Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > best food

best food

 

postikatu 2
20250 turku
Manhattania vastapäätä, Jetin vieressä


Liha  7.3 Kastike  7.5 Lisukkeet  7.6  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  7.4 Siisteys  7.1 Hinnoittelu  8.2 Pankkikortti  Kyllä    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 28 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-11

Peruskebabista en tiedä, mutta paikan special rullakebab on kyllä iso ja sisuksiltaan monipuolinen. Normaalikokoinen ja pienempi ihminen saa tästä ehkä kaksi lounasta, jos vie kotiinsa, ja laittaa joukkoon raejuustoa. Ja jos hakee lounasaikaan ennen kello 15:00 niin hinta ei päätä huimaa.


Lisätty: 2010-09-22

Tosi hyvät kebabit ja reilunkokoiset annokset!


Lisätty: 2010-01-15

Parasta riisikebabia jota olen syönyt ikinä. Riisi oli jasminiriisiä ja todella maukasta. En tiedä miten ovat tuon riisin maustaneet, mutta suosittelen todellakin kokeilemaan. Kebabliha oli myös hyvän makuista, eikä mitään kumilihaa niin kuin joissain paikoissa. Annokset ovat hyvän kokoisia, joten rahalle saa todellakin vastinetta. Joissain pizzoissa on ehkä liiankin paljon täytettä, mutta jotkut toki tykkää kun on tuhdisti täytettä. Suosittelen Extra nimistä pizzaa. Yleisesti ottaen todella mukava paikka, josta tulee tilattua nykyisin ruokaa aina, kun iskee kebab tai pizahimo.


Lisätty: 2009-01-25

siis hyi! Tilasin juuri hetki sitten kebabin ranskalaisilla ja täytyy sanoa että oli ihan kamalaa! Ilmeisesti omistaja vaihtunut sillä sen huomaa ruuasta. Kebabin päälle oli levitetty ihmeellistä tahnaa ja ranskikset mauttomia!


Lisätty: 2008-12-30

Omistaja vaihtunut ilmeisesti! Ravintola remontoitu, oikein viihtyisä! Mielettömän hyvää kebabbia ja pizzaa, ja kaikenkukkuraksi saatiin todella isot annokset!! Suosittelen lämpimästi kaikille!


Lisätty: 2008-10-25

Menin syömään mainoksen houkuttelemana...Suht halvat hinnat mutta annokset pieniä ja salaatin ainekset hieman vanhan makuisia...Ruoka oli suoraan sanoen huonoa ja palvelu oli tökeröä...Olen jälkeenpäin pistänyt Ei mainoksia lapun oveen mutta edelleen tipahtaa mainoksia luukusta.. Boikottiin meni ruoan ja mainonnan suhteen.


Lisätty: 2008-09-19

kesällä olimme käymässä muumimailmassa kun olimme paluu matkalla lapsilla kuten yleensä oli kamala näkä.kun huomasin että matkamme varrella oli pizzeria niin käytimme tilaisuuden hyväksemme ja menimme sinne ja meistä tuli vakioasiakkaita. KANNATTA KÄYDÄ!!!!!! :)


Lisätty: 2008-09-16

Oikein hyvät kebabit. Plussaa raikas salaatti.


Lisätty: 2008-06-30

Aivan mainio paikka!!! tilasimme shish kebabbia niin täytyy sanoa että annos oli mahtava! lihaa , tomaattia ja leipä ! NAM (SIIS KAIKI GRILLATTUJA!PAITSI LEIPÄ)tilasimme myös pita kebabin se oli vallan mainio.pitaleipä oli erittäin rapea! KÄYMME TOISTEKKIN !!!!!! SUOSITTELEMME!!!!!!!


Lisätty: 2008-05-03

Kasvissyöjänä hämmästyin suuresti, sillä en kuuna päivänä ole missään maailman kolkassa saanut niin hyviä falafeleja, kuin täällä!Olivat itsetehtyjä, joten ihmekös tuo.Kermaperunoilla höystettyinä, annos oli täyden kympin arvoinen! Suosittelen!!!


Lisätty: 2008-03-12

Tilattiin täältä vasta rapsakepsut ja ikävät saatiin. Liha oli kummallista jauhelihamaista mössöä josta jäi rasvakerros kitalakeen. Puhelimessa pyysin mahdollisimman tulista soossia, mutta tämä ilmeisesti kuultiin väärin ko ei ollu soossia OLLENKAAN. Lisäksi kuskimies unohti antaa lukijastaan visa electronin takaisin. Vahinkohan tuo toki oli, mutta silti jänskää. Ei hyvä.


Lisätty: 2008-03-11

Mahtava paikka!tilasin eilen itämaista lihaa eli shis -kebabia. Aivan Mahtava paikka annokset ovat hyvän kokoiset ja maukkaat!JA ERINOMAINEN PALVELU JA SALAATTI PÖYTÄ!!!


Lisätty: 2008-01-19

Tämä paikka on ylitse muiden!Tilasin lehtipihvin rankalaisilla liha erittäin hyvä ja ranskalaiset myös! ERITÄIN HYVÄ PALVELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lisätty: 2007-12-18

Liha oli heikko, salaatti hyvää, rullakebabin kastike oli ihan hyvää, mutta kebab ranskalaisissa se puuttui. Ihan ok muuten


Lisätty: 2007-12-07

Otin rullakebabin aurajuustolla. Liha menettelevää, mutta sitä oli aivan liian vähän. Kastike oli mitäänsanomattoman mietoa, en tiedä olisiko siellä ollut vahvempaa kastiketta pyydettäessä, mutta nyt ei ainakaan tarjottu mitään vaihtoehtoja. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Uskoisin, että jos he kehittävät tulisen kastikevaihtoehdon, ja lisäävät lihan määrää rullakebabissaan, niin tulen käymään toistekin.


Lisätty: 2007-11-11

Ihan ok, mutta käytiin hieman ennen sulkemista ja tilattiin jotain hieman erikoisempaa, niin ei säväyttänyt.. Pizza oli jotenkin "puoliraaka"? Ohut pohja pizzassa mistä plussat!


Lisätty: 2007-10-22

Täältä meidän perhe hakee pitsat kun tulee pitsa nälkä!Palvelu on erin omaista!


Lisätty: 2007-07-10

PITKÄSTÄ AIKAA JÄLLEEN AUKI JA ILMEISESTI UUDET OMISTAJAT. RUOKALISTALTA LÖYTYY KAIKKEA JOKA LÄHTÖÖN, KOTIRUUASTA KEBABIIN JA KAIKKEA SILTÄ VÄLILTÄ. OLLAAN KÄYTY USEAMPAAN OTTEESEEN JA VIIMKSI TULI SYÖTYÄ VALLAN LOISTAVAT RULLAKEBABIT. PAIKKA ON SIISTI JA PLUSSANA ULKOTERASSI!


Lisätty: 2006-12-28

aikaa hyvää paikka.!!! hyvät työn tekijät ja muuten siisti paikka.!!! MUTTA IHMISET EIVÄT HUOMAA HETI SITÄ PAIKKA MUTTA SUOSITTELEEN että menettee sinne!!!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute