Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > pizeria jarvenpaa

pizeria jarvenpaa

 

tupalantie 16
04400 Järvenpää
prisman ja shellin vieressä


Liha  6.1 Kastike  5.6 Lisukkeet  5.6  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5.5 Siisteys  6.6 Hinnoittelu  6.6 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 8 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-03-16

paras paras paikka järvenpäässä.ruoka hmm, herkullista.


Lisätty: 2007-12-30

usesti on tullut syötyä, hinta/laatu on kohdallaan. Kebab ok, ei kuitenkaan mitään maailmaa kaatavaa ja annokset Järvenpääläiseen tyyliin tehty minimiehille eli kaksi pitää ostaa jos haluaa nälän pois. Pizzat sen sijaan paremmat. Viime kerta tosin oli mitä oli. Tilasimme 2pizzaa ja tunnin odottelun jälkeen paloi pinna ja soitin että missä ruoka viipyy, sanottiin että on tulossa on tulossa. Ajattelimme että viddu ovat unohtaneet ja aivan näin. Puolen tunnin kuluttua pizzapoika tuli vasta ja pizzat oli selvästi hätähätää kasaan heitetty sillä niin surkeita olivat. Meni maku tästäkin paikasta ja täytyy varmaan pysyä kotipizzan varmassa laadussa.


Lisätty: 2007-12-27

joo aiemmin saanut hyvää palvelua ja hyvää lättyä mutta viime kerta ottaa pattiin ja kympillä. Tunnin odotettiin lättyjä, kun ei kuulunut soitin perään että onko ne lätyt tulossa vai ei, hätääntynyt ääni sanoi että juu kyla ola tulussa, onon on tulussa pizza matkala jo. No ajattelimme että kohta ovikello soi. Ja vidud puoli tuntia kului ennenkuin pizza ilmestyi oven taakse ja ne lätyt, kiireessä kyhättyjä kasoja. Selvästi oli tilaus unohtunut/jäänyt tekemättä ja kun soittelimme perään täytyi saada lätyt äkkiä kasaan ja matkaan. Viddu mitä palvelua. Silloin otti pattiin ja pahasti. Harkinnan alla on jos enään toiste tullaan käyttämään. Perkele. Rehellisyys maan perii. Olisivat pahotelleet että tilaus unohtunut ja sillä selvä niin olisin mennyt lähi Siwaan hakemaan mikrosafkaa, nyt 1,5tuntia saatiin nälkäisenä odotella pizzoja. Perkele.


Lisätty: 2007-11-08

miksi miksi tulinen kiireä


Lisätty: 2007-10-01

Pizzat ovat kohtalaisen kelvokkaita, joskus sattunut kohdalle ihmeellisiä "suolapizzoja"varsinkin kinkku tuntuu olevan hiukka suolaista tavaraa. Kebabliha on ok, kebubbiannokset saisivat olla suurempia ja lihaa enemmän sillä nälkä jää. Pizzoilla sen sijaan lähtee nälkäkin ja hyvää pizzaa on ollut muutenkin, kana varsinkin. Muutama poikkeus on sattunut kohdalle mutta eikös näin ole joka paikassa. Tilat ovat ihan siistit ja palvelu kohteliasta ja hyvää. Negatiivista voisi sen verran sanoa että viimeksi kun pyysimme paprikan pois niin samalla jäi pois myös katkaravut ja valkosipuli(?) Pariin otteeseen on aiemminkin täytteissä ollut pientä säätöä. Mutta kaiken kaikkiaan hyvää. Pizzoja suosittelen, kebubbia kenties jos ei ole ihan kiljuva nälkä, että pienempikin annos riittää. Hinta/laatusuhde kuitenkin ihan hyvä.


Lisätty: 2007-06-29

Palvelu on erittain hyvä sisti ystävällinen henkilökunta

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute