Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kotka > Erkan Kebab

Erkan Kebab

 

Keskuskatu 35
48100 Kotka
Keskuskoulun vieressä
puh. 05-215 888


Liha  8.2 Kastike  8.2 Lisukkeet  8.3  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.4 Siisteys  7.5 Hinnoittelu  6.2 Pankkikortti  Kyllä    
29 arvostelua vuoden aikana (yht. 226 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-28

Kotkalaisen kebabkulttuurin ehdotonta eliittiä! Itse perustan kaikki kebabeihin suuntautuneet arvostelut Erkan kebab referenssinäni.Kebabit parasta, mitä olen maistanut. Ja salaatti todella raikasta ja hyvää. Muutaman kerran salaatissa ollut hieman pehmenneitä tomaatteja jne., mutta ei mitään suurta valittamista. Suosittelen lämpimästi kaikille !


Lisätty: 2010-02-01

On kyllä ehdottomasti Kotkan helmi. Hinta on kenties vähän kilpailijoita kovempi, mutta rahalle saa vastineeksi todella reilun satsin ruokaa, joka on taivaallisen hyvää. Ja mitä noihin pitsoihin tulee, niin kyllä ne ainakin meikäläisen makuun on erinomaisia. Varsinkin Erkan oma spesiaali ja Empire Special toimii todella hyvin. Kotiin kuljetuksen puuttuminen on kyllä harmillista.


Lisätty: 2009-08-25

Paras Kotkan Kebab, mitä voi olla. Tulee käytyä todella useasti.


Lisätty: 2009-08-01

älkää hyvät ihmiset vaa pizzaa syökö tuolla murjussa. kebu on oikein hyvää, mut pitsa hintalaatusuhteeltaa kaameeta


Lisätty: 2008-10-27

Iskenderillä tulee käytyä tasaisin väliajoin ja täytyy sanoa, että parempaa iskenderiä ei ole vielä löytynyt vaikka on useita neljän ja kolmen K:n kebabbiloita kierretty :)


Lisätty: 2008-10-27

Iskender toimii vertailukohtana kaikille Suomen kebabeille.


Lisätty: 2008-10-27

Kuulkaa te jotka kehutte niin paljon sitä ranskalaisissa olevaa maustetta, se on Meiran Perunamaustetta, jota kuka tahansa pälli voi käydä hakemassa prismasta, tukusta tai mistä vaan kaupan maustehyllyltä. Monen vuoden jälkeen Erkan pysyy edelleen omalla tavallaan ykkös kebabbilana hyvine, sekä huonoine puolineen, välillä tietysti tekee mieli käydä muuallakin kebabilla, mutta aina sinne önsylle tulee mentyä. Hyvä! Viereinen kahvila myös mukava piristys, näyttäisi porukkaa olevan aina kun menee ohi!


Lisätty: 2008-09-28

tulipa kyseisessä paikassa eilen käytyä, ei kyllä tule käytyä enää uudestaan. syyt: - pöytä likainen- Vessassa ei vessapaperia - Tilaamani pitsa maistui pahville, oli älyttömän rasvaista ja suolaista, suoraan sanoen surkeaa...


Lisätty: 2008-09-02

Keskiarvoa kalliimpaa mutta paras laatu, erityisesti jos menee lounasaikaan, ei baari-illan jälkeen jolloin siellä saattaa olla reilummasti jonoa ja syöjiä.


Lisätty: 2008-07-13

Paras Kebab paikka jossa olen käynyt. Terveisin Mikko


Lisätty: 2008-06-18

Ehdottomasti Kotkan paras paikka, siis niistä missä olen käynyt. Liha ja kastike ylivoimaisesti parempaa kuin muualla. Riisi ei ole klönttistä ja salaattikin maistuu hyvälle. RiisiKebab ja Erkan Spesiaali on parhaat.


Lisätty: 2008-01-24

Erkanin kebab-eläimen liha on sieltä paremmasta päästä. Annosten asetteluun lautasella kiinnitetään huomiota - yksi ainoita mestoja Suomessa, jossa näin toimitaan. Ranskalaisten maustaminen on miellyttävä lisä, mutta kastikkeen keskinkeraisuudesta paikka saa miinusta. Salaatti on tuoretta ja sitä on riittävästi. Palvelu on ollut aina ystävällistä, pienoisena harmina tosin Visa Electronin kelpaamattomuus. (en tiedä onko asia ko korjattu) Sisustus on asiallinen ja siisti, plussaa tulee hyvästä veneilyaiheisesta lehtivalikoimasta. On kiva katsella 10milj. eur jahteja napostellen maittavaa annosta. Hinnoittelupolitiikka on lähes ravintolatasoa, joten opiskelijoille ja PA -henkilöille paikka ei sovi. Suosittelen.


Lisätty: 2008-01-09

Kauniisti sanottuna todella surkea paikka kaikin puolin. Turhan kallis laatuun nähden.


Lisätty: 2007-12-28

Sanoisin että nykyään aika keskinkertainen annos. Paljon salaattia lautaisella sekä kermaperunakebab epämääräistä mössöä + kerta käyttö lautaset. No pitsa minkä otin mukaan (erkan tulinen) ihan ok mutta en tykkää että kebabliha on laitettu pitsan päälle kun se on paistettu. Sanoisin että nykyään keskiverto kotkalainen ruokapaikka. Ennen ihan ykkös mesta


Lisätty: 2007-12-25

Se uusi kebab on niin kamalan makusta / näköstä, että on ko. paikan kebab-annokset pannassa niin pitkään ennen kuin liha vaihtuu. Pizzat kyl maistuu edelleen ilman kebabia. Harmi sinänsä, kun Erkanin riisikebab on aina ollu parasta sen mahtavan riisin ja kebabkastikkeen ansiosta.


Lisätty: 2007-11-25

Kotkan paras kebu mesta


Lisätty: 2007-11-17

Tänään 17.11.2007 kävin kaveriporukalla Erkassa syömässä ja saamiamme annoksia tuskin voi liikaa kehua. Liha oli erittäin mehevää, salaatti tuoretta ja kastikkeet erittäin maukkaita. Annoskokokin oli todella iso. Ehdottomasti paras syömäni kebabannos ikinä. Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2007-10-28

Kotkan parhaita (ellei paras) kebab-paikka. Liha on aina kelpo tavaraa, ja annokset ovat lähes tajunnanräjäyttävän massiivisia reiluine salaatteineen. Takaan ettet jää nälkäiseksi. Palvelu on aina ystävällistä, annokset saat pöytään todella melko nopeasti. Ainoat miinukset ovat mystiset vesikannut, joissa omena/appelsiinisiivuja, maistuu oudolta. Sekä tietenkin paikan suht korkea hinnoittelu (joistain special-pizzoista saat maksaa huimat 9 euroa).


Lisätty: 2007-10-10

Parasta Iskenderiä mitä olen ikinä syönyt. Kebab-liha on loistavaa, salaatti upeaa ja kastikkeet kerrassaan erinomaisia. Pizzoista ainakin Empire Special on todella hyvää, mutta iskenderin erinomaisuus on vähentänyt aika paljon muiden vaihtoehtojen kokeilemista. Ehdottomasti paras kebab-mesta jonka tiedän.


Lisätty: 2007-10-03

Tämänkin vakipaikkani tarina on se vanha tuttu. Luodaan hyvä maine isoilla annoksilla ja maistuvilla ratkaisuilla ja sitten kun suosioon on päästy, niin aletaan mystisesti asteittain huonontamaan kaikkea. Siellä noin 100kertaa syöneenä voin sanoa vilpittömästi, että esim.ennen niin loisteliaan iskanderin annoksissa on lihaa enää noin puolet alukuajoista. Onko muilla samoja kokemuksia suosikeiksi nousseista mestoista tai tästä Erkanista. Paha pettymys nykyään, kun vanhat hyvät annokset ovat kirkkaana mielessä.


Lisätty: 2007-09-11

Beefeater pizza aivan loistava! Hintatasosta pieni miinus.


Lisätty: 2007-07-29

ennen hyvät kebab annokset ja isot.pizzat on todella hyvät.pollareitten vakio mesta valitettavasti...


Lisätty: 2007-07-18

Liian pienet annokset. Laimea kastike.


Lisätty: 2007-06-16

paras pizza. piste


Lisätty: 2007-06-05

kaikista kommenteista huolimatta erkka on paras, vaikkakin hintataso on hivenen korkea.


Lisätty: 2007-05-31

Kotkan paras! Kiitos!


Lisätty: 2007-04-10

Aivan loistava paikka. Tulee kyllä kerran viikossa käytyä iskenderillä! Palvelu todella hyvää ja nopeaa, annokset ovat suuria ja lämpimiä! Kotkan eliittipaikka, ehkä jopa Suomen parhaimmistoa.


Lisätty: 2007-04-05

Liha paljon ja parasta, ei mitään mikro- tai pakastelihaa. Erinomaista kastiketta. Pitäleipäpalat erinomaisia. Iskenderissä täydellinen jugurtti ja tulisena mahtava. Palvelu erinomaista, asiakkaat muistetaan ja käynnistä kiitetään. Hyvin sisustettu ja siisti ravintola. Pizzat myös ihan huippuja. Hinnat ehkä vähän korkeat.


Lisätty: 2007-04-04

Täältä saa ehdottomasti suomen parhaat kebabit ranskalaisilla! Kastike kebabin päällä on parasta mitä on saanut ja kerrankin sitä on tarpeeksi. Palvelu on ystävällistä ja ruoat saa suht nopeasti. Ainoa miinus kebabin ohella tarjoiltavasta salaatista joka voisi olla tuoreempaakin.


Lisätty: 2007-04-03

Yliarvostettu ja todella kallis paikka. Hinta-Laatu suhde ei ole hyvä. Kebab-annokset eivät ole maultaan hyviä, palvelusta kuitenkin plussaa. Välillä saattaa saada limskaa ilmaiseksi...


Lisätty: 2007-04-01

kinkku,kebab,pekoni ja aurajuuso.lisäksi paljon kastiketta ja valkosipulia...AVOT et on hyvää :D


Lisätty: 2007-03-12

Hyvät ja isot kebabit, ainakin rauhalliseen aikaan. Hinnat ovat hieman suolaiset. Siisti paikka ja hyvä palvelu. Hyvät pizzat.


Lisätty: 2007-02-03

Ehdottomasti Kotkan paras mesta. En ole kyllä Suomessa muualla yhtähyvää kebabia saanut. Pizzatkin ovat loistavia reiluine täytteineen, etenkin Empire Special kebab lihalla :p Lisukkeet ovat hyvät ja aina poistuessa kuuluva "Kiitti, moimoi" jaksaa joka kerta hymyilyttää :D


Lisätty: 2007-01-21

Ehkä Kotkan yliarvostetuin paikka, erittäin vaihtelevaa laatua, valitettavasti etenkin normaali tasoa alempana, Kotkansaarelta ei saa Kotkan parasta pizzaa/kebab millään.. Kotkansaarelaiset eivät vaan osaa mennä pitemmälle kalaan, kun ovat tottuneet johonkin :)


Lisätty: 2007-01-09

Mahtavaa kebabbia kerta toisensa jälkeen.. tähän vakio paikkaan ei kyllästy!!


Lisätty: 2007-01-07

Erkanilla on ollut jo pitkään legendan maine Kotkassa. Ja syystäkin. Kebab-täytteet pizzoissa on aivan mahtavia, ei sellaisia kuivia lastuja kun yleensä, vaan ne höylätään suoraan tuoreena vartaasta pitkinä siivuina. Kaiken kruunaa päällä oleva kastike. Myös paljon hehkutettu ranskalaismauste on erinomaista. Täällä tulee syötyä joka kerta kun entisessä kotikaupungissa piipahtaa. Kalliista hinnoittelustaan huolimatta varmasti Kotkan suosituin paikka.


Lisätty: 2007-01-06

Paras ravinto Kotkassa. Ainoa miinus on vesikannuissa lilluvat hedelmälohkot. Joskus tosi vanhan oloisia. Kieliikö tämä siitä, että vettä ei vaihdeta kannuihin vaan lisätään vain asikkaiden välillä...


Lisätty: 2006-12-24

Jätkät ei tiedä kebabista mitään jos täällä on muka Kotkan paras kebab.. Menkääs karhuvuoreen Pizza Kulmaan.


Lisätty: 2006-10-28

Todella isoa plussaa kebablihan vaihdosta. Ns. väliliha (eli väliaikainen, ei se miehen takapuolessa oleva) karkotti minut tyystin tästä kebabberiasta, enkä suostunut palaamaan astialle ennenkuin huhut uudesta lihasta kuuluivat korviini. Nyt paikka on jälleen lähes entiseen legendaariseen arvoonsa noussut. Liha on parempaa kuin monessa muussa Kotkan kumikebabravintolassa, kastike erinomaista ja salaatti on aina raikasta ja maistuvaa. Annokset ovat vieläkin pienehköjä, listalta ei löydy rullakebabia ja kotiinkuljetusta ei vieläkään löydy josta miinukset. Plussaa nykyisestä mahdollisuudesta maksaa Visa Electronilla. Erkan, olet tuonut kunnian takaisin taloosi.


Lisätty: 2006-07-25

Muuten mukava paikka, mutta kebab ja varsinkin kastike todella pahaa


Lisätty: 2006-07-21

Visa Electron toimii jo! Ehdottomasti Kotkan paras kebabmesta.


Lisätty: 2006-06-29

Aivan mahtavapaikka... ulkopaikkakuntalaisena hyvä sijainti ja parkkipaikat... TODELLA nopeaa palvelua, hyvää asiakaspalvelua ja hauskoja tyyppejä töissä... PARAS maistamani kebab ranskalaisilla IKINÄ... Myös mahdollisuus syödä terassilla joka on samalla rauhallinen, mutta voi seurata keskustan liikennettä... Mitään pahaa sanottavaa ei ole, koska ruokailu meni loppuun asti hyvin, kun voitin 25€ sielllä olevasta pelikoneesta :D


Lisätty: 2006-06-26

Reissumiehelle maistui rasvainen kebab ranskalaisilla. OK.


Lisätty: 2006-05-27

Käyn lähes 4kertaa viikossa erkan kebabissa ja voin sanoa että paikka on kotkan reilusti paras, ja aina vaan paranee. Liha on todella hyvää plus siihen maailman paras kastike ja herkulliset ranskalaiset. On poikkeuksia esim. vappuna, ruokaa oli normaalia vähemmän ja viileää, mutta haittaako se niin paljon? ei minua ainakaan. Siisteys on aivan ykkösluokkaa ja parempaan päin mennään. Minusta erkassa on sopiva hinta-laatusuhde, ja missä sinulle tuodaan ruoka yhtä nopeasti pöytään kuin erkassa? sitä vastausta saat jäädä pohtimaan loppuiäksesi. Siellä on anniskeluoikeudet, ilmaiset kahvit asiakkaalle ja kaikkea mitä "ravintolalta" voi toivoa. Salaatti ja sen kastike on varmasti kaupungin parasta. Tietysti miinuksiakin löytyy jotka ovat: - EI KÄY VISA ELECTRON! :( - eikä ole kotiinkuljetusta, joka toivottavasti tulee vielä lähiaikoina. Suosittelen erkan kebab ravintolaa hyvin mielin! =)


Lisätty: 2006-05-23

Erkan kebabit, pitzat ja salaatit ehdottomasti Kotkan parasta antia. Ilo mennä ruokailemaan , sillä henkilökunta on aina iloista ja kohteliasta. Lounasaikanakaan ei ole huonoa tuotetta tullut vastaan ja hinnatkin ovat lounashintoja. Hyvä pojat...Jatkakaa samaan malliin, niin asiakkaita on aina yhtäpaljon kuin nyt. Kiva kun annoitte jälleen yösyöpöille mahdollisuuden hyvään ruokaan.


Lisätty: 2006-05-19

Erkan on Kotkan kebabkulttuurin kulmakiviä Efesin kanssa. Rolls-ajoilta jäänyt sisustus varsin kurjaa ja kesällä enemmän kärpäsiä kuin laki sallii. Ruoka kuitenkin korvaa nämä haitat ja eritoten pizzat joissa kebablihaa kannattaa kokeilla! Ranskalaisissa maukasta maustetta joka nostaa keskivertokokoisten annosten pisteitä rutkasti. Summa summarum: Perhanan hyvää pizzaa ja ok kebabia. Ranskalais-mausteesta ja kebabista pizzoissa ekstrapisteet!


Lisätty: 2006-05-06

Loistavan hyvää palvelua ja annokset loistavia


Lisätty: 2006-04-27

Kotkan siistein wc! Ystävällinen isäntä ja hyvä palvelu!Kylmät, jäiset, huurteiset IHANAT tuopit!


Lisätty: 2006-04-02

Hinta-laatu suhde ei oikeen oo kohallaan. Annokset pieniä ja hinta aika suolainen... ja paljon salaattia, mut lihaa ei oikeen yhtään:(


Lisätty: 2006-02-28

Aivan mahtavaa safkaa eikä kertaakaan ole jäänyt maha vähääkään tyhjäksi. pari miinusta kyllä tulee, ensimmäinen siitä että kortilla ei voi maksaa ja toinen siitä että kun käy sen 8 kertaa viikossa sielä niin alkaa rahat loppumaan kesken :/ :D mutta palvelusta suuret plussat!


Lisätty: 2006-02-13

Murkinat ihan ok mutta laatu ja annosten koko vaihtelee tosi paljon. Annokset pinentynyt parin vuoden takaisesta jonniin verran. Valitettavasti kallis, hinta ja laatu ei ehkä kulje käsikädessä tässä tapauksessa.


Lisätty: 2006-01-12

hinta-laatu-suhde loistava


Lisätty: 2006-01-07

Paljon on ravintolan taso tippunut henkilökunnanvaihtumisen myötä. Joulunalusviikolla 19.30 aikoihin tilattu kebab oli ihan maistuva, pienehkö annos, mutta kylmää lihaa.


Lisätty: 2005-12-20

Ei Visa Electron maksuominaisuutta, baariväen kantapaikka nykyään kiinni klo 12 viikonloppuisin, kebablihan vaihto kanakebabiksi. Ei ja vieläkerran ei! Liian kallis tähän ruokaan nähden.


Lisätty: 2005-12-07

Paikka on aivan loistava, mutta vain parhaimmillaan. Taso saattaa siis vaihdella surkeasta täydelliseen. Surkea usein ruuhka aikana, kebabin tason nousu on kuitenkin taattua rauhallisena aikana.


Lisätty: 2005-12-04

Tämä on loistomesta. Kaikki skulaa ihan täydellisesti, salaatti on hyvää kebabliha taivaallista. Paikan tyypit loistavia, ja mukavia. Jatkakaa samaan malliin, aina.


Lisätty: 2005-09-28

Todella hyvän tuulinen ja mukava paikka.


Lisätty: 2005-09-24

Hinnat ovat korkeammat kuin muissa kebab-paikoissa, laatu on taattua ja tuoretta.


Lisätty: 2005-09-16

Todella asiallinen paikka ja ainoa jossa käyn. Kebab on hyvää ja asiakaspalvelu loistavaa. Salaattia tulee kyllä paljon mutta se on raikasta ja hyvää. siisti paikka, mutta hinnat aika ylhäällä. Veikkaan että aivan suomen kärkitasoa.


Lisätty: 2005-08-27

Kebab ranskailaisilla on setti jota ei voi vastustaa! Liha on mahtavaa, Ranskalaiset erinomaisen mausteseoksen ansiosta todella hyviä ja ovat myös rapeita. Salaattia on runsaasti ja se on raikasta ja monipuolista. Erkan Special tuplakebabilla on parasta.


Lisätty: 2005-08-18

kallis paikka jossa joudut varmasti odottamaan ruokaasi. talon tulinen kastike on huippu.


Lisätty: 2005-05-04

Kivat asiakaspalvelijat ja jo melkee naaman ovella nähtyää tilaus on jo menossa kokille päin (johtunee siitä, että oon vakioasiakas). Mut tykkään ite tosi paljon. Vipillä saa alennuksia. Tosin hinnat vois silti olla hieman alemmalla tasolla. Ja mitä noihin annoskokoihin tulee, ni aina voi pyytää lisukkeita pientä rahaa vastaa ja niitä lisukkeita saa aika paljon vielä.


Lisätty: 2005-04-06

Kotkan huomattavasti kallein kebabravintola. Annokset peruskokoa, mutta etenkin pitakebab kiistämättä liian pieni. En ole käynyt kyseisessä kebabberiassa lihanvaihdoksen jälkeen, mutta syömässä käyneet ovat kertoneet ettei mitään radikaalia muutosta lihan maussa ja koostumuksessa ole tapahtunut. Lohkoperunat ja ranskalaiset kebabberioiden eliittiä, salaatti yleensä tosi mehevää ja raikasta, hyvä kastike. Kebabkastike tujua settiä, sen he tekevät itse, sen maistaa, njam. Pizzat Kotkan parhaimpia Libertan jälkeen. Ainoa miinus tulee (tietysti korkeiden hintojen lisäksi) pita leivän raakuudesta. Pojat ostavat esipaistettuja pitaleipiä, kuten normaalisti moni muukin kebabravintola, mutta Erkanin jäbät unohtavat (tai säästävät aikaa, rahaa tai jotain kuvitteellista asiaa) paistaa leivän uunissa pitaleipä- ja iskenderkebabannoksissa. Raakaa, ohutta ja mitäänsanomatonta esipaistettua pitaleipää on todella turha mutustaa. Laittakaa perhana ne leivät uuniin pojat! Keep ut the good work.


Lisätty: 2005-03-09

Hinnat ovat siellä 6-7 euron kieppeillä, mutta on se kyllä sen arvoista. Annoskoot olivat joskus vuosi/pari sitten huippukokoisia, mutta kyllä nykyäänkin annokset ovat ihan ok-kokoisia. Kastike on parasta ikinä ja palvelu pelaa. Ei voi muuta sanoa, että monet helsinkiläiset kebab-paikat kalpenisivat ihan mennen tullen tämän paikan huippuluokkaiselle kebabille. Mikään kebab-paikka ei ole vielä ylittänyt kebabin maussaan tätä paikkaa.


Lisätty: 2005-03-08

Annokset isoja. Erkan itse helvetin asiallinen mies! Hintoja vois vähäsen pudottaa, mutta ehdottomasti rahan arvoista tavaraa.


Lisätty: 2005-03-04

Ei kyl pysty ymmärtämään, mitä porukka valittaa. Itse saan mahani täyteen, oli annos mikä tahansa. Kuin iso kaveri pitää olla että "annos on pieni".


Lisätty: 2005-02-23

Niin pienet leivät, en ole saanut mistään.


Lisätty: 2005-02-16

Helv. hyvää ruokaa. Ei valittamista. Jos vielä hinnoista saisi vähän sopia, tai ihan vähän pudottaa alas, niin varmasti olisi kotkan suosituin ja eniten käydyin paikka.


Lisätty: 2005-02-12

Siis erkalla saa salaattia kebabilla eikä kebabia salatilla. Annokset saisi olla isompia.


Lisätty: 2005-02-12

Jos kebabia haluaa lautaselta niin erkka on oikea paikka. Ranskalaiset on hyvät, kebabi tuoretta, salaatti hyvää. ja paikkana oikein siisti. Pitakebab on taas toinen juttu, folioon kääritty annos muistutti tennispalloa enempi kuin lituskaa pitaa ja se oli jotenkin puuroutunut. Pitsat perus tavaraa.


Lisätty: 2005-02-10

Kotkan paras kebab paikka. Iskender kebab annos oli valtava, ja lisänä ostettu extra-kebabliha (1,5 euroa, tuli erillisessä astiassa) teki satsista jättimäisen! Pöydässä oleva punainen kastike ampui darran pois toiseen galaxiin. Todella hyvää! Myymässä oli itse omistaja Erkan, ja mukavampaa miestä on vaikea keksiä. Hinnat hieman yläkantissa, mutta ehdottomasti rahan arvoista evästä. Tänne, aina.


Lisätty: 2005-01-30

Pita-kebabin koostumus vähän epätasainen kastike valunut pohjalle ja muhjuttanut leivän puuroksi. Oli aika paljon kuivaa salaattia ripoteltu päälle liha oli maukasta, mutta kuivaa koska siinä ei ollut kastiketta.


Lisätty: 2005-01-13

Tosissaan kallis paikka ja annosten kokoakin hiukan pienennetty, mutta ranskalaiset hakkaa poerus kebabpaikan ranskikset 10-0! Ne maustetaan jollaan mausteseoksella, joka on tajuttoman hyvää. Ja tulisuuttakin saa, kun pyytää ja lotraa vielä vähän pöydistä löytyvää kastiketta päälle.


Lisätty: 2004-12-13

Kotkan parhaat kebabit. Omasta mielestäni kebab kastike on ensiluokkainen, ei semmoinen perus tomaatti sörsseli vaan kunnon makuinen. Palvelu on ensiluokkaista. Tämä on ainoa kebab mesta kotkassa jossa käyn. Parempaa en ole vielä löytänyt.


Lisätty: 2004-10-24

Ihan ok-kebab. Kastike maistuuu aika perussetiltä. Pizzoja en ole ikinä maistanut, mutta tämähän onkin kebabille.com. Erkanin hirvein puoli on sen todella mauton sisustus. Paikassa toimi ennen Rolls-hampurilaismesta ja sisustus on sen mukaista. Mauttomia värejä ja aivan liikaa. Ravintolaksi paikkaa on vaikea mieltää. Pieni bonus kesäterassista, joka tosin on vilkkaasti liikennöidyn risteyksen vieressä, eli ei kovin rauhallinen. Neljä K-kirjainta on vain liikaa tälle "ravintolalle"


Lisätty: 2004-10-08

Lienee ainoa kebabmesta Kotkansaarella, jossa jäähdytetyt tuopposet oluelle. Salaattia hieman liikaa kebabannoksissa, ja viikonloppuna ruuhka-aikaan kebabsatsit aika masentavan kokoisia.


Lisätty: 2004-09-15

Maailman kallein kebab-mesta. Kastike on hyvää, mutta annokset todella pieniä hintaan nähden. Maailman paras tabasco-sekoitus saatavana joka pöydästä. Kotkan parhaat pizzat ja plussana kun tilaa kebablihaa pizzan päällä se on hyvinä slaisseina ja kastike mukana.


Lisätty: 2004-09-05

Kävin eilen ekaa kertaa elämässäni Kotkassa ja pitihän sitä porukan suositusten mukaan käydä täälläkin syömässä - ihan hyvä kebab oli mutta ei mun mielestä mitään hehkutettavaa. Tavallinen kebab-paikka joita mahtuu useita kappaleita tusinaan :) Tai sitten olen vaan tottunut Helsingissä tavallista parempaan kebabbiin.


Lisätty: 2004-07-24

Ihan ok paikka, tosin WC-huolto ja siisteys ei mitään huippuluokkaa.


Lisätty: 2004-07-23

Mukava henkilökunta ja siistit paikat. Erkan Special, paras pizza mitä olen syönyt. Kaikkea täytettä sopivassa suhteessa.


Lisätty: 2004-07-06

Erkalla on kunnon mätöt, erityisesti ranskalaiset saavat plussaa. Palvelu hyvä, ja liikkeen interiööri sangen miellyttävä. Hinnat ovat tosin huomattavasti kovemmat kuin isoissa kaupungeissa.


Lisätty: 2004-07-05

Tulisen kastikkeen saa myös tajuttoman tulisena kun vaan muistaa pyytää ekstratulista. Normi tulinen on sopiva normaaleille ihmisille.


Lisätty: 2004-07-01

Lihat valmistetaan paikan päällä, raaka-aineina käytetään suomalaista lihaa (toisin kuin 95% muissa kebab paikoissa). Kaikki kastikkeet, mausteseokset sun muut tehdään itse. Sapuskat tehdään taidolla. Ko. paikassa on vuosien varrella huomattu, että myytävään sapuskaan ei vain "tyydytä", vaan sitä kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Maku muuttuu aina vain parempaan suuntaan (parantaminen alkaa olla jo todella vaikeaa) :) Jos Kotkaan joku tulee, ei voi muuta kuin suositella lämpimästi!


Lisätty: 2004-07-01

Ah ennen niin iki-iihana Erkan on kyllä kokenu pientä inflaatiota annosten koko-hinta suhteessa tässä vuosien varrella. Mut Erkanin pizzoja ei kyllä voita mikään! Ja ite isäntä on aina mukavalla päällä. Kuuluu vakio turistikohteisiin Kotkassa käydessä.


Lisätty: 2004-06-27

Hyvät safkat, ateriat valitettavan pieniä. Hinnat suhteessa mahantäyttöön korkeita. Ihan kelpo paikka, palvelu hyvää, siisti.


Lisätty: 2004-06-10

Erkanin ruokiin ei kyllästy koskaan. kebab liha on uskomattoman hyvää ja kastikkeet ovat loistavia!


Lisätty: 2004-06-02


Lisätty: 2004-05-13

Erkan tunnelma on vertaansa vailla. Ystävällistä palvelua ja kunnon mättöä. Suosittelen!


Lisätty: 2004-04-22

Erkalla on paras kastike, mitä olen koskaan syönyt! Ei ole mikään marketin snägäri-kastike niin kuin jossain paikoissa. Myös ranskalaiset on hyvin maustettu. Annokset on tarpeeksi isoja ja ruoka hyvää.


Lisätty: 2004-04-04

Kotkan paras kebabkuppila, tosin tulinen kastike ei oo ihmeemmin tulista, muuten kokolailla hyvät annokset.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute