Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Mir Kebab & pizzeria

Mir Kebab & pizzeria

 

VERKATEHTAANKATU 6
20100
www.mirpizzeria.com


Liha  4.5 Kastike  4.4 Lisukkeet  4.7  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5.2 Siisteys  4.3 Hinnoittelu  6.3 Pankkikortti  Eos    
13 arvostelua vuoden aikana (yht. 27 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-02

Ehkä Turun parhaat pizzat. Kebabit keskitasoa. Nykyään en muualta lättyjä haekaan.


Lisätty: 2009-02-20

Kerran kävin, ja liha oli kamalan kuivaa ja mautonta, puhumattakaan puoliksi jäässä olevista pahvisen makuisista pakasteranskalaisista, joita annokseni kanssa tuli. Kastike pilasi koko roskan. En suosittele.


Lisätty: 2008-11-09

Paikan vähäinenkin laatu kadonnut. Iljettävä löyhkö kiinteistössä, liha kuivaa ja kumimaista kebabissa, surkean hidas palvelu. En suosittele kenellekään.


Lisätty: 2008-09-11

normi kebabkastike puuttui täysin, tilalla oli perus wannabemajoneesia. myös salaatin laatu on huonontunut monissa kebabpaikoissa missä olen käynyt syömässä. tässäkin paikassa on kaalisalaattia, vaikka ihmiset todennäköisesti mutustaisivat mielummin jäävuorta (salaattia).. liha nyt oli iha peruslihaa, toivomisen varaa jäi silti. ranskalaiset ihan hyviä. myös tuplalihan koko jätti hieman kylmäksi.


Lisätty: 2008-04-03

Liha oli mautonta, suorastaan kehnoa. Yrittelin antaa annokselle tekohengitystä laittamalla suolaa ja pippuria, jolloin setti maistui sentään vähän paremmalta. Kastikkeet ei oikein maistuneet miltään (!) ja iskenderkastikkeen päällä ollut valkosipulijauhe(?) ei tuonut mitään lisäarvoa. Salaatti oli tuoretta, peruskastike. En aio mennä uudestaan.


Lisätty: 2008-03-15

Kaikki on todella hyvää ja henkilökunta on todella mukava!


Lisätty: 2008-01-28

Soitin tilatakseni kaksi pizzaa kotiin. Ensinnäkin minulla oli vaikeuksia ymmärtää tilauksen vastaanottajaa ja hänellä oli vaikeuksia ymmärtää minua. Osoitteeni taisin sanoa ainakin viisi kertaa ennen kuin se meni perille. Pizza luvattiin puolessa tunnissa, kesti tunnin. Lähetti puhui suomea todella huonosti ja halusi puhua mieluummin englantia. Kahden pizzan sijasta sain 3 pizzaa, koska olivat lähetin mukaan vahingossa "vähän polttaneet sitä yhtä" ja tarjosivat korvaukseksi sen yhden kaupan päälle. No eipä siinä mitään. Hyväksyin tarjouksen. Loppujen lopuksi kaikki pizzat olivat enemmän tai vähemmän palaneita. Olemme tyttöystävän kanssa kasvissyöjiä ja tilasimme yhden kasvispizzan ja fantasian kasvistäytteillä. Se kaupanpäällispizza oli tietenkin joku kebabpizza, eli jäi syömättä sekin. Ei jäänyt mitään hyvää sanottavaa siitä paikasta. Ekaa kertaa tilasin ja jäi taatusti viimeiseksi. Tämän perusteella kehotan kiertämään Mirin kaukaa.


Lisätty: 2008-01-17

Hyvää peruskebabia, halutessaan saa pirusti valkosipulia annokseen, pirun hyvin toimi ainakin iskender. Palvelu ystävällistä, kielitaito hieman puutteellinen. Perussiisti, ok mesta, annokset kookkaita ja maukkaita.


Lisätty: 2007-12-16

hyvä paikka. Voittaa monen keskustan kebabin


Lisätty: 2007-12-15

pizzat ovat hyviä mutta joskus on hidasta palvelua ja kebsut oli ihan ok mutta ei mitkään maailman isot. liha vois olla vähän parempaa ja majoa vaihtaa. mut ihan hyvät silti.


Lisätty: 2007-12-02

Pizzat olivat lievästi palaneita, ainekset aivan sekaisin. Toisesta pizzasta unohtui täyte. Kahta pizzaa sai odottaa 30min tyhjässä ravintolassa.


Lisätty: 2007-10-15

Ei mikään suositeltava paikka... avoin keittiö, jossa ei näy muuta kuin uuni ja jääkaappi? krapulapäivänä kävin ja vatsa veti minulla ja kaverillani veteläksi. Rullakebu oli sopivan kokoinen, liha ihan ok, mutta salaatti hyvin vetelää. oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun erehdyn tähän paikkaan.


Lisätty: 2007-10-04

Turunseudun huonoin pizza-/kebabpaikka. Siis perustelut... Pohja: Taikinamainen. Jokainen tekee kotonakin paremman pohjan, mutta olisikohan paikan uuni täysin kunnossa? Kastikkeet: Täysin jotain purkkikamaa ilman pienintäkään omaa leimaa millä voisi erottua. Täytteet: esim. salami Lidl-kamaa kuten myös ranskalaiset. Hinta kun ei merkitse kaikille kaikkea. Laadusta voisi maksaa, jos sitä olisi... En suosittele kenellekkään.


Lisätty: 2007-08-19

Pitsaa olen hakenut ko. paikasta useampaankin kertaan, palvelu aina ystävällistä ja miesten kielitaitokin kohdallaan. Pitsat ovat hyviä ja isoja. Kebabiakin olen pariin otteeseen testannut ja sekin on ihan laadukasta.


Lisätty: 2007-07-15

Eipä voi sanoa että olisi ollut hyvä annos...:/ Liha oli kuivaa ja kaverillani kylmää. Annokset ovat kyllä isoja mutta maku ei ole taivaallinen. Plussaa hyvännäköisestä tarjoilijasta :D


Lisätty: 2007-04-15

Tilasin kaksi pizzaa kotiinkuljetuksella. Pizzat olivat isot, mutta täytteiden laatu jätti parantamisen tilaa.


Lisätty: 2007-03-13

Mir kebab & pizzeria VERKATEHTAANKATU 6 TURKU 20100 PUH. (02)-231 2222

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute