Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Stadin Ravintola

Stadin Ravintola

 

Mannerheimintie 47
00250 Helsinki


Liha  7.2 Kastike  6.3 Lisukkeet  6.9  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7.9 Siisteys  8.3 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Eos    
19 arvostelua vuoden aikana (yht. 41 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-01

Iskenderi oli karmea pettymys. Kastike oli aivan liian mietoa ja sitä oli aiiiivan liian vähän. Pitaleipä ei ollut kuutioina vaan jonakin ihmeellisinä levyinä, joita piti itse leikellä pienemmiksi. Liha oli kyllä tosi hyvää, mikro ei hurissut. Pizzat ja texmex-lautanen näyttivät ihan reilun kokoisilta. Ja sitten se rullakebab, ihan jumalattoman kokoinen ja makuinen. Siis lyhyesti, iskenderiä ei kannata syödä, muuta todellakin!


Lisätty: 2010-01-27

+siisti +päivän lehdet +hyvät haarukat ja lautaset +kolikkopelejä +hyvä asiakaspalvelu +todella isot annokset -kebab liha ei ole kertaakaan ollut hyvää vaikka syönyt paikassa jo 4 kertaa kebabin


Lisätty: 2010-01-12

Asutaan aivan ko. ravintolan vieressä ja tasaisin väliajoin tulee ravintolan palveluja käytettyä erinomaisen hinta- / laatusuhteen vuoksi. Suosittelen carbonara-pastaa, loistava kokonaisuus! Myös muut ruoatkuten kebabit ja pizzat toimivat hienosti.


Lisätty: 2009-09-05

Liha on aivan karmeaa kuraa, salaatti kitkerän makuista ja kebabkastike jotain vedellä jatkettua ketsuppia. Iskender kebabin söin ja "leipäkuutiot" (lue: raakaa pitsapohjaa) olivat kuivia. Eihän se ole tyhmä kuka pyytää, vaan se kuka maksaa...


Lisätty: 2009-09-01

loistava mesta, noin vuoden verran käyny lähes joka sunnuntai tuolla. Asiakaspalvelu on loistavaa, vaikka jotkut väittääkin että ei olis. Monet kehuu kebabeja vaikka ne on paikan heikoin osa-alue, pizzat,pastat ja kanat on selkeesti parhaat mätöt kyseisessä mestassa.kotiinkuljetusta ei varmaankaan ole joka on tietenki pieni miinus.


Lisätty: 2009-02-24

Monta kertaa pitänyt mennä ennen HIFK:n matsia käymään täällä syömässä. Tänään olikin sitten sopivasti aikaa. Tilauksena jättimäinen rullakebab ja pyynnöstä ilman lisämaksua laittoi vielä aurajuustoa ja valkosipulia reilusti bonarina. Todella laadukas kebab ja TUORE. Ei mikrot kilahdelleet. Mukava ukko tiskin takana naureskeli vaan kun tälläinen iso köriläs sai tehdä kovan duunin rullansa kanssa. Ensi kerralla kokeilen muitakin kebabeja. Listalla näkyi olevan myös leikkeitä, pihvejä, pizzaa ja pastaa. Olutta tulee hanasta ja päivän lehdet piristää mukavasti. Suosittelen. Hyvä sijainti, hyvä mesta. Aivan saletisti tulee käytyä useamminkin!


Lisätty: 2009-01-12

Tänään testasin Kebab:in valkosipuliperunoilla Kebabliha perussettiä, kastiketta ehkä liian vähän. Salaattia riittävästi Pizzat riittävän kokoisia. Rullakebab toimii isoon nälkään. Varma valinta, poikkeaa edukseen normi kebab mestoista. Testaamisen arvoinen.


Lisätty: 2008-10-04

pizzat loistavia, pastatki iha uskomattomia. oma lemppari on kyllä silti kana ranskalaisilla. kaikki toimii kyseisessä paikassa mutta kebabit on "vaan" hyviä, muut siis loistavia. sopivat hinnat,toimiva palvelu,hyvä ruoka,isot annokset


Lisätty: 2008-08-23

Iskenderissä puoliraakaa pitaleipää paloina höystettynä vetisellä kebabilla. Kastike lähinnä vetistä valkosipuliketsuppi litkua. En todellakaan suosittele.


Lisätty: 2008-08-22

Runsaat ja herkulliset annokset ja kohtuulliset aukioloajat plussaa.


Lisätty: 2008-07-19

Pari kertaa olen lauantaina käynyt hakemassa noutopizzan iltakaljojen hiukopalaksi. Ananas-aura-herkkusienipizza on TOSI hyvä ! Rapsakka pohja ja RUNSAASTI kamaa. Kehuista päätellen pitää testata myös kepatit.. !


Lisätty: 2008-04-03

No nyt se sitten on tullut kokeiltua: Stadin Ravintolan rullakebab. Voi pyhä Jeesus minkä kokoinen satsi, silmät meinasi pudota päästä kun kävin paikanpäällä tuota herkkua ihmettelemässä. Lihaa ja salaattia sopivassa suhteessa & kaikinpuolin maukas annos. Suosittelen kunnon nälkään, muuten saattaa jäädä vähän kotiin viemisiäkin.. Hyvä että annoksessa oli varsin runsaasti salaattia sillä se keventää muuten niin tuhtia rullaa kummasti. Ensi kerralla uudestaan.


Lisätty: 2007-12-27

Aina hyvää palvelua ja annokset todellakin ovat todella suuret. Jos isonälkä yllättää, kannattaa tilata megalomaaninen rullakebab, salaatti tuoretta ja raaka-aineet muutenkin ensiluokkaisia.


Lisätty: 2007-11-17

Pizzoja on pakko kehua, ne vie tajun mennessään.. Palvelu on hyvää. Kebab on varsin ok, kastiketta saisi olla annoksissa nykyistä enemmän. Annokset hyvän kokoisia.


Lisätty: 2007-11-05

Nyt muutaman kerran käynyt täällä krapulapäivinä/iltoina. Testattu pari pizzaa jotka olleet Todella maukkaita kaikin puolin. Mahtavaa! Kebab ranskalaisilla oli myös kookan ja liha ihan hyvää mutta ranskalaiset vähän pehmeitä ja kastiketta olis voinut olla enemmänkin. Mutta kyllä nälkä lähti hienosti. Ainakin meidän kahden krapulaisen sankarin kohdalla palvelussa ei ollut mitään moitittavaa.


Lisätty: 2007-10-31

Kebabeista täytyy suositella Rullakebabbia joka täyttää kyllä vaikka kuinka nälkäisen asiakkaan. Mutta eritoten suosittelen semmoista pizzaa kuin Bono, kebabpizza tuoreella salaatilla ja jogurttikastikkeella, noita tulee syötyä melkeenpä kaksi viikossa. Asiakaspalvelu erittäin hyvää, mutta varoituksena sen verran että melkeinpä joka kerta kun on ollut vanhempi naishenkilö kassalla on ruokana saanut jotain muuta kuin sitä mitä on tilannut. Muuten ei ole pahaa sanottavaa. Plussaa vielä Dr.Pepper pulloista (sitä oikeaa, ei lisenssi jätevettä)


Lisätty: 2007-09-14

Siisteys on todella hyvä, ei roskia missään. Lihat voisivat olla vähän parempia. Kebab Rollissa taikinaa on liikaa


Lisätty: 2007-08-14

Perhepizzat on suuria. Pizzat ovat hyvää, sekä laadun että maun puolesta.


Lisätty: 2007-06-30

Isot kyllä annokset paitsi Roll Kebabissa, jossa on pizzapohjaa todella paljon mutta lihaa todella vähän.


Lisätty: 2007-05-19

Maaaaaaaaailman parasta kebababbia ja ruokaa. Asiakaspalvelu o erittäin mainiota ja ne pizzat,aiaiai<3 Sisutus on mainio ja hintalaaatu paraasta!


Lisätty: 2007-04-10

Annokset ovat todella isoja ja raaka-aineet laadukkaita.


Lisätty: 2007-03-31

Pettymys toisensa jälkeen!


Lisätty: 2007-02-10

Todella hyvä kebab ranskalaisilla. Pk -seudun parhaimmistoa, vaikkakin listalla ei ole erikseen tulista kastiketta ja putiikin kebabkastike oli hieman mietoa meikäläisen makuun, mutta silti hyvää. Hyvin maustetuista ranskalaisista plussaa sekä salaatti oli erittäin raikas ja hyvä kokonaisuus. Seuraavalla kerralla kokeilen pizzoja, koska viereisessä pöydässä ne ainakin näyttivät todella isoilta ja asiallisilta.


Lisätty: 2007-01-27

Palvelu erittäin töykeää nuorempien työntekijöiden puolesta. Saa odotella tiskillä viisitoistakin minuuttia ennen kuin jutteleminen työkavereiden kanssa loppuu ja tiskille kävellään mitään sanomatta. Sulkemisaika 24, mutta jo 23 ja aiemmin tuulikaapissa on tietä tukkimassa ständi, henkilökunta kuitenkin paikalla. Menee vissiin liian hyvin kun ei raha kelpaa. Kannattaa suunnata karhu ministeriin jos hyvää ruokaa kaipaa.


Lisätty: 2007-01-26

Hyvin sisustettu. Ravintolamainen tunnelma. Wc tilat siistejä. Harmi vain että on kauempana keskustasta. Pizzat todella hyviä. Suosittelen kebab/peperoni pizzaa. Mutta paras on pita-kebab! Luulen että on suomen suurin sellainen! Nälkä lähtee. Eikä aina jaksa syödä loppuunkaan!! Kannattaa maistaa siis pita-kebabbia tässä paikassa!!!


Lisätty: 2007-01-08

Ehdottomasti parhaat pizzat mitä oon helsingissä saanut!! Eilen paikan löysin ja juuri jo toiset pizzat kävin hakemassa :) Menkää ihmeessä! Pizzat isoja ja täytteissä ei säästellä! Mainio hinta/laatu-suhde!


Lisätty: 2006-04-13

Kunnianhimoisesti nimetty ravintola, joka kaikkien kebabin ystävien on jo pelkästään nimen takia syytä katsastaa. Kebab ranskalaisilla oli ihan hyvää, Helsingin keskitasoa parempaa. Salaattia sai myös riittävästi. Ranskalaisten perunoiden grillimausteesta plussaa. Stadin Ravintola oli lisäksi perusmestaksi yllättävän viihtyisä. Sisustuksena oli muutakin kuin muovituoleja ja kaakeliseinät. Paikka pyrkii selvästi oikeasti olemaan ravintola, vaikka ruokalista olikin vastaava kuin kaikissa näissä turkkilaisten kebab-paikossa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute