Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kangasala > Verona Pizzeria Kebab

Verona Pizzeria Kebab

 

Kangasalantie 1123
36200 Kangasala
puh. 03-3773418


Liha  9 Kastike  8.1 Lisukkeet  8.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  7.8 Siisteys  8 Hinnoittelu  8.4 Pankkikortti  Kyllä    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 45 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-07-13

kangasalan ykkös mesta kotiinkuljetus kruunaa rapulaisen aamun.. parhaat pizzat ja hyvät kebut


Lisätty: 2008-06-12

Parhaimman makuista lihaa, mitä olen koskaan syönyt. Uusi omistaja tuonut lisää mukavuutta asiakaspalveluun. Kannattaa käydä!!


Lisätty: 2008-04-27

uudet omistajat,rulla kebab pienentynyt ja laittaa nykyään salaatin rullan sisään,eli menny huonompaan suuntaan!!!


Lisätty: 2008-03-19

ennen tämä kyseinen kebabbila oli kantapaikkani..mutta palvelu on heikentynyt paljon ja ruoka huonontunut ja kallistunut..aukioloajat ovat oudot..tyypit laittavat ovet milloin sattuu kiinni..pitäisi mennä klo 22 kiinni mutta joskus saattaa klo 20 jo ovet olla kiinni ...sanovat kun kysyy että "uuni rikki" mahoton meininki..salaattiin kuuluu sipuli,suolakurkku ja kaali..eli yök...ennen oli kunnon salaatit..kurkku,tomaatti ja rehut mutta nykyään mielummin maksais siittä enemmän että ne ei anna salaattia...rullakebabi oli ennen todella maukas mutta pienentynyt ja kallistunut ja kastikkeet huonontunut..palvelu on todella myrtsin oloista


Lisätty: 2008-03-05

Ihan asiallinen ravintola. Monesti käyn koulun jälkeen ottamassa rullan. Hinnat ovat alhaiset ja annokset melko isoja. Palvelu on hyvää ja nopeaa. Väittäisin tätä Kangasalan parhaaksi kebabiksi!


Lisätty: 2008-01-25

Mielestäni Kangasalan ehdottomasti parhaimmat rullakebabit saa veronasta. Rullakebab on erittäin iso, täynnä kebab lihaa ja lautasen viereen on viisaasti jätetty salaatti. Suosittelen!


Lisätty: 2008-01-08

Kangasalan ystävällisin palvelu... Kotiinkuljetus toimii lähes paikkaan kuin paikkaan ja aina yhtä edullisesti.


Lisätty: 2007-12-02

Ehdoton kantapaikka pizzojen osalta. Tasaisen varmaa, hyvää laatua, koskaan ei ole tarvinnut pettyä. Hinnoittelukin kohdallaan, lätty neljällä täytteellä 6 euroa. Tyly, mutta äärimmäisen asiallinen ja nopea palvelu. Pari kertaa pizzan asemasta ottanut rullakebabin, melkoinen pötkylä. Sisältää lihaa, juustoa ja kastiketta. Salaatti tulee mukaan erikseen pyytämättä, joten rehuja ei sinne ängetä.


Lisätty: 2007-11-10

todella tyly asiakaspalvelu mutta hyvät pizzat ja kebabit!hintakin on ihan ok.


Lisätty: 2007-04-01

Verona Kangasalla tuo koti-ovelle Sunnuntaina..;)mahtavat annokset+Colan! Suosittelen Verona pizzaa(jos tykkää feta juustosta...)sekä rulla kebabbia! Ei ole mikään Kiinalaisten ns.kevät kääryle! Kannattaa tosin tilata n.2h. ennen nälkää...


Lisätty: 2007-03-04

Tilasin kotiin su. Veronika pizzan ja kääryle kebabin...mmm(kuolaa..;) Todella ISOT ja maukkaat...(Homer tykkäis;) Hinta oli ehkä korkea,mutta sainpa 1,5l cokiksen ns.kaupan päälle! Aikaa meni tosin n.1h,ehkä johtuen Sunnuntain iltapäivä kiireistä...


Lisätty: 2007-01-01

vähä oli hyvää! kaikki pelas


Lisätty: 2006-12-25

kävin eilen 23.12. ja ostin verona-pizzan, joka oli tosi hyvänmakune ja muutenki palvelu oli tosi kivaa. just muutin kangasalle ja tästä tulee varmasti kantapaikkani. kiva et kotiinkuljetus pelaa etenkin krapulapäivinä. hyvät salaatit pizzan kanssa.


Lisätty: 2006-12-03

Todella suuret ja hyvänmakuiset kebabit. Palvelu hyvää, kotiinkuljetuskin toimi. Pitsat ihan normalitasoiset. Suosikkipaikka kangasalla.


Lisätty: 2006-10-20

Ihan kiva joo mutta ihmetyttää arvostelu kuinka noin hyvillä kehuilla oleva paikka vetelee viimesiä henkosiaan!! Paikka siis lopettamassa.


Lisätty: 2006-07-03

Ihan ok sais olla kotiinkuljetus aina millon vaan mut ruuat ihan hyvii ei yhtään huonoi mut ei parhaita hinta vähän alemmas 5e pizzat ja kebabit


Lisätty: 2006-03-25

Kaikissa Kangasalan kebab-paikoissa olen käynyt ja ehdottomasti paras. Halvat hinnat ja missään, (muuallakin kuin Kangasalla) en ole saanut yhtä hyvää kastiketta. Ystävällinen palvelu ja annokset isoja.


Lisätty: 2005-12-16

Parasta kebabia hinta-/laatu-suhteeltaan. Jo pieni kebab ransk. on todella iso hintaansa nähden. Ranskalaiset tavallista parempia ja lihakin ihan ok. Kastike on perustavaraa. Palvelu on hidasta mutta ystävällistä. Vakiopaikka sen jälkeen kun center muuttu huonommaksi.


Lisätty: 2005-11-07

Työkaveri tuonut pari kertaa mukanaan työpaikalle rullakebabin, kun on ollut Kangasalla keikalla. Todella hyvä rullakebab. Lihassa ei ole säästelty ja kastike on sopivaa. Ei tulista, vaan hieman mausteista. Salaatti tulee erillisessä rasiassa mukaan, joten ei tarvitse tosimiehen syödä sitä. Juustoa löytyy myös rullan sisältä, joten kompakti paketti. Viisi euroa ei todellakaan ole paha hinta tästä todella isosta annoksesta.


Lisätty: 2005-04-16

Todella maukasta. Sopivat annokset suureenkin nälkään todella halvalla. Tarvitsee olla vain yksi pieni seteli mukana että saa nälän lähtemään. Tosin välillä joutuu odottamaan kebappiansa mutta samallahan lukee iltapäivälehtiä. Palvelu on ystävällistä.


Lisätty: 2005-03-31

Annoksen tulo kesti melko kauan ja annos oli vähän liian suuri. Kebabliha osittain kylmää. Muuten oikein hyvää ja nälkä lähti.


Lisätty: 2004-08-02

Ihan hyvää kebabpaikka! Palvelu on mukava ja hinta sopiva.

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute