Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Ravintola Välimeri

Ravintola Välimeri

 

Helsinginkatu 11
00500 Helsinki


Liha  6.9 Kastike  7.4 Lisukkeet  7.3  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7.4 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  7.3 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 8 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-06-02

Oli kymppi miikan pizza.(jokanen pizza vähintään ysipuokki). varma vaihto ehto margarita=mozzarella, rucola ja tomaatti. Joku viikko sitten saavuin pizalle niin eipä ollut enää välimertä. Välimeri r.i.p.


Lisätty: 2007-08-20

Kebabit, pizzat ja lihapullat todella maukkaita. Leipä on uunituoretta ja muussi itsetehtyä eikä mikään valmis pussisekoitetta. Olen käynyt syömässä monta kertaa ja ikinä en ole pettynyt. Ruokaa tehdään avokeittiössä ja palvelu ystävällistä. Suosittelen lämpimästi!


Lisätty: 2007-08-19

Paras paikka! Kebabia ei ole tullut syötyä mutta pizzat erinomaisia ja Pollo al Pepe suussasulava(8e)ja annos todella iso. Kanan filettä omatekemässä kermaisessa pippurikastikkeessa ja lisäkkeeksi saa valita aidoista perunoista tehtyä perunammuussia. salaattikin on oikeaa salaattia punasipulin ja öljyn kera. Kannattaa testata myös Välimeren lihapullat(6,90e)!


Lisätty: 2007-06-18

Erinomaiset pizzat, täytettä ja makua varsin reilusti. Myös Välimeren lihapullat ovat varsin hyvää kotiruokaa. Palvelu hyvää, ystävällistä ja nopeaa. Anniskelun puute pitää tunnelman rauhallisena ja sisätilat ovat muutenkin viihtyisät. Pizzat mielestäni parempia kuin Capriksessa, joskin hintakin on hieman korkeampi.


Lisätty: 2007-05-24

Pitsoissa on tuoreita kasviksia eikä mitään tölkki möhnää. Ehdottoman suositeltava paikka.


Lisätty: 2007-03-23

Ravintola Välimeri on erittäin siisti, savuton ja alkoholiton, joten sinne voi mennä lastenkin kanssa. Ruokalistalta löytyy perinteisen kebabin ja pizzan lisäksi erinomaisia salaatteja, pasta-annoksia yms. Mikrossa lämmitetystä pakaste-kebabista ei ole pelkoa: kaikki ruoka valmistetaan paikan päällä, jopa leipä on uunituoretta. Annosten ulkonäköön ja tarjoiluun on panostettu. Hinnat ovat uskomattoman alhaisia ottaen huomioon ruuan laadun, annosten koon (aina ei jaksa syödä loppuun asti) ja erinomaisen ystävällisen palvelun. Jo viidellä eurolla syö mahansa täyteen.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute