Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Marmara Kebab

Marmara Kebab

 

Helsingintie 8
24100 Salo
R.E.L.A:n vastapäätä (tien toisella puolella)
puh. 02-733 4748


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
55 arvostelua vuoden aikana (yht. 55 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-06-08

Kastike oli tulista, vaikka pyysin mietoa! jos jostain syystä eksyn tähän kebab-paikkaan, otan kebabin ilman kastiketta. ja salaatti ei ollut tuoretta. vessatkin olivat kamalan epäsiistejä.


Lisätty: 2006-07-12

Ihan mainio paikka. Olen käynyt useita kertoja sekä yöllä että päivällä ja meinaan käydä jatkossakin. Kastike on ehkä hieman mitäänsanomaton, muuten kebab on kyllä hyvälaatuista.


Lisätty: 2006-04-25

Kolmatta vuotta kaupungissa asun ja sitä mukaa kun itse olen asettunut niin tämä paikka kyllä menny alas. v2003 oli vielä kaupungin paras palvelu, toiseksi paras liha ja hyvin sopivat hinnat. niistä ei oo enää mitään jäljellä. ikävää mutta totta... ei tänä päivänä tarvi enää kuivettunutta lihaa napostella kun kaupungissa kilpailu, hinnat ja muuten asiat hyvin.


Lisätty: 2006-03-24

Työntekijöiden vaihtumisen jälkeen kävin kyseisessä paikassa viime kesänä (2005) kerran. Tilasin ja maksoin kaksi pizzaa, mutta sain vain yhden :( Asiasta valitin ja kassalla ollut jankutti, että miksi olin antanut sitten numerolapun pois. Totesin, että pizzan tuoja nappasi sen pöydältä, jätti yhden pizzan minulle ja lähti. Tuon tapahtuman jälkeen en ole kyseisessä paikassa enää käynyt enkä käy!


Lisätty: 2005-12-24

Marmara on yksi Salon legendaarisimmista Kebeb-ravintoloista. Palvelu on erittäin hyvää ja liha maukasta. Miinuspuolena on korkea hinnoittelu (eteenkin lounasajan jälkeen).


Lisätty: 2005-12-09

Siisteydessä viilattavaa.


Lisätty: 2005-11-09

Siisteydessä huomauttamista. Harmi juttu. Tosin helposti korjattavissa.


Lisätty: 2005-09-29

Salaattikebab koostuu lähinnä kourallisesta kaalia ja muutamasta suolakurkun siivusta, ei kelpaa. Liha ja kastike olivat sen sijaan kelvollisia. Ravintola sisustus on tunkkaisen oloinen, siivoton keittiö näkyy ruokapöytään ja ilmastointi ei vedä rasvan käryä pois.


Lisätty: 2005-08-27

Palvelun taso riippuu työntekijöistä. Osa todella kohteliaita osa vähemmän. Kuitenkaan kukaan ei ollut varsinaisesti töykeä. Makuasiat vaihtelee, välillä maistuu hyvälle. Viimeksi sain mautonta lihaa ja kastike oli myös vetistä ja mautonta.


Lisätty: 2005-06-13

Käyn miltei joka päivä kyseisessä paikassa syömässä, lähes koskaan en ole pettynyt. Liha on aina maittavaa ja lihaisaa, kastikkeet todella hyviä ja kebabmiehet mukavia. Antavat silloin tällöin alennuksia ja ilmaiset kaffetkin, oli yö tai päivä. Pääosin siisti paikka ja palvelu hyvää. Salaatista voi ehkä vähän narista, sitä kaalia on joskus vähän liikaa.


Lisätty: 2005-05-12

Paljon parempi vanhojen omistajien aikaan, mennyt huonompaan suuntaan viime vuosina paljon.


Lisätty: 2005-05-12

Mieto kastike oli todella vetista ja ei maistunut miltaan, Salaatti oli sita perinteista hakattua kaalta. Annoksen koko ok & palvelu pelasivat erinomaisesti. Paikka nayttaa sisalta aivan "bulgarialaiselta". (Lue hirvea)


Lisätty: 2005-04-10

Työkavereiden kehuttua salon "kebab-sceneä" uskaltauduimme avovaimon kanssa Marmaraan. Eipä olisi pitänyt. Palvelu on suht asiallista, nopeaa ja suomikin taittui ongelmitta. Paikka oli kuitenkin ankeasti sisustettu ja ruokakin melko huonoa: Vahva kastike ei maistunut oikein millekään, liha oli koostumukseltaan hyvää, mutta sekään ei maistunut millekään. Ranskiksissa ei ollut hyppysellistäkään suolaa ja rehupuolikin koostui vain yhdestä nahjuisesta tomaattiviipaleesta, kolmesta suolakurkkuviipaleesta ja hirveästä kasasta kaalia. Erillistä salaatinkastiketta ei ollut. Jäin myös kaipaamaan sipulia yms. Ällöttävää ruoka ei ollut, mutta se ei vain yksinkertaisesti maistunut oikein millekään. Kaiken huipuksi vessan lukko ei toiminut ja huussi oli muutenkin kauheassa kunnossa.


Lisätty: 2004-09-18

Salossa on kyllä erittäin kilpailukykyiset maut. Etenkin lihan maku ja koostumus on ainutlaatuinen.


Lisätty: 2004-08-24

Paras kastike mitä olen maistanut koskaan :)Kebabiin saa valita miedon tai väkevän kastikkeen ja tämän lisäksi halutessaan valkosipulikastiketta tai majoneesikastiketta päälle. Taivaallisen hyvää kastiketta. Tuolla kastikkeella saa kurkusta alas vaikka pahvia.


Lisätty: 2004-08-21

En ymmärrä miksei monet pidä Marmarasta. Oman kokemukseni mukaan Marmarassa liha on lihaisaa ja kypsää sekä ranskalaiset grillisen hyvää kuin muissa kebab-paikoissa. Ainoa valittamisen aihe on kotiinkuljetuksen puuttuminen sekä aukioloajat kebab-passissa.


Lisätty: 2004-07-09

Annoksissa on lihaa vähemmän kuin Salon muissa paikoissa.


Lisätty: 2004-05-20

Edullisempi ja parempi kuin työpaikan tavara. Alakerrassa ei ole kovin paljon tilaa, mutta aina on ollut paikkoja.


Lisätty: 2004-04-26

Mukavasti sisustettu paikka. Kaksikerroksinen, eipä ainakaan lopu istumapaikat kesken. Kebab melko hyvää. Miinusta tulee kaalin runsaudesta (peitti lähes puolet lautasesta) sekä osittain myös palvelusta - myyjä kun ei kysynyt, mitä kaikkea kebabiin tulee (tämä voi yllättää esim. ne, ketkä haluavat jättää vaikka tomaatin pois allergian tms. takia). Sipulia en ainakaan omasta annoksestani löytänyt, liekö loppu vai eikö sitä ole koskaan ollutkaan.. loppujen lopuksi ihan siisti ja hyvä paikka, taustalla pyöri rauhallista musiikkia. ..on Salossa parempiakin kebabeja.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute