Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Sievi > Ravintola Sievi

Ravintola Sievi

 

Kehätie 2
85410 Sievi
www.ravintolasievi.fi


Liha  6.8 Kastike  6.7 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7 Siisteys  7.2 Hinnoittelu  3.3 Pankkikortti  Eos    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 13 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-23

Seikkailuni ovat johtaneet minut kebabravintolaan jos toiseenkin, mutta ikinä en ole kohdannut mitään niin säälittävän katastrofaalista kuin Ravintola Sievi. Syömässäni pitakebabissa oli hirveintä ja mikrovalmisteisimman makuista lihaa, mihin olen ikinä koskenut, ja pitaleipä oli niin valtavan suuri, että uskallan väittää leipää olleen enemmän kuin lihaa. Lisukkeet olivat olemattomia. Syömäni pizza oli muistaakseni maultaan ihan ok, mutta sen syöminen ei ollut nautinnollinen kokemus. Reunoilta liian rapeaa, keskeltä kuin raakaa. Pizzaa ei ikipäivänä olisi pystynyt syömään ilman ruokailuvälineitä. Ulkonäöllisesti Sievin Ravintola ansaitsee kuitenkin kutsua itseään ravintolaksi, sillä paikkana se on todella tyylikkään näköinen, ja palvelukin on ihan asiallista. Käsittääkseni tämä on ABCn lisäksi ainoa varsinainen ruokapaikka Sievissä, joten paikallisilla kebabinnälkäisillä ei liene muuta vaihtoehtoa kuin tämä. Onneksi en asu Sievissä...


Lisätty: 2008-10-26

Parhaat pizzat mitä olen koskaan maistanut. Kebab on muuten hyvä mutta saisi olla lihaa hitusen enemmän.


Lisätty: 2008-10-04

Muuton jälkeen taso on laskenut huimasti. Pizzoissa unohdellaan täytteitä (take away) sekä niiden laatu vaihtelee kohtalaisesta luokattomaan. Kebab-annokset joskus kuivia tai mauttomia (Pirkka-kebab). Kuitenkin niin suppea asiakaskunta, luulisi nyt edes heidän takiaan tsemppaavan.


Lisätty: 2008-08-23

Kallis ja pieni rullakebab, mutta yllättävän maukas ja laadukas. Kyllä sellaisen voisi jatkossakin Businesscity Sievissä liikkuessa hakea.


Lisätty: 2007-06-13

Siistin tuntoinen paikka, vaikka hinnat on hiukan korkeat on pizzat todella isoja ja hyviä. Kebab-liha on ihan hyvää. Rulla kebabit eivät ole kovin isoja mutta todella hyviä!


Lisätty: 2006-07-28

Ravintola Sievi on Kebab ja Pizzaravintola. Pizzat ovat hurjan isoja ja pohja niissä ohuen ohut ja päällä runsaasti hörsteitä. Kebabit ovat asiallisia.

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute