Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Kebab Grilli, RT-Kebab

Kebab Grilli, RT-Kebab

 

Läkkisepänkuja 3
02600 Espoo
Gallerian ja aseman välissä, Läkkitorin vieressä olevassa rakennuksessa, Taksitolpan vieressä
puh. 09-512 1820
rtkebab.com


Liha  8.2 Kastike  7.7 Lisukkeet  7.2  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.2 Siisteys  6.1 Hinnoittelu  7.1 Pankkikortti  Kyllä    
40 arvostelua vuoden aikana (yht. 231 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-16

Kastike lian kuiva.(chilikastike)


Lisätty: 2010-10-28

Mauton kebab-liha vanhan makuinen oli pippurilla peitetty lihan maku pilalle. Tulinen kastike ei vastannut odotuksia.


Lisätty: 2010-10-02

Paras kebab Suomessa!


Lisätty: 2010-01-23

Liha kuivaa, ja ranskalaisissa enemmän suolaa kuin perunoita :(. Teen itse parempaa.


Lisätty: 2010-01-02

Ihan upeaa kebabi, parastaa mita voi ola ostin keba ei ollu paljonn karva siksi minä pitää tuosta kepab.


Lisätty: 2009-08-25

Salamilihis kebabilla tosi hyvä. Omistaja Rauno kertoi, että he tilaavat lihansa suoraan suomalaisilta lammaslihan tuottajilta ja tekevät siitä vartaan itse. Olen käynyt 80-luvun lopusta alkaen. Muistaakseni avasivat -87 tai jotain sinnepäin. Olen joskus esittänyt toiveen että olisi samassa yhteydessä ravintolapuoli, saisi syödä rauhassa. No, tilat ovat mitä ovat.


Lisätty: 2009-05-07

Olipas taivaallinen pläjäys tuo "turkkilainen lihapiirakka kebabilla". Kaverit olivat kyllä kertoneet siitä ja nyt oli niin nälkä, että oli pakko vihdoinkin kokeilla. Söin sen vasta toimistossa ja iskin kirjevaakaan ja painoa setille löytyi 950 grammaa. Kyllä lähti nälkä!


Lisätty: 2009-03-01

Kävin tänään RT-kebabissa ja sain aivan loistavaa palvelua vaaleahiuksiselta naiselta. Lisää tälläisia työntekijöitä tänne!


Lisätty: 2009-02-14

Lähettyvillä asustellessa tulee aina joskus poikettua laiskuuksissaan hakemassa kebabit ko. paikasta, ja suurimman plussan paikka saa nopeudestaan verrattuna vaikkapa ns. pikaruokapaikkoihin - RT-keben annos on valmiina n. 5min odotuksella, kun taas jossain pikaruokamestassa saat odotella kylmää hampurilaista 20 minuuttia. Laatu on mielestäni ihan ok, Ranskalaiset olivat jossain vaiheessa aika vetisiä, mutta viimeksi käydessäni olivat varsin mukavan rapeita. Salaatti on ihan normaalia peruskamaa, ja liha sekä kastike ovat mielestäni ihan laadukaita, vaikkakin omaan makuuni ehkäpä hieman liian laimeita maultaan. Pikaruokamestana kymppi, kebabin puolesta ehkä jotain 7,5-8.


Lisätty: 2009-01-08

Liha ehdottomasti parasta mitä koskaan olen suomalaisessa kebabissa syönyt (mikähän mahtaa olla lihan merkki?) Asun 250km päässä Espoosta,mutta sattuneista syistä tulee aika ajoin läheltä kuljettua ja aina ajoitettua niin,että tässä paikassa ehtii käymään riisikebabin vetämässä. MYöskin henkilökunnan palvelu loistoluokkaa ja pienellä small talkilla yleensä huomaa saavansa myös loistavan kokoisia annoksia. Negatiivisista asioista tietenkin paikan mijöö. MIietin että kuinka suosittu RT voisi ollakkaan jos olisi ätilat ja istumapaikkoja edes kymmmenkunta...


Lisätty: 2008-12-25

Annokset tulevat nopeasti ja ovat maittavia! Erityisesti kebab liha-annos on kokeilun arvoinen.


Lisätty: 2008-12-22

Kebeb burger on hyvä. Kerran kokeilin riisillä ja riisissä oli curria, joka ei sopinut kebeb kastikkeen kanssa yhteen!


Lisätty: 2008-12-21

Parhaan makuinen liha ja sitä on paljon. Tekevät kuulemma itse lihansa ja siltä se maistuu, ei vetistä mössöä. Paikkana ei niin viihtyisä mutta vienkin eväät aina kotiin. kastikkeisiin voisi hiukan vielä panostaa, esim. jugurttikastike. Parasta mitä rahalla saa ;)


Lisätty: 2008-11-27

Aivan mahtava peruskebab eli pitakebab. Hyvin maiustettu liha ja nopeasti tuli annos vaikka muutama muukin asiakas siellä grillissä oli. Very good!


Lisätty: 2008-11-22

Parasta kebabia todellakin koko eteläisessä suomessa. En tiedä mikä olisi parempaa kuin hakea iltapala RT:estä


Lisätty: 2008-11-20

Aivan mahtavaa kebabbia, käyn 1-2 kertaa kuukaudessa ja on aivan mahtavaa, suosittelen, varsinkin Iskender kebab on maukas


Lisätty: 2008-11-20

Liha ja kastikkeet olivat erinomaisia, annoksen koko täytti masun. :) Palvelu oli erittäin nopeaa, meni varmaan 3-5min että oli jo iskender valmis. Tilat olivat hieman köyhän oloiset, mutta loistava ruoka korvaa tämänkin ominaisuuden. Hinnat olivat sopivat, mutta suosittelen hakemaan viereisestä alepasta juotavat.


Lisätty: 2008-11-09

Viisihenkinen perheemme syö kerran viikossa ranskalaisia eli on testattu mäkkäriä,hesee,bemböleä ym. ja RT-kebebin ranskalaiset on parhaimmasta päästä Espoossa/Suomessa.Palvelu aina ystävällistä ja hyvin kohteliasta.Hinnat ok.Kiitos RT-kebebille.


Lisätty: 2008-09-27

paras kebabliha ikinä!!! ne valmistavat itse lihansa, ja siinä on suurin osa lammasta, niinkuin pitääki.


Lisätty: 2008-08-04

Parhaat kebabit, ja ennen kaikkea supisuomalainen omistaja sekä henkilökunta... Ei tuu tulkkausonkelmia...


Lisätty: 2008-07-05

Kebabannos oli erittäin pieni hintaan verrattuna ja se maistui kauan seisoneelta sekä ranskalaiset olivat erittäin rasvaisia ja nihkeitä


Lisätty: 2008-06-08

Selvästi yhä yksi parhaista kebab-paikoista. Sellaisenkin oudon yksityiskohdan havaitsin, että olen näemmä itse jo kovasti tottunut bulkkikebabin makuun, ja RT:n erilainen ja korkealaatuisempi liha vaati vähän totuttelua. Sitä sai kuitenkin normiannoksessa enemmän kuin tarpeeksi (en edes tajua miksi kukaan asiasta tietävä valitsisi kivenheiton päässä sijaitsevan Stadin Kebabin Sellossa tämän sijasta) ja ennenkaikkea asioinnista jäi todella hyvä fiilis. Kiitos osaksi myös hyvälle asiakaspalvelulle. Ravintolaksi paikka on lähempänä grilliä, eikä erityisen mukava, mutta kesäisin voi syödä terassilla.


Lisätty: 2008-04-10

Erottuu edukseen erillaisella ja maukkaalla kastikkeellaan. Sen verran hyvä paikka, että vieläkin siellä tulee poikettua vaikka Leppävaarasta poismuutosta on jo vuosia aikaa.


Lisätty: 2008-04-04

Pääkaupunkiseudun ehdottomasti paras kebabbipaikka! Täydet viisi pojoa!


Lisätty: 2008-02-23

Terve! Liha ihan hyvää(pippurinen),kastike liian tulinen,annos kuiva... söin kebab-ranskalaisilla.. ei ruoka hurmannut joten en suosittele selvin päin. Kehuja oli tullu paljon annoksista mutta ei mitään erikoista, perus grilli annos. Annoksen koko ihan normi.


Lisätty: 2008-02-21

Uskomattoman hyvä Iskender kebab. Tuolla aioin asioida uudemmankin kerran. Todella ripeää ja mukavaa palvelua.


Lisätty: 2008-02-04

Miksi riisi on vaihtunut valkoiseksi puuro-riisiksi? harmillista! Muuten loistava liha ja ykkös noutomesta!


Lisätty: 2008-01-23

Harmi että ovat vaihtaneet riisin valkoiseen puuro-riisiin, se keltainen oli siihen tottuneelle paras mahdollinen... todella harmi..


Lisätty: 2007-12-14

Liha oli oikein hyvää ja sitä oli normaaliannokseen verraten riittävästi. Oli melkein vuoden tauko edellisestä kokemuksesta, mutta yhä edelleen kebab-lihan taso on korkea ja ehkä Espoon toiseksi parasta.


Lisätty: 2007-12-01

Olen ollut jo pitemmän aikaa rt-kebabin vakioasiakas ja tyytyväinen siihen, mutta kahtena viime kertana liha on maistunut pilaantuneelta, mikä on aika huolestuttavaa, varsinkin kun mainitsemillani kahdella kerralla oli 2 viikkoa väliä.


Lisätty: 2007-09-25

Paras kebab, olen käynyt jo Rankun aikana siellä, eli n.20 vuotta sitten... Annokset isoja ja palvelu ensiluokkaista, suosittelen! -T


Lisätty: 2007-09-24

Kävin tänään viimeistään syömässa kebab-hampurilaisen ja hyvää oli. :) Mutta hinnoissa olisi kyllä hieman parantamisen varaa,nimittäin juolahti äsken mieleen että vähän aikaa sitten kuin kävin syömässä niin kebab ranskalaisilla+0,5 litran Coca-cola maksoi yhteensä 9,20. Muuten kyllä hyvä paikka. :)


Lisätty: 2007-08-09

paras kebab mesta koko suomes ja tiedoks niille kenen mielestä se kebab liha on kuivaa. Te ehkä ootte tottunu johonki pakaste kebabbiin joten sen takii se voi tuntuu kuivalta.


Lisätty: 2007-07-31

Maailman paras turkkilainen kebab mitä löytyy!!


Lisätty: 2007-06-16

Tänään viimeistään kävin syömässä kebab-tikkuperunoilla,ja hyvää oli.:) pitää myöntää että ainakin Espoon paras kebabpaikka mitä itse olen tähän saakka kokeillut.


Lisätty: 2007-04-11

Paikka oli aikaisemmin meidän perheen vakio paikka mutta viime aikoina muutamana viikonloppuna ollaan saatu lämpöastiasta pilaantunutta lihaa. Yhden kerran voisi antaa anteeksi mutta kaksi kertaa saman kuukauden aikana on liikaa. En suosittele.


Lisätty: 2007-04-05

Heikkoa snagari kamaa,"lihaa"ei tasan tehdä itse, perus heinontukku kamaa. Ei hyvä, ei ihan huonokaan( ja liha kypsyy vartaassa, ei "jälkikypsytetä" höyryssä, naurettavaa...)Puolestapuhujat on jengiä jotka ei ole A.Koskaan syöneet muualla kuin mäkkärissä ja kouluruokalassa. B. Dokanneet nakuaistinsa...=) KÄYKÄÄ nyt jumalauta KILIMISSÄ!!!


Lisätty: 2007-04-04

Kebablihan koostumus ja määrä ovat hyviä. Kastike on hyvää ja ranskikset myös, mutta kebablihan mauttomuuden takia ruoan maustaminen jää kokonaan kastikkeen harteille, mikä saattaa haitata tädellistä makuelämystä.


Lisätty: 2007-03-15

Ainoa mesta missä tehdään kebab liha itse kokolihasta ilman lisäaineita, myös kastikkeet. Parempaa ei löydy.


Lisätty: 2007-03-14

mahtavin paikka espoossa.


Lisätty: 2007-03-11

Täysin yliarvostettu paikka monestakin syystä. Ensinnäkin ravintola on epäsiisti ja uskomattoman karu. Kebabliha on kuivaa, kastike kitkerää, riisi maustettu jollain curryseoksella (todella pahaa) ja salaatti ei edes ole normaalia kunnon vihersalaattia vaan jotain valkoista raastetta. Ranskalaiset löysiä pakaste-aaltoperunoita. En todellakaan suosittele! Mutta palvelu oli kyllä todella ystävällistä ja ripeää.


Lisätty: 2007-02-03

Plussaa tulee palvelusta ja lihan määrästä. Miinusta puolestaan lähes kaikesta muuta. Liha oli suorastaan pahaa ja kastikkeet kuin vettä, ranskalaiset menivät mössöksi sen takia kotimatkan aikana. Myös liha lillui mauttomassa liemessä jonka piti olla tulista. Ei hyvä ollenkaan =/


Lisätty: 2007-01-22

Paras kebab-paikka tähän saakka runsas annos kebabbia sekä nopea palvelu ja kaiken lisäksi mielestäni koon mukaan vähän mukavempi paikka käydä syömässä,Ja kebabliha on myös tarpeeksi tulista,sekä hinta suhteellisen halpa. Ja kävisin varmasti useammin syömässä jos en asuisi niin kaukana. :)


Lisätty: 2007-01-18

Paikassa olen käynny alusta saakka ja parempaa en ole löytänyt suomesta enkä ruotsista. Käyn syömässä kerran tai kaksi viikossa ja asun Porvoossa. Eli YKKÖS mesta!


Lisätty: 2007-01-12

Paras kebab-ravintola tähän saakka,olen käynyt siellä 3kertaa ja olen ollut aika tyytyväinen palveluihin. Ja pitää myöntää että sopivan kokoinen myös,meinaan että mielestäni on hieman mukavempaa käydä syömässä vähän pienemässä ravintolassa. Ja palvelut ovat hyvät,kuin tilaamansa annos tulee aika nopeesti tilauksen jälkeen. Ja lopuski haluan vielä sanoa että varmasti tulisi useimminkin käytyä jos en asuisi niin kaukana. :)


Lisätty: 2007-01-11

Noussut omissa silmissäni koko Suur-Helsingin parhaaksi grilliksi. Yksi ateria on kohonnut ylitse muiden, Turkkilainen lihapiirakka kebabilla. Ainoastaan 6,50€ ja syötävää on sen verran että mikäli et ole harjaantunut ammattilainen, et tule jaksamaan koko annosta. Tulisuutta voit oman maun mukaan säädellä miedosta täysin infernalisen kokemukseen. Mitä useammin käyt ruokailemassa, sitä parempaa palvelua saat. Vakioasiakkaat muistetaan. Jokainen jonka olen tuonut mukanani kyseiseen paikkaan on kehunut sen taivaisiin. Käy sinäkin tunnustamassa RT-Kebabin ylivoima. Jos joku uuttera vielä jaksaisi raapustaa aukioloajan tänne niin allekirjoittanut olisi erittäin kiitollinen.


Lisätty: 2007-01-09

RT on yksinkertaisesti paras, ainoa joka voittaa RT:n on Kilimin lounas. Turkkilainen lihapiirakka kebabilla on hinta/määrä/laatu asteikolla parasta mitä suomesta saa! Annos on niin iso että täyttää varmasti. Sanokaa tilauksen yhteydessä "saa olla tulinen", niin haluan nähdä että joku valittaa enää että annos on liian mieto.


Lisätty: 2007-01-07

Erinomaista kebablihaa. Tosin välillä ehkä hieman kuivaa, mutta määrä on aina runsas ja maku kohdallaan. Tulinen kastike ei kyllä valitettavasti säväytä millään tavalla; pliisun makuista ja sitä on liian vähän.


Lisätty: 2007-01-05

Hain yönälkään peruspitan, hinta ja koko kohdallaan, mutta kastiketta ei tuntunut olevan ollenkaan (ehkäpä asiakkaan vaatetuksen parhaaksi.) Plussaa tällä kerralla hyvin leikatusta lihasta.


Lisätty: 2006-12-21

Ehdottomasti Pääkaupunkiseudun parasta kebabbia, liha on mehevää ja paksua, ei mitää 1mm paksua kebablastua ku muissa paikoissa, kastikkeena saa valita tulisen tai miedon ja jugurttia saa kun pyytää Ehdottomasti PARAS! itse olen käyny jo monet vuodet, enkä ole parempaa paikkaa löytänyt.


Lisätty: 2006-12-20

Aivan loistava paikka, panostetaan itse asiaan. 9v käynyt täältä hakemassa kebabit aina kun lepuskiin eksyy. Radan toiselta puolelta löytyy stadin kebab joka, vaikkakin tiloissa voittaa, häviää itse kebabissa. Suosittelen.


Lisätty: 2006-11-21

Uskokaa pois 15v asiakkaana. unohtakaa big mamas ja klimsit. Belissimo! Jonkun on aina oltava paras tämä on pk-seudun, turun ja mansen kebabeista paras!


Lisätty: 2006-11-05

Liki parikymmentä vuotta käyneenä on nyt todettava että jotain kummaa on tapahtunut lihalle kun se nyt on maistunut oudolle. Ihmeellinen sivumaku on ilmaantunut ennen niin loistavan makuiselle. Ei se varmaan pilaantunutta ole kun en ole sairastunut, mutta viime keväästä asti olen huomannut sen oudon sivumaun. Naapurissa olevaan stadin kebabiin en kuitenkaan siirry 1 kerta riitti. muuten RT on ok mesta.


Lisätty: 2006-11-04

Olen käynyt samassa paikassa kebabilla niin kauan kuin se on ollut olemassa,vaikka omistaja vaihtunut liha on ollut alusta asti Suomen parasta (ainoastaan Belgiassa on ollut parempaa), kastike oli alussa tulisempaa, mutta maku on vieläkin kohdallaan. Liha ranskalaisilla paras annos ja sitä on riittävästi.


Lisätty: 2006-08-13

Kuulin paikasta kaverilta vuosia sitten. Pari päivää sitten muisteltiin menneitä. Kiitokset paikan pitäjille erinomaisesta liha-annoksesta. Kaverilla oli spesiaali päivä ja päätti toinen liha-annos lähti vielä kotiinkin mukaan. Liha-annos toi kunnian sille oikealle - lihalle. Turhia lisukkeita kuten perunoita tai riisejä ei tarvita. Miehiseen makuun riittävät eriomaisesti liha, kastike ja salaatti. Kastikekin oli eriomaista, selvä maku muttei peittänyt lihan makua. Suosittelen!


Lisätty: 2006-08-12

Toimivaa krapulamättöä. Annokset isoja. Kebabliha joskus hyvää, joskus vetistä, joskus kovaa koppuraa. Yleensä kuitenkin kohtuullisen makuista, joskin aavistuksen suolaista. Pyydettäessä saatavalla vaihtoehtoisella tomaattikastikkeella ryyditettynä kebabliha maistuu lähinnä paperimassalta, joten normaali ("tulinen") kastike kannattaa valita lihojen kyytipojaksi, jos vain suinkin mahdollista. Palvelu toimii juuri sen verran kuin pitääkin: luukulta saa mätöt nopeasti mukaansa, ilman sen kummempia tarinointeja.


Lisätty: 2006-07-19

Viimeinen hinnannosto ylitti jo kipurajan (Iskender 7,20) ja säännöllinen asiointi on jäänyt. Silloin tällöin nyt kuitenkin köäyn kun kebabinhimo iskee. Itse tavara on onneksi entisellään.


Lisätty: 2006-07-19

10-vuotta on kantisasiakkaan tuolla käyty eikä moittimisen sanaa pita-kebabista löydy.


Lisätty: 2006-07-15

Suomen paras Kebap. Loistavan kokoiset ja makuiset annokset hyvällä palvelulla. Suosittelen!


Lisätty: 2006-06-09

Liha erittäin hyvää, paikan päällä vartaasta. Usein hekä liian isoja paloja. Salaatti ei kovin kummoinen. Ranskalaiset niitä mainioita perinteisiä grilliranareita. Omasta mielestä Espoon paras.


Lisätty: 2006-05-31

Suosikki aina,kun johonkin mieltyy niin mieltyy. Lihan veroista en edelleenkään muualla ole löytänyt,ja kastike ihan tomaattista ja tulista. salaattia voisi olla enemmän myös siis kebab salaatilla-annoksessa.


Lisätty: 2006-05-29

Kun käy tarpeeksi usein, myös palvelu alkaa pelaa, soosii saa pyytämällä lisää ja lisukkeet juuri ne mitä haluaa (ei oo mitään SK meininkiä, että kaikki lämätään laatikkoon mitä tiskiltä löytyy...) Liha on hyvää (jos saat annoksesi juuri höyläyksen jälkeen, niin se on jumalaista) ja sattumat eli sentin siivut osoittavat ettei ole mitään annospussitavaraa. Soosi on aika pliisua, mutta mukaan kannettuna parit lisämausteet himasta tuo siihenkin potkua. KETSUPPIA EI KANNATA OTTAA mihinkään annokseen. Turkkilainen keballa ja iso lihis (tottakai keballa) on klassikkoja ja puolikkaan jälkeen isokin äijä rupee miettii paljonko joutuu jättää koiralle. ÄrrTeessä käydään kymmenettä vuotta kebabin takia, porilaiset ja makkaraperunat sun muut ostetaan sitten muualta. Tilat on ahtaat ja karut, mutta pikkupöhnässä sitä ei huomaa ja selvinpäin annokset tulee kannettua himaan. Mitäs muuta sitä Kebab -kiskalta odottaa kuin hyvää safkaa ääntä kohti ja kohtuullisen nopeasti pois...


Lisätty: 2006-04-14

hirvee safka. sisustus on hirvee. en suosittele. käykää mielummin vaik papa luigil sekin on parempi ku RT-KEBAB.


Lisätty: 2006-04-10

Oikeinkin hyvä


Lisätty: 2006-03-14

Siis tämähän on ihan hirveä putka. Liha on sitä grilleille tyypillistä pakaste-lastua, samaa mitä voi ostaa ihan perus marketista. Samaten raunot on mallia poimu. Hinnatkin on vielä samaa tasoa kuin *oikeiden* kebab-ravintoloiden, itseasiassa jonkun verran korkeammat. Tarjoillaan pahvilautaselta ja aterimetkin on kertakäyttökamaa. Tämä tulee kyseeseen vain jos ei todellakaan ole mitään muuta vaihtoehtoa. Ei arvosta.


Lisätty: 2006-02-24

Maailman paras Kebabbi


Lisätty: 2006-02-20

Aivan loistava paikka!!! Turkkilainen kebablihalla on parasta kebabbia mitä tiedän!!!!


Lisätty: 2006-02-14

Tuolla on tullut jo käytyä vuosia aina v-lopun iltaisin...


Lisätty: 2006-02-13

Joskus lihassa kovia palasia joita ei mielellään syö, mutta muuten erittäin hyvää ruokaa edulliseen hintaan.


Lisätty: 2006-01-27

Siis mitä ihmettä? Olen kiertänyt melkein kaikki espoon kebabbilat ja ollut tämän sivun arvioista samaa mieltä, mutta mutta. Otin täällä keben raneilla. En voi muuta sanoa kuin että huono kebabkokemus, tiedä häntä onko kebbehampparit parempia tai jotain, mutta kebab ranskalaisilla oli alatasoinen.


Lisätty: 2006-01-07

Kuulin monelta tahdolta, että tässä paikassa olisi espoon herkullisimmat kebabit, mutta jouduin pettymään pahasti. Ostin pitakebabin, annos oli pieni sekä mauton.


Lisätty: 2005-12-29

90-luvun alkupuolelta olen käynyt. Aiemmin usein kun asuin Espoossa nyt harvemmin. mutta jos mahdollisuus tulee niin varman käyn. Liha on hyvää ja lisukkeet jees. Varsinkin kebab-hampurilaisissa harvemmin nähty cheddar-juusto toimii mun mielestä.


Lisätty: 2005-12-27

Erittäin suosittu ruokala ryyppyreissun ohessa, takuulla maistuvat ja isot ateriat nopeasti ja helposti


Lisätty: 2005-12-18

kaikki ok. paitsi kastiketta pitäis saada paljon runsaammin. turkkilainenlihiskebabilla on legendaarinen.


Lisätty: 2005-12-05

Annosten koko vaihtelee turhan paljon. Ajoittain lihaa on hyvinkin kylliksi, toisinaan liian vähän. Tulinen kastike saisi olla tulisempaa. Hinnat ehkä vähän yläkanttiin, ei tosin mitään verrattuna Stadin Kebabbiin.


Lisätty: 2005-10-20

Tänään oli kebabkastikkeessakin makua ja iskenderissä kokoa. Omaa annostani en pystynyt kokonaan syömään vaikka aloittaessa oli kumminkin jo nälkä. Lihaa oli runsaasti ja se oli leikattu tällä kertaa aika paksuiksi viipaleiksi. Maku hyvä. Kiinankaalet ja suolakurkut toimivat hyvin. Jugurtti-"kastike" on kyllä edelleen pelkästään sitä Valion tuotetta mitä marketin maitohyllystä saa, eli maustamatonta jugurttia. Vielä jos hintaa puristettaisiin tuosta iskenderistä esim. tasan 6 euroon niin johan alkaisi kauppa käydä. (tällä hetkellä hinta on suolaiset 6,80)


Lisätty: 2005-10-10

EVTEK-leppävaaran lähin ruokala. Täällä jatkuvasti ollut tuo 6.50eur tarjous kebableipä+0.33kokis. Pieni sisäkioski, mutta safka on ihan hyvä. Edelliset kommentit tuli todettua oikeiksi, taksikuskitkin pitävät paikasta.


Lisätty: 2005-10-10

RT-Kebab on melkoisen tuttu paikka. Ympäristö ei ehkä ole mukavin, mutta tänne ei kebabille jäädäkään vaan otetaan kassi mukaan. Liha on hyvää ja sopivan suolaista. Yleensä vielä suoraan vartaasta. Kastikkeen taso on viime aikoina laskenut aika radikaalisti. Makua ei enää ole juuri ollenkaan. Lisukkeita on salaatin muodossa ihan sopivasti, ranskalaiset eivät yllä keskiluokkaa paremmiksi. Rapemmammilla ranskalaisilla ja kastikkeen palauttamisella entiseen loistoonsa käyntitiheys RT-kebulla nousisi varmasti.


Lisätty: 2005-09-29

90-luvun alkutaipaleella tutustuin ensi kertaa kebushiinn ko. paikassa. Vieläkin on kiva käydä silloin tällöin syömässä ihan ok. Yksi asia ihmetyttää. Miksi esim kebab hamppari rakennetaan niin, että liha on pohjalla ja loput rehut päällä?


Lisätty: 2005-09-19

Lähellä ova kebab paikka sijoittuu kyllä kebab-ravintola listallani hyväksi kolmanneksi, iskenderin hinta suolainen (6,8€) joka tosin on keskitasoa, liha erinomaista, tosin joskus liian isoja siivuja, jotka ovat vähän epämukavia. Punainen kastike ok, tarjolla tulista että mietoa kastiketta. Jugurttikastike hieman pliisua (vrt. kampin kebab housen). Palvelu usein väsyneen oloista, ateriat minun mieleeni liian pieniä. Ranskalaiset ovat ok. Salaatin sisältö ei mitenkään erikoista, mutta erittäin maukasta. Ketsuppi oudon pliisua (lantrattu vedellä?) Paikka ankea, kannattaa ottaa mukaan, ellei ole aivan pakko syödä paikanpäällä.


Lisätty: 2005-08-23

Liha ja lisukkeet ovat erinomaisia, jokseenkin paikka kyllä kaipaisia pöytiä baarijakkaroiden tilalle.


Lisätty: 2005-08-19

Hinnat kohtuullisia ja annokset riittäviä. Mun vakiintunut ruokailupaikka jo vuodesta -95. Jos on jotain pahaa sanottavaa, se johtuu lähinnä pikkuhumalassa olevista asiakkaista, joita onneksi näkyy harvoin.


Lisätty: 2005-07-13

ekaa kertaa käytiin ja täytyy sanoa, että todella positiivinen kokemus. liha oli hyvää ja sitä oli runsaasti. lisukkeita ja kastikkeet ok, hieman tyyris mutta silti positiivinen mesta.


Lisätty: 2005-07-08

jo 10 vuotta käyneenä ei ole vastaani missään suomessa tullut yhtä hyvää lihaa, sekä kastiketta. lihan rakenne ja maku ovat omaa luokkaansa mureudessaan (ei niitä inhoja kuivia reunoja)


Lisätty: 2005-06-06

Ok Mätöt ja kyl masu taas pullottaa=)


Lisätty: 2005-05-30

Tuoreen kihlattuni suosituksesta testasin tämän paikan. Liha edustaa kärkipäätä. Kastike oli hyvää ja chili maistui sopivasti, mutta tomaatin dominointi maussa häiritsi aavistuksen. Kastikkeesta siis puuttui aavistuksen luonnetta, joskin tulisuus (riittävä, mutta jos pitää siitä että vesi tulee silmistä syödessä, niin ei varsinaisesti voi sanoa tuliseksi) paikkasi tuota puutetta niin että varmasti tulee syötyä toistekin, ja addiktionkin muodostuminen on todennäköistä. Tamperelaisena pitää todeta, että hakkaa Tampereen kebabit mennen tullen. Ei parasta syömääni kebabia, mutta sijoittuu henkilökohtaisella TOP-5 listallani, joka kattaa useita kaupunkeja suomessa.


Lisätty: 2005-05-29

Tämä on se kebab, joihin muita kebabia verrataan. Ei ehkä paras paikka, mutta hinta-laatu-suhde on hyvä, enkä kertaakaan ole pettynyt annoksen makuun tai kokoon. Muutenkin annokset runsaita ja salaattia tulee jonkun verran mukaan. Suosittelen turkkilaista kebablihalla.


Lisätty: 2005-04-17

No niin, ja kuka kehtasi puhua kastikkeen tulisuudesta? Meitsin aamupuurossakin on enemmän sielua. Paikan parasta antia on ehdottomasti Turkkilainen lihis kebablihalla. Se on järjettömän kokoinen. Liha on hyvää keskitasoa, ei mitenkään yllätä kumpaankaan suuntaan. Kannattaa tilata annos himaan ja ripotella chilli- rouhetta päälle, niin saa hommaan eloa. Palvelu on aika tylyä, mutta niin on ympäristökin.


Lisätty: 2005-04-17

Annokset runsaita.


Lisätty: 2005-04-06

Piti tämäkin kokeilla kun kehuttu oli. Kylläpä oli Iskender kalpea aavistus siitä mitä se voisi olla. Ainoa positiivinen huomio oli kastikkeen lähes sopiva tulisuus.


Lisätty: 2005-04-01

Aivan loistava paikka liha ja kaikki muukin todella hyvää. Muitakin paikkoja kokeiltu, mutta täällä on tullut asioitua siellä jo 10 vuotta ainakin. Ja jatkossakin sinne aina kun tekee mieli oikeasti hyvää kebabia.


Lisätty: 2005-03-30

Kebabliha erittäin hyvää samoin kastike. Mutta: kebab saattaa olla snikkerspatukoiden paksuisissa suikaleissa ja tällöin ei maistu. Riisi kans heikkoa joskus.


Lisätty: 2005-03-28

Täs ois pikku vihje narisijoille: jos joku vinkuu hinta/laadusta ni mietikkööt ite, että mistä se liha ja kaikki muukin tehdään. Liha ei ole Saksasta tilatusta valmislihasta, josta en ite pidä ollenkaan ja salaatti ei ole kaapissa mädäntynyttä vaan tuoretta. Siisteydestä olen vähän samaa mieltä, ei ole niinkään paras, mutta tää paikka on ollut jo 15w ni eiköhän ne kulukkin jo siinä ajassa. Olen samaa mieltä että tilat ei ole niin suuret, mutta kyllähän sielä nyt mahtuu syödä. Ja sitä paitsi onhan siellä kesäsin ulkoterassi, jossa on mukava kesäsin syödä/juoda.


Lisätty: 2005-03-22

Annokset runsaita, sopivan tulisia, hinnat hieman korkeat, palvelu nopeaa. Tilat kaipaisi todella remppaa!


Lisätty: 2005-03-20

Liha on todella maukasta ja sitä on riittävästi, joskin ehkä aavistuksen kuivahkoa toisinaan. Riisikebapin riisi on hyvin maustettua, tosin iso miinus mikrotetusta halpisriisistä. Kastike on juuri sopivan tulista. Pienet pahvilautaset imee, mutta toisaalta kun kyseessä on grillityyppinen kebabmesta niin ei muuta sovi odottaa. Palvelu on ripeää ja sopiikin erinomaisesti ns. pikalounaspaikaksi. Kallis hinta grilliputkaksi, toisaalta laatu on loistava.


Lisätty: 2005-02-25

Liha maukasta ja kastike hyvää. Lisukkeistä sen verran että vihreitä chilejä sais tulla 2 mukaan.


Lisätty: 2005-02-12

RT-kebabin kebab-liha jakaa mielipiteitä, omasta mielestä liian kuivaa. Nykyisin paikka on boikottilistalla johtuen traumaattisen kokemuksen aiheuttaneesta "lehtipihvistä".


Lisätty: 2005-01-28

Legendaarinen Lepuskin kebab joka on vaihtanut vuosien varrella omistajaa, mutta laatu on pysynyt hyvänä, suosittelen.


Lisätty: 2005-01-27

On kokeiltu kaikissa olotiloissa ja aina on toiminut. Iskender ja sämpylät tökkii , mutta turkkilainen kebabilla ja vakio-pita on erinomaisia. Mestahan on lookiltaan 70-luvun työmaa ruokala , mutta safka kompensoi hyvin nämä puutteet. Työntekijät on mukavia ja oppii naamat nopeasti , joten tarpeen tullen tulee tilaus puhumattakin , jos niikseen.


Lisätty: 2005-01-18

En edelleenkään ole Suomessa parempaan kebabiin törmännyt. Pitää vaan tietää mitä tilaa. Pita leivässä voisi olla parantamisen varaa. Suosittelen Turkkilaista kebab-lihalla.


Lisätty: 2004-12-15

piti tämä kokeilla, annos ihan kohtuullisen kokoinen, liha hyvänmakuist ja kastike just sopivan tulist. raksut hyviä kun pyys hieman lisää suolaa. lisukkeita riittävästi. hinta oli hieman korkea.


Lisätty: 2004-12-10

Kokeiltu tänään pitakebabia hintaan 5 egeä. Liha kuivahkoa, ihan kelvollista. Salaatti kiinankaalta, muutama tomaattisiivu, suolakurkkua ja pepperonin palanen. Kastike pliisua, vaalea kastike kuin veteen sekoitettua majoneesia ja tomaattisoosi tavallista pyrettä. Sisustus aika ankea, ei tee mieli syödä paikanpäällä, ei herätä luottamusta. Menee hätätilassa, mutta tästä ei ole kantapaikaksi.


Lisätty: 2004-12-09

Todella huono kebab. Liha kuivaa, kastike mautonta. Lafkan sisustus kauhea, paikanpäällä on turha yrittää syödä. Annokset todella pieniä, mutta hintavia! Kioskimyyjänä tympeähkö rouva, keittiön puolella hääri ilmeisesti sisko. En suosittele!


Lisätty: 2004-12-03

Liha: Maistui yllättävästi hieman poronlihalta! Sanoisin että hieman erilainen kebab-maku. Mutta ei huono. Hieman kuivakas, joten jos on sitä mieltä, että kebabin pitää olla mehukasta, tämä voi olla väärä paikka. Kastike: Hieman vetinen, mutta ihan maistuva. Tulisuusaste keskiverto, tomaattisuusaste korkeahko. Lisukkeet: Suolakurkkuja, hyvä juttu! Salaatti kaalia, ranskalaisissa olisi saanut olla enemmän suolaa makuuni. Palvelu: Ihan loistavaa. Todella ystävällistä. Sisustus: Otin mukaan ja suosittelen samaa kaikille. Kyseessä on ahtaanpuoleinen grilliasema. Hinnoittelu: Kepsu ranskalaisilla 6,60. Mielestäni sopiva, annos oli reilunkokoinen.


Lisätty: 2004-12-02

Hyvää kebablihaa (ei pakasteesta). Salaatti erittäin tuoretta ja hyvää. Éspoon paras Kebab, mutta tilat huonot.


Lisätty: 2004-11-21

Ruoka ei todellakaan ole maineensa arvoista.


Lisätty: 2004-11-10

Täytyy yhtyä edelliseen mielipiteeseen, liha oli hyvää ja sitä oli tupla-annoksessa todellakin runsain määrin. Kastike ja ranskalaiset hyviä, salaattia, tomaattia ja kurkkuja runsaasti, valkosipulikastike todella oiva lisä. Chiliä unohtamatta


Lisätty: 2004-11-10

Arvostelujen perusteella kävin testaamassa paikan. Pettymys oli melkoinen. Grillin sisustus on kauhea ja keittiön siisteydessä parantamisen varaa. Annos oli pieni, lautanen pieni pahviräppänä. Liha oli vielä OK, mutta kastike täyttä roskaa, vedellä ohennettua tomaattipyrettä? Salaatin virkaa hoiti kiinankaalisilppu. Tähän kuin lisää vielä törkeän hinnoittelun (iskender 6,80) sekä palvelun (ei vettä tai muuta juomaa tarjolla) tuloksena on yksi huonoimmista kokemuksista.


Lisätty: 2004-11-09

Tilasin pitakebabin mukaan, koska paikallanautinta ei ole realistinen vaihtoehto kenellekkään. Pitaleipä ei vaikuttanut itsetehdyltä mutta ei kuitenkaan ollut sitkeä. Punainen kastike oli ehkä parasta mitä olen ikinä syönyt. Kerrankin sopivan tulista ja maistuvaa. Liha oli myös herkullista, ei maistunut tukkukamalta. Seassa oli kuitenkin myös turhan paksuja paloja. Salaatti ei ollut kummoista, plussaa kuitenkin sopivan pienistä tomaatinpaloista ja suolakurkusta. Pita ei ollut kovin kummoisen kokoinen mutta tiivis paketti kuitenkin. Ihan mukavaa kebabia.


Lisätty: 2004-10-20

Ranskalaiset tuplalihalla, siinä on kunnon annos. Liha hyvää ja kastike myös, salaatti, kurkut ja chilit + valkosipulikastike ja nautinto on lähes täydellinen. Pienenä miinuksena hinnoittelu.


Lisätty: 2004-10-19

Asun ihan vieressä joten itselleni varma valinta. Kebab salaatilla tosi hyvä. Kebab kastikkeeksi saa joko chili- tai tomaattikastiketta. Grillihän tämä on, joten mukavampi syödä kotona.


Lisätty: 2004-10-18

RT-Kebassa on tullut käytyä nyt 10 vuotta. Jestas kuinka aika puskeekin eteenpäin. Asiaan. Kebab-liha tehdään itse, ja se on varsin ok, joskin "partakoneesta" jää toisinaan millisäädöt liian isolle. Annoksesta löytääkin joskus jopa sentin paksuisia lihaköntsiä jotka ovat jääneet sisältä vielä raa'ahkoiksi (loppukypsennys vesihauteessa). Muiden kommentteja kastikkeen tulisuudesta en ymmärrä. Omasta mielestäni tulinenkin kastike on varsin mietoa. Annokseen kuitenkin saa pyydettäessä "salaista" extra-potkua ainakin itse omistajalta (kuivattua punapippuria, piri-piriä tms. lihan päälle hienonnettuna). Pita-kebab oli ennen paikan ylivoimaisesti loistavin annos. Leipäkuori ohut, sopivasti jauhoinen ja hauras. Viitisen vuotta sitten pita-kebabin leipä kuitenkin vaihtui ilmeisesti kaupastakin saataviin SAM-pitasämpylöihin (Oi Miksi Herrani, Miksi?), jotka ovat alkuperäisiin verrattuna pieniä, sitkeitä ja paksukuorisia. Pita ei silti ole vieläkään huono, mutta kontrasti entiseen on silti julma. Hinta/maku+määrä-suhde kun koki suuren kolauksen. Riisikebab on kyllä pling-mikroriisiä, mutta tämä ei ole niin suuri haitta, koska riisiin tulee maukas ja mehukkuutta antava currykastike/majoneesi. Turkkilainen lihapiirakka kebablihalla on erinomainen, mutta erittäin vaikea syödä sotkematta. Suosittelenkin kotiinkuljetusta ja pizzalautaselta syöntiä veitsen ja haarukan avulla. Nykyinen VISA-kelpoisuus on hieno juttu. Yhteenvetona pienistä miinuksista huolimatta keskivertoa reilusti parempi kebab-paikka. Rasvaisesta lihasta narisijoille tiedoksi: Tarjolla on myös kanasta tehtyä kebab-lihaa joka vaatii kuitenkin jo hieman rohkeutta ja adaptoitumiskykyä. Sille joka sanoi että "jalopenot" eivät ole tasalaatuisia haluan mainita että koko paikasta ei ole viimeisimpään kymmeneen vuoteen saanut ainoatakaan jalapenoa. Pidetään pepperonit pepperoneina ja jalapenot jalapenoina, eroa niillä kuitenkin on kuin yöllä ja päivällä.


Lisätty: 2004-10-17

Maun puolesta ei mitään moitetta, koko setti salaatteineen kastikkeineen on kaikin puolin melkoisen hyvänmakuinen! Ehkä jalapeno oli mukavampi syötävä jossei olisi niin lötkö. Paikka on sinällään ilman sotkuja mutta ankea sisustukseltaan ja tilat ovat pienet ja ainoat istumapaikat ovat baarijakkaralta istuttavat seinänvieruspaikat.


Lisätty: 2004-10-09

Käyn täällä melko usein syömässä, ja voin vain todeta että liha on juuri leikattuna erittäin hyvää. Tosin välillä saa sitä "kengänpohjaa", mutta aika harvoin näin käy. Kastike on hyvää ja tulista, jalopenojen laatu vaihtelee.Salaatti ihan ok. Palvelu on nopeaa ja asiallista. Ranskalaiset ihan mielettömän hyviä, ei mitään McD:n suikuloita vaan kunnon ruskeita ja rapeita ranareita. RT-kebab on Kebabgrilli isolla K:lla, suosittelen.


Lisätty: 2004-09-27

Hän, joka arvosteli paikan 2004-08-19 on käynyt naapurissa. Siinä Kiinalaisten pitämässä paikassa saa paistetun kananmunan kebabiin. Sekin on ihan ok kebab, mutta liha on sitä pakaste Korv-Görania. Joka on ihan ok liha, muttei pärjää kunnolliselle.


Lisätty: 2004-09-19

Ehdottomasti paras kebab pääkaupunkiseudulla. Peittoaa Stadin Kebabin kebab-irvikuvat 6-0. Erittäin nopea palvelu.


Lisätty: 2004-09-15

Kebabeita on joka lähtöön, mutta kaikki kunnon kebab ystävät tuntevat kunnon safkat. Ollaan yritetty ettiä parempaa kebabia koko maasta ja muualtakin, mutta toistaseksi tuloksetta. Jos tiedätte paremman chili kastikkeen, niin kertokaa.


Lisätty: 2004-08-19

Riisikebab-annos on aika mainio, pitkän ja kovan fillarilenkin jälkeen sillä saa pakin tehokkaasti täyteen, satsissa on mukana myös paistettu kananmuna, antaa kivaa lisäpotkua. Pieniruokaiselle annos voi olla aika kova syödä kerralla.


Lisätty: 2004-08-05

Keban Kebab-hampurilainen ja piiras! Olen jo ajat sitten muualle muuttanut, mutta kyllä keba aina lepuskissa saa käymään! Nuorempana hypättiin bussiin ihan vaan keban takia.


Lisätty: 2004-07-16

Tämähän on aika tasokas kebab-paikka. Kävin nauttimassa kyseisellä Kebab Grillillä (aka RT) pitakebabin ja taso oli todella hyvä. Pitakebab sisälsi tarpeeksi maukkaita täytteitä. Tila ja palvelu olivat, noh, mukiinmenevät, mutta eihän sitä palvelua syödä. Eli kaiken kaikkiaan pisteet kotiin hyvästä muonasta!


Lisätty: 2004-07-15

Pahvilautaset ja aseet ärsyttivät kuten myös karu grillimäinen pelkistetty "sisustus". Söin iskenderin ja annos oli melko normaalin kokoinen. Punainen kastike oli mukavan tulista, siitä plussaa. Nälkä lähti mutta loppujenlopuksi hyvin keskinkertainen paikka.


Lisätty: 2004-07-14

Joo siis ainakin kaikille Leppävaaran läheisyydessä asuville tämä paikka on tullut tutuksi. Lähinnä sen takia että se on viikonloppuöisin melkein aamutunneille asti auki. Mitä kebabeihin tulee, mulla on aina ollut nää pari vakiota eli kebab riisillä tai ranskalaisilla tai pitakebab. Liha on dööneriä tässä paikassa ja sitä ehtaa lammasta uskoisin. Se on hyvää ja jos tykkää tulisesta kastikkeesta niin sitäkin on tarjolla. Hinnat ovat mielestäni pikkasen liian korkeat, mutta yöllä nälkäisenä sen maksaa mielellään.


Lisätty: 2004-07-14

RT-Kebab hinnat ovat vähän nouseett mutta kebabbi & kastike aina hyvää. Oon ollut asiakkaana 3 vuotta ja aina ollut yhtä hyvää. Miinusta vaan että hinnat o vähä nousseet.


Lisätty: 2004-07-03

Loistava Suomi-kebab! Täällä ei tyylitellä mitään ihmeellisyyksiä vaan kebabissa on perustäytteet erinomaisen kastikkeen lisäksi. Paikka sopii lounaalle tai kännikebabiksi, joten käytettävyyttä löytyy. Mun laskujen mukaan tää paikka on ollut jo 15 vuotta toiminnassa ja lista ei ole juurikaan muuttunut.


Lisätty: 2004-07-02

Perusvarmaa mättöä, annoksien koko on suuri ja liha hyvää. Kastikkeeseen toivoisi vielä hieman paukkuja.


Lisätty: 2004-06-30

Turkkilainen Kebablihalla - Ehdotonta eliittiä. Suosittelen lämpimästi...


Lisätty: 2004-06-30

Ehkä paras paikka, jos on joko vahvassa humalassa tai krapulassa. Ikinä en oo tavallisessa olotilassa käyny, koska kyllä niitä parempiaki paikkoja löytyy, mutta ne ei oo auki keskellä yötä.


Lisätty: 2004-06-30

Omasta vaatimattomasta kokemuksesta voin sanoa että tuolta saa lähiseudun parhaan pitakebabin = suuri ja mehukas annos! Itse olen ajat sitten muuttanut alueelta pois, mutta Lepuskissa tulee käytyä tämän legendaarisen Kebabin takia! Kastiketta saa mietona ja tulisena. Paikka on karmean näköinen lasikoppi jossa voi toki vetää huikopalan pikaisesti tai kuten itse teen: viedä satsi himaan ja naattia raahassa. Firmakin kehittyy: ovat about 10 vuoden odotuksen jälkeen hankkineet korttihöylän! Ja firman synttäritkin on syksyllä. Oliskohan se peräti siis 15v. vaiko 10v...en muista. Sama omistaja ollut alusta pitäen ja annos säilynyt ihan samanlaisena koko ajan = täysin ainutlaatuista ja kenties selittää miksi firma vieläkin pystyssä! Ei olla lähdetty -10% kutistus + 10%/vuosi hinnankorotuslinjalle.


Lisätty: 2004-06-19

Kebab annosten taso vaihtelee, joskus leikkaavat liian isoja ns."snickers" kebab paloja.


Lisätty: 2004-06-19

Kebabliha itsessään on ihan hyvää, eikä alkuunkaan liian rasvaista. Oikeastaan minulla ei ole mitään lisättävää edellisiin arvosteluihin, paitsi ehkä riisin kohdalla. Riisi on ikävä kyllä pling-riisiä, eli se lämmitetään mikrossa. Ainakin jokaisella kerralla kun minä olen paikassa asioinut. Riisi on kaikenlisäksi hieman kuivaa. Jos haluaa syödä riisikebabia, kannattaa melkein mennä naapurissa olevaan Mcpaanaseen, joka on auki yömyöhään. Siellä saa kiinalaista riisiä, joka on erikoinen mutta erittäin sopiva vaihtoehto.


Lisätty: 2004-06-11

Asiakkaana vuodesta -93. Aina toiminut ja maltilliset hinnantarkistukset. Edelleenkään en ole parempaan törmännyt. Suosittelen "pitakebab" tai "kerroskebabhampurilainen". Turkkilainen kebablihalla lienee jäänyt historiaan?


Lisätty: 2004-06-03

Älkää naurattako, tyypillinen snagari, ei mitään tekemistä oikean kebabin kanssa.


Lisätty: 2004-05-31

Hyvä paikka. Maksuvälineinä käy myös Visa ja Visa Electronkin, siitä plussaa.


Lisätty: 2004-05-30

Maailman paras kebab paikka! (Esim. hakkaa kyproksen 4 lihan special kebat mennen tullen!) Vuosien kokemuksella syöty pe ja la yösin siinä 03:30. Yleensä lähtee pita kebab joka vie kielen mennessään! Välillä tunkevat liikaa kastiketta että housuille valuu papereiden läpi, mutta eihän se tuossa vaiheessa yötä haittaa! Hinnat nousivat pirusti euron myötä :(


Lisätty: 2004-05-18

Taas tuli viikossa pari vetoa vedettyä. Kebab hampurilainen, sekä kebab salaatilla. Joku nuoripoika siellä sen teki. Osasi tehdä ihan kelvollisen setin, jos oli se sama, eipä siellä ole muita nyt näkynyt. Pankkikortti käy siellä, -on käynyt jo kuukauden ainakin.


Lisätty: 2004-05-14

Valkosipulikastike on kerran jos toisenkin yllättänyt aamulla, nykyään sen osaa jättää pois jos kännireissulta tulee. Pankkikortittomuus ei todellakaan haittaa, lähin automaatti on sadan metrin päässä. Keskivertoa parempi grillikebabbila.


Lisätty: 2004-05-11

Tämän on pakko tarkoittaa Leppävaaran Läkkitorilla olevaa RT-kebabia?(Kyllä. T:ylläpito) Kaikki merkit viittaisivat siihen. Minulla on paikasta n.8v kokemus. Kävin ennen päivittäin. Tullut uusia tuotteita listalle mm.iskender ihan viimeaikoina ja itseasiassa silloin, kun tuo kommentti (21.4) pankkikortin kelpaamattomuudesta on julkaistu, niin silloin paikassa se jo kelpasi. Hyviä tuotteita paljon, -muutamia mielestäni parhaita mainitakseni: Pita-kebab, Kebab-ranskalaisilla, Turkkilainen kebablihalla(isoon nälkään), kebab riisillä(tosi kivan makuinen riisi), kebab-hampurilainen, kebab-piiras, kebab-salaatilla. Kaikki edellämainitut ovat huipputuotteita. Jos joku nuori kaveri on sinulle myynyt ja tuote on ollut huono, niin olen varma, että olet maksanut oppirahoja(eli oppirahat on revitty selkänahastasi). Omistaja ja hänen vaimonsa valmistavat ainakin hyviä tuotteita minun makuuni! Vielä jokin kuukausi takaperin paikalla oli pieniä ongelmia lihan kanssa. Laatu vaihteluja ihan liiaksi... Leipovat lihansa itse, siitä plussaa.


Lisätty: 2004-05-02

Isot, laadukkaat annokset. Ystävällinen ja nopea palvelu. Monipuolinen valikoima.


Lisätty: 2004-04-29

Pitkään palvellut loistava kebab-mesta. Kantapaikaksi muodostunut hyvällä lihalla varustettu grilli. Reilut ateriat kruunaavat hyvän kokonaisuuden.


Lisätty: 2004-04-26

Omasta mielestä paras kebab paikka. Henkilökunta on palvelualttis ja palvelu on nopea. Saa aina mitä tilaa. 10 vuoden kokemuksella.


Lisätty: 2004-04-24

Myyjä tarjosi rasvaista vetistä kebabhöttöä suht kovaan hintaan. Näytti siltä, että valmiiksi leikattu kebeblihaslaissi ei ollut vielä sulanut! Kastikkeessa ei potkua. Mikrossa lämmitetty leipä puuroa.


Lisätty: 2004-04-22

Loistavat kebabit. Varsinkin turkkilainen lihis kebabilla on hyvä, suosittelen.


Lisätty: 2004-04-21

Kebab ranskalaisilla oli erittäin rasvainen, liha oikein ui rasvassa. Kastike ja liha keskivertoa. Iso miinus siitä, että eivät hyväksy pankkikorttia, kurjaa lähteä etsimään automaattia.


Lisätty: 2004-04-09

Todella reilut annokset, etenkin kebab riisillä on mahtava. Riisissä joku hyvä mauste, voisi syödä vaikka ilman sitä valtaisaa lihakasaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute