Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > kebab pizzeria broadway 2

kebab pizzeria broadway 2

 

Kataraistentie
20740 Turku
Koivulan liikekeskus


Liha  7.9 Kastike  7.7 Lisukkeet  7.3  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7.3 Siisteys  7.5 Hinnoittelu  5.9 Pankkikortti  Eos    
15 arvostelua vuoden aikana (yht. 77 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-11-18

aivan mahtava paikka.. ja hauska myyjä tai pizzan pyörittäjä, heittää aina läppää! Liha ja rulla on aivan turun parasta!! majoneesi on niin hyvää että tässä kirjottaessakin valuu kuola kielen päästä!! loistava paikka! ranskalaiset hyviä ja rapeita, mausteet kunnossa!! isot rullat... käykää kaikki! paikassa hieno sisustus ja puhtaus on kunnossa!! hintakin on kohdallaan!


Lisätty: 2008-10-04

Pitkän tauon jälkeen päätin käydä tässä paikassa ja se osoittautui suureksi virheeksi. Kebabliha oli ihan normaalia laatua ja sitä oli tosi vähän. Kastiketta oli sopiva määrä, mutta se ei maistunut juuri miltään, vaikka pyysin eritoten tulista kastiketta. Salaatti ei tuntunut olevan tuoretta. Muualta saa kyllä halvemmalla ja ei asiakkaan tarvitse alkaa rahojensa oikeellisuutta väittämään tiskillä.. aivan järjetöntä. En suosittele niille ketkä haluavat hyvän mielen ja vatsan täyteen.


Lisätty: 2008-09-07

Hyvä liha ja pitaleipä, kuitenkin Annokset pienehköjä ja KALLIITA. Ei kovinkaan siisti mesta, mutta tulen käymään uudelleen. Palvelu nopeaa mutta ei kovinkaan iloista.


Lisätty: 2008-07-17

Mikäli laadukasta kebabia tekee mieli, kannattaa ehdottomasti suunnata katse kohti Koivulan liikekeskusta ja nauttia tämän ravintolan antimista. Itselleni paikasta on muodostunut selkeä kantapaikka enkä rehellisesti sanoen ole mistään saanut yhtä maukasta, raikasta ja ravitsevaa rullakebabia. Broadway 2 on paikka, joka voittaa keskustan halpisravintolat mennen tullen. Myöskään pizzoissa ei ole valittamista.


Lisätty: 2008-07-04

Hyvät ruoat! Paikka miellyttävä ja myyjät mukavia.. Heillä on palvelu asenne kohdallaan! He osaavat heittää huulta, eivätkä ole tympääntyneen tylyjä asiakkaille. Majoneesista voi olla montaa mieltä. Mielestäni se on ihan ok. Paikkaa suosittelen lämpimästi, vaikka en itse enää pääse käymään siellä muuton vuoksi. Kommentit huonosta lihasta ovat mielestäni pääasiallisesti pielessä. Toki liha voi joskus olla hivenen raakaa, jos sitä ei ole ehditty kypsentää tarpeeksi. Anyway.. Yksinkertaisesti hyvä paikka!! käykää itse tarkistamassa, jos piipahdatte koivulan/haritun suunnalla.


Lisätty: 2008-04-20

Erittäin hyvää sapuskaa, en ole kertaakaan saanut syötyä koko rullakebua. Omistaja tosi rento kaveri, heittää tosi pahaa juttua jos alkaa juttelemaan :) Turun parhaimpia paikkoja.


Lisätty: 2008-04-16

Tästä kebab-ravintolasta on kyllä muodostunut uusi kantapaikka, joka onnistuu kerta toisensa jälkeen viemään nälän parhaalla mahdollisella tavalla. Liha on maittavaa ja salaatit aina raikkaita sekä kastike mahtavaa. Ainoa miinuspuoli on hieman keskustaa korkeammat hinnat, mutta kukapa sitä ei hyvästä ja kookkaasta kebabista 1-2 euroa enemmän maksaisi kuin tusinakebabeista, joita suurin osa keskustan kebab-ravintoloista tarjoaa.


Lisätty: 2008-03-09

Löysin kerran aurarullasta puolikkaan PILLIN. Vihreän pillin. Varmaan joutunut salaatin mukana, mutta hämmentävää silti. Mitä sain vastineeksi? Uuden rullan (vanhasta oli yli puolet syöty) ja 1,5l colaa.


Lisätty: 2008-02-27

Hyvä paikka olen ollut hyvin monta kertaa syömässä siellä. Myyjät ovat ystävällisiä ja osaavat hommansa, eikä ruokaa ole koskaan pitänyt odottaa kovinkaan kauaa. Suosittelen *****


Lisätty: 2008-01-09

huono asiakaspalvelu. Odotin tiskillä 5 minuuttia ja paikan pitäjät häärivät ympäriinsä tiskin takana, eivätkä millään tavalla noteeraaneet minua, pelkkä: "anteeksi, palvelemme teitä iha pian" olisi riittänyt. sen kerran kun sain tilattua, niin kebab ranskalaisilla oli törkeän pieni ja vetinen


Lisätty: 2007-12-31

Hyvä paikka kaikki toimii hyvin


Lisätty: 2007-12-29

Varmasti Turun parhaita paikkoja. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Huono puoli on vain aukioloajoissa:menee jo klo 21:00 kiinni, mutta sekään ei haitannu. Pääsin syömään paikan päälle vielä tämän jälkeenkin. Rulla oli jaettu kahteen osaan. Jo toisen puolen syötyä alkoi tehdä täyttä, mutta näin maukasta rullaa ei raaskisi jättää syömättä. Suosittelen!


Lisätty: 2007-12-27

Pizzoissa täytettä on sopivasti. Kebablihaa säästellään? Mutta on ihan hyvää. Pohja on sopivan paksu.


Lisätty: 2007-12-17

inkenderissä pizzapohjaa joten ei hyvä mutta annokset suuria ja hyviä turun toiseksi paras paikka


Lisätty: 2007-12-11

Aivan jäätävän hyvä annos ranskalaisilla, liha todella laatua verrattuna useimpiin paikkoihin. Annos mustekalarenkailla aivan mahtava. Ainoat miinukset paikan sijainnista ja melko kalliista hinnasta. Täällä jaksaa käydä vähän kauempaakin.


Lisätty: 2007-11-23

joo no tota yhen pizzan ja yhen rullan oon ottanu mut ei olleet hinnan arvosii...


Lisätty: 2007-11-22

Todellakin Turun uusi kebabkuningas. Liha ja kastike ovat ilmiömäisen hyviä, palvelu ripeää ja ystävällistä, eikä hintatasokaan ole paha. Ainoa miinus on hieman syrjäinen sijainti.


Lisätty: 2007-11-08

Vähän hintavia annoksia, mutta rahalle saa vastinetta.


Lisätty: 2007-09-25

Ensinnäkin, Brodi ei tee itse kebablihaa, vaan ostavat sen tukusta, niin ja tämä on tietoa. Majoneesit sun muut kastikkeet on kyllä todella hyvät enkä ruokaan sylje, vaan syön sen ihan ookoo mielellä.


Lisätty: 2007-09-20

HUONOT RUUAT! kastikekin on ihan vettä ja lihakin haetaan LIDLISTÄ! (en tykännyt).


Lisätty: 2007-06-10

aivan mahtavat kebabit ja pizzat. kastike aivan taivaallisen hyvää. rullakepsu älyttömän iso ja hyvä. eipä tarvitse enää käydä muualla, harmi vaan että on aika syrjässä.


Lisätty: 2007-05-24

Monta kertaa haettu rullat, pizzat tai kebab ranskalaisilla. Yks kerta kaverin kanssa päätettiin jäädä paikan päälle syömään, eikä tosiaan petytty. Annokset suurempia, maukkaampia, eikä kastikkeet ehdi kastella kebabia miten sattuu(kun puhuttiin esim ranskalaisista) Yks parhaimpia ikinä, suosittelen syömään paikan päällä, henkilökuntakin tosi ystävällistä :)


Lisätty: 2007-04-10

Siis todella mahtava paikka! Palvelu aina iloista ja nopeaa ja annokset mahtavia.


Lisätty: 2007-03-29

Tässäpä tämä uusi turun kebabbien kuningas. Entisen martellan kuluisa kastiketyttö taikoo taas reseptejään aivan suussasulaviksi, ja lihan pojat valmistavat jälleen alkuperäsen martellan tavoin itse. Etuhan tässä lähiökylässä on se ettei väen paljous vie poikia tukkuusee. Kebab ranskalaisissa huomion arvoista oli martellan perinteet. Kastike on niin törkeen hyvä, että sen maku voittaa kaikki muut kebumestat mennen tullen ja samalla muu annoksen huomio jää vähälle. Mitä nyt väkisten arvostelee, niin ranskalaiset tosiaan taas hiukan vetisiä niinku martellassakin, mutta kastike siis on todella hyvää ettei tästä välitä, liha erinomaista eikä maistu todellakaan normi tukkukebulta. Salaatti vastaa martellan normi salattia tomaatin ja makukurkun kera, sekä saman tyylinen salaattikastike ellei jopa sama. Vielä toivoisin salaatiin niitä valkosipulin kynsiä ni olisin antanut kympin. Annos siis varsin martellamainen, jokseenki täytyy sanoa että ensikerralla kiinnitin huomiota annoksen koko/hinta suhteeseen. Koko vei nälän muttei täyttänyt ja maksoi siin 6,5€. Siksi annoin hieman huonon hinnoittelu numeron ja toivoisinkin ranskalaisannoksen kokoon parannusta. Harmi, että olen juuri muuttanut toiselle puolen turkua, joten jäi tämä paikka kokematta kantapaikkana. Entisen martellan omistajien tekemän maku elämyksen uudelleen kokemisen haluville suosittelen ehdottomasti kokeilun arvoiseksi vaikka vähän kauempaakin tullessa.


Lisätty: 2007-03-25

Turun paras! Aivan loistava mesta...


Lisätty: 2007-03-13

Mukava palvelu, hyvät safkat. Meikäläisten kantapaikka.


Lisätty: 2007-02-22

Hyvää lihaa, hyvää kastiketta (joskus laittavat kylläkin liikaa), hyvää salaattia, hyvät Iskenderit. Hinta on vähän normaalia korkeampi, mutta kyllä se maku korvaa sen.


Lisätty: 2007-02-21

Iskender on aivan taivaallista !


Lisätty: 2007-02-21

missä toi edellinen oikeen on käyny,aika sukka paikka joka suhteessa.


Lisätty: 2007-02-13

paras paikka


Lisätty: 2007-02-02

Ei moittimista. Hintoja sais vähä pudottaa alas mutta kyllä sitä silti maksaa välillä enemmän hyvästä ruuasta. isot ja maukkaat annokset. kokonaisuudessa ihan ok paikka


Lisätty: 2007-01-13

Liha on ehkä Turun parasta ja kastikkeet erittäin maistuvia. Salaatti on kunnon salaattia eikä mitään pupun kaalia. Annoskoko riittää isommallekin äijälle. Hinta on hiukan keskitasoa korkeampi, mutta laatuun nähden hinta on täysin kohdallaan. Ainoana miinuksena ruokailutilan kylmyys; ulko-ovea on pidettävä auki koko ajan, ja useimmat asiakkaat jättävät mennessään välioven auki.


Lisätty: 2007-01-13

On turun parhaat kebabit mielestäni. Miinus puoli on se että menee viikonloppuisin niin aikaisin kiinni :( 22.00


Lisätty: 2006-04-21

enää en muualla käy!!!!!!. harittuun avattu kebab pizzeria braodway ylitti odotusket moninkertaisesti. kun astuin sisään paikan omistaja toivotti heti tervetulleeksi. paikka oli siisti ja sisustus oli hieno. tilasin aurajuustorulla kebun joka oli valtava. kaikki oli aivan täydelliseltä. syönnin aikana juttelin omistajan kanssa niitä näitä, omistaja kertoi että he valmistavat itse lihansa. tilauksen yhteydessä saamaani kuponkiin sain kaikenlisäksi toisen leiman. aion varmasti käydä monet kerrat tässä paikassa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute