Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Hammudi Kahvila Kebab pizzeria

Hammudi Kahvila Kebab pizzeria

 

Pormestarinkatu 5
20750 Turku
Lausteen Siwa:n vieressä


Liha  5.3 Kastike  4.7 Lisukkeet  4.2  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  6.8 Siisteys  5.3 Hinnoittelu  4.5 Pankkikortti  Eos    
12 arvostelua vuoden aikana (yht. 34 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-04

Juuri olen syönyt sieltä tilamani kebabin. Viime kerralla olin sieltä tilanut sen vuosi sitten ja olin tyytyväinen. Täytyy sanoa, että vuodessa laatu on heikentynyt huomattavasti. Viime kerran ruuasta olisin kyllä voinut antaa 8/10, nyt olen pitkään miettinyt kelpaako edes 3/10. EN suosittele! Itse olen tehnyt siellä tilauksen viimeisen kerran.


Lisätty: 2008-09-02

Todella pieni rullakebab,jossa sisällä väkiviinaetikalta maistuvia suolakurkunpaloja ja porkkanan paloja!? Soitin ja kysyin asiasta ja vastaus oli kummallinen.. Ensin ei ollut porkkanasta tietoakaan ja lopulta vastaus kuului, että he kokeilevat välillä erilaisia asioita?! En suosittele kenellekkään! Maku oli kaamea.. Örk..


Lisätty: 2008-08-31

Viime aikoina laatu huonontunut, pizzat maistuu oudolta ja annosten kokokin mielestäni pienentynyt. Tilaan nykyisin mieluummin muualta, vaikka asun ihan vieressä. Harmi, sillä lähipaikkaa ois kiva kannatuksen vuoksi suosia, mutta laatu on nyt huonontunut niin paljon, ettei tee mieli enää käydä. Aiemmin oli hyvät sapuskat.


Lisätty: 2008-06-20

Kebab annokset pienentyneet, hinta pysynyt samana, salaatin määrä pienentynyt ja annosten maku huonontunut, eli tasossa olisi huomattavasti parantamisen varaa. En tule käymään tässä raflassa enää, tilattua saa muualtakin kotiovelle joten vaikka on lähellä niin silti kyllä jätän tämän ravintelin ateriat väliin.


Lisätty: 2008-05-30

suomen kieli vähän hakusessa ehkäpä =)


Lisätty: 2008-04-27

he**etin pieni rullakabab


Lisätty: 2008-03-29

Kebabit ihan hyviä hintaansa nähden. Ranskalaisilla oli hieman sanomista,oli makuuni liian suolaista. Pizzat ovatkin sitten todella hyviä ja täytettä reilusti. Kotiinkuljetus toimii ja palvelu ystävällistä. Suosittelen.


Lisätty: 2008-02-03

kävin siellä,mutta vähän likaista. kebabu oli kylmä.pitsa:liian paksut reunat.salattin joukkossa oli pikku tikku eise ollut varmaan vahinko!


Lisätty: 2007-12-26

puhelinumero 022443884. visa electron käytössä kotiinkuljetuksissa kun sanoo puhelimessa.ilmoita tilatessasi jos käytät luotto tai pankkikorttia. lounasseteli.pankkikortti.salaatti on parasta ja ranskalaiset on rapeat , pepperonit mehukkaat. kanarulla bueno.


Lisätty: 2007-12-12

Hyvä kasvisruoka valikoima!


Lisätty: 2007-12-06

Kastikkeen tulisuutta olisi voinut verrata mietoon kastikkeeseen, eli ei ollut tulisuuden kanssa mitään tekemistä ja juustokermaperunat muistuttivat pikemminkin perunamuusia eikä juustoa omasta mielestä löytynyt joukosta. Plussaa paikka sai annoksen koosta ja salaatin määrästä (kerrankin paljon salaattia), jonka majoneesikin oli erittäin hyvän makuista.


Lisätty: 2007-11-16

Loistavat pizzat! Maistuu aina darrassa. Hyvä aloittelun kanssa sopiva on Kebab ranskalaisilla, hyvä salaatti! Rullakebab on ehkä hieman kuiva, mutta maukas. Hyvä paikka kokonaisuutena, parantanut kuin sika juoksuaan!


Lisätty: 2007-11-12

pahaa pitza


Lisätty: 2007-11-11

tilataan usein, kebabit hyviä ja isoja. pitsoissa mielestäni reilusti täytteitä. palvelu hyvää, tosin pientä hiomista kielitaidoissa.


Lisätty: 2007-11-11

Hammudi vajoaa mielestäni aina vain alemmas. Ensivisiitillä liha otettiin vartaasta ja maistui hyvälle, eilen käytyäni mikron kilahdus ei kuulostanut lupaavalta. Liha oli kumimaista, kuivaa, suorastaan ällöttävää. Pitakebab oli suuri pettymys. Salaatti menevää vaikkakin turhan paljon kastiketta, joka teki pitakebusta löysän ja vetisen. Pitsat perushyviä, välillä kyllä turhan suolaisia. Hieman ryhtiä saisivat ottaa kebab lihan suhteen.


Lisätty: 2007-10-21

Mahtava paikka!! Koskaan en ole siellä käynyt mutta kotiin olen tilannut monesti, ja mistään muualta en tilaakaan! Salaatti+kastike aivan mahtavaa. Tänäänkin tilattiin kebabit ranskalaisilla+ 1,5l juoma kotiinkuljetettuna vain 12e. Kortilla halusin maksaa ja myyjä unohti. Tulee huomenna hakemaan rahat. MAINIO PALVELU!


Lisätty: 2007-09-07

Todella hyvä ruoka ja kebab liha on todella hyvää ja maukasta. Hyvä asiakas palvelu.


Lisätty: 2007-07-28

Maukkaat pizzat ja hyvä palvelu.


Lisätty: 2007-06-27

kiitäämme omistajaa näin hyvästä palvelusta ja ruuasta.<3


Lisätty: 2007-06-25

loistavat sapuskat, muutenkin loistopaikka!!! SUOMEN ELIITTIÄ !


Lisätty: 2007-06-05

Tilasin ruokaa kaksi tuntia sitten! Ja nyt ei kukaan enää vastaa puhelimeen, voi helvetti. Miksi eivät ottaneet numeroa ylös? Tyyppi puhelimessa oli tympeä eikä halunnut edes kuunnella tilausta loppuun.


Lisätty: 2007-06-02

+Rullat maukkaita ja kookkaita +Nyt jää mielellään syömään myös paikanpäälle +++Omistaja on todella mukava, kyseli mm. Mitä mieltä olen uudistetusta paikasta, rupatteli mukavia jne. -Pitsat ovat TODELLA suolaisia, kuivia, eivätkä mistään kotoisin -Joidenkin annoksien hinnat hieman turhan korkeat


Lisätty: 2007-05-01

Kasvissyöjänä en lihasta uskalla mitään sanoa, mutta pizzat olivat varsin mainiot. Vegetarianassa oli useita eri täytteitä ja ei toivotun täytteen sai vielä kaiken lisäksi vaihdettua toivomaansa täytteeseen - ja samaan hintaan tietysti. Juustoa olisi ehkä saanut olla hieman enemmän - kuten aina. ;)


Lisätty: 2007-04-18

Hyvää settiä, ranskalaisissa välillä liikaa maustesuolaa(riippuu tekijästä). Isohkoja annoksia, toivottavasti jatkossakin. Kastike ei ole perinteistä litkua vaan majoneesimäistä. Tulisuus saadaan aikaan jalopeno viipaleilla. Hinnoittelu ok, kanta-asiakaskortti mahdollisuus löytyy.


Lisätty: 2007-03-09

Muutaman kerran tilannut kebab ranskalaisilla, ja todella hyviä ovat olleet. Liha ei ole sellaista ihme silppua niinkuin joissakin paikoissa. Kastike vähän erilainen mutta hyvä. Annosten kokokin on kohdallaan, ja hinnat kulkevat sitä kultaista keskilinjaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute