Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lahti > Zanzibar

Zanzibar

 

Rautatienkatu 15
15110 Lahti
puh. 03-7830991


Liha  4.5 Kastike  5.9 Lisukkeet  3.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  4.2 Siisteys  4.4 Hinnoittelu  3.9 Pankkikortti  Kyllä    
10 arvostelua vuoden aikana (yht. 98 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-15

on kyl harvinaisen turha paikka. Mistää safkoista ei lähe nälkä palvelu on jotenkin harvinaisen tökeröö. Liha ei ole mitäänkää erityistä. Lisukkeissakaan ei ole kehumista.


Lisätty: 2010-10-23

Karmeaa kuraa kaikki! Se hillitön heinäkasa lähes jokaisen syömäni annoksen päällä on vaan keino piilottaa se todellisen ruuan määrä ja näin saadaan annos näyttämään suuremmalta. Todellisuudessa tässä paikassa ei yhdellä annoksella lähtisi nälkä edes siltä peukalon kokoiselta Jampalta joka lensi hanhen selässä ruotsin läpi!!


Lisätty: 2010-10-10

Ainakin mainostaa olevansa auki klo 5.00 asti, mutta ilmeisesti henkilökunta ei kelloa tunnista kun oven on lukossa klo 4.30 ja kaverit siivoavat mestaa urakalla.


Lisätty: 2009-08-25

Baari-illan päätteeksi paras ravintola mitä maa (tai edes Lahti) päällään kantaa! Ja jopa selvinpäinkin. Kebab ja kastikkeet ylihyviä sekä maukas salaatti annoksen päällä pakottaa "pupuilemaan" ja sehän ei ole muuta kun terveellistä! ;)


Lisätty: 2009-08-20

tilasin makkaraperunat, enkä toista kertaa kyllä tähän lafkaan astu jallanikaan. Annos oli erittäin pieni, hikiset pari ranskalaista ja korkeintaan puolikas kyrsä pilkottu sekaan..todella ala-arvoinen paikka..asiakkaan aliarviointia. Täytyy aika narukäsi olla jos täyttyy tämän paikan sapuskoista. Kastikkeesta plussaa.


Lisätty: 2008-10-01

Pariin-kolmeen vuoteen ei tullut Lahdessa käytyä, mutta nyt kun viimeinkin sinne pitkästä aikaa eksyin, oli pakko käydä tarkastamassa, että onko Zanzibar mennyt niin huonoksi, kun täällä sanotaan. Onneksi sain jälleen todeta, että parempaa paikkaa ei vieläkään suomesta löydy, joten tiedän täällä olevien puheiden edelleen olevan vain kateellisten panettelua, kun omalta paikkakunnalta ei vastaavaa löydy. Lihamukia ei voita kyllä mikään.


Lisätty: 2008-03-16

Voi helvetti mitä sontaa riisi-kebab ainakin!Mitä kuivaa kumia se ns lihakin ja riisikin ihme sössöä ja salaatti ihan perseestä.Kalkis ja huono paikka=ei enää ikinä!


Lisätty: 2008-02-07

Kauan olen paikasta huhua kuullut ja nyt sitten vihdoinviimein vieraillut. Ohjeeksi sain, että älä mene vahingossakaan tilaamaan mitään muuta, kuin iso lihamuki ja sen tein. Ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti keskisuomesta ajaa sen takia. Eipä ole sellaista nautintoa aikaisemmin tullut koettua. Itse kuulemma tekeevät kastikkeet ja sen kyllä huomaa, ei ole mitään teollisuus litkua. Piti oikein ostaa kastiketta kotiin mukaan, kun sitä erikseenkin myyvät pulloissa. Suosittelen varauksetta paikkaa, mutta kuten ohjeeksi sainkin, niin ei kannata tilata muuta, kuin se lihamuki. Se on hyvä, eikä tarvitse pettyä.


Lisätty: 2008-01-06

Hampurilaisannos: muutama ranskalainen, hemmetisti yli pahaa kaalisalaattia ja sämpylä jossa pelkkä pihvi ja vähän ketsuppia!! Tosi ala-arvoista skeidaa, en suosittele kenellekään tätä paikkaa!


Lisätty: 2007-07-16

Surkea ruokamesta. Tilasin Iskenderin ja sain paskenderin. Tietääkseni Iskenderiin ei kuulu ranskanperunat eikä riisi?!? Ja missä oli jogurtti, joka kuuluu ko. annokseen? Salaatti oli kaiken lisäksi alaarvoista kaalimössöä. Hinta-/laatusuhteeltaan täyttä skeidaa. En suosittele kenellekään tätä mestaa.


Lisätty: 2007-03-17

Vaikka olisi kuinka pätkässä, niin näitä eväitä ei saa alas. Saatika selvinpäin. Surkea paikka.


Lisätty: 2007-01-12

Pienet annokset, heikko laatu ja eltaantunut, laimea maku yhdistettynä korkeaan hintaan eivät oikeuta korkeisiin pisteisiin - surkeinta safkaa Lahdessa.


Lisätty: 2006-11-25

Onnettomimmat annokset koko kaupungissa. Pysyy pystyssä aukiolo aikojen takia. Kastikkeet keskitasoa parempia, liha harmittavan perseestä, annokset mitoitettu pilliniskoille ja lapsille.


Lisätty: 2006-10-16

Iskenderissä ranskalaisia, riisiä ja vähän leipäkuutioita, sekametelisoppa siis. Lihaa todella vähän ja maku lähinnä suolainen. Salaatti oli oudoin kebab-lisuke johon olen ikinä törmännyt, mukana oli kaikkea kaalista porkkanaan, ei maistunut hyvälle. Kastikkeita sai valita itse, mieto chili ja valkosipuli eivät tehneet vaikutusta. Todellinen pettymys!


Lisätty: 2006-09-11

Aivan ylivoimainen kebab-paikka Lahdessa. Kokeilkaa ja todetkaa! Lisukkeet ja kastikkeet valovuosia ostari- ja grillikebabbeja edellä. Hinta voisi olla halvempi, mutta laadusta kannattaa maksaa se euro lisää.


Lisätty: 2006-08-26

Parhaat soosit ja voimakkaasti maustettu liha, lounasaikaan hyvä tarjous. Tietääkseni se alkuperäinen lihamukimesta.


Lisätty: 2006-05-11

annokset pieniä, hinnat ei kohtaa annosten kokoa, liha välillä kuivaa, välillä raakaa, kastikkeet erinomaisia.


Lisätty: 2006-04-18

Todellinen pettymys!!! Annokset ovat pienet ja kebabliha ala-arvoisat, täyden hinnan kuitenkin joutuu maksamaan vaikka et saa edes vatsaasi täyteen. Palvelu näkyy olevan jaoteltu kahteen kastiin (tutut saavat parasta palvelua) A ja B luokkaan. En ymmärrä mitä moinen paikka täällä tekee. Kerran nyt satuin eksymään kyseiseen paikkaan niin toistamiseen en mene! Asteikolta ei löydy ala arvoista jonka arvion paikka saisi.


Lisätty: 2006-03-31

Tilasin kebabin ranskalaisilla, suomalaisella neidillä tiskin takana tuntui olevan vaikeuksia ymmärtää tilaustani. Kotona rasiasta paljastui pelkkiä ranskalaisia ketsupin kera.


Lisätty: 2005-10-20

Erittäin kallista pakastekebabbia. Plussaa laajasta kastikevalikoimasta. Menettelee baari-illan jälkeen.


Lisätty: 2005-09-14

Ruoka oli syötävää. Mutta hinta-laatusuhde on kyllä pahasti kallellaan.


Lisätty: 2005-08-03

Lihan laatu vaihdellut vuodesta toiseen, joskus kävin päivittäin syömässä mutta nyt en mene kuin kaatokännissä hakemaan lihamukia ainoastaan tulisen kebabkastikkeen takia.


Lisätty: 2005-06-16

Annokset olemattomia - hinnat eivät. Jos tilaa esimerkiksi kebabin muussilla, niin muussia on lautasella pari ruokalusikallista, lihaa ei sitäkään. Miksi pihtailla esim. perunamuussia sillä eihän maksa paikalle varmaan kuin sentin kauhallinen? Hinnat silti järkyttäviä!


Lisätty: 2005-04-17

Ennen paremmat lihat mutta mistään en ole saanu yhtä hyviä kastikkeita. Nykysin liian kallis.


Lisätty: 2005-04-11

En tykkää enää yhtään tämän paikan pakastekebabista ja kastikekin on, no ei minun makuuni. Ennen oli paremmat ruuat ja hinnatkin on aika korkeet. Ihmiset syövät täällä ainoastaan sijainnin takia.


Lisätty: 2005-03-29

Enemmänkin grillikioski kuin kebab paikka. Kebablihat otetaan välillä suoraan pakkasesta ja sulattavat ne mikrossa, jolloin maku ei ole paras mahdollinen. Hieman ylihinnoiteltu paikka. Viikonloppuisin aamuyöllä jonottaessa ilmapiiri voi käydä välillä hyvinkin uhkaavaksi. Lounastarjouksista plussaa.


Lisätty: 2005-03-10

Kyseinen paikka oli minulle pettymys. Hinnat olivat korkeat, kastike korkeintaankin keskinkertaista ja liha löttöä. Sosimiksi antoivat kertakäyttövehkeet, joilla sitkeää lihaa ei saanut kunnolla paloiteltua.


Lisätty: 2005-02-06

Ylihintainen paikka joka menestyy keskeisellä sijainnilla ja aukioloajoilla.


Lisätty: 2005-02-05

Perkeleen pieni annos, paljon kastikkeita.


Lisätty: 2005-02-03

Syy, mikä ajaa Zanzibaariin on lounasajan tarjoukset ja pastakebab aurajuusto-kastikkeella. Siihen jää koukkuun.


Lisätty: 2004-12-26

Paikka ei ole erityisen viihtyisä, eikä palveluakaan voi pahemmin kehua. Syy, miksi paikassa tulee toistuvasti käytyä on kebab-aurajuusto -annos. Päällä perus salaatti vapaavalintaisilla kastikkeilla, jonka alla varsin mukava määrä hyvää lihaa runsaalla määrällä herkullista aurajuustokastiketta peitettynä. Ehdoton aurajuuston ystäville, vaikkakin annos on hieman kallis. Jos on nälkä, ei kannata ottaa pienempää versiota, koska se isompi on huomattavasti reilumpi eikä maksa kuin vähän enemmän.


Lisätty: 2004-09-07

Liha ja valkosipuli kastike ovat parhaita, mitä olen mistään saanut! Tosin, kaikessa muussa olisikin parantamisen varaa, liian kallis ja palvelu tökkii.


Lisätty: 2004-08-29

Lihamuki on loistava ja palvelu oli ok. Jos ottaa lihamukin baari-illan jälkeen ei ole mitään väliä mitä se liha on ja kastike oli aika hyvvää! Vastaavanlaista voisi odottaa myös muilta kebab-yrittäjiltä.


Lisätty: 2004-07-12

Baari-iltain riemujen jälkeen on joskus tullut eksyttyä ko. paikkaan, mutta sitä virhettä en enää tee, että täältä kebabbia tilaisin. Ei ollut hyvää eikä täyttävää, turhanpäivästä etten sanoisi.


Lisätty: 2004-05-18

Kokeilkaapa joskus lihamukia tomaatti, chili ja valkosipulikastikkeilla pepperonin kanssa. Myyvät myös kastikkeita pullotettuna. Lihamukista on tosiaa turhat pupun ruuat (=salaatit) karsittu pois.


Lisätty: 2004-04-22

Erikoisuutena lihamuki. Lihamukista on jätetty kaikki turhuus pois ja jäljelle on jäänyt vain liha ja kastikkeet, eli vain se olennainen.


Lisätty: 2004-04-13

Zanzibar oli muinoin Lahden ykköskebabpaikka. Nyt on aika ajanut ohi ja homma on muuttunut rahastukseksi. Ratsastaa vanhalla maineellaan.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute