Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Eura > Kauttuan Kebab

Kauttuan Kebab

 

Kauttuan Liikekeskus
27500 Kauttua
puh. 02-8652616


Liha  6.4 Kastike  6 Lisukkeet  5.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.7 Siisteys  6.3 Hinnoittelu  5.1 Pankkikortti  Kyllä    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 65 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-14

Poikkesin täällä ohikulkumatkalla. Sisään astuessa landemainen tunnelma iski heti päälle, sillä ravintolan nurkkapöytä näytti olevan paikallisten teinien hengauspaikka. Ei sillä että se olisi ravintolan syy. Palvelu oli kelvollista ja henkilökunta ystävällistä, kahviakin tarjosivat. Itse kebab sen sijaan (rulla)... En keksi siitä juuri mitään hyvää sanottavaa. Liha oli mautonta ja haaleaa. Osa lihasta otettiin vesihauteesta kiekosta leikatun jatkoksi. Kastike oli kylmää! Mitä ihmettä? Muut täytteet taas... Sanotaan vaikka niin, että mikäli et ole varma pitääkö asiakas oliiveista ja fetajuustosta, niin jätä ne pois tai kysy ensin. Myös kurkut oli ilmeisesti otettu suoraan jäätiköltä, koko rulla kärsi kroonisesta haaleudesta. Rullan taikina oli joko jätetty sisältä raa'aksi tai jauhoissa oli pihistelty, se oli ohut ja kumimainen. Hinnoittelu olisi ollut paremmassa paikassa hyväksyttävää, mutta 7.5 euroa elämäni toisiksi huonoimmasta rullasta oli todellakin liikaa. Ehkä seuraavalla läpikulkumatkalla katsastan Euran toisen kebulan... Tai sitten en.


Lisätty: 2009-02-22

Liha ei ole vartaassa lämpimänä vaan vesihauteessa. Annosten koot vaihtelee. Myös aukioloajoissa tinkitty.


Lisätty: 2008-12-17

Kauttuan Kebabin Pizzat ovat erittäin maittavia. Päällysteen maku hivelee lempeästi makuhermoja ja pohja on oikeaoppisen ohut, eikä amerikkalaisen pullamainen. Palvelu iloista ja nopeaa (omistajan vaimon äiti!)


Lisätty: 2008-09-24

Menin maistelemaan rullakebabia pitkästä aikaa kyseiseen ravintolaan, koska muinoin kävin kyseisessä ruokapaikassa usein ennen paikkakunnalta muuttoa. Kyllä oli rulla aika järkyttävä kokemus nyt kun on mihin verrata.


Lisätty: 2008-08-19

Palvelu alkupäivästä asiallista, mutta loppuillasta lievästi väsynyttä. Lounas erinomaista, vaikka vähän kallista, kuten myös ala carte pöperöt. Liha erittäin maukasta, mutta lounaalla liha voi olla hieman kuivehtunutta kun astian pohjalle jää "vanha" satsi tuoretta lisättäessä. Siksi lounasaikaan kannattaa mennä heti varhain, jottei tarvi veden kanssa niellä mauttomaksi muhinutta tavaraa. Valikoima lounaspöydässä on monipuolista ja aina on kaikkea hyvää tarjolla. Suosittelen nälkäisille hyvän kebabin ystäville!


Lisätty: 2008-03-06

no laiska toiminta ja kaikki on kalliita


Lisätty: 2007-10-01

Menin vihdoin maistamaan tämän paikan ruokia, kun niitä oli kehuttu. Ei kyllä vakuuttanut minua. Johtuneeko siitä, että sain odottaa ruokaani hyvin kauan ja tarjoilija, joka sattui olemaan omistajan vaimo, oli äärimmäisen tyly ja jotenkin epämiellyttävä.


Lisätty: 2007-07-13

Superhyvää lihaa! Koko perhe tykkää. Mukava mennä syömään koko perheen kanssa, tai hakea annokset kotiin. Annokset sopivan kokoisia. Lastenannosten hintoja voisi tosin korjailla, kun vertaa normaaliannosten hintoihin.


Lisätty: 2007-06-30

Palvelu on hyvää ja paikka oikein siisti. Iskenderissä leipä oli leikattua pitaleipää. Liha oli tasalaatuista ja hyvää, muutamia kuivempia suikaleita lukuunottamatta. Salaatti oli jäävuorisalaattia, lisäksi muuta tomaatin siivu, suolakurkun pala ja yksi jalapeno. Kastikkeita iskenderissä oli kolme. Vähän vaaleaa ohutta raitaa annoksen päällä, käsittääkseni tämän tuli ajaa jogurtin asia, ei maistunut, ei toiminut. Hieman keltaista majoneesia (?) sekä tomaattikastike. Tuliseksi kastike (annos) muuttui kun koko annoksen päälle oli ripoteltu chilijauhetta ja tabascoa. Annos oli pieni ja kokoonsa nähden hintava.


Lisätty: 2007-04-23

sattunut omalle kohdalle.


Lisätty: 2007-03-01

Hintojen nousun myötä annokset pienenivät. Nykyisestä rullakebabista nälkä lähtee vain hiireltä! Ruuan maku sinäänsä kiitettävä. Lounaspöytä yksi seudun parhaista.


Lisätty: 2007-01-18

en ole ikinä maistanut missään muualla niin hyvää kebabia/kebab-kastiketta kuin täällä. annokset sopivia ja ranskalaiset suussa sulavia. mahtavaa


Lisätty: 2006-11-10

Pitaleipä mielettömän hyvää, itsetehtyä ja pizzauunissa paistettu. suosittelen, käyn silloin tällöin kun olen Euran suunnaalla töissä. omistajan parempi puolisko vanhoja tuttuja, terveisiä, hienosti menee.


Lisätty: 2006-09-04

Todella hyvää ruokaa ja erinomaisen ystävällinen palvelu. Myös ala carte -annokset riittävän suuria. Hinta/laatusuhde on vähintäänkin kohdallaan. Kaverit painavat tosissaan ja koko ajan hommia, joten ei ainakaan laiskuudesta voi syyttää. Paikkaan tullaan kauempaakin ympäristöstä varmaan juuri näidenkin asioiden vuoksi. Valittavana on pizzaa, kebapia ja ala carte-annoksia, joten jokaiselle varmaan löytyy sitä oikeaa syötävää.


Lisätty: 2006-08-21

Todella hyviä pizzoja ja kebab annoksia. Ja kaunis nuori nainen palvelemassa tiskin takana.


Lisätty: 2006-08-19

Remontti tehty ja tulos on oiva. Ruokapaikka josta syöjät ja omistaja voivat olla ylpeitä. Hyvä kokki jolla on ihmismieltä jakaa keskustelua myös kiireen ja hyörinän keskellä. Lihaan kaipasin hieman tulisuutta mikä minusta kuulu olla lihassa eikä sitä tulisuutta voi tai saa liiaksi lisä kastikkeilla. ps maistakaa naudanlihasta tehtyjä pullia aika hyvää...


Lisätty: 2006-06-29

Lähiseudun parhaita kebab -tuotteita saa tästä osoitteesta. Olemme perheen kanssa nauttineet jo vuosia Mehmetin hyvistä annoksista, toivottavasti tilanne jatkuu vielä pitkään.


Lisätty: 2006-06-27

Perkeleen hyvät kebabit ja kastikkeet mutta pizzat ei niin hyviä kuin 'Pizzakiskalla' nykyään Kings tai osmantuvassa


Lisätty: 2006-05-20

hyvä ruoka, mutta hintaan nähden liian pienet annokset.


Lisätty: 2006-05-04

Ruoka on pahaa kuivaa ja kallista


Lisätty: 2006-04-13

Pizzat parempia kuin yhdessäkään pizzeriassa 50km säteellä ja lounas-aikana seisova pöytä mainio idea. Muutenkin yhdistää hienosti tasokkaamman raflan ja kebupaikan. Kannattaa ainakin kokeilla!


Lisätty: 2005-09-16

Ihan ok mesta. Käytiin, kun paikalliset suosittelivat. Kebabliha oli hyvää seisovasta pöydästä ja syödä sai, niin paljon kuin jaksoi. Kastike oli hyvää. Parasta kuitenkin oli palvelu, joka oli henkilökohtaista ja erittäin kohteliasta. Hintataso sijaintiin nähden himpun ylävireinen.


Lisätty: 2005-07-31

Todella siisti paikka, mutta siisteys ei korvaa ruuan mauttomuutta.


Lisätty: 2005-06-28

Lounas aikaan saa syödä kebabbia niin paljo ku haluaa.


Lisätty: 2005-06-10

mehmetin nahka on aina rotanlihaa!


Lisätty: 2005-03-16

No olihan tuo ihan syötävää. Mutta en kehumaan menisi. Kuivaa lihaa ja vähän riisiä.


Lisätty: 2005-02-07

Erittäin suosituksi tullut paikka, erittäin viihtyisä. Liha ihanan tuoretta ja pehmeää, pois-turkkilaiset lisät ruokaan plussaa. Lämmin leipä uskomatton hyvää.


Lisätty: 2005-01-13

Hyvä (ei kuiva) liha ja kastike. Lisukkeita ei juurikaan ole oliivien lisäksi.


Lisätty: 2004-08-19

Sisustus on hyvin valittu ja tilaa löytyy, mutta se pääasia eli ruoka ei ole kovin hääppöistä. Kebab kuivahkoa ja pizzat kuin kaupan pakastealtaasta. Kun ruokapaikkaa etsin, löydän itseni mieluummin vaikka nakkikioskilta.


Lisätty: 2004-05-31

Erittäin hyvä ruokapaikka, ajatellaan sitten pihvejä kebabeja tai pizzoja. Hintataso normaali, palvelu hyvää ja mukavaa. Vaikka tätä vertaa esim. Turun kebab-paikkoihin, voitto menee Kauttualle! Suosittelen!

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute