Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Savelan Autogrilli

Savelan Autogrilli

 

Vesangantie 12
40700 Jyväskylä
puh. 014-614825


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
20 arvostelua vuoden aikana (yht. 20 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-04-05

Myyjä on aina ystävällinen (ainakin minulle) ja selittää hyvin pitkälti aika outoja juttuja. Niitä on ihan mukava kuunnella ja naurut monesti saa. Annokset todella maukkaita ja nälkä lähtee.


Lisätty: 2005-04-02

Aivan legendaarinen paikka. Myyjä on persoonallinen ja hauska tyyppi. Annokset ovat suuria ja hinnatkin on aika edulliset, varsinkin keskustan grilleihin verrattuna. Kebabranskalaiset on aivan loistava! Aurajuuston ystävien kannattaa pyytää lisämausteeksi aurajuusto, se kruunaa tämän loistavan makuelämyksen! Pitakebab ei niinkään säväyttänyt. Se on kyllä hyvänmakuinen, mutta hintaisekseen liian pieni.


Lisätty: 2005-03-20

Olen aina pitänyt tästä mestasta ja minulle on palvelu ollut aina hyvää. Ruuat on hyviä ja reilut annokset. Jkl:n parhaita grillejä.


Lisätty: 2005-02-26

Voiko grilliltä saada hyvää kebsua? Ei.


Lisätty: 2005-01-14

Taatusti persoonallinen palvelu ja keskimääräistä alhaisemmat hinnat. Täältä tulee nykyään haettua kebabit mukaan, kun sattuu olemaan lähellä kotia.


Lisätty: 2004-12-16

Hyvät kebabit ja lisukkeet ja niitä on riittävästi (mitä tohon lootaan nyt mahtuu ;) Sijainti ehkä on se mikä vähän harmittaa myyjän puolesta, koska lukeutuu kyllä ehdottomasti yhdeksi jkl:n parhaiksi kebab-noutoloiksi ja hinnatkin on ihan ok (jos vertaa esim. troijaan. maistuisko kaali kenties?)


Lisätty: 2004-10-20

Varmaankin jyväskylän ainoa grilli mihin ei käy lounassetelit! -eipähän tarvii tuolla käydä vaikka olis miten hyvät murkinat koko hökötyksessä.


Lisätty: 2004-10-06

Aivan loistava pitakebab, palvelu välillä mielenkiintoista - persoonallista, mutta omalla tavallaan ystävällistä.


Lisätty: 2004-08-24

Ruoat OK. Kebabhampurilainen loistava, palvelusta ei ole jäänyt erityisen hyvää kuvaa, menin klo 01:20 (luki että auki 02:00). Sanoivat että sulkee ja ei ole muuta kuin yksi lihis ja piti saarnan että kyllä hänelläkin on menoja joskus. Yleisvaikutelma hieman nuhruinen, ikkunoita voisi hieman putsata.


Lisätty: 2004-04-26

Annokset yleensä pieniä, mutta hyviä. Palvelu on vähintäänkin mielenkiintoista. Jos paikka menee neljältä kiinni ja menet vähän ennen puolta, niin tulee valitusta että rasvat on jo laitettu pois päältä. Annoksen joka tapuksessa saat, mutta niin saat valituksetkin :)


Lisätty: 2004-04-04

Suomalaista cross-kitcheniä: hebabliha ja kastikkeet ja siihen pääälle ranskalaiset + muut grillilisukket. Jos ei tiedä haluaisiko grilliruokaa vai kebabin, tämä on varmasti erinomainen valinta. Ja annokset olivat isoja. Kebabina tätä tosin on vähän vaikea arvostella. Listalta löytyy muuten pita-kebabkin.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute