Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > City

City

 

Isännäntie 1
40740 Jyväskylä
Kortepohjan kauppakeskus
puh. 014-252519


Liha  6.4 Kastike  5 Lisukkeet  4.8  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.4 Siisteys  6.8 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 159 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-12-28

Iskender oli aivan katastofaalinen pettymys. Erittäin pieni , ja aivan käsittämätömän surkea. Todella vähän lihaa ja leipää. Ja ei se hintakaan nyt aivan kohdillaan ollut (6.20e) Ja palvelu huonoa. Tilasin pizzankin , mutta en saanut luvattua limsaa, mikä ulkokyltissä oli. En toista kertaa mene.


Lisätty: 2008-11-09

Ihanaa vanha City on palannut taas takaisin ja taas saa hyvää ruokaa ja tietysti myös hyvää palvelua. Paikka on siisti ja pizzat olivat yhtä herkullisia kuin ennen vanhaan. Leppoisa tunnelma. Kiitos!


Lisätty: 2008-09-20

Kebab oli riman alitus. Tilasin iskenderin , se tuli kylmänä. Leipä oli pientä ja lihaa oli vähän. Makukaan ei vastannut odotuksia , ja jouduin pettymään kovasti , kun maistoin sitä. Annos oli pieni ja eikä täyttänyt vatsaa. Suosittelen muita paikkoja , ja palvelukin oli huonoa.


Lisätty: 2007-02-17

Miellyttävä paikka, vaikkakin "lähiökuppila". Palvelu hyvää, työntekijät yleensä iloisia ja miellyttäviä. Palveluhenkisyys on täällä kunniassa. Ruoka keskivertoa parempaa ja annokset riittävän suuria. Kebabit lämpöisiä ja lihaa ollut jokakerta riittävästi. Pitkän illan aamuun loistava paikka loiventaville ja ruokailulle.


Lisätty: 2007-01-06

Erittäin seurallinen paikka ja hyvät kebabit. Pizza on jotenkin vaisun makuinen. Erittäin mukavat työntekijät ja hyvin sisustettu. Paikalliset deekutkin saatu hyvin sijoiteltua yhteen paikkaan. Saa nähdä miten tupakkakopin sijoitus tulevaisuudessa onnistuu


Lisätty: 2006-09-15

Liha ostettu kaupasta? Aivan järkyttävää tukkulihaa!!!


Lisätty: 2006-08-21

Ei ole hyvä palvelu


Lisätty: 2006-08-20

Toisin kuin monissa muissa kebabravintoloissa, rullakebabin sisälle pistetään jäävuorisalaattia, eikä lötköä kaalia. Kastike on sopivasti maustettu. Ehkä hieman himpun verran enemmän tulisuutta jäi kaipaamaan. Annoksen koko oli itselleni hyvä, mutta isompi mahasille ähky olo jää puuttumaan. Etuosa ravintolasta on savuton, joten siellä ruoka maittaa. Musiikki on perinteistä karaoke humppaa, josta pitkä miinus. Palvelu on hyvää, mutta hieman hidasta ja sisustus hyvällä maulla tehty. Päivän lehtiä on yleensä lehtihyllyssä saatavilla, joten vaikka hieman pitempään annosta joutuukin odottamaan, ei pinna turhan paljoa kiristy. Viihtyisä lähikuppila, joka peittoaa monet muut kebabpaikat!


Lisätty: 2006-08-19

Jouduimme odottamaan pizzoja aikakaun (1h 15min), pizzat tulivat kylminä ja maistuivat samalle kuin saarioisten jauheliha pizzat. Aurajuusto ei juuri ollut ollenkaan joten päädyimme siihen tulokseen että emme enää tilaa täältä ikinä mitään.


Lisätty: 2006-08-08

Tilasimme ystäväni kanssa koko yön valvomisen jälkeen citystä kebabit, ei tiennyt yhtään mitä eteen oli tulossa, koska emme määritelleet annoksiamme mitenkään pyysimme vain kebabit. Hinta oli sopiva: 6euroa ja suuri coca-cola light 2euroa. Odotellessa paikka oli ihan viihtyisä, tosin anniskeluoikeuksien takia paikalla on, ehkä vähemmän tuoretta porukkaa, tupakansavuakin oli ikäväkyllä ilmassa. Kebabien ilmestyessä eteemme huomaamme niiden olevan pizzapohjaan rullattuja ja puoliksi folioon käärittyjä, ei paha. Kebab maisyuu aivan mielettömältä kastike on taivaallinen ja liha parasta ikinä, kasvikset tuoreita ja pizzapohja ei ole liian kova, muttei pehmeäkään. Annokset olivat hyvin riittoisia ja täyttivät meidät aivan loistavasti. Syötyämme tarjoilia keräsi astiat ja kysyi miltä ruoka maistui, pelasimme vielä euron maksavaa biljardia, ystävällinen tarjoilia tarjoutui auttamaan meitä sääntöjen ynnämuun kanssa, mutta vastasimme että olemme pelanneet ennekin, loistavaa palvelua. Kaikki Jyväskylään ja Kortepohjan ostarille syömään kebabia ravintola Cityyn.


Lisätty: 2006-07-07

pizzerian pitäjä on todella mukava ja ystävällinen mies. Mukava käydä kun aina tulee hyvälle päälle. Pizzat isoja


Lisätty: 2006-06-08

Menin Cityn iskender-annoksen saamien kehujen johdosta koeponnistamaan tämän Kortepohjan Kaurismäki-vaikutteisen karaokehelmen kulinaristisen tarjonnan. Tunnelma oli torstaina n. 18.00 kuten pitikin; parissa pöydässä kanta-asiakkaita oluen ja savukkeiden ääressä sekä jukebox- ja pokerilaitteet miehitettyinä. Tilasin iskender-kebabin mukaan, ja noin vartin päästä annos olikin jo kassissa. Mutta kotona odotti valtaisa pettymys: hintaansa nähden hävyttömän pieni annos!! Varsinaista kebabia todella niukasti, pohjalla tosin kahden pitsapohjan verran vehnätaikinaa. Salaatit jäävuorisalaattia ja tomaattia, ei sentään pelkkää kaalia. Kastikkeiden maku oli kuitenkin hyvä, siitä plussaa. Liekä City parempi paikalla nautittuna ja aistittuna Kaupungista löytyy kuitenkin selkeästi parempia ja halvempia kebab-paikkoja, City lienee parhaimmillaan pitkällisen City-illan jälkeen paikalla nautittuna.


Lisätty: 2006-06-07

Kovin oli pieni annos, mutta muuten maittava iskender. Liha oli jotain pakastekamaa, kastike hyvä ja valkosipulista plussaa. Baarin takaosan örinä loi tunnelmaa klo 17.


Lisätty: 2006-05-23

Annoksen koko todella suuri pettymys ja kehuttu kastike vaikutti pikemminkin paistinrasvalta. Valkosipuli kuului annokseen mistä plussaa..


Lisätty: 2006-05-08

Kebab oli ihan syötävää ja kastike ok mutta kastike saisi olla paljon paljon tulisempaa.Iskenderkebab-annos oli pieni kuin hiiren ruoka-annos ja kebab lihaa sai oikein etsiä annoksesta. Pitaleipä mössönä jugurttikastikkeessa. Pizzat olivat mauttomia ja liian vähän suolaa yleensäkin. Kotiinkuljetus oli nopea ja oikeastaan ainoa hyvä puoli. Kebab annoksissa sekä koossa että maustamisessa paljon parantamisen varaa.


Lisätty: 2006-04-16

Arvostelujen perusteella tilasimme Iskendar kebabin ja pizzaa, joista pizza oli keskimääräistä huonompaa huttua, mutta itse kebab oli elämäni huonointa. Itse annos oli kooltaan pieni ja kaiken huipuksi aivan kylmä. Liha oli teollisen mautonta jätettä, yogurtti sinäänsä ihan ok. Ainoa hyvä puoli annoksessa oli salaatti, mikä oli tuoretta ja hyvää. En suosittele ketään tilaamaan ainakaan kotiin, mikäli 700m matkalla tuotteet kylmenevät tällä mallilla.


Lisätty: 2006-03-21

Kebab ranskalaisilla oli pienin mitä olen koskaan nähnyt. Ranskalaiset lilluivat öljyssä ja salaatinkastike hieman mauton. Kotiinkuljetuksessakin vierähti 40min.


Lisätty: 2006-03-06

Loistavaa lihaa ja annoksen kokokin on ihan kohtalainen. Palvelu on ystävällistä, mutta vähän hidasta. Tupakansavu ja juopot viereisissä pöydissä häiritsevät vähän kebabnautintoa.


Lisätty: 2006-02-02

Iskenderkebabin kastike aivan mieletöntä. Hakee vertaistaan. Olen kokeillut useita eri kebabravintoloita ympäri Suomenmaata mutta Cityn iskender on tästä lähin perusta johon muita vertaan. Kastike on huippu.


Lisätty: 2005-09-04

Hyvien arvosteluiden perusteella päädyin Cityyn, vaikken ihan lähellä asukaan. Täytyy kyllä myöntää, että kannatti tulla. Iskender hipoo valehtelematta täydellisyyttä, vaikka todella harvoin kyseistä annosta tilaan yleensäkään. Iskenderin mukana tuli tuoretta salaattia, kurkkua, ja tomaattia, sekä asiallinen salaattikastike. Leipakuutiot todennäköisesti paikan päällä leivottua. Annoksen kruunasi lopullisesti valkosipulikastike, jonka erinomaisuutta on vaikea kuvailla. Kyseessä on siis todellakin A-oikeuksilla varustettu lähiökuppila, joten kovin myöhään en menisi paikan päälle syömään. Jukeboxissa soi humppa ja olut virtaa.


Lisätty: 2005-06-22

Otin iskenderin mukaan, ja petyin rankasti jo kun huomasin miten pieni annos oli. Voipi toki olla että paikalla syötynä saa enemmän. Liha mietoa, hiukan jauhemaista - tuo mieleen saarioisen jauhelihapihvit. Leipä ohutta peruspitaa. Salaatti mielestäni liian karkeata kebabiin. Kastike ei tarpeeksi maustettua, jogurttia liikaa leipä&liha-määrään verrattuna. Jalopenot mietoja, miltei paprikaa muistuttavia.


Lisätty: 2005-04-13

Iskender oli kyllä aivan tolkuttoman hyvää, varsinkin valkosipulikastike vei kielen mennessään! Harvoin missään saa hyvää kebabia, joten City oli iloinen yllätys. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu pelaa. Kun hinnatkin on keskitasoa niin ei voi muuta kuin suositella.


Lisätty: 2005-04-01

Erittäin herkullinen kebabannos, jossa kastiketta kyllä aika vähän. Itse paikasta sen verran että kun tämä City nyt on myös anniskelubaari niin kaljoittelijoita löytyy, tupakansavu leijailee ja humppa soi minkä kerkiää. Ystävällinen henkilökunta ja hinta/laatusuhde kohdallaan. Itse kyllä olisin mielummin syönyt annoksen kotiinkuljetettuna, koska täydellistä "kebabfiilistä" ei tullut kun juopot laulavat viereisessä pöydässä ja tupakansavu ei todellakaan paranna ruokahalua, päinvastoin. WC-tilat menettelevät, eikä salattiakaan salattitiskiltä montaa eri sorttia löydy, mutta jotain vaihtelua itse annoksessa on.


Lisätty: 2005-02-04

Perjantai alkuillasta jo paljon kaljasieppoja. Kannattaa istua mahdollisimman lähelle ulko-ovea, kaljaveikot viihtyvät tiskin viereisissä pöydissä. Radio Nova huutaa lujalla, joten ainakin minun makuuni aivan vääränlaista musiikkia pakkosyötöllä. Kebabrullan taikina maistui voitaikinalle ja kastike selvää thousand island purkki mömmöö. Liha kaupungin parhaimmistoa, rullassa tuoreita kasviksia. Kooltaan normaali, ei jäänyt nälkä, mutta ei myöskään ollut liian iso. Hinta ok, 6€ ei paha laatuun nähden. Jos taikinan ja kastikkeen vaihtaisi, olisi annos huomattavasti herkullisempi.


Lisätty: 2005-02-03

Itse liha on maittavaa, kastike taas ei ole niinkään hyvää. Annos on hintaansa (6e) nähden liian pieni, vaikka onhan tuo kuusi euroa suht halpa. Kyllä sitä mielummin hakee isomman annoksen jostain muualta.


Lisätty: 2005-02-02

Ei suurempaa valittamista, muttei kyllä kehumistakaan. Annokset tosin saisivat olla suurempia. Palvelu ystävällistä, mutta hieman hidasta.


Lisätty: 2005-01-10

Iskenderin ruskea kastike on niin hyvää että sen muistaa lopun elämänsä! Palvelu erinomaista. Olisiko mahdollista saada valkosipulikastiketta annoksiin( muihinkin kuin iskenderiin)? Annos voisi olla myös hieman isompi.


Lisätty: 2004-11-08

Aurojuustorulla (6€) hintaan nähden hieman pienehkö. Kastikkeesta ei voi sanoa muuta kuin että salaattikastike maistui. Palvelu ystävällistä ja asiallista. Koska kyseessä on anniskelupaikka, savun haju tarttui tiukkaan jo ruokaa odotellessa, mistä iso miinus.


Lisätty: 2004-10-21

Käytiin syömässä uudelta ruokalistalta pihvit ja olivat kyllä hyviä. Palvelu täällä on tosi ystävällistä. Paikka on siisti, suosittelen!


Lisätty: 2004-06-11

Olemme käyneet porukalla täällä useasti syömässä ja olleet todella tyytyväisiä, palvelu on täällä hyvää ja ystävällistä. Paikka on siisti ja sisustus erinomainen ja lämmin.


Lisätty: 2004-05-20

Iskender-kebab tolkuttoman hyvä, missään en ole parempaa saanut. Palvelu on myös ystävällistä, erityisesti jos mukava omistaja on töissä.


Lisätty: 2004-04-04

Pitaleipä oli itse tehtyä, mistä plussaa. Miinusta siitä, että kastiketta oli hyvin vähän -llei käytännössä lainkaan. Thousand Island-salaattikastiketta, mistä iso, iso miinus!


Lisätty: 2004-04-04

Annokset eivät ole mitään isoja, mutteivat toisaalta kovin kalliitakaan. Päällimmäiseksi jää "no joo" -tunne: ei huonoa, muttei jumalainen makunautintokaan. Vatsantäytettä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute