Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Raisio > Ari kebab-pizeria

Ari kebab-pizeria

 

Purokatu 2
21200 Raisio
LIDL:liä vastapäätä
http://www.ari-kebab.com


Liha  6.7 Kastike  6.7 Lisukkeet  7.1  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7.7 Siisteys  8 Hinnoittelu  7.5 Pankkikortti  Eos    
20 arvostelua vuoden aikana (yht. 45 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-06-13

Siisti ja tasokkaan näköinen paikka, mutta ruoka suuri pettymys. Liha aivan ala-arvoista ja ei se voi muuta ollakkaan, kun ei suoraan vartaasta leikata annosta varten, vaan kaivetaan jämät altaasta. Liha pientä kuivaa silppua, joka maistuu lähinnä siltä kuin olisi pakastimesta otettu ja mikrossa lämmitetty. Kastike ja majoneesi myös samaa tasoa lihan kanssa, eli ala-arvoisia. Kunnossa olevat asiat oman kokemuksen perusteella olivat palvelu, tuore salaatti ja annoskoko. Huonon lihan ja kastikkeen vuoksi paikkaa ei kuitenkaan voi suositella.


Lisätty: 2009-02-04

hyvät annokset ja siisti paikka.


Lisätty: 2008-09-09

On muuten arin taso hieman laskenut tässä viimisen puolen vuoden aikana. Annokset hieman pienentyneet, lihan laatu heittelee -> joskus kuivaa, joskus sitä ihan perus hyvää. Silti käyn edelleen, paras paikka Raisiossa hinta/laatusuhteeltaan..


Lisätty: 2008-07-02

Mahtavaa Pizzaa ja paikka oli tosi siisti. Rion pojille täältä mallia miten pidetään pöydät puhtaina.


Lisätty: 2008-06-15

Kantamesta.. Loistava mesta lukuunottamatta laadunvaihtelua. Välillä liha on kumimaista roskaa, välillä taas erittäin maittavaa. Pizzoista ei ole mitään pahaa sanottavaa.


Lisätty: 2008-06-09

loistava hinta/laatu suhde..!


Lisätty: 2008-05-28

hieno paikanpäältä... siisti ja mukava palvelu.. kebab ei ole mitenkään erikoista mutta pizzat loistavia! hinnat kohdallaan :D


Lisätty: 2008-04-15

Siisti ja asiallinen paikka ja ruoka oli todella hyvää. Annokset olivat aivan mielettomän kokoiset joten nälkä lähtee vähän suuremmaltakin karjulta.


Lisätty: 2008-04-02

Siisti paikka. Sijainti on hyvä, vaikkei ihan keskustassa olekaan - edestä löytyy aina autopaikka. En ole kokeillut kuin kebabia ranskalaisilla sekä salaatteja, mutta molemmat olivat maistuvia. Rio Kebabin perunat ehkä hieman parempia, mutta hyviä ovat täälläkin. Lisukkeet ovat Arilla tuoreemman oloisia. Hinnat ovat edulliset, josta plussaa. Kotiinkuljetus löytyy ja mikäli tilaan isomman määrään (nykyisin vissiin 3, ennen 2) annoksia niin siitä ei mene maksua. Palvelu on ystävällistä, mutta toisinaan kylläkin hidasta. Tyhjässä ravintolassa on joskus kestänyt odotella annosta, ja yksi ainokainen kokemukseni kotiinkuljetuksesta oli myös puolikatastrofi. Krapularuokaa odoteltiin ainakin puolitoista tuntia, jonka jälkeen eksynyt tuoja soitteli että mihin pitäisi tulla (asun kilometrin päässä). Ruoka oli kyllä tilattua ja muuten hyvää, mutta piti kyllä käyttää mikrossa kun oli päässyt jäähtymään. Mutta voisin kyllä suositella, ja itse asiassa taidan mennä Arille tänäänkin taas.


Lisätty: 2008-03-26

tässä pikkassa on niin huono ruoka.olen tilanut muutaman kerta eikä toistu en suositelle


Lisätty: 2008-03-17

Hyvä ja monipuolinen kebabravintola. Ruoka on laadukasta ja sitä on paljon. Kastiketta on runsaasti ja ranskalaiset rapeita. Ruoka on aina tuoretta ja hyvää. Hinnat todella edulliset. Kotiin kuljetus ilmainen jos tilaa 3 annosta tai enemmän. Raision ehdottomasti paras paikka.


Lisätty: 2008-03-14

olen käynyt syömässä pizzeria&kebab victoryssä muutaman kerran.mutta kun ari kebab ilmestyi oli pakko mennä maistamaan millaista safka oli.kun menin sisään niin ensimmäisenä huomasin siisteyden.ihana kebabin tuoksu kantautui keittiöstä.palvelu on erinomaista ja annos syntyy hetkessä.taustalla soi jokin radiokanava ja seinällä on iso laajakuva tv josta näkyy uutisia ulkomailta.annos on aina lämmin,vain kerran olen saanut viileän annoksen.sekin oli hiljaisella hetkellä kun ei käynyt asiakkaita.suosittelen paikkaa:DD


Lisätty: 2008-02-26

Ari on Raision kebabmesta numero 1. Todella isot ja maukkaat annokset sekä edulliset hinnat. Kotiinkuljetus on kyllä aika hidasta toimintaa, mutta ymmärrystä peliin. Paikassa työskentelee omistajan lisäksi vain muutama henkilö, joten on ymmärrettävää ettei kuljetus toimi kovin nopeasti.


Lisätty: 2008-01-09

Hyvää Kebabbia samoin pizzat. Rullakebab juustolla on aivan mahtava. Hintataso kohdallaan! Samaa ei voi sanoa enää raision muista kebab paikoista. Samoin palvelu on aina ystävällistä.


Lisätty: 2007-12-31

Juu, eli annos kyllä iso, eikä hinnassa/maussakaan moittimista, mutta.... kotiinkuljetus... olen tilannut varmaan 10 kertaa kotiinkuljetuksella, eikä KOSKAAN ole tullut ALLE TUNNISSA kotiin, keskiverto semmonen 75-90 minsaa, mutta eilen oli kaiken huippu, 2 TUNTIA 15 MINUUTTIA!!!! en uskonu edes enää, että mitään tuleekaan. Eli kun tilaatte kotiin, tilatkaa ajoissa!! On muuten aina annos silti melkeinpä kuuma, vaikkei ihan heti tulekkaan =)


Lisätty: 2007-12-07

otin jauheliha,salami,kinkku pizzan...(kotiinkuljetus) ja sieltä tuli kinkku ananas aurajuusto! säälittävä palvelu...kotiinkuljetus hidas! toisen kerran menin paikan päälle kebab ranskalaisila, kastike liian mieto,liha kuivaa,ranskalaiset olivat liian rasvaisia! en suosittele!


Lisätty: 2007-12-02

Edulliset hinnat, hyvä ruoka ja mukavat työnetkijät. Mielestäni raision paras kebab paikka. Kotiinkuljetuksesta vähän miinusta koska kesti niin kauan, mutta muuten olen oiken tyytyväinen ja voi hyvillä mielin suositalla paikaa.


Lisätty: 2007-12-01

Syötiin ekat pizzat kotiinkuljetettuina ja tuleminen kesti nippinappi 30 minuuttia lauantai iltana joten ei hullumpi suoritus, kaikenlisäksi pizzat olivat kuumia ja mehukkaita.. Kuljetus ei maksanut kahdelle pizzalle mitään, tilataan varmasti toistekin :)


Lisätty: 2007-11-23

tilasin ensimmäisellä kerralla kotiinkuljetuksena aurajuustorullakebabin oli mautonta ku puu,,,, liha ihan ok mut kastike ei mistään kotoisin!!! seuraavalla kerralla kokeilin vakiopizzaani,,, pettymys sekin!! mautonta oli!! en suosittele ainakaan kotiinkuljetuksena!!


Lisätty: 2007-11-14

muutamien kertojen kokemuksella, lounashinta ok, kastike hieman makea, siistiä ja ystävällinen palvelu. Salaattipöydässä välillä astiat tyhjiä; ei ole nyt salaattia. Limut pulloissa.


Lisätty: 2007-11-12

Hyvä ja hyvä...


Lisätty: 2007-10-26

Kyllä maistuu sekä kebab että pizza täältä ostettuna. Intialaista en ole vielä ehtinyt maistamaan, mutta suunnitteilla on mennä syömään intialainen lounas. Palvelu on tosi ystävällistä, ruoka valmistuu reippaasti ja on tosi hyvää. Suosittelen, menkää syömään tänne, hintakaan ei paljon kukkaroa rasita.


Lisätty: 2007-10-20

Tilasimme kebabbia kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljetus oli ilmainen. Vähän harmitti kun luvattiin toimittaa nopeasti, ja toimitus kesti 1,5 tuntia. Harmitus loppui kuitenkin siihen kun päästiin syömään, niin hyviä annokset oli. Tästä tulee meidän perheen vakio kebab. Ruoka hyvää ja hintataso edullisempi kuin muiden, esim pitakebab 4e, kebab ranskalaiset 5e, rullakebab 5.50.


Lisätty: 2007-10-16

tuli käytyä raision uusimmassa kebupaikassa ja ei voi muuta kun kehua.todella siisti paikka,palvelu hyvää ja ystävällistä,pizza ja kebab ranskalaisilla olivat ainakin maukkaita ja riittävän kokoisia.taidanpa siirtyä esson vierestä käymään täällä.


Lisätty: 2007-10-14

Aivan mahtavat ruoat ja paras hinta-laatu-suhde mitä tulet ikinä näkemään.


Lisätty: 2007-10-12

Raision paras!


Lisätty: 2007-10-09

paikka oli viihtyisä, palvelu pelasi ja rullan hinta 5,50euroa oli sopiva. Mitä makuun tulee niin lihassa oli aavistuksen jonkun intialaisen mausteen maku, joka ei sopinut siihen, ehkä maku oli tarttunut lihanleikkausveutsestä tai jostain muusta, muuten liha oli hyvää,toki paikottainen mausteen maku sitä pilasikin. Kastiketta oli liian vähän, sääli meinaan kastike maistui hyvältä, muuta lisukkeet olivat ookoo. Hinta/laatu oli ihan jees, jos vertaa muihin raision paikkoihin. Ennemmin käyn arissa kuin victoryssä, jossa hinta on aivan liian korkea!! Mutta kyllä raision paras kebabpaikka taitaa silti mennä riolle.


Lisätty: 2007-10-08

Ei huonoa ruokaa. Pizzat on tosi hyviä ja kebabia jaksaa syödä vaikka joka päivä


Lisätty: 2007-10-05

Palvelu hyvää, mutta välillä TODELLA hidasta. Pizzaa olen odottanut 45min???? eikä paikalla ollut lisäkseni kuin 4 muuta asiakasta. Kannattaa siis soittaa ja tilata valmiiksi. Intialainen vähän arvelutaa, kanassa luita ja jänteitä mukana, muuten maustettu hyvin. Asiakkaiden vähyys panee mietityttämään, kauanko paikka on pystyssä. Muuten ei suurempaa moittimista.


Lisätty: 2007-10-03

Tosi maittavaa safkaa rullakebab fetajuustolla on tosi hyvää. Myös pizzat ihan hyviä.


Lisätty: 2007-07-03

Tuli sisäänajettua paikka äskettäin ja eipä moittimista. Safka oli mielestäni ylempää keskitasoa ja ennenkaikkea hinnat olivat todella edulliset raision muihin vastaaviin nähden. Tuotteita oli listassa todella paljon ja extrana oli että paikasta löytyi normaali valikoiman lisäksi myös Intialaista safkaa. Siisteys oli myös kunnossa ja herra tiskin takana oli hyvin ystävällinen. Voin suositella.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute