Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Järvenpää > Esperance

Esperance

 

Mannilantie 43
04400 Järvenpää
Filmtownia vastapäätä
puh. 09-271 1855


Liha  7.7 Kastike  6 Lisukkeet  6.7  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.3 Siisteys  6.3 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 69 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-28

Tilannut kotiin pari kertaa ja on hyvät sekä runsaat pitsat ja kebabit. Myös nopea toimitus - viimeksi pitsat oli soitotsta ovella 17 min lauantai-iltana (jampassa, joten oisko noilla lättyuuni autossa kun noin nopeesti toi ;p) Suosittelen ja tilaan myös jatkossa! Ählypitsaksi tosi hyvä!


Lisätty: 2008-12-17

Menin nälkäisenä ja kiireisenä(ruoka tunti 30min)syömään Esperance lounaspaikkaan.Lähdin hieman nälkäisenä, ja kovin pettyneenä,v....untuneena. Tilaamani Iskender kebab on haaleaa jo pöytääntuotaessa, kastike oli täysin mautonta, ja leivänpalat olivat pehmeää ranskanleipää jotka lilluivat/kostuivat siinä kylmässä&mauttomassa kastikkeessa. Ei pystynyt syömään kovinkaan paljoo, mutta ei myöskään ollut aikaa odottaa uutta annosta. Tilaamani iso lasi kolaa oli maultaan ok, sitä normaali hana-tavaraa.Hinnoittelu sen sijaan oli taivaista, veloittivat 5€ tästä vesi+tiiviste nautinnosta.Sillä hinnalla saa tuota tiivistettä varmaan jo useampia liltroja. Ikävä kyllä, en mene paikkaan enää.Kerran olen saanut mahtavaa kebabia sieltä, ja 2 kertaa nyt täysin epäonnistunutta tekelettä...en kokeile enää.


Lisätty: 2008-09-11

Ehdottomasti jäken parhaat kebabit ja ne mahtavan kokoset leikkeet nam!! suosittelen kaikille!


Lisätty: 2008-06-05

Kamala tuulenpesä. Kastike mautonta, salaattia liian vähän ja ranskalaisia liian vähän. Liha ja ranskalaiset olivat kuitenkin hyviä, mutta hintalaatusuhde oikein arsesta.


Lisätty: 2008-04-19

Kotiinkuljetus ei tosiaan kestänyt kauaa. N.25min Keskustasta Nummenkylään ja ajoihin menee jo 10min! Nopeaa toimintaa siis. Liha oli hyvää mutta kastike suhteellisen mautonta. Kebab ranskalaisilla ja kotiinkuljetus vain 8.4e!!! Pahaa sanottavaa on vaikea löytää. Ranskalaiset vähän vetisiä mutta se on ymmärrettävää kotiinkuljetuksessa. Suosittelen pizzoja ja kebuja mutta pihvit eivät ole kovinkaan syömäkelpoisia.


Lisätty: 2007-10-08

Hyvä paikka hyvän ruoan, hyvän musiikin ja merimiesten ystäville!


Lisätty: 2007-07-14

Annoksien koot vaihtelee kyllä jonkiverra. hyvät safkat, muuten aika kuiva mesta.


Lisätty: 2007-06-16

EI VOI OLLA PAREMPA NIIN IHANA RUOKA JA PALVELU ON KOTIINKULJETUS JA KAIKKI IHAN OK KIITOOS...................


Lisätty: 2007-05-28

Paras paikka Järvenpäässä...paras henkilökunta ja asiakkaat! Parhaat pizzat ja bisse.


Lisätty: 2007-02-11

Käytän usein. Parhaat lehtipihvit, isot pizzat ja voittamattomat ranskalaiset. Jäken paras. Ainoa miinus on asiakaskunta ja jytäjumppa, joka raikaa koko ajan.


Lisätty: 2006-12-28

Palvelu on erittäin hyvää ja nopeaa.Ruoka on hyvää ja annokset sopivia,ainakin vatsa täyttyy.Ainoa negatiivinen asia on tupankan haju,joka pääsee tupakoimattomien puolelle,siksi tilaan/haen ruokani kotiini.


Lisätty: 2006-10-25

tekee ihq kebuu


Lisätty: 2006-05-20

Mauttomuus on ilomme ja kebab intohimomme. Safkan saa kotiin alle puolessa tunnissa, se on hyvää ja henkilökunta mukavaa. Ei täällä oikein iltaa istu, mutta krapulalounastaa mielellään.


Lisätty: 2006-05-10

Kerran käynyt, sataan humalaiseen ala-ikäiseen teiniin loppui syömähalut. Junnujen suosima sidupaikka, vältä tätä jos olet yli 20vee.


Lisätty: 2006-05-01

Ehdottomasti Järjenpään parhaat hiibabit. Annokset kokista riippuen isoja tai jopa järkyttävän isoja (verrattuna muihin alueen paikkoihin). Annoksessa sopivasti potkua muttei kuitenkaan liiaksi. Lisukkeita ehkä hieman keskitasoa vähemmin mutta kuitenkin riittävästi. Itse paikka musiikkinsa ja kävijäkuntansa takia jakaa mielipiteitä kahtia, mutta suosittelen silti tutustumaan!


Lisätty: 2006-04-20

Tilasin iskender kebabin ilman mitään kastikkeita. Tilauksen vastaanottaja varmisti vielä: "Ei siis mitään kastikkeita?" Kotiin tuotiin iskender reilulla tomaattikastikkeella. Kun valitin asiasta sanottin että kastike on normaalisti suoraan lihassa ja että ensi kerralla pyytää erikseen lämmittämään lihan ilman kastiketta. Kebab jäi kokonaan syömättä koska kastike on mielestäni todella pahaa. Kastikkeen takia leipäpalat oli ihan sohjoa. Lupasivat tarjota limun seuraavalla kerralla. No, sitä ei tule. Kaupat oli jo kiinni eikä kotona mitään ruokaa. Kyllä tuli paha mieli.


Lisätty: 2006-04-19

Kebabliha on maukasta, kastike on selkeästi heikoin asia. Sitä vastoin salaatti ja etenkin ranskalaiset TODELLA hyviä. Mutta ehdottomasti tässä leppoisan fiiliksen omaavassa ravintelissa kannattaa kebabin sijaan vetää piffit. NAM!


Lisätty: 2006-04-03

Espen vahvuus on todella maittavat pitsat. Kebabit ei ehkä ole niitä maailman parhaita, mutta kevyesti parasta pitsaa Järvenpäässä!


Lisätty: 2006-03-24

Hyvää ja maukasta kebabia. Pitsat myös hyviä. Mukava pysähtyä vaikka syömään ja yhdelle oluelle. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2006-02-12

Todella hyvä paikka vaikka sielä on vähän sotkuista heidän pitäisi sisustaa uudelleen


Lisätty: 2006-02-06

Loistavat kebabit tulee usein syötyä NAM *****. Kanakori on loihdittu kunnon kanan rintapaloista leivitettynä todella herkullinen, jos diggailee dippailemisesta niin kannattaa mainita että laittavat toisen osion täyteen salaattikastiketta :)


Lisätty: 2006-02-03

Safka on hyvää ja tarjoilija kaunis.


Lisätty: 2005-08-22

Yleisesti paikkaa näemmä pidetään oikeinkin hyvänä. Joko minulla kävi huono tuuri, tai sitten paikan kebabit eivät vain sovi minun makuuni. Etenkin kastike oli aika pahan makuista, eikä mitenkään tulistakaan. Lihassa ja muissa täytteissä ei ollut mitään ihmeempää valitettavaa. Ehkä pitäisi kokeilla vielä toistamiseen, josko sitten maistuisi paremmin.


Lisätty: 2005-08-12

Espen keppi on kyllä loistavaa, eilen viimeksi koeajoimme vaimoni kanssa sellaiset. Liha on tosi hyvää, ranskalaisetkin olivat ok. Kastiketta todella riittää, sekin on plussaa. Salaattia tulee vähän, mutta sen vähyyden paikkaa muuten annoksen maku, koko sekä laatu.


Lisätty: 2005-06-08

Toistaiseksi tulisimman kebab annokseni olen saanut täältä. Myyjä tuli pöytään asti kysymään että onko tarpeeksi tulista ja lappoi pyynnöstäni lisää chiliöljyä annokselle. Tuohon chiliöljyyn yleisemmin törmää kiinalaisissa ravintoloissa mutta yllättävän makoisan lisäpotkun se toi myös kebabbiin. Annos oli muutenkin erinomaisen onnistunut.


Lisätty: 2005-05-08

Plussaa (+): kotiinkuljetus max 25-30 min, yleensä n. 15-20 min. Pizzat jeepin vararenkaan kokoisia ja täytteissä ei säästellä, palvellessa hymyillään, hyvä sijainti, ruokaa saa jopa klo 03.00 asti! Miinusta (-): laittavat niin pirusti grillimaustetta ranskalaisiin, kastiketta usein aivan liikaa, rasva tirskuu, miljöössä on paljon toivomisen varaa (mikä ihmeen merimiesravintola?), yleensä esiintymässä pelkästään b-luokan hevibändejä.


Lisätty: 2005-01-31

Tuli kokeiltua Espe ensimmäistä kertaa, vaikka Jäkessä olen asunut jo pari vuotta. Hämyinen, suht rauhallinen paikka, ainakin päiväsaikaan käydessämme. Ruoka oli hyvää ja sopivan hintaista, mutta aiemmasta kommentista poiketen täytyy sanoa, että kyllä se tulinen soosi oli oikeasti tulista. Ensimmäistä kertaa elämässäni jäi annoksesta muutama lihasiivu syömättä tulisuuden takia. Paikkaa voi kyllä suositella. Keskiviikon karaoke pitää vielä käydä tarkastamassa.


Lisätty: 2005-01-24

Ystävällinen henkilökunta, ruokakin on paremmasta päästä. Ilmastointi voisi olla parempi. Tutustumisen arvoinen paikka.


Lisätty: 2004-10-11

Aivan loistava paikka :) Järvenpään paras kebab, mukava palvelu ja omistaja(kin) on todella mukava. Baarina mukava, soittavat hyvää musiikkia, ja jukeboxi on iso +. mukava viettää iltaa, kun ei ole (ainakaan yleensä ihan täyteen tupattu)


Lisätty: 2004-10-07

Todella isot ja maittavat annokset, mutta kastiketta aivan liikaa, annokset parhaimmillaan lilluvat siinä, tämä ei kuitenkaan ollut mitenkään häiritsevää. Ylimääräisen kastikkeenhan voi aina kaapia pois. Hinta/Laatu taso on loistava ja parempaa saa hakea.


Lisätty: 2004-09-06

Palvelu ja liha ihan hyvää. Soosi (mukamas tulinen) ei maistunut miltään (tosin makuhermoista riippuvainen), mutta jos tilatessa varoitellaan, että tulinen soosi on tulista niin pettymys oli totuuden paljastettua suuri.


Lisätty: 2004-07-30

Ravintola Esperance (tai Espe, kuten me Järvenpääläiset niin leikkisästi sanotaan) on mielestäni paikkakunnan paras kebabpaikka. Liha ja kastike ovat parhaita, joihin olen törmännyt kebab-missioni aikana. Annokset ovat kookkaita, joskus on tullut syötyä itsensä aivan ähkyyn. Lounasaikaan annoksiin kuuluu salaattipöytä. Espen pizzat ovat myös mainioita, mutta pihvejä en suosittele. Palvelu on erinomaista. Kuljetuspalvelu (ilmainen kahdelle ja useammalle annokselle) on erittäin nopea, parhaimmillaan annokset ovat saapuneet varttitunnissa. Ravintolassa on A-oikeudet ja savuton sekä savullinen puoli. Toimii myös iltaravintolana (onneksi eurodance ei soi).


Lisätty: 2004-07-04

Espen kebat on keskimäärin todella onnistuneita! Hinta lounasaikaan passeli, muulloinkin menettelee. Liha on oikeasti maukasta ja yleensä syötävää saa eteensä riittämiin. Ruokailijalle kahvi ilmainen, muutoin hekumalliset 2-3 euroa :D Hyvän keban lisäksi paikassa viihtyy varsinkin keskiviikkoisin (etenkin selvinpäin), kun Suomen tulevat iskelmätähdet näyttävät miten sitä karaokea lauletaan! Kaunista.


Lisätty: 2004-06-11

Aivan mainio paikka. Liha on parasta mitä olen maistanut ja henkilökunta on todella mukava. Olen käyttänyt paikkaa jo kaksi vuotta ja annoksiin ei voi kyllästyä. Annokset on juuri niin isoja että sen satsin jälkeen ei jaksa syödä enää muuta (jos ei ota salaattia niin on enemmän lihaa).


Lisätty: 2004-04-04

Sopivan maukasta soosia, joskin vaihtelevia kokoeroja annoksissa. Taitaa riippua siitä, onko hyvä vai huono päivä menossa.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute