Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Forssa > Deniss Kebab

Deniss Kebab

 

Vapaudenkatu 4
30100 Forssa
Linja-autoaseman rakennuksessa
puh. 03-4226062
http://www.denisskebab.com/

Avoinna: Ma-To 11.00-22.30  Pe-La 11.00-04.00  Su 12.00-22.30 


Liha  6.9 Kastike  7 Lisukkeet  7.1  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.1 Siisteys  7 Hinnoittelu  5.6 Pankkikortti  Kyllä    
31 arvostelua vuoden aikana (yht. 137 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-05-20

Suunnatkaa arbanasiin jos hyvää haluatte, paikassa töykeä palvelu, itseensä täynnä olevat omistajat.


Lisätty: 2010-01-09

taso laskenut aivan jäätävästi!!! mistä mahtanee johtua? sääli..


Lisätty: 2009-06-15

Tähän mennessä suoritetusta tutkimuksesta Suomen kebabravintoloiden saralla ehdottomasti paras!


Lisätty: 2009-02-08

aivan mahtava paikka! suomen parhaimmat pizzat ja rullakebab.! palvelu nopeaa ja seksikästä!!!


Lisätty: 2008-11-19

parasta salaatinkastiketta ikinä! hyvä makaroonisalaatti lounasaikaan. todella nopea palvelu


Lisätty: 2008-08-27

Kebabista en tiedä, mutta Forssan Dennisissä tuli viikolla 34/2008 syötyä kaikkien aikojen surkeimmat ja huonoimmat pizzat mitä koskaan! Kinkku oli halpahallin halvinta ja jauhoisinta mössösuikaletta, paprikat ylipehmeää etikkasäilykekamaa, päälle levitetty juusto(raaste?) tasainen valkoinen ketto, joka oli täysin mautonta. Pizzapohja oli kummallisen makuinen ja kokonaisuudessaan pizza oli aivan liian rasvainenkin. Jo pöytääntuomisvaiheessa pizzoista lemahti kumma teollinen haju. Ensimmäinen kerta kun jätin pizzasta puolet syömättä enkä edes halunnut loppuja mukaani! Sama tilanne oli kaverilla oman pizzansa kanssa ja olimme sentään huhkineet 11-tuntisen päivän metsää raivaten, eli olisi luullut että huonompikin kelpaa. Muttei näin huono! Mistä ihmeestä Dennis on hyvän maineensa saanut? Ei ainakaan meidän syömien pizzojen perusteella sitä ansaitse. Kebabia emme sinne mene edes maistamaan, vaikka kuinka kehuttaisiin. Uutena tuttavuutena Forssassa on Paprika, mikä vaikuttaa enemmän kuin hyvältä.


Lisätty: 2008-06-29

Kuten aiemmin todettiin VORSSAN PARAS!!!


Lisätty: 2008-06-04

Surkea paikka. annokset pieniä ja hinnat suuria ei mitään kehuttavaa.


Lisätty: 2008-04-17

Huonontunut vuosien aikana,laatu ja koko ei enää hintojen tasalla. annos ui kastikkeessa,ja ranskalaiset on siksi veteliä. salaatistä iso plussa,ja salaatinkastikkeesta.


Lisätty: 2008-04-04

Aivan täyttä p*skaa. Joulupuuroa & lasagnea.


Lisätty: 2008-03-27

ystävällinen henkilökunta ja erittäin maukkaat lisukkeet pizzojen lisäksi.


Lisätty: 2008-03-22

Hyvää kebappii pa****sa kaupunkissa ...


Lisätty: 2008-02-26

Ehdottomasti paras kebabpaikka. Salaatinkastike on aivan mielettömän hyvää. Annokset sopivankokoisia ja todella maistuvia. Pizzan päällä on myös reilusti tavaraa. Valitettavasti vain hinnat ovat nyt täälläkin nousseet hyvinkin reilusti. Hinnan nousua myös lastenannoksissa. Mutta tosi ystävällinen henkilökunta + Vakiopaikkani.


Lisätty: 2008-01-20

Deniss Kebab tarjoaa yksinkertaisesti parasta kebabia, jota eteeni on tullut.


Lisätty: 2007-11-12

Liha on sopivan ohutta ja maukasta. Kastike sai juuri parannuksen sen tullessa tulisemmaksi. Palvelu on erinomaista ja hinnatkin on ok annosten ollessa niinkin suuria. Paras kebab-ravintola missä olen ollut. Plussaa myös siitä että se on auki pitkään. "liha on sitkeää salaattina pelkkää kaalia ja mausteena pelkkää suolaa ja..." Tuon kommentin voi unohtaa. Selvästi häirikön tekemä.


Lisätty: 2007-11-04

Toimivaa!Liha on maukasta, palvelu nopeaa. Salaatista ei ole sanomista positiivisessa mielessä


Lisätty: 2007-11-03

Loistavan ystävällinen palvelu! Maukkaat, reilut annokset! Kastikkeet hyviä, ja sopiva määrä, liha harvinaisen maukasta, sopivan ohutta. Yksi niistä harvoista ruokapaikoista, joista on vain hyvää sanottavaa. Hinta-laatusuhde OK! Siisti paikka! Denniksessä asiakas huomataan, ripeä palvelu!


Lisätty: 2007-10-03

Itse en pidä paikasta, siellä on ohutta, kylmää lihaa usein, kastikkeet ei ole väkeviä vaikka päätäisi tulista etc.


Lisätty: 2007-09-09

!!!VORSSAN PARAS!!!


Lisätty: 2007-07-16

Liha oli ihmeen sitkeää ainakin pita-kebabissa. Lisäksi salaatti oli käytännössä pelkkää kaalia. Lihaa ei löytynyt kuin joitakin sattumia ja mausteena oli vain suolaa ja sokeria.


Lisätty: 2007-06-11

Otin rullakebabin joka oli kyllä miehekkään kokoinen, mutta ylivoimasesti huonoin rullakebab mitä olen elämässäni syönyt. En kyllä ymmärrä tämän ravintolan ideaa tunkea sitä kaalia älyttömät määrät kebabeihin. Kaverini otti riisikebabin, jossa riisi oli todella isokokoista "mummoriisiä". Kastike oli mietoa vaikka pyysi tulista. Ikinä en enää kebaia kyseisestä ravintolasta osta. Pizza oli sen sijaan mainiota. Ja hintataso oli erittäin korkea.


Lisätty: 2007-05-01

Paljon suomalaisia Kebab-ravintoloita kiertäneenä voin puhtaasti sanoa Forssan Deniss Kebabin olevan Suomen parhaita. Pidän lihasta ohuena, kastike on hyvänmakuista ja se tärkein: kaikki vihannekset on tuoreita ja salaattikastike on erittäin hyvää! Ranskalaiset on rapeita ja Pita-leipä mukavan ohutta eikä paksua vettynyttä taikinaa. Falafelin laatua en muista, mutta seuraavalla kerralla täytyy muistaa kokeilla. Muualla jo asuneena edelleen kaipaan kovasti tämän ravintolan herkullisia ruokia.


Lisätty: 2007-04-12

Ei hintataso omasta mielestäni kamala ole, 5e pita, 7,5e (?) rulla. Tuplalihasta saa maksaa 2e, juusto/aurajuusto 50 snt. Maha varmasti täyteen kympillä.


Lisätty: 2007-01-28

ihan menettelevät safkat, nälkä ainakin lähtee. Kastike ei mikään parhain koska lähinnä vaan läträtty pelkällä rasvalla. sisustus tosi nätti ja palvelu toimii, Forssan parhaimpia, jos parempaa haluaa nii täytyy lähtee Urjalan Adamiin.


Lisätty: 2006-12-07

Suomen paras rulla, iso, loistava kastike ja vielä parempi liha. Miltei sulaa suussa. Vaikka onkin muihin kebabeihin verrattaessa kallis niin kyllä hintalaatusuhde on kunnosssa. Eikä ikinä huonoa palvelua. Pitsatkin hyviä mutta eipä niitä ole paljoa tullut syötyä, koska tuo kebabbi on niin loistavaa.


Lisätty: 2006-12-07

Maailmasta saa parempaa kebabia hakea. Asiakkaana olen ollut monta vuotta ja aina mieli halajaa Forssaan kebabille. Loistavaa ruokaa ja henkilökunta on todella mukavaa!


Lisätty: 2006-11-24

Hyvä ja nopea palvelu. Ihastuin paikkaan ensisilmäyksellä :)


Lisätty: 2006-10-24

Mukavan maukasta keppiä ja iloista palvelua :) varsinki pita ja rulla on tosi mehevän maukkaita !! Kiitos siis teille denniksen pojjat :)


Lisätty: 2006-10-23

10 pisteen paikka! Baarin jälkeen taso laskee.


Lisätty: 2006-07-27

Olen jo vuosia ollut Denissin kanta-asiakas, ja sama jatkuu! Asiakaspalvelu on aina mukavan leppoisaa, ja koskaan eivät ole antaneet huonojen päivien vaikuttaa palveluun (en ole edes varma onko heillä sellaisia;)). Kebabbien tekonopeus vaihtelee tietenkin vahvasti, riippuen ruuhkasta. Denisiin on aina mukava tulla, ja kebabit sisältävät paljon lihaa, salaattia, sekä majoneesia, joka kerta tuntuu siltä että olisi maistanut taas parhaimman kebabin. Hyvä pojjaat!


Lisätty: 2006-07-16

Vuoden tampereella asuneena ja monia täälläkin kehuttuja kebabmestoja kiertäneenä, ei ole suunmukaisempaa lihaa ja kastiketta tullut vastaan, liha on ohutta ja sopivasti maustettua. kastike tulisena on suomalaiseen makuun juuri sopiva ja salaatti on oivallista. henkilökunta on erittäin avuliasta ja kohteliasta. baarin jälkeen jonot ovat törkeän suuret mutta annokset tulevat silti nopeasti käteen.


Lisätty: 2006-04-18

Joo kaikki maistuu kyllä täällä paikassa hyvältä, mutta voisivat vääntää tulisempia kastikkeita ja ehkä hintojakin hieman hioa.


Lisätty: 2006-04-05

Muutaman kerran käyneenä, omaan kokemukseni lähinnä Iskenderistä, Pitakebabista, sekä Rullakebabista. Kaksi viimeisintä ovat ehdottoman hyviä. Erityismanininta etenkin Pitakebabin runsaasta lihamäärästä. Rullakebab on puolestaan mukavan mehevä, - kiitos riittävän kastikemäärän. Forssan kebabravinoloista selkeä ykkönen, vaikka ei maan kärkitasolle ehkä ylläkään. Kokonaisuutena miellyttävä kokemus.


Lisätty: 2006-03-31

Ehdottomasti paras kebab-paikka missä olen ikinä ollut! Dennisin kebablihaa ei voi edes verrata muihin paikkoihin, täällä se on täydellistä. Kastikkeet ovat myös erinomaisia, etenkin salaatinkastike! Voivoi. Olen koittanut etsiä, ja paljon, mutta mistään en ole löytänyt edes melkein dennisin tasolle pääsevää kebab-ravintolaa. Työntekijät ovat iloisia, ja mukavia. Ihana paikka.


Lisätty: 2006-03-05

Tilasimme 4 pizzaa kaverien kanssa, nälissämme odotimme melko kauan vaikka ei ollut paljoa porukkaa. Viimein kun melko kalliit *pizzat* saapuivat; pahvilautasissa; alettiin hivenen tyrmistyneeenä syödä ja jokainen poltti ensimmaisenä kielen sekä haarukan ja veitsen sijasta olisi voinut ottaa lusikan, ei millään pahalla mutta ei millään hyvälläkään. Ainoa hyvä puoli oli järjestyksen valvoja joka toi seurueen ainoalle likalle kebabbii varten ketsuppia... en jaksa enempää!


Lisätty: 2006-03-03

Kebabit ovat vallan mainioita. Pizzoista tuppaa välillä osa pohjaa puuttumaan ja sekös on mukava raapia pahvista irti. Sisätilat viihtyisät.


Lisätty: 2006-02-22

Loistava ja ystävällinen sekä nopea palvelu. Kebab liha aivan loistavaa (riippuu paljon kuinka kauan ehtinyt olemaan vartaassa ihan loppu ja ekat suikaleet ei ole koskaan hyviä). Salaatti ja kasti jotain aivan omaa luokkaansa.


Lisätty: 2006-01-04

Tänään 4.1.2006 söin elämäni parhaan/tulisimman kebabin. Sen kylkeen otin ranskalaisia ja salaattipöydästä löytyviä erinomaisia lisukkeita mm. turkinpippureita. Ja mitä tulisuuteen tulee, se oli todella tulinen ja siitäkös nautittiin koko porukka. Meni kyllä vähän niistämiseks se touhu, mut niinhän sen pitääkin.


Lisätty: 2005-11-28

Suomalaiseen makuun tehdyt kebabit.Kastike lihalle ei liian tulista,mikä on hyvä asia.Salaatin kastike lyö laudalta hesen majoneesit.Lihaa riittävästi,ei mitään kahta suikaletta ranskalaitten päällä.Hinnat,kun olis pikkaisen huokeemmat,niin eihän tässä muuta söiskään!


Lisätty: 2005-11-09

Rullakebab on jotain mitä en ole missään muualla kokenut; aivan fantastista! Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.


Lisätty: 2005-11-03

Kastike erinomaisen maukasta ja määrältään runsasta, tulinen versiokin tosin hitusen liian mietoa. Rullalla löytyy kokoa, ja liha on koostumukseltaan sopivan mureaa. Pieni miinus korkeahkosta hintatasosta.


Lisätty: 2005-09-15

Mahtava rullaKebabbi ilman juustoa. Kunnolla paistettu pohja runsaalla sisustuksella, iso kooltaan, riittävästi kastikkeita, tuore kurkkua suolakurkun sijasta ja kaiken lisäksi rulla on kääritty folion sisälle. Sen voi syödä halutessa ilman haarukkaa tai veistä.


Lisätty: 2005-09-13

Tosi hyvä salaatinkastike. Yläkerrassa lapsille leikkipaikka, mikä on plussaa ja hyvä terassi mihin paistaa aurinko hyvin. Palvelu on hyvä. Erikoisplussana on kasvisvaihtoehdot ja todella isot salaatit.


Lisätty: 2005-06-25

Koko kebab on herkullista ja erityisesti salaatti kastikkeineen hivelee kieliä, mutta ihan pieni miinus tulee kebabkastikkeesta, joka ei välttämättä ole kovinkaan tulinen vaikka tilaisikin tulisen vaihtoehdon. Tilat ja palvelu ok. Hinnat vähän korkeita mutta siksi kannattaakin käydä lounastarjousaikaan jos vain mahdollista, mutta kyllä näin hyvästä kebabista maksaa ihan mielellään.


Lisätty: 2005-06-11

Salaatinkastike tosiaan jotain aivan uskomatonta. Tämä paikka on henkilökohtainen suosikkini.


Lisätty: 2005-06-10

Olen moneasti aiheuttanut bussissa pahennusta hakiessani forssan pysähdyksellä pikapikaa mukaanotettavan kebapin. Kebapin voimakas tuoksu saa vatsat kurnimaan tai matkapahoivoinnin kasvamaan uusiin ulottuvuuksiin. Kukaan linja-autossa ei jää kylmäksi!


Lisätty: 2005-06-10

Hieno ja siisti paikka, ja erittäin ystävälliset myyjät. Paikan kaikki pizzat/kebabit syötävän arvoisia.


Lisätty: 2005-04-14

Salaatinkastike erityisen loistavaa.


Lisätty: 2005-04-14

Kebabit ovat vesilillua.


Lisätty: 2005-04-01

Hyvä palvelu, siistit tilat, loistava sijainti(keskusta), liha maukasta ja kastike hyvää. Salaatissa toivomisen varaa, mutta salaatinkastike on loistavaa. Suosittelen rullakebabia.


Lisätty: 2005-03-23

Erittäin miellyttävän tilava ja kesällä mahdollisuus syödä terassilla, paras kastike mitä ikinä maistanut missään.


Lisätty: 2005-03-13

Aika hyvälllä sijainnilla oleva kebabpaikka suoraan Forssan keskustassa, asiakaspalvelu toimii ja kebabit valmistuvat hyvässä tahdissa. Liha hyvää, Way to Go Boys!


Lisätty: 2005-02-28

Paras, mutta kallein kebab. Laajat sisätilat ja erittäin siisti muihin nähden.


Lisätty: 2004-11-18

Aurajuustorullakebab oli ihan asiallinen. Tunnelma on kuin diskossa, sillä musiikki soi kovalla.


Lisätty: 2004-04-04

Keskitasoa oleva Kebab ravintola. Liha ja kastike ihan hyviä muttei erityisen maukasta.. liha turhan pehmeää. Parempaakin on syöty mutta kyllä tälläkin nälkä lähti!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute