lisätty: 2004-05-12

Uskomattoman monet ovat kehuneet tätä paikkaa. Itsekin vierailen täällä välillä. Kebab on täällä aivan eri makuista kuin muualla. Todella intialaisvaikutteista. Makeaa, liha mietoa ja raastesalaatti kastikkeineen hyvää kebabin päällä. Tähän paikkaan tulee aina välillä himo, mutta syömisen jälkeen ei taas tee mieli ainakaan puoleen vuoteen käydä. Liian makea siis minun makuuni. Sisustus on erittäin normaali ja palvelu ehkä hiukan totista.


Lisätty: 2004-05-05

Liha on hyvää ja aikas makeaa. Salaatti on....ihan hyvää. Kastike on paikan helmi. Parasta kastiketta ikuna. Pita kebabib mukan olisi vointu tulla jokin lautanen. Ja sisustus on aika karsee. Suosittelen tätäkin erittäin paljon.


Lisätty: 2004-05-03

Pitakebab parasta mitä olen missään maistanut (ja olen kokeillut ainakin sata paikkaa suomessa). Salaatissa on erityisen herkulliset kastikkeet, voisi syödä vaikka pelkkää leipää ja salaattia kastikkeilla. Punjapin takia poiketaan aina Tampereella ohi ajettaessa. Sisustus aika kamala. Palvelu OK. Mutta Pitakebabin maku hipoo täydellisyyttä. Kebab ranskalaisilla ei ollut kummoinen. Suosittelen!!!


Lisätty: 2004-04-26

Se on muuten sillä lailla, että -86 vuodesta oon näitä Punjabin kebabeja syönyt ja annos siihen liittyvineen täytteineen ei ole muuttunut! Tiskin takana häärinyt sammuttimen kokoinen natiainen on kasvanut tänä aikana parimetriseksi häiskäksi, mutta on edelleen kuvioissa mukana. Varmasti Suomen parhaat kebabit! Suosittelen.


Lisätty: 2004-04-20

Pita-kebab on aivan pohjaton! Huikea määrä laadukasta lihaa, kastikkeiden maut kietoutuvat ihanasti toisiinsa. Tänne pyhiinvaellan aina kun kotiseuduillani käyn. Irvokas turkoosi sisustus on tavallaan kiehtova, muttei kuitenkaan tarpeeksi. paras kokemani kebab! Suosittelen loputtomasti.


Lisätty: 2004-04-04

"Kebab Unelma" eli Kebab ranskalaisilla on Suomen paras. Kokeiltu myös tällä listalla suosittua Turun Milania, ja Punjabin sapuskat voittavat helposti. Liha on taivaallisen hyvää, ranskalaiset eivät ole mitään kuivia tikkuja vaan kunnon rasvassa paistettuja. Kastike on kohtuu neutraalia, eli ei liian väkevää sellaisille joiden maha ei kestä. Salaatissa on sitä peruskamaa, mutta erittäin hyvät salaatinkastikkeet! Normaalisti jätän salaatit syömättä mutta tätä syö mielellään kastikkeiden takia. Reilut annokset, tulee täyteen!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute