Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Tapanilan Star Pizza

Tapanilan Star Pizza

 

Päivöläntie 24
00730 Helsinki
Tapanilan R-Kioskin vieressä
-


Liha  5.8 Kastike  5.4 Lisukkeet  4.9  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  6.5 Siisteys  6 Hinnoittelu  6.1 Pankkikortti  Eos    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-28

Todella huono paikka, palvelu erittäin huonoa! En kannata!


Lisätty: 2009-01-16

omistaja vaihtui vuoden 2008 lopulla, pizzat olivat sen jälkeen oikein maistuvia jne... mutta pettymyksekseni pizza jonka söin(tilattu) tänään on sitä samaa aliarvoista työtä mitä suurimmiassa osassa. liian nopeesti tehty ja huolimattomasti. pizza lillu rasvassa ja pohja oli raaka. Sääli nyt joudumme vaihtamaan/ etsimään uuden pizza mestan. p.s mikäköhän siinä on että välillä tulee loistavia ja välillä taas niin surkeita suorituksia. itse en asioi enää ikinä kyseisessä paikassa.


Lisätty: 2008-07-27

Todella pienet kebab-annokset. Pizzat ihan perustavaa, täytettä liian vähän.


Lisätty: 2008-03-26

huonointa kebabia mitä ikinä oon syöny. lautanen oli paljon normaalia pienempi ja annoksesta puolet oli salaattia joka oli ihan törkeen pahaa. lounastarjoushintakin oli jopa 7€ kun viereisessä jaalissa vaan 5.5€(menkää jaalii älkää tänne). ainoa hyvä asia ruuassa oli se että se tuli nopeasti. sekään ei paljoa lohduta kun ruoka lämmitetään mikrossa. tuntui että ruoka oli jotai parin päivän takaisia jäänteitä. ranskalaiset oli uskomattoman löysiä ja liha oli limaista. käytii täällä alun perinkin vaa sen takia että jaal oli kiinni. tuli paha olo hieman syömisen jälkee ruuassa on pakko olla ollu jotai mitä ei ois pitänyt.


Lisätty: 2007-11-05

Pizzat on aika peruslättyjä. Laatu vähän vaihteleva.. Falafelejä ei viimeksi fritattu ollenkaan. Oli varmaan vaan otettu pakkasesta ja sulatettu mikrossa. Elikkä ne oli sellasia limasia klimppejä jotka oli sisältä kovia. Lisukkeita oli vähän.. Eli ainakin niistä kannattaa pysyä täälä kaukana! Palvelu on ollut ihan hyvää.


Lisätty: 2007-10-10

todella pienet annokset. tulee vaan vihaseksi!


Lisätty: 2007-04-01

ramazan on tosi ystävällinen


Lisätty: 2006-08-16

Ainakin Pizzat ovat todella hyviä! Kebabin lisukkeena kerran palaneita ranskalaisia : / Palvelu on ystävällistä, toimitusajat täsmällisiä ja ainakin yrityshinnat halpoja. Suosittelen!!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute