Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Vanni

Vanni

 

Kurkimäentie 17
00940 Helsinki
Entisen kurki grillin tilalla
-


Liha  5.7 Kastike  5.3 Lisukkeet  4.8  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5.3 Siisteys  4.5 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Eos    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-09

tilattiin tyttöystäväni kanssa kyseisestä pizzeriasta ja kotiin kuljetus kesti melkein kaksi tuntia ku kuski ei tajunnut soittaa, no ei siin mitään avasin pizzalaatikon ni sieltä paljastu täysin loppuun palanut pizza missä ei ollut täytteitäkään no tyttöystävä otti havajinleikkeen no se oli täysin rutikuiva ranskalaiset olivat täysin vettyneitä ehkä jopa mätiä. tilattiin myös leipä kebab ni se näytti siltä että se olisi ollut kolme vuotta homehtumassa jossain laaikossa ja sille se myös haisi en kyl enään koskaan tilaa noilta on parempiakin paikkoja mistä saa sentään ruokaa eikä eikä pas...... ei kannata tilata/mennä syömään


Lisätty: 2008-08-18

pizzat,kebabit leikkeet hyviä älkää tilatko intialaista eikä muita ne on täyttä kuraa


Lisätty: 2008-04-21

ala-arvoiset annokset, tilattuna kotiin usein kylmiä, lisäksi pitkät toimitusajat usein jopa pari tuntia. en suosittele, ehkä paikan päällä on erilaista kun toimitettuna..


Lisätty: 2007-11-19

Nyt ollaan kaksi kertaa tilattu leike-pihvilistalta ja ovat aivan mahtavia annoksia. Maukkaita ja listalta kun löytyy vielä testaamattomia, niin laita uutta kommenttia myöhemmin. Suosittelen.


Lisätty: 2007-06-25

Täs paikassa on kyllä parhaat pizzat mitä tiedän, suosittelen. Ei oo koskaan ollut palanut, reilut ja hyvänmakuset täytteet ja hyvä pohja.. (Kebab- ateriat hyviä myös joskin oon kyllästynyt niihin jo.)


Lisätty: 2007-06-07

Asun lähes kyseisen paikan vieressä ja kauheasti positiivista sanottavaa ei ole. Paikka itsessään on yleensä jotenkin sotkuisen oloinen ja pöydillä lojuu jotain epämääräisiä turkkilaisia lehtiä. Palvelu on yleensä sitä että murahdetaan tilauksen hinta ja tuupataan valmis pitsa käteen. "Kiitos" tai "ole hyvä" ovat harvinaisuuksia. Ruuan tasokaan ei ole päätä huimannut. Joskus olen ihan kohtuullisen iskenderin saanut mutta viimekertaisen pitsan lähes sietämättömän karvaan sivumaun jälkeen päätin jättää kyseisen paikan väliin tulevaisuudessa.


Lisätty: 2007-04-09

Todella hyvä palvelu, ja ruoka. Liha on maukasta ja lisukkeita on sopivasti, kuljetus on myös nopeaa. Suosittelen ehdottomasti käyttämään tätä ravintolaa mikäli haluat rahoillesi vastinetta!


Lisätty: 2006-12-05

Kebabit ovat suuria annoksia joissa lisukkeiden taso vaihtelee. Liha on maukasta ja sitä on paljon se on myös höystetty suht vahvalla kastikkeella.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute