Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Riihimäki > Autogrilli

Autogrilli

 

Keskuskatu 5
11100 Riihimäki
Alaparkin vieressä
puh. 019-722 255

Avoinna: Ma-To 11.00-01.00  Pe-La 11.00-04.30  Su 11.00-01.00 


Liha  7.4 Kastike  7.8 Lisukkeet  5.5  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  7.8 Siisteys  5.1 Hinnoittelu  6.8 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 46 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-07-31

Käsittämättömän kalliit hinnat. Sitä kaalia vois tunkee vähän vähemmän sinne aterioihin, muuten perus ok grilli mättöö. Lihis kebulla hinta/koko paras.


Lisätty: 2011-01-07

Erittäin maukasta sapuskaa muuten mutta pitääkö niitä alapääkarvoja aina laittaa mukaan? Hieman käytöstapoja tässä suhteessa, kiitos ja hei vaan.


Lisätty: 2010-11-04

Lihapiirakka kebablihalla on erinomainen ja kohtuuhintainen ja nälkä lähtee!


Lisätty: 2010-10-03

Ihan hyvä kebabannos oli ja hintakin oli halvempi kuin monessa muussa paikassa. Palvelu oli aivan uskomattoman hyvää ja ystävällistä, jonka takia menen ehdottomasti vielä uudestaan! Tänään taidan kokeilla hampurilaisia :P


Lisätty: 2008-07-10

Mukava paikka, mukavat pitäjät, utopistiset aukioloajat, joista iso plussa. Käytännössä koska tahansa kun tulee junalla kotiin, saa AG:ltä ruokaa. Hinta-laatusuhde on kohdallaan kun verrataan hampurilaispaikkoihin tai vaikka eväspysäkkigrilliin asemalla. Kuitenkaan kunnon kebabberialle AG ei pärjää, sillä hinta on sama, ja laadussa suuri ero. Kebab on grilliksi varsin hyvä, joskin lihassa on enemmän rasvaa kuin voipaketissa. Ransakalaiset varsin hyvät, ja kastike erinomaista. Muistaa vaan sanoa että laittavat sitä reilusti. Rehuista ei voi kovin suurta bonusta antaa, mutta ei grilliltä voi paljon odottaakaan. Koko "ravintolassa" on kuusi paikkaa, ja upeat valkoiset kaakeliseinät. Puolen yön jälkeen luo mukavan kodikkaan grilliräkälätunnelman. Drive-in on tietty kiva olemassa.


Lisätty: 2007-06-29

Jo useamman vuoden tässä paikassa olen asioinut, lähinnä autokaistan kätevyyden vuoksi. Kebabit ovat isoja ja maukkaita, lisäksi T-6 ja T-8 ateriat ovat hämmästyttävän halpoja kokoonsa nähden. Kebabeissa on riittävästi lihaa ja salaattia. Annokset ovat hintaansa nähden hieman keskitasoa isompia, kokonaisuudessaan iha ok paikka. Pankkikortilla ei täällä kannata maksaa, tulee hinnan lisäksi jotakin aivan outoja veloituksia, itselläni hinta oli melkein tuplat mitä oikeasti tuotteet maksoivat.


Lisätty: 2006-11-24

Tähän mennessä suurinpiirtein syötävintä kebabia mitä olen rixusta löytänyt... (en ole asunut viel kauan)Myyjät ystävällisiä, hinta ihanok.. mut siltikin edelleen kannatan pohjoisempana olevaa entistä vakipaikkaa vaik enään harvoin sinne pääsee


Lisätty: 2006-03-20

Ei ole parhaat kebebit mutta muuten tosi hyvä paikka!


Lisätty: 2005-12-02

Plussana se että on riksun ainoa drive-in kebab paikka. Ja jos otatte ruoan kaikilla mausteilla niin on ihan sama mitä syöt. Kaikki maistuu samalta.


Lisätty: 2005-07-11

Liha on mukavan kuivaa, hyvällä tavalla. Varsin mureaa. Jollain tavalla pidän tästä hirveän paljon, syynä on paljolti se, että paikassa saa kebabkastikkeena mielenkiintoista sinappipohjaista, joka on erilaista kuin normaali, mutta todella maistuvaa. Lisukkeita on aika vähän ja annoskin on hitusen pieni, mutta kebab ranskalaisilla todella hyvä makkaraperunoiden vaihtoehto tässä paikassa. Tämä kebab menee enemmän grilliruokakastiin kuin perinteiseen kebablinjaan, mutta ehdottomasti lounastunnin nälänviejä.


Lisätty: 2005-06-28

Yöruokana kebab ei tässä paikassa toimi. Siivut otettiin valmiina jostakin höyrypannusta. Lisukkeet ja palvelu olivat ok, mutta itse kebabliha ei. Näin siis viikonloppuyönä, kenties päiväsaikaan annokset ovat asiallisempia? Itse paikka on pieni ja askeettinen, mutta palvelee tarkoitustaan ja on siistihkö.


Lisätty: 2005-06-03

Suoraan sanottuna pettymys. Palvelu oli hyvää, haki viereisestä kebab paikasta yhden aterian kun itse eivät valmista, liha oli hyvää. Ranskalaisten kanssa en suosittele ottamaan koska ne olivat upotettu lihan alle ja olivat uskomattoman löysiä/vetisiä, lisäksi ranskikset olivat lähes kylmiä. Tuskin toista kertaa menen lähitulevaisuudessa.


Lisätty: 2005-02-17

Niin paljon kehun jälkeen pettymys. Ensiksi, kertakäyttölautaset ja aterimet laskee statusta huomattavasti. Viikonloppuisin vielä ymmärrän, mutta että arkipäivänä, lounasikaan. Liha oli kyllä erimakuista kuin "standardi" kebab, mutta ei niin erikoista kuin luulin. Salaatti koostui kiinankaalista, kahdesta viipaleesta tomaattia ja suolakurkkuja. Palvelu oli sentään selväksi suomeksi. Ei kovin kaksinen mesta.


Lisätty: 2004-12-07

Ei jätä nälkäiseksi. Joskus on arveluttanut paikan siisteys, mutta ei koskaan ollut moittimista ruuassa. Mukavia heppuja myymässä.


Lisätty: 2004-11-16

Mistä se kebab-kastike on vedetty? Ihme settiä. Hyvät salaatit messiin..


Lisätty: 2004-10-10

Aivan mahtavaa safkaa. Olen kierrellyt eurooppaa, ja täytyy sanoa että riihimäen autogrilli sijoittuu aivan kärkisijoille. Asiakaspalvelukin on kunnossa. Miinuksena voisi ehkä antaa 5 minuutin odottelu, tosin tämänkin ymmärtää kun raaka-aineet ovat tuoreita.


Lisätty: 2004-07-25

Suosittelen T8 annosta hintaan 5.50€. Lähtee nälkä.


Lisätty: 2004-04-20

Todella hyvää sapuskaa! Hyvä palvelu ja vakiokävijät muistetaan aina.


Lisätty: 2004-04-20

Monipuolinen menu, annokset sopivan kokoisia ja hintaisia. Omistajat ovat myös todella mukavia ja kohteliaita kavereita. Kannattaa tosin huikata mausteet nopeasti, äijillä kun on tapana joskus kiireessä aloittaa mausteiden lappaaminen ennen kun kysyvät mitä laitetaan. =)


Lisätty: 2004-04-04

Tosi hyvää safkaa (Riihimäkeläinen, Vety)! Annokset vaan on pienentyny parin viimevuoden aikana :( Voittaa hinta/laatu/määrä suhteessa naapuri-hesen mennentullen. Myös DriveIn :)

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute