Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kerava > Diar Pizza Napoli Kebab

Diar Pizza Napoli Kebab

 

Lintulammenkatu 6
04250
Lintulammenkadulla. Et voi erehtyä =)
http://diarnapoli.pizza-online.fi


Liha  7.6 Kastike  7.8 Lisukkeet  6.9  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  8 Siisteys  6.8 Hinnoittelu  7 Pankkikortti  Eos    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-12

keravan paras kebab paikka


Lisätty: 2008-01-26

Senpä sanon, että en enään koskaan astu jalallanikaan napolin sisälle. Ostin leipäkebabin, jonka hinta oli 5e, eli ihan normaali. Sain odotella n. 15min helkutin pientä lättyä, jossa ei ollut kebabia melkein ollenkaan, eikä mikään ollut itsetehtyä, kuten esim. pitaleipä keravan pizza kebab palvelussa. Kaiken huipuksi olin ainoa asiakas ja joku helkutin pikkupentu hyppi jaloissa. Paikka on vähintäänkin siivoton.


Lisätty: 2008-01-20

iha huippu tyyppejä henkilökunnassa.


Lisätty: 2007-12-13

Joskus tuli sattumalta käytyä ja mieleen jäi surkea kastike ja hieman vetiset ranskalaiset. Mutta kaikkein pahinta oli, se että kebab liha oli joistain kohdista kylmää. En suosittele tätä paikkaa!


Lisätty: 2007-12-12

Loistavaa on se hyvä paikka ja sopivasti koulun lähettyvil ehtii aina ruoka välkäl syödä kebabin ;)


Lisätty: 2007-09-17

Aivan uskomaton paikka. Ei yleensä tartte odotella ees kauaa. Avajaiset tammi- tai joulukuussa ja edelleenkin avajaistarjous kaikki pizzat + kebabit 6e :D Ehdottomasti Keravan parhainta antia, ei koko keski-uudenmaan koska Marmaraa ei hakkaa mikään.


Lisätty: 2007-09-02

muut kebabit hieman keskinkertaisia mutta leipäkebab on ihan ykkönen


Lisätty: 2007-08-16

Keravalla ei ole hyviä kebab paikkoja yhtään, ja tämä Diar pizza oli kyllä viimeinen naula arkkuun keravan kebab tasosta. Liha oli harmaata ja vetistä, ihan pieniä ja ohuita siivuja. Kastike oli täysin mautonta ja sit ne salaatit, yks tomaatti, yks kurkku ja muutama salaatin lehti, onneks kuitenki jäävuorisalaattia. Kebab annokset halpoja ja sen kyllä huomaa. Mä maksan mielelläni pari euroa ylimääräistä että saan hyvän annoksen. Sisustajan silmää ei tyypillisesti kebab ravintoloitten omistajilla ole, eli paikan viihtyvyys normaali tasoa. Palvelu ihan hyvää, niikuin kaikissa kebab mestoissa yleensä.


Lisätty: 2007-07-06

Palvelusta plussaa!!! kuten myös ruuasta hyvät pizzat ja mukava PEKU vääntämässä! kerran tilasin himaan kaks pizzaa toinen oli vahingossa väärin. soitin perään toivat uuden oikeana niin ku pitää ja mikä parasta sain pitää virhe lätyn. sama ku käy star pizzassa ottaa virhe lätyn mukaan ja pyytä anteks ku tuo uuden. ja napolin pojat tuo vielä lämpölaukussa ovelle joten saa lämpiman ruuan ovelle toimitettuna!


Lisätty: 2007-04-15

Ehdottomasti koko Uudenmaan parhaat pizzat ja kebut.


Lisätty: 2007-03-17

Maukasta känkkyä joka lähtöön. Ystävällinen palvelu ja muutenkin aivan siisti paikka. Ahkerille tilaajille asiakasnumerolla kolat kaupanpäälle. Todella suositeltava paikka niin pizzan kuin kebabinkin ystäville. Parhaat känkyt keravalla tällä hetkellä täältä ehdottomasti!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute