Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Troijan Kebab

Troijan Kebab

 

Koskikatu 9
96200 Rovaniemi


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
28 arvostelua vuoden aikana (yht. 28 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-01-20

Liha on messevää, perunat rapeita ja riisit riittävän huokeita. Kastike potkii, meinaan kun on tuohon mahdollisimman tuliseen kastikemeininkiin tottunut, niin Rollon Troijasta kyllä tulisuutta löytyy! Samoin salaatit ja muut terveen väriset kylkiäiset parantavat kokonaisvaikutelmaa huimasti! Palvelu on ihan jees, harmi vain, että tilana Rollon Troijani on aivan liian pieni, varsinkin aamuyöstä (voi joutua helposti jonottamaan silloin ulkopuolella).


Lisätty: 2005-01-19

Liha on erittäin hyvää. Paikan sijainti erinomainen, joten kun baarissa istuessa iskee hiuko, ei tarvitse ottaa takkia messiin kävästäkseen kebaasilla. Palvelu erittäin nopeaa (verrattavissa mäkkäriin). Hyvä rafla


Lisätty: 2004-12-06

Ennen oli ennen ja nyt on nyt, kebabit oli isoja ja hyviä, otti millä lisukkeella tahansa (riisi, perunat, salaatit) nyt on firma suurennettu ja tuotteen taso laskenut tosi pahasti. Esimerkiksi viime viikolla, ostimme kebabit jotka oli kylmät, ja lihaa niin vähän ettei seasta erottanut, kastike ei maitunut miltään ja palvelu oli sitä luokkaa että mitäs tulette tänne häiritsemään meitä, on meillä muutakin tekemistä. Paljon ollaan kyseisestä paikasta ostettu, mutta nyt se on loppu.


Lisätty: 2004-11-06

Hyvää ruokaa ja reilut annokset. Uudistuksen jälkeen paljon viihtyisämpi kuin aiemmin, mutta minun mielestä vähän liian ruokalaimainen ja kovaääninen.


Lisätty: 2004-08-13

Kebab-ravintolana todellinen pettymys. Steriili sisustus on kuin suoraan amerikkalaisesta pikaruokalasta. Hintataso korkea palveluun nähden. Ei salaattipöytää, ei pitaleipää lisukkeena lounasaikanakaan. Tulee jäämään pois ruokapaikkalistaltani.


Lisätty: 2004-08-13

Paras paikka Rovaniemellä, etenkin laajennuksen jälkeen. Nyt mahtuu yölläkin porukkaa sisälle asti. Liha erinomaista ja tulinen kastike varsinkin on pop! Salattiinkin on kolme kastike vaihtoehtoa valkosipuli, sinappi ja tavallinen.


Lisätty: 2004-07-02

Kun katsoo Rovaniemen arvosteluja, niin ei voi muuta todeta kuin makuaistit on vähän vinksallaan Rovaniemellä. Torikeidas on kyllä ollut aina ihan hyvä, ei siinä mitään, mutta Troija tuottaa parhaan kebab-nautinnon mitä Suomesta saa. Siis todellakin koko maasta. Kepittää jopa monet Tukholman maukkaat ja monipuoliset kebab-mestat. Liha on ihan ykköstä, mutta parasta on tulinen kastike, joka on juuri kohdallaan. Hyviä on salaatit ja perunatkin. Ja jos ottaa extrasatsin lihaa, lähtee nälkä varmasti. Hinta on toki hieman kova, mutta hyvästä pitää maksaa. Paikan ainoa huono puoli on onneton ruokailutila. Nouda täältä kotiin (tai autoon, vielä parempi) ja nauti.


Lisätty: 2004-07-02

Hyvä paikka. Etenkin tulinen kastike on todella hyvä. Paikka hieman ahdas ja viereinen kaljapubi vähän häiritsee, mutta muuten mainio paikka.


Lisätty: 2004-05-21

Liha on kuin purkkaa. Salaatinkastike kermaviiliä! Ei minun makuun. No olen itse tätä mieltä, vaikka muut kehuvat.


Lisätty: 2004-05-19

Liian ahdas paikka ainakin iltaisin. Aika kallista ja pientä, mut tosi hyvä kastike.


Lisätty: 2004-04-04

Liha on sopivan kiinteää ja maukasta; kastike maukas ja sopivan tomaattinen. Salaatissa juuri mukavan kirpeä mutta mieto jugurttikastike. Tästä parempaa et löydä kuin Turkista!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute