Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Paimio > Tadim Kebab Pizzeria

Tadim Kebab Pizzeria

 

Vistantie 27-29
21530 Paimio
Torin vieressä
puh. 02-470 4065

Avoinna: Ma-Pe 10.00-22.00  La-Su 11.00-22.00


Liha  8.1 Kastike  7.5 Lisukkeet  7.2  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  6.3 Hinnoittelu  5.8 Pankkikortti  Kyllä    
13 arvostelua vuoden aikana (yht. 130 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-06-05

Oiva paikka, ei parempaa löydy kylästä. Hetkeen ei ole henkilökuntakaan vaihtunut. Kebab hyvää ja pizzat myös, vakiokalustoa.


Lisätty: 2008-12-27

Fantasiapizzaan saa yllätystäytteeksi ruuvin(paikan pitäjä luuli minun laittaneen ruuvin siihen pizzaan, tuskin käyn toiste.


Lisätty: 2008-07-09

Taitaa olla taas aika kaksivuotiselle kommentille... Mikä on muuttunut; palvelu sekä sisustus, ensimmäinen huonompaan suuntaan. Joskus ateriaa maksaessa tuntuu siltä että takahuoneeseen lähdettyään löytyy mies pian katosta roikkumasta. Onhan siellä hyvääkin palvelua, mutta tietysti vai huonot jäävät mieleen. Sisustus on suuri juttu mulle kun miettii kävellessä että mistäs sitä nyt saisin murkinaa. Jotenkin aina kallistun Tadimin puoleen juurikin tämän takia. Mikä ei ole muuttunut; Liha, ja hyvä niin sillä siitä annan edelleenkin täyden kympin. Mureaa sekä hyvin paahdettua. Pientä marmatusta tulisesta kastikkeesta jonka kanssa on maitoiltu sitten viime arvion. Setien kanssa pitää ihan erikseen neuvotella jos haluaa oikein todella tulista. Hinta on noussut hivenen, mutta missäpä ei... Edelleen kantapaikka, siitä syystä että täällä ei tehdä apetta sen saman kaavan mukaan niinkuin muissa tusinakebabmestoissa.


Lisätty: 2008-01-05

Monta paikkaa kokeilleena on todettava, että Tadim ON paras! Liha todella hyvää ja maukasta, eikä sellaista vaalea ja pahimmillaan kiiltävää, kuin joissain paikoissa. Ranskalaiset myös hyviä. Joskus kyllä on ollut liikaa suolaa kebabeissa ja pitsoissa. Palvelu kirjavaa, toiset työntekijät ystävällisiä, toiset kaikkea muuta. Iloisuutta toivoisin lisää!


Lisätty: 2008-01-05

paras kebaanila missä koskaan käynyt


Lisätty: 2007-12-25

Palvelu nykyisin suorastaan töykeää, se lyhyt silmälasipäinen kaveri varsinkin. Ainoa aidosti ystävällinen kaveri on se nuorempi tanakka herra joka katsoo kieroon. Annokset on kuitenkin edelleen hyviä ja isoja. Uutta sisustustakin ovat hiukan hankkineet, tosin entiset penkit olivat mielestäni mukavampia...


Lisätty: 2007-12-05

Minun mielestä tämä ravintola on kaikkein paras !!!! Tulkaaq kaikki käymään täällä niin näätte miten saatte veden kielelle


Lisätty: 2007-09-11

Kebab valkosipulikermaperunoilla: Valkosipuliperunalöllömössöä, muutama paksu kuiva kebabin siivu, tomaattimurkaa kastikkeena, salaattina toimi yksi tomaatin viipale ja kaksi suolakurkun palaa...


Lisätty: 2007-07-15

Valtavat pitsat, hyvät täytevaihtoehdot


Lisätty: 2007-06-09

Ihana palvelu!Ja pizzat ihan ok!Ja sisustuskin on ihan ok! kalat ovat upeat T.Pikku-Satu


Lisätty: 2006-11-21

Aivan loistavat kebabit. En ole missään syönyt parempia kebabbeja kuin tadimissa. Kastike vielä kruunaa sen. Ja ateriat ovat isoja, varmasti tulee täyteen. Mielestäni hinta on ihan ok jos ajatellaan aterian kokoa ja maukkautta. Pizzat ovat isoja, lautaset liian pieniä. Pizza puolella kannattaa miettiä minkä pizzan ostaa, joissakin on aivan liian vähän tavaraa päällä. Välillä sattuu kohdalle myös huonoja pohjia, joita ei saa millään leikattua ja isoja ilmakuplia pursuaa. Kebabbi 10, pizzat 5.


Lisätty: 2006-11-21

Aivan loistavat kebabit. En ole missään syönyt parempia kebabbeja kuin tadimissa. Kastike vielä kruunaa sen. Ja ateriat ovat isoja, varmasti tulee täyteen. Mielestäni hinta on ihan ok jos ajatellaan aterian kokoa ja maukkautta. Pizzat ovat isoja, lautaset liian pieniä. Pizza puolella kannattaa miettiä minkä pizzan ostaa, joissakin on aivan liian vähän tavaraa päällä. Välillä sattuu kohdalle myös huonoja pohjia, joita ei saa millään leikattua ja isoja ilmakuplia pursuaa. Kebabbi 10, pizzat 5.


Lisätty: 2006-10-23

Silloin tällöin tulee Tadimilla vierailtua ja koskaan ei lähtiessä ole nälkä. Annokset siis valtavan kokoisia ja maultaankin ok. Kebab-liha hieman erikoista tavaraa, ei siis peruskamaa, ihan hyvää kuitenkin ja sitä on valtavasti. Lisukkeet kebabista riippumatta hyvät eikä kastikkeissakaan valittamista. Paikan pizzat myös suurikokoisia ja maultaan mainioita. Kaikin puolin kelpo paikka.


Lisätty: 2006-08-28

Suurimmat pitsat mitä koskaan syöny.. normaali pitsa luokkaa Kotipizzan perhekoko! Aivan loistava maku ja ei se hintakaan paha ottaen huomioon suuruuden. Suosittelen!


Lisätty: 2006-07-10

Hain tänään vaimolleni ja itselleni pizzat Tadimista ja hyvä kun pystyi syömään. Pizzat olivat aivan liian suolaisia. Siellä oli pojille käynyt moka suolapurkin kanssa. Varmasti en osta enää pizzaa sieltä. Kebab taas on ollut aina hyvää ja annokset suuria.


Lisätty: 2006-06-08

Kantapaikkana alusta asti, ja vaikka hinnat ovatkin nousseet, niin on laatu myös sen muassa. Erkoismaininta lihasta joka on äärimmäisen mureaa ja hyvää, kuin myös siitä että pizzat ovat kunnolla paistettuja.Useassa paikassa liha kun on kumimaista ja pizzat ikävän raakoja.


Lisätty: 2006-05-18

Fetarullakebabbi, valkosipuli ja väkevä kastikkeilla on parasta kebabbia mitä olen ikinä syönyt missään. Pitää käydä taas joku päivä syömässä siellä.


Lisätty: 2006-04-18

Tosi hyvää kebebbia paras paikka jossa olen käynyt ja niitä paikkoja on useita .... ei annokset ole hinnoilla pilattu


Lisätty: 2006-04-14

Hiukan tyly henkilökunta, suurimmat annokset mitä olen missään syönyt. Erittäin hyvää ruokaa. Paimion paras paikka. Kahvia saa juoda ilmaiseksi. Huono pelikone. Lehtiä luettavana. Pizzat ja kebabit kaikki mitä olen syöneet, ovat olleet hyviä.


Lisätty: 2006-03-20

Pitkästä aikaa kävin, rullakebabin söin, olipa pienentynyt ilmeisesti omistajanvaihdos ollut. Ruokahalua ei nostanut, kun pienessä akvaariossa monta suurta kultakalaa... jo yksikin kultakala tarvitsee 500litran akvaarion.


Lisätty: 2006-01-11

Rullakebabit surkeita verraten mitä olivat vielä pari vuotta sitten, minä äänestän kukkarollani jatkossa jossain muualla. Kiva kun Saarioisten maksalaatikkopurkissa on enemmän tavaraa kun noiden nykyisissä rullakebabeissa.


Lisätty: 2005-11-26

Kulmakarvoja kohottava yllätys. Isompien kaupunkien kasvattina olin tottunut, että pikkukaupungeissa ei hyvä kebab asu, mutta onneksi kokemuksen kautta saadut ennakkoluuloni eivät taaskaan estäneet minua menemästä uuteen paikkaan syömään. Liha on todella hyvää, ei vaan erinomaista, ja tuo mieleen Helsingin Forumin alakerran Orient Expressin kulta-ajat. Itseasiassa liha on niin hyvää, että olen palannut Tadimiin sittemmin useita kertoja, mikäli olen ollut nälkäisenä taittamassa matkaa samoilla neliökilometreillä. Minä suosin kebabia salaatilla (tässä paikassa nimeltään Anta Kebab), sillä henkilökohtainen kebab-motivaattorini on nimenomaan se liha, ei ne ranskanperunat / riisi, joita voin helposti valmistaa kotonakin. Pelkkä liha on kuitenkin yleensä liian raskasta, joten salaatti keventää annosta sopivasti, mutta ei vie liikaa huomiota pois itse asiasta.


Lisätty: 2005-11-19

kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys. Palvelua saisi parantaa mutt itse tuote kebab tai pitsa olivat erinomaisia.


Lisätty: 2005-06-24

Ihan loistava paikanpuolikas. Ruoka hyvää ja palvelu maan mainiota.


Lisätty: 2005-06-13

Laatu ja etenkin palvelu, siisteys sen myötä, huonontunut huomattavasti. Kalliit hinnat, edes krapula pizza ei jaksa säväyttää.ennen vanhaan kun oli vielä alkuperäset tadim miehet, paikka oli vertaansa vailla.


Lisätty: 2005-06-03

Palvelu töykeitä. Pizzan koko hyvä, mutta liian vähän täytettä. Rullat pienentyneet paljon ja hinnat liian ylhäällä.


Lisätty: 2005-05-30

Tadimin listat ovat uudistuneet vähän aikaa sitten ja nykyään valikoimiin kuuluu myös erittäin hyviä pihvejä. Paikkaan tulee ilmeisesti parin viikon päästä pehmiskone ja irtokarkkeja myyntiin. Itse kebab-lihasta. Tadimin kebab liha tulee Paimion palalihalta ja on erittäin laadukasta. Useissa paikoissa kebab-liha on kumimaista ja mautonta, mutta Tadimissa laatu on aivan eri. Vinkiksi: Kannattaa tilata aurajuustorulla ja pyytää lisätäytteeksi päärynää. Todella hyvän makuista.


Lisätty: 2005-04-02

Varoituksena nykytasosta: Rullakebut tosi pieniä. Pizzat ja annokset vieläkin isoja ja hyviä, kebab riisillä ehdoton kunkku.


Lisätty: 2005-02-06

Ennen hyvä mesta, nykyään mm. palvelu töykeää. Tulee väkisinkin ikävä paikan perustajaa, todellista Tadim-miestä.


Lisätty: 2005-01-23

Luotettava.


Lisätty: 2004-11-09

Koko ikäni olen Paimiossa asunut eikä Tadimin lisäksi ole kyllä koskaan mitään muuta paikkaa kaivannut. Kaikki annokset on olleet kooltaan reiluja ja täyttäviä, kastikkeet on kondiksessa ja lihakin sellaista sopivan mehevää muttei silti vetistä. Hinnat on hiukan nousseet alkuperäisistä, mistä tietty pikkasen palautetta mutta kyllä hyvästä kelpaakin maksaa. Juustorulla väkevällä majoneesilla pistää syljen valuun. Saatanan hyvää ruokaa saa silti ja kelpaa!


Lisätty: 2004-10-19

Annokset ovat isoja ja todella maukkaita, palvelu nopeata ja ystävällistä. Miinuksena hinnoittelu, hinnat ovat hivenen Paimion muita paikkoja korkeammat.


Lisätty: 2004-09-25

Tadim on ykkönen huonoina puolina liian pienet lautaset ja nousseet hinnat!!


Lisätty: 2004-09-04

Tadim on kuningas! Kauan eläköön tadim! Kebab ranskiksilla on se ateria joka muutti elämäni pysyvästi.


Lisätty: 2004-08-18

Ehdottomasti maukkaimmat pizzat ja kebabit lähialueisiin verratuna. Oma suosikkini kebab ranskalaisilla, paljon maukasta lihaa sopivan tulisella kastikkeella, vaikka miedon valitsenkin. Ranskalaiset rapeita, salaatti hyvää ja ah sitä majoneesia.


Lisätty: 2004-08-18

Tadimissa on ikuinen joulu!


Lisätty: 2004-08-09

.. sentään mitä kuraläppää. Tämän jälkeen saarioisten tenupizzat maistuu gourmet-aterialta.


Lisätty: 2004-08-02

Paimio on Varsinais-Suomen SE kebab-kaupunki eli koko kaupungin kebabit ovat ihan eri galaksista kuin esim. Turussa - ja Tadim on Paimion paras kebabpaikka, missä sekä ruoka että palvelu pelaavat moitteettomasti.


Lisätty: 2004-07-07

Tadim on paimion paras kebab-paikka! Vierailen Tadimissa säännöllisesti. Erityisesti kebab ranskalaisilla on tehnyt minuun suuren vaikutuksen kebabbia on tarpeeksi, ranskalaiset ovat rapeita, kastike on sopivan tulinen ja raikas salaatti kruunaa kokonaisuuden. Paras paikka jossa voit paimiossa ruokailla.


Lisätty: 2004-07-06

Kebab ranskalaisilla, tulinen kastike ja extra chili! Maan parhaat kinkkupizzat!


Lisätty: 2004-05-22

Fetarulla on ehdottomasti oma suosikkini väkevällä kastikkeella ja valkosipulimajoneesilla, mutta yleisesti kaikki annokset ovat maukkaita! Palvelu on loistava ja ilmeisesti omistajat ovat lapsirakkaita kun lapset saavat pyytämättä tripin ilmaiseksi!


Lisätty: 2004-05-18

Mahtavin kebab-paikka missä ikinä olen käynyt! Varsinkin rullakebab on erittäin massiivinen ja maukas. Kastike ei ainakaan maistamassani kebabissa ollut perus tulinen, mitä normaalisti, vaan tuli enemmänkin mieleen sellainen kebab, mitä välimeren maissa myydään - mahtavaa siis. Palvelu on hyvin lämminhenkistä ja paikka on viihtyisä. Ainoa "miinus", mitä jäi mieleen oli kovat penkit :)


Lisätty: 2004-05-16

Tadimin pitsat ja kebab-lautaset ovat omaa luokkaansa. Rullat ovat mainion makuisia, mutta isompiakin olen nähnyt(niitä tosin ei jaksanut syödä(enkä ole ihan vähäruokainen)). Kaikkiin pitsoihin saa halutessaan valkosipulia. Annoksiin puolestaan valittavissa on väkevä tai mieto kastike + majoneesi ja/tai valkosipulikastike. Jos on todella härski nälkä, niin kebablautanen valkosipulikermaperunoilla ja tuplalihalla ei VARMASTI jätä vatsaan ainuttakaan tyhjää soppea(hintaa taitaa kertyä seitsemisen euroa). Tadimia on vähän hankala verrata muihin kebab-paikkoihin, koska annokset ovat niin ylivertaisia... Palvelukin on erittäin hyvää. Vielä lyhyesti: paras kebab-ravintola, missä olen koskaan käynyt.


Lisätty: 2004-04-04

Annokset: Uskomattoman maukkaita, isoja ja halpoja, liha kypsennetään vartaassa, ja leikataan tehtäessä annosta. (Esim. rullakebab 5,5e, pienen poikavauvan kokoinen) Kastikkeet: mieto/tulinen, lisäksi halutessasi majoneesi + valkosipulikastike -> loistava harmonia. Palvelu: yställinen, veikeä henkilökunta, ei sekaannuksia tilausten kanssa. Muuta: Vesi, kahvi ilmaista. Käytyäni kymmenissä kebab-paikoissa ympäri Lounais-Suomea, pääkaupunkiseutua jne. voin rehellisesti todeta Tadimin olevan paras. Käytyäsi täällä, voit todeta kebab-skenen olevan vielä lapsen kengissä pääkaupunkiseudulla. SYÖ TÄÄLLÄ!

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute